BHTelekom vs Eronet vs Mtel vs ostali mobilni operateri

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

ko nudi najbolje usluge po najnižim cijenama ?

bhtelecom
14
20%
eronet
6
9%
mtel
7
10%
haloo
4
6%
Novotel
38
55%

Total votes: 69

mirza_15

#701 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mirza_15 »

Ja namjerno nisam ostavio nikakav komentar. Informacija tek izasla na RAK-ovoj stranici.
rovac13

#702 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by rovac13 »

krakatoa wrote:
rovac13 wrote:Ja idem leci......ali sutra saljem malca na forum.......da vidi s tobom to oko tarifa........jest da nije jos naucio sva slova :lol: :lol:
A kako tebi računi? Jesi li konačno počeo ti da plaćaš ili to još uvijek radi brat :D
Sad mi placaju komsije.....ali su postavili uslov da izaberem najpovoljniju tarifu.........znaci sad i sluzbeno ne smijem preci ns tvoj bht. :lol:
krakatoa

#703 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by krakatoa »

rovac13 wrote:
krakatoa wrote:
rovac13 wrote:Ja idem leci......ali sutra saljem malca na forum.......da vidi s tobom to oko tarifa........jest da nije jos naucio sva slova :lol: :lol:
A kako tebi računi? Jesi li konačno počeo ti da plaćaš ili to još uvijek radi brat :D
Sad mi placaju komsije.....ali su postavili uslov da izaberem najpovoljniju tarifu.........znaci sad i sluzbeno ne smijem preci ns tvoj bht. :lol:
Dakle sada si na BHT-u. Čestitam ;)
dileja

#704 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by dileja »

rovac13 wrote:Pazi ovo.......posto tako malo razgovaras pretpostavljam da koristis paket mini .

MINI :
-kosta 17,55 KM
-minute 75
-sms 0
-mb 100

SAVRSENA
-kosta 17,55
-minute 122........80 bonus (60+60) + dokup 42 minute (60+10)
-sms 150
-mb 200 ili 300 nisam siguran

Ovaj mini izlazi na kraju 2015.godine......dok eronet savrsena postoji vec dugo........ne znam jel smijesno ili je zalosno.
ja za 17,5 KM imam:

4,4 GB plus flat na 64 kbps
25 minuta prema svima ( 0,20 po minuti, 15/60 obračunska !!! )
400 minuta unutar mreže
400 SMS prema svima (čak i za inostranstvo)

za moje potrebe perfektno !!!

32 kbps :lol: :lol: :lol: i to i na paketu od 100 KM :lol: :lol: mislim da to nije ponudio nijedan operater na svijetu

Image
StupskaBitanga

#705 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by StupskaBitanga »

Ukoliko recimo Telemach udje u mobilnu telefoniju poput blic.net ili lol bh telecomu se bas kao u fiksnoj lose pise
avaks

#706 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by avaks »

Jesu li ovo i iz BHT uveli obračunsku od 30sec?
Pa u šta će se sada lokalni branitelji kleti? Zar nije bilo 10/10 ili 15/15 obračunska jbt?
Bez flat na Mini 15 i 100MB neta u 2015oj :lol:
Na ostalim paketima flat od 32kbps :run:
Pa ovo nije nikakva revolucija, ovo je sramota... Taman kada se od njih nadaš nešto ali eto, 101 put dokazano da nisu konkurentni i ne žele da budu nego se samo trpaju u taj mediokritet a na osnovu toga što su "naši" plaćaćemo i malo skuplje pa nek ide sve u...
Tresla se gora, rodio se miš... Do daljeg na Hej Savršenoj a izgleda da je vrijeme da Ultru ukinem zbog bezobrazluka...
dileja

#707 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by dileja »

pukli skroz, kopaju sebi jamu, što nije čudno
dileja

#709 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by dileja »

hmkaj ti do sutra
to su podaci sa junom mjesecom
poslije "revolucionarnog" unapređenja ultre u julu i ovog postpaida od novembra bit će to pusti san
avaks

#710 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by avaks »

Sačekaj da ugovori isteknu pa ćemo onda hmmmmati :lol:
Što su raje nahvatali na 200% to je taj procenat i ovi studentski paketi, a kada pođe viber i whatsapp da štuca na 32 pa raja (pogotovo mlađi i normalni) pođu da odjavljuju usluge :mrgreen:
Ali o5 kada skontaš i nemaš alternativu pa bi me sramota bilo da se dusam tim statistikama :run:
Nego je li ovo taj loyality program za sve korisnike:
http://mob.hr/tele2-povodom-10-godina-r ... g-prometa/
Lijepa konkurencija šta uradi :lol:
Benq
Moderator

#711 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Benq »

Koja je sad najpovoljnija ultra tarifa ? Ja sam na ultra prica i cini mi se da mi jede vise kredita nego prije..
dileja

#712 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by dileja »

najpovoljnija tarifa ti je "prenos broja"
vjeruj
mirza_15

#713 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mirza_15 »

dileja wrote:najpovoljnija tarifa ti je "prenos broja"
vjeruj
IZI dobio jedan glas. Znaci opet ti? Koji ti je ovo acc? 17 ovih glasova gore plus poneki m:tel-u......

Hmmmmm.

