BiH - Belgija 03-09-15
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Baltazar_khan
#701 Re: BiH - Belgija 03-09-15
al kako ispade levat mali bešić, kako mu kroz noge probaci hazard uh mene stid njegovog stida 
-
todd_smith
#702 Re: BiH - Belgija 03-09-15
gdje ste internet ratnici 
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#703 Re: BiH - Belgija 03-09-15
hahahaha prepozno se covjek...mO k3 wrote:de malo se kontrolisi ...KPNCTNJAH wrote:Posto admin ne reaguje.. za ovo ti jebem sve sto ti je preminuloagent_zero wrote:Ja se samo mogu opet iz dubine duše najebati svega TELEĆOJ GLAVI i njegovim lizoguzcima na forumu, koji nas je doveo u ovo sranje da vrlo vjerovatno euro vidjeti nećemo.
Meši i igračima nemam šta zamjeriti, niti bi trebao iko.
Sudija katastrofa, cijelo vrijeme je navlačio domaćinu, a penal je u stilu onih dana od prije 15 i više godina kad smo bili kanta za nabijanje. Znači tragikomičan.
- mirsek
#704 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Pametno od tebe, komentarisi utakmicu a ne forumase InstitucijoSaian wrote:deckich ove srednjoskolske baze cu izignorirat', da odgovorim na njih mog'o bih komotno onda i stat' ispred one skole u Hrasnom i zajebavat djecu dok izlaze, al ne bih da se pitas jesam li procitaomirsek wrote: Ti imas neki certifikat ili trenersku diplomu pa palamudis ili zrak prorijedio na brdu u vas pa pucaju halucinacije u glavi ?
-
dnaxy
#706 Re: BiH - Belgija 03-09-15
reci to caci svom, on ti je preci/bliziKPNCTNJAH wrote:Cokite ga obojicadnaxy wrote:
MOSALJOZE![]()
a i od mene Fuck Off.. eto prijavi mia Mesa ublehas neka ode ako ne uspije ni baraz izboriti.. hebo mu Lutvo nuze
-
todd_smith
#707 Re: BiH - Belgija 03-09-15
sad se sjetih Besic bio u obje situacije tu, ne kazem da je kriv nego se zbog njega sjetih...ne znam ko je gori Vranjes sa ovim penalom ili Bicakcic kad je pokusao Messija zaustaviti pa pokupio Besica onim pokusajem nesto zadnja noga a okrece se tamo ovamoBaltazar_khan wrote:al kako ispade levat mali bešić, kako mu kroz noge probaci hazard uh mene stid njegovog stida
- KPNCTNJAH
#708 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Da ga je bar tvoj izvadio na vrijeme
Zdra'o.. Mehmede karino, odlazi

- Šibicar
#709 Re: BiH - Belgija 03-09-15
o maj gad,ljudi se marišu preko foruma.
-
vade_mecum
#710 Re: BiH - Belgija 03-09-15
ljudi malo pretjerujete sa hejtanjem safeta saje. pa nije on sutirao penal protiv kipra, nego pjanic. nije on kriv sto su ibisevic i dzeko bili povrijedjeni i sto jbg nemamo drugih napadaca (mada mu se za utakmicu protiv izraela moze nesto drugo reci).
poenta svega je da ni mesa ni 5, 10 sa ovakvim igracima nebi puno vise izvukli u ovakvim okolnostima.
poenta svega je da ni mesa ni 5, 10 sa ovakvim igracima nebi puno vise izvukli u ovakvim okolnostima.
- pirmin
#711 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Svaki put kad smo imali loptu tres`o sam se k`o Banjaluka `69.
U vrh glave 3-4 pasa a onda kontra i propuh. Da ne bi Bege bilo bi silovanje.
Nista, halaliti ove kvalifikacije i vjezbati za sljedece.
U vrh glave 3-4 pasa a onda kontra i propuh. Da ne bi Bege bilo bi silovanje.
-
Phantasy
#712 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Vranjes je klasa Gazientespora ali ne i reprezentacije.sandromen wrote:Ko je pogledo sezone bilo kakvog fudbala ne može da kaže kako je ovdje kriv VranješPoint. wrote:
Sto si naporan? Kroz noge se nekom turi svaku tekmu, onakav ho ruk sut Vranjesa ces samo i vidjeti od Vranjesa.
https://streamable.com/x0ms
- hrasno38
#713 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Ma vidi ruzno je reci da je kriv samo Vranjes krivi su obojca isto kao na SP protiv Argentine kad su za drugi gol krivi i Bicakcic i Besic....jebi ga nije Vranjes htio da promasi loptu niti je Besic namjerno rasirio noge....dogadja se pogotovo ako su protiv tebe svjetske klase.sandromen wrote:Ko je pogledo sezone bilo kakvog fudbala ne može da kaže kako je ovdje kriv VranješPoint. wrote:
Sto si naporan? Kroz noge se nekom turi svaku tekmu, onakav ho ruk sut Vranjesa ces samo i vidjeti od Vranjesa.
https://streamable.com/x0ms
- mO k3
#714 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Šibicar wrote:o maj gad,ljudi se marišu preko foruma.
bas jos ti falis .... de ti nama neku pametnu prozborihrasno38 wrote:
hahahaha prepozno se covjek...
-
Stari
#715 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Valja skidati vec skinutu (Safetovu) glavu sad ...i hajd nek bude ...ona utakmica protiv Kipra je sad naravno nocna mora ... a kad se malo bolje sjetim te utakmice i kako su ovi isti momci odigrali istu .... ne ne ne ne i sto puta ne ....onakvog Kipra je ovakva ekipa Bosne mogla, trebala i morala pobijediti ....pa taman da je forumas s nickom Stari , (koji je napola slijep, tri frtalja gluh i haman ima isijas i sljunak u oba bubrega) bio selektor ....ma onakvog Kipra je ova ekipa morala tuci i bez trenera uopste ... zato i samo zato tvrdim da tu utakmicu nije zajebao samo Safet ... momci su se zajebavali ... i eto to je to .... ja ih idalje volim
-
poostar
#716 Re: BiH - Belgija 03-09-15
unaprijed zamolim ove sto prate nasu "vanserijsku" ligu i pamte gdje su mesa i safet igrali da nas ostale postede "klubski" prepucavanja...boli me qrac za mikimaus klubove iz bejha...hvala
Last edited by poostar on 03/09/2015 23:07, edited 1 time in total.
- Šibicar
#717 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Safete konjino nadam se da će ti Evian ispasti u 4. ligu jer je to tvoj nivo....
-
suntek
#718 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Valjalo bi da su i prosjek...Herr Flick wrote:Ljudi ba de shvatite da osim Dzeke,Pjanicai Begovica mi vise nemamo igrace svjetske klase..Ovo ostalo je mrtvi prosjek![]()
Daleko su oni jos od prosjeka.
-
solo2
#719 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Begovic - mogao bolje reagovati kod drugog gola ali spasio neke prilike kasnije
Mujdza - ok
Vranjes - nije na dovoljnom nivou
Spahic - nije vise onaj igrac al barem ima muda
Sunjic - nije na dovoljnom nivou
Kolasinac - nikako nije u formi
Medunjanin - prvo katastrofa - drugo malo blaza katastrofa
Besic - nije u formi
Pjanic - ne igra na mjestu gdje treba - on nemoze igrati polu-spica
Visca - provalio nas je Wilmots opasno
Dzeko - standardno dobar ali nema s' kim
Lulic - slaba forma
Najveci problemi je spora i nedovoljno kvalitetna odbrana - losa ili nikakva forma Besica, Medunjanina, Lulica - Pjanic na pogresnom mjestu
Trebao je Hajrovica gurnuti na polu-spica (iza Dzeke gdje je igrao Pjanic) a Pjanica umjesto Medunjanina a Besica zamijeniti na polu-vremenu
al jebiga sad..
Mujdza - ok
Vranjes - nije na dovoljnom nivou
Spahic - nije vise onaj igrac al barem ima muda
Sunjic - nije na dovoljnom nivou
Kolasinac - nikako nije u formi
Medunjanin - prvo katastrofa - drugo malo blaza katastrofa
Besic - nije u formi
Pjanic - ne igra na mjestu gdje treba - on nemoze igrati polu-spica
Visca - provalio nas je Wilmots opasno
Dzeko - standardno dobar ali nema s' kim
Lulic - slaba forma
Najveci problemi je spora i nedovoljno kvalitetna odbrana - losa ili nikakva forma Besica, Medunjanina, Lulica - Pjanic na pogresnom mjestu
Trebao je Hajrovica gurnuti na polu-spica (iza Dzeke gdje je igrao Pjanic) a Pjanica umjesto Medunjanina a Besica zamijeniti na polu-vremenu
al jebiga sad..
Last edited by solo2 on 03/09/2015 23:07, edited 1 time in total.
- Ludzak
#720 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Ostaje nam samo kalkulacije, ali pod uvijetom da sve naredne utakmice pobjedimo. Moramo gledati da Izrael izgubi od nekog.
I da odemo u baraž, nećemo imate neke koristi od toga jer su gotove sve ekipe u baražu bolje od nas.
Pjanić nek igra u Romi, a meni on u repki ne bi nikad igrao. Ulazio bi samo sa klupe.
On ne može ni pertle svezati Misketu. Čak ni Barbarezu.
Medunjanin- inače nije neki igrač, ali eto nemamo boljeg. Možda bi bolje igrao u Arabiji, a ne u ovoj 'ćafirskoj' reprezentaciji.
Lulić- Loš
Kolašinac- prvo poluvrijeme loš, u drugom poluvremenu je pokušavao nešta, ali kilavo. Loša forma još od povrede tako da nije ni u prvoj u postavi u prosječnoj ekipi Šalkea.
Vranješ nije za štopera.
Jedina svijetla tačka Džeko, Begović i Spahić.
Belgija agilnija, brža i kvalitetnija. Vezni red dosta bolji od našeg.
I da odemo u baraž, nećemo imate neke koristi od toga jer su gotove sve ekipe u baražu bolje od nas.
Pjanić nek igra u Romi, a meni on u repki ne bi nikad igrao. Ulazio bi samo sa klupe.
On ne može ni pertle svezati Misketu. Čak ni Barbarezu.
Medunjanin- inače nije neki igrač, ali eto nemamo boljeg. Možda bi bolje igrao u Arabiji, a ne u ovoj 'ćafirskoj' reprezentaciji.
Lulić- Loš
Kolašinac- prvo poluvrijeme loš, u drugom poluvremenu je pokušavao nešta, ali kilavo. Loša forma još od povrede tako da nije ni u prvoj u postavi u prosječnoj ekipi Šalkea.
Vranješ nije za štopera.
Jedina svijetla tačka Džeko, Begović i Spahić.
Belgija agilnija, brža i kvalitetnija. Vezni red dosta bolji od našeg.
Last edited by Ludzak on 03/09/2015 23:09, edited 1 time in total.
- hrasno38
#721 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Ma nek vala i ide samo nek je Edin popiso Papeta za sva vremena sa svojim igrama!!!!!KPNCTNJAH wrote:Da ga je bar tvoj izvadio na vrijeme![]()
-
sandromen
#722 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Da nema Džeke opšti haos sa igrom prema naprijed. Milina ga gledati kako iskontroliše visoke lopte i spusti na nogu. Onda proigravanje ostaka ekipe ili solo akcija.pirmin wrote:Svaki put kad smo imali loptu tres`o sam se k`o Banjaluka `69.
U vrh glave 3-4 pasa a onda kontra i propuh. Da ne bi Bege bilo bi silovanje.![]()
- KPNCTNJAH
#723 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Ko je ranije nazivao selektora debilom? Prolazilo je nekaznjeno... a i sad je tvoj kolega prvi poceo s psovkama upucenim Papetu, red je da se uzvrati kad vec moderacija ne kaznjava... da bude postenoMOSALJOZE wrote: Pa koji mu e qrac selektora naziva debilom
- mO k3
#724 Re: BiH - Belgija 03-09-15
Odavno ja kazem vrijeme je za novu generaciju fudbalera... ovima zahvaliti se uveliko i fajrontpirmin wrote:Svaki put kad smo imali loptu tres`o sam se k`o Banjaluka `69.
U vrh glave 3-4 pasa a onda kontra i propuh. Da ne bi Bege bilo bi silovanje.![]()
- Baltazar_khan
#725 Re: BiH - Belgija 03-09-15
onakav potez bicakcica ja nekad uradim s rajom na terminu. al brate profesionalac i to na svjetskom prvenstvu da uradi... ubleha teška.todd_smith wrote:sad se sjetih Besic bio u obje situacije tu, ne kazem da je kriv nego se zbog njega sjetih...ne znam ko je gori Vranjes sa ovim penalom ili Bicakcic kad je pokusao Messija zaustaviti pa pokupio Besica onim pokusajem nesto zadnja noga a okrece se tamo ovamoBaltazar_khan wrote:al kako ispade levat mali bešić, kako mu kroz noge probaci hazard uh mene stid njegovog stida![]()
![]()