Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post Reply
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#701 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by pici »

Udruženje BH novinari osuđuje napad na ekipu Face TV
Predsjednica Udruženja BH novinari Borka Rudić kazala je Feni da osuđuje napad na novinarsku ekipu Face TV koji se desio danas u Banjoj Luci te da takvo ponašanje prema novinarima smatra nedopustivim.
Udruženje BH novinari osuđuje napad na ekipu Face TV

"Od političkih organa u Republici Srpskoj (RS) tražit ćemo da ispitaju detalje napada i utvrde identitet onoga ko je napao ekipu", rekla je Rudić, dodajući da je zabrinjavajuće to što se napad desio na javnom mjestu gdje bi novinari trebali slobodno obavljati zadatke.

Istakla je da je ovaj incident još jedan koji ih uvjerava da trebaju institirati na izmjenama krivičnih zakona u Federaciji Bosne i Hercegovine (FBiH) i u Republici Srpskoj kako bi bolje štitili novinare dok obavljaju zadatke, odnosno da se svaka vrsta takvog napada na novinare tretira kao krivično djelo.
pokupišHe Sejfu a policajci kojih ima na listama za ratne zloČine ostaviše novinare JaJarama... :thumbup: :bih:
Skijaš

#703 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Skijaš »

calculator wrote:
area51 wrote:
bingov buraz wrote:@evianvoda

nije samo to,i Dzekin dres je provokacija,i ezan je provokacija,i tespih na retrovizoru je provokacija (ne za sve doduse ali za veliku vecinu jeste) uopsteno sve ono sto govori da nisi bezlicna ameba pognute glave i da pripadas jednom narodu i ne stidis se toga je provokacija.
Tacno,banjalucke Bosnjake se tolerise,sa njima se ne zivi njih se tolerise.
Bi li zastava entiteta RS u F BiH bila provokacija ?
Bi li dres recimo C.Zvezde u F BiH bio provokacija ?
Bi li krst/križ na retrovizoru u F BiH gdje su muslimani Bošnjaci bio provokacija ?

Nema policija RS i tužilaštvo RS pravo na zabranjivanje isticanja zastave RBiH. Ali, i Tokićevo mahanje zastavom je učinjeno bezrazložno
Čekaj malo, ako policija radi nešto što ne treba, onda očigledno nije bezrazložno, eto ti razloga, da se pokaže da policija radi ono što ne treba.
area51

#704 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by area51 »

bingov buraz wrote:
area51 wrote:

nije samo to,i Dzekin dres je provokacija,i ezan je provokacija,i tespih na retrovizoru je provokacija (ne za sve doduse ali za veliku vecinu jeste) uopsteno sve ono sto govori da nisi bezlicna ameba pognute glave i da pripadas jednom narodu i ne stidis se toga je provokacija.
Bi li krst/križ na retrovizoru u F BiH gdje su muslimani Bošnjaci bio provokacija ?
1.zavisi od svrhe,ako je svrha provociranje bila bi :mrgreen: ovo sto je Tokic uradio jeste provokacija ali ta provokacija ima svrhu(Rosa Parks je provocirala bijelce kad nije htjela u zadnji dio autobusa)
2.neuporedivo,zastava Zvezde u fedraciji je zastava kluba iz druge drzave,Dzekin dres u Banjaluci je iz iste drzave (osim ako mislis na dres M.City) :mrgreen:
3. sto se mene tice ne bi a ocigledno i vecine jer vidjam svakodnevno
Pod 1 i 2 su po meni klasične provokacije ovo pod 3 ...ne znam,zavisi ko je okačio i u koje veličine je krst/križ
Naravno da onaj koji ode sa džekinim(meni izuzetno gotivan lik iz ličnog iskustva,sasvim slučajno) dresom u BL ili recimo Trebinje ide da prvocira i da traži belaja ako ćemo biti objektivni i realni.
zambaklija

#705 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by zambaklija »

area51 wrote:
zambaklija wrote:ma jebo i sejfu i mileta i svih njih daj te mi ljudi ime čove sa kontra kišobranom da odem do Banjaluke i da ga fino počastim :D
ne navlačimu na guzicu ako mu misliš dobro :lol:
pa dobro mere i inkognito ali vijo sam da mu je milicija uzela podatke pa... :-)
Danguba

#706 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Danguba »

calculator wrote:

Nema policija RS i tužilaštvo RS pravo na zabranjivanje isticanja zastave RBiH. Ali, i Tokićevo mahanje zastavom je učinjeno bezrazložno, bez opravdanja, i takvo je provokacija s ciljem izazivanja nemira i dizanja društvenih i političkih tenzija, i zbog toga Tokića u stvari treba krivično goniti.

Sejfudin Tokić je jedna od najljigavijih političkih figura u BiH, i samo je Tokić mogao biti dovoljno drzak da usred Banja Luke podigne međuetničke i političke tenzije
:gooza:
limeni

#707 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by limeni »

evianvoda wrote:
bingov buraz wrote:
evianvoda wrote:Новинари су једни од главних твораца овог хаоса, зато то кажем.
Исто бих упутио Гвоздену Шарцу са РТРС, Лазанском и осталој хушкачкој екипи.
А овај газда ФАЦЕ телевизије ми изгледа као човјек који ужива у овим ситуацијама.

Што се тиче бањалучких бошњака долазе сваке године хиљаде и десетине хиљада из Скандинавије, све у реду, нема проблема ко год их не тражи...
Ako ti nije tesko definisi trazenje problema
Живе нормално као и остали, довољно је не провоцирати заставама, и апсолутно си неупадљив.

Највећи инцидент којем сам ја присуствовао је да је љетос група Бошњака из Данске дошла у кафану, питали могу ли се резервисати столове да гледају БИХ на свјетском првенству, газда рекао може али без икаквих застава и пјесама да неби дошло до каквог инцидента, одвојили им пар столова у башти, они дошли навече, окачили заставе са љиљанима, газда рекао нема од тога ништа или скидај заставе или иди вани и избацио их вани...

Колико их хиљада дође, број инцидената је на минимуму.
O kojem se objektu radi?
Skijaš

#708 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Skijaš »

calculator wrote: Sejfudin Tokić je jedna od najljigavijih političkih figura u BiH, i samo je Tokić mogao biti dovoljno drzak da usred Banja Luke podigne međuetničke i političke tenzije
On jeste ljigavac i šteta je da se na ovo nije odlučio neko časniji od njega. Što je opet tema za sebe i nema ništa sa velikosrpskom tiranijom u manjem entitetu.
and

#709 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by and »

calculator wrote:
area51 wrote:

Nema policija RS i tužilaštvo RS pravo na zabranjivanje isticanja zastave RBiH. Ali, i Tokićevo mahanje zastavom je učinjeno bezrazložno, bez opravdanja, i takvo je provokacija s ciljem izazivanja nemira i dizanja društvenih i političkih tenzija, i zbog toga Tokića u stvari treba krivično goniti.

Sejfudin Tokić je jedna od najljigavijih političkih figura u BiH, i samo je Tokić mogao biti dovoljno drzak da usred Banja Luke podigne međuetničke i političke tenzije
nisam čuo da se negdje mahanje državnom zastavom u toj državi tretira kao provokacija i izazivanje nemira itd što već sve nabroja.
bingov buraz

#710 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by bingov buraz »

Zasto,je li Dzeko upravljao nekim logorom za Srbe :zzzz: koliko znam imao je 5 godina kad je poceo rat,tesko da tu ima materijala za Alijinog dzihadistu
calculator

#711 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by calculator »

Skijaš wrote:
calculator wrote: Sejfudin Tokić je jedna od najljigavijih političkih figura u BiH, i samo je Tokić mogao biti dovoljno drzak da usred Banja Luke podigne međuetničke i političke tenzije
On jeste ljigavac i šteta je da se na ovo nije odlučio neko časniji od njega. Što je opet tema za sebe i nema ništa sa velikosrpskom tiranijom u manjem entitetu.
U našoj državi, sve tri tiranije podjednako su velike.
area51

#712 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by area51 »

bingov buraz wrote:Zasto,je li Dzeko upravljao nekim logorom za Srbe :zzzz: koliko znam imao je 5 godina kad je poceo rat,tesko da tu ima materijala za Alijinog dzihadistu
E jbga sad,ne pravi se toliko naivan :zjev:
Sanjarko

#713 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Sanjarko »

Danguba wrote:
calculator wrote:

:gooza:
moram i ja jedan taj smajli nabaviti,dobar je pravoooo.... :thumbup:
Tipicoti

#714 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Tipicoti »

General War wrote:
Tipicoti wrote:
Tipicoti wrote:Ljudi imamo situaciju da se vec 10 godina (otkad je SNSD dosao na vlast 2006.) sve blokira na nivou BiH.
Sjecam se da je 2005. bila velika prica o ukidanju entiteta, zajednicka policija na nivou BiH, bicemo Svicarska......a onda dodje Dodik i sve krenu nizbrdo.

- Ukinuo je nazive gradova u RS sa prefiksom Bosanski (Brod, Samac, Kostajnica, Novi...)
- Unistio je reformu policije ( trebalo je biti 5 policijskih regija u BiH)
- Prestao prenositi nadleznosti sa entiteta na drzavu.
- Porice da je u Srebrenici bio genocid
- 10 (DESET) godina pljuje po Bosni, napravio drzavu u drzavi a nasi papci se ne javljaju.
- Dodik se razletio po citavom svijetu da unisti BiH, danas Putin - sutra Vucic, a mi spavamo.

........i onda dodje Sejfudin, covjeku pukne film.

Ko je danas iz Sarajeva osudio napad na Tokica?.....SDA ? SBB ? Papci sute.

To sam danas vec jednom rekao: MI SMO PODSTANARI U VLASTITOJ KUCI !!!

BRAVO SEJFUDINE !!!
......zaboravio sam REFERENDUM. :D
Jedini junak u ovoj prici je onaj sto je onog propalog novinskog degena osinuo po tintari...eto Sejfudin iz treceg esalona uleti klizeci da brani Bosnjake i popravi sve nabrojano gore :lol:

:lol: Smijesan ti je Sejfudin, zato sto je uradio nesto sto nije niko zadnjih 25 godina u BL.
:lol: Smijesan ti je Sejfudin zato sto se bori protiv nepravde i vracanja u `92.
:lol: Smijesan ti je Sejfudin zato sto su hiljade i hiljade Bosnjaka protjerano iz BL.
:lol: Smijesan ti je Sejfudin zato sto bosnjacka djeca u BL nemaju pravo na bosanski jezik.
:lol: Smijesan ti je Sejfudin zato sto bosnjacka djeca u BL slave u skolama svetog Savu.
:lol: Smijesan ti je Sejfudin zato sto je Mejdan sada Obilicevo, a Seher - Srpske Toplice.
:lol: Smijesan ti je Sejfudin zato sto u BL postoji samo RS, a BiH se izgovara sa podsmijehom.
:lol: Smijesan ti je Sejfudin zato sto .......

:lol: Smijesno ti je ovo. Gade mi se face kao ti "General War".
calculator

#715 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by calculator »

bingov buraz wrote:Zasto,je li Dzeko upravljao nekim logorom za Srbe :zzzz: koliko znam imao je 5 godina kad je poceo rat,tesko da tu ima materijala za Alijinog dzihadistu
Edin Džeko tereti se za krivično djelo ratni zločin protiv ratnih zarobljenika

http://www.avaz.ba/clanak/167157/edinu- ... npTZo.dpuf
cyprus

#716 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by cyprus »

Tokić nije ljigavac... On je puko ko lajsna, obična dvorska luda...
evianvoda

#717 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by evianvoda »

limeni wrote:
evianvoda wrote:
Живе нормално као и остали, довољно је не провоцирати заставама, и апсолутно си неупадљив.

Највећи инцидент којем сам ја присуствовао је да је љетос група Бошњака из Данске дошла у кафану, питали могу ли се резервисати столове да гледају БИХ на свјетском првенству, газда рекао може али без икаквих застава и пјесама да неби дошло до каквог инцидента, одвојили им пар столова у башти, они дошли навече, окачили заставе са љиљанима, газда рекао нема од тога ништа или скидај заставе или иди вани и избацио их вани...

O kojem se objektu radi?
У фирми на мејдану. Зашто питаш? Једини инцидент којем сам икада присуствовао. Баш ме занима каквим сте то инцидентима ви присуствовали.
Last edited by evianvoda on 23/05/2015 00:03, edited 1 time in total.
Sanjarko

#718 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Sanjarko »

Đekec mlađi od mene Matorog ja imao 6 godina :D
calculator

#719 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by calculator »

cyprus wrote:Tokić nije ljigavac... On je puko ko lajsna, obična dvorska luda...

Dika je i ponos ratnohuškačkih Bošnjaka
Skijaš

#720 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Skijaš »

calculator wrote:
Skijaš wrote:
U našoj državi, sve tri tiranije podjednako su velike.
Nije tačno, a to potvrđuju i presude iz Haaga.
bingov buraz

#721 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by bingov buraz »

area51 wrote:
Objasni mi,mislim ja znam,problem je sto je Dzeko Bosnjak ali necu da me se optuzi da imputiram Srbima da ne vole nekoga samo sto je Bosnjak,ja pustim da se sami upecate :mrgreen:
Znaci Trebinju mozete nositi dres Holandije,Engleske,Obale Slonovace ali dres drzave u kojoj se Trebinje nalazi je provokacija :mrgreen: nema veze sto je igrac koji ga nosi ambasador unicefa
Last edited by bingov buraz on 23/05/2015 00:05, edited 1 time in total.
and

#722 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by and »

evianvoda wrote:
limeni wrote:
evianvoda wrote:

O kojem se objektu radi?
У фирми на мејдану. Зашто питаш? Једини инцидент којем сам икада присуствовао. Баш ме занима каквим сте то инцидентима ви присуствовали.
imaju li navijači susjedne srbije sličnih problema?
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#723 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by pici »

Skijaš wrote:

upravo je to i poenta svega ovog, nek su se senad, sejfo, bakir, abu bagdadi, papa, vanzemaljci dogovorili i smundjali oko ovoga al pokazano i dokazano da zbog zastave države ideš u Apsanu...a ćuj onog prekodrinskog ČiČinog piJonira šta ako neko pronosa krst po sarajvu, tuzli, zenici...en Capajbom kad prodješh titovom više se ekavica čuje neg bilo čiji drugi jezik il sleng...iz srbije 99% firmi je na tlu federacije...ugroženi :oops:
Sanjarko

#724 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by Sanjarko »

bingov buraz wrote:
area51 wrote:
Objasni mi,mislim ja znam,problem je sto je Dzeko Bosnjak ali necu da me se optuzi da imputiram Srbima da ne vole nekoga samo sto je Bosnjak,ja pustim da se sami upecate :mrgreen:
On misli na Đeku 2 vojnika Đeku
burger_pasa

#725 Re: Tokić uhapšen zbog zastave Republike BIH

Post by burger_pasa »

calculator wrote:
area51 wrote:

Jel cetnitet ima pravo da Bosnjackoj djeci neda pravo da uce svoj Bosanski jezik? Jel se mogu slavit kojekakve krsne i crkvene slave kad ustav kaze da u cetnitetu ravnopravno zive i Bosnjaci? Jel cetnitet ima pravo provodit politiku aparthejda?
A jesi li ti ljigavce ista u zivotu napravio za pravdu, za borbu Za Bosnjacku istinu, za pravdu nane Fate, za istinu itd.... Nemos ti ljigavce pojma sta je ljudsko dostojanstvo, sta je borba za ljudska prava i kako drzava treba da se voli. Bosnjacina Sejfudin je milliardama milja ispred takvih preplasenih, llinjavih i anemicnih ljigavaca.
Post Reply