Klonirajmo se na kvadrat :lol:
Benq
Moderator

#714 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Benq »

Ne mislim prenosit broj , ultra je ovo a i svakako vecinu razgovora obavim preko vibera , ali sam primjetio da vise skida kredita u zadnjih mjesec dana nego prije.
nightvision

#715 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by nightvision »

Benq wrote:Ne mislim prenosit broj , ultra je ovo a i svakako vecinu razgovora obavim preko vibera , ali sam primjetio da vise skida kredita u zadnjih mjesec dana nego prije.
Sk
krakatoa

#716 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by krakatoa »

krakatoa wrote:
vjeruj
Da, prelaz u BH Telecom mrežu. Slažem se u potpunosti.

P.S. Čiji si ti klon? 1.10 registrovan i pravo po telekomu. Glilipter, Maharadža, Anonimni ili si pak sva "trojica"? :D
EDIT: Dakle ti si G.I.L.I.P.T.E.R tj, Butman tj. anonimni,... Prijavljen si administraciji opet. Sretan put u Banoviče. Čuvaj se Karaule, ima odrona na cesti :D
nightvision

#717 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by nightvision »

Benq wrote:Ne mislim prenosit broj , ultra je ovo a i svakako vecinu razgovora obavim preko vibera , ali sam primjetio da vise skida kredita u zadnjih mjesec dana nego prije.
Skida ti vise kredita unazad tri mjeseca kako su poskupili uslugu.
Za 10KM mozes napraviti 35-36 poziva i to prema najbroju.
Na eronetu tarifa savrsena za 10KM
80 min
150 sms
200mb interneta

Trenutno nijedan operater nema povoljnije usluge za prepaid od ovoga.
roki

#718 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by roki »

Vrlo je teško porediti pakete tri provajdera jer nijedan ne nudi identičnu uslugu sa identičnom cijenom. Dalje, bio sam na Eronetu,a navodim ovo da neko slučajno ne kaže kako pljujem samo telecom, i bili su užasni. Koristio tada popularnih 1000 minuta prema naj broju i meni a i mnogima je veza samo pucala a samo kako bi uhljupi skinuli onih bijednih 7 feninga za uspostavu što su naplaćivali.
Porediti telecom i sad tamo nekoga netreba raditi naručito radi dokazivanja telekomovih tragikomičnih poteza i odluka koje donosi u zadnjih pola godine.
Telecom je u zadnjih pola godine višestruko povećao cijene prepaid usluge ULTRA(bolje da preimenuju u NJESRA, NJESRA start paket i tome slično) a sada ide povećanje i na postpaid. Da li je išta uradio da korisnici, pa i forumaši kažu e svaka čast, dobra ponuda. Ko je ikad popljuvao akciju 200% nije niko. Ko je popljuvao ukidanje limita na adslu,niko.Priča je bila da su se kasno sjetili da ukinu limite i raja ih ismijavala što su nas ubjeđivali da nikome flat ne treba.
Očekujem ubrzo vraćanje limita i na ADSL, a kada se pređe granica paketa spuštaju vam brzinu eto samo toliko da možete mail otvoriti, a na browserima da stavite postavku da vam se ne učitavaju slike. Zvuči smješno ali telecom sam daje povoda raji da bga pljuju i ismijavaju.
dileja

#719 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by dileja »

krakatoa wrote:
krakatoa wrote:
vjeruj
Da, prelaz u BH Telecom mrežu. Slažem se u potpunosti.

P.S. Čiji si ti klon? 1.10 registrovan i pravo po telekomu. Glilipter, Maharadža, Anonimni ili si pak sva "trojica"? :D
EDIT: Dakle ti si G.I.L.I.P.T.E.R tj, Butman tj. anonimni,... Prijavljen si administraciji opet. Sretan put u Banoviče. Čuvaj se Karaule, ima odrona na cesti :D
a ti si prijavljen za lupanje gluposti
svako ko je protiv bht je ili klon, ili izdajnik države i sda, ili srbin, hrvat.... uglavnom ko nije za govnasti bht ne valja vam
krakatoa

#720 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by krakatoa »

dileja wrote:
krakatoa wrote:
a ti si prijavljen za lupanje gluposti
svako ko je protiv bht je ili klon, ili izdajnik države i sda, ili srbin, hrvat.... uglavnom ko nije za govnasti bht ne valja vam
Ti si psovao Chmolju i cijeloj moderaciji tako da ... pa pa :mrgreen:
Benq
Moderator

#722 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Benq »

nightvision wrote:
Skida ti vise kredita unazad tri mjeseca kako su poskupili uslugu.
Za 10KM mozes napraviti 35-36 poziva i to prema najbroju.
Na eronetu tarifa savrsena za 10KM
80 min
150 sms
200mb interneta

Trenutno nijedan operater nema povoljnije usluge za prepaid od ovoga.
Da .. upravo sam vidio da to nije vise ona tarifa kao prije..

Sto se eroneta tice , jako dobra ponuda , ali iskreno neda mi se peglat sa prenosenjem broja.
dileja

#723 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by dileja »

ako ti se neda sta si se onda javljo
deri sa tom ultrom i nek oni deru tebe
Benq
Moderator

#725 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Benq »

dileja wrote:ako ti se neda sta si se onda javljo
deri sa tom ultrom i nek oni deru tebe
Da bi takvi poput tebe imali sta da pitaju...
Post Reply