Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hajd bgt.. rtrs je i prosle godine prenosio roland garros. ako se ne varam to im je djokovic omogucio.
glupi javni servis ne moze 5 do 12 da trazi prenose koji se unaprijed godina dana ugovore, dogovore..
Sta radi Gael majko moja koji kudjak.. Ja ocekivao da ce predati kod 4:1 i dva breaka za Cuevasa a on uzeo set 6:4
Bit ce ludnica protiv Rogera ne smije se propustiti
Moj duboki naklon Monfisu. Sportista iznad svega. Ono sto je uradio kad je sam rekao da je lopta dobra je nesto fenomenalno. Bravo majstore. Najzanimljivija licnost ATP tura.
Ej Radosni majke ti nemoj ovdje postavljat zadnji blog od Sase , znas onaj o Fedu i Nadalu. Jer .... ako i ovdje citirac onu ljigavu izjavu "najveceg" o srecnom riternu u Americi , past ce server.
KENJAC wrote:Ej Radosni majke ti nemoj ovdje postavljat zadnji blog od Sase , znas onaj o Fedu i Nadalu. Jer .... ako i ovdje citirac onu ljigavu izjavu "najveceg" o srecnom riternu u Americi , past ce server.
šta je danas bilo na repertoaru...gledao sam bastijanaginicu zadnjih par gemova i roćka i damira, dalje nisam (popravljao biciklo klinki).
čitam, gael opet bio teniser na dva-tri sata...
sreća za komplet tur što je odlučio da ne bude profi.
Ma moze Gael odigrati dobar mec ali nisam siguran da moze i dobiti ..Ne moze Roger onako pasti kao ovaj danas i prepustiti dobijen mec .. Ali ni Federer ne izgleda ubjedljivo nego iskusno pa cemo da vidimo