Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post Reply
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#701 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by KatarinaKosaca »

archi_a wrote:Bravo, u Zenici nije zapaljena zastava. :D + ne vidjeh u proslom vremenu par vas, "zvucnijih" nickova na ovom eminentnom forumu da ste digli ovoliku halabuku oko paljenja Bosanske zastave. LP
Pod

a) Ili nabavi naočale ili više čitaj nečije postove prije ovakvih zaključaka

Pod

b) Prvo se čisti ispred svojih vrata.
archi_a

#702 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by archi_a »

KatarinaKosaca wrote:
archi_a wrote:Malo Doboja, malo Mostara, malo N.Sada, malo Beograda, malo Grcke....... Gdje ste moralisti, pisijevi i "treceg" zastitnici :-) svima petice :izet:
Šta, ovi fašisti su nam uzor? Ili opravdanje? Jel bilo ovoga u Izraelu na prvoj utakmici? Šta lupetariš ti?
SiĐI..... Odavno se, niti referiram, niti reagujem na tvoje postove, niti te akceptiram kao relevantnog forumasa. Molim da mi se ne obracas ni lijepo ni ruzno. Molim da me ispostujes u zelji. Hvala i LP
Bodkin

#703 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by Bodkin »

archi_a wrote:
KatarinaKosaca wrote:
archi_a wrote:Malo Doboja, malo Mostara, malo N.Sada, malo Beograda, malo Grcke....... Gdje ste moralisti, pisijevi i "treceg" zastitnici :-) svima petice :izet:
Šta, ovi fašisti su nam uzor? Ili opravdanje? Jel bilo ovoga u Izraelu na prvoj utakmici? Šta lupetariš ti?
SiĐI..... Odavno se, niti referiram, niti reagujem na tvoje postove, niti te akceptiram kao relevantnog forumasa. Molim da mi se ne obracas ni lijepo ni ruzno. Molim da me ispostujes u zelji. Hvala i LP
ali zato ti imas Bogom dato pravo da se obracas njoj i svima na forumu :lol: jaki ste ti i limena ekipa nema sta. prozivacemo redom dok nas neko ne opere na ruke, a onda cemo okrenuti plocu. super. nije bilo paljenja zastave. malo smo bolji od pacijenata lijevi i desno. uspjeh :bih:
Gojeni H

#704 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by Gojeni H »

Simon_Jankovic wrote: Meni kao Srbinu jako se tesko identifikovati sa reprezentacijom BIH nakon sto vidim nesto od ovoga gore. Da mrzim, daleko od toga. Pogledao sam sve utakmice BIH na SP, nekako presao preko navijaca i sta to oni pricaju i naravno da mi je BIH bliza od Argentine, Irana, Nigerije.. ali za nesto dublje jednostavno nema sanse, blokada automatska CIM VIDIM TRIBINE.
A da je operska publika na stadionima, ti bi odmah zastavu ogrnuo i "ko ne skace mrzi Bosnu".
Sto se ne distanciras od srpske reprezentacije za sva vremena, kad cetnicici na smrt prebiju nekog Cigana ili Albanca?

Uh, ko vas ne zna.
hAZNADAR

#705 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by hAZNADAR »

Dzaba postiras sve te slike, mozes jos sto takvih slika, plus krvave scene naseg stradanja iz rata, plus stradanja iz Gaze,...

dzaba ti sve to jer za primitivizam i ekstremizam nema opravdanja.

Hoces da budes kao ova gofna sto pale nasu zastavu - izvoli to radi u svojoj avliji. Bosnjaci nisu takva bagra i tim "moralisanjem" nista ne gube.

Svi vi sto opravdavate ovu nasu sramotu iz Zenice i dalje izbjegavate odgovoriti na par jednostavnih pitanja jer jednostavno ne mozete. Ili kontate da niste u pravu pa ovdje tjerate inat sa stavovima ili mentalno niste sposobni za to.

A pitanja glase i ponavljam opet:

- Zasto svih ovih godina niste iskoristili neku drugu priliku za protest protiv izraelske politike i podrsku Palestini demonstracijama, simbolicnim cinom ispred izraelskog predstavnistva, transparentima i okupljanjima na trgu, peticijama,.. ? Zasto maksuz tekma koja predstavlja sviju nas?

- Nas selektor i nasi igraci nisu nikada izrazili politicki stav na tekmi, mimo tekme,.. protivnika su uvijek kulturno pozdravili, respektovali, cestitali na igri,... pogotovo kao domacini. Pa ako ih toliko volite i smatrate vaznima - sto se na njih ne ugledate umjesto da ih dovodite u ovakve situacije? Pisate se vi i na nasu tekmu i na nase rezultate, hebe se vama za repkom koja vam samo sluzi kao prostor za majmunisanje.
archi_a

#706 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by archi_a »

Apsolutno se ne obracam ni tebi ni njoj. :thumbup: Hvala
relativno84

#707 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by relativno84 »

Veceras specijalna emisija CNN-a povodom ovog nemilog dogadjaja u Zenici, vrijedi pogledati.
Edin H.

#708 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by Edin H. »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Nego ubiste se od brige za Izrael dok sirotinja skapava na vratima Evrope. Eh jebem li vas sve zajedno sa Izraelom.

Image

http://www.klix.ba/vijesti/svijet/franc ... 50614040#5
Ja recimo pomazem africkim emigrantima, naksimalno u okviru svojih mogucnosti. To osjecam i nekom svojom duznoscu, nakon svega prezivljenog u Bosni. Ali nisam bas siguran da je relavantno za ovu temu.
L u c i f e r

#709 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by L u c i f e r »

archi_a wrote:Apsolutno se ne obracam ni tebi ni njoj. :thumbup: Hvala
Pa jarane nije ovo tvoj blog vec hvorum... :-)
archi_a

#710 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by archi_a »

hAZNADAR wrote: Dzaba postiras sve te slike, mozes jos sto takvih slika, plus krvave scene naseg stradanja iz rata, plus stradanja iz Gaze,...
Znam apsolutno da je tako. Niko od vas se i ne osvrne na to. Dzaba slike, krv, maltretiranje. Hladno pređete preko toga. Ko vode popit...
Ma razumijem. Misija se mora ispuniti. Misija izjednacavanja i misija "treceg". Dobar,dobar..Lutke moje. :D Koliko vas ima ovdje 15-20 nickova. :bih:
Last edited by archi_a on 14/06/2015 18:07, edited 2 times in total.
Drvosjeca iz Dejcica

#711 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

hAZNADAR wrote: - Zasto svih ovih godina niste iskoristili neku drugu priliku za protest protiv izraelske politike i podrsku Palestini demonstracijama, simbolicnim cinom ispred izraelskog predstavnistva, transparentima i okupljanjima na trgu, peticijama,.. ?
Ti si sve ove godine prespavao, blago se tebi. :( Valjda živiš u nekom paralelnom svemiru na rubu svih zbivanja. :lol:

Image

http://www.klix.ba/vijesti/bih/protesti ... 40714062#2

Image
http://www.nkp.ba/protesti-podrske-naro ... -se-brane/
archi_a

#712 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by archi_a »

L u c i f e r wrote:
Postujem. :thumbup: Isto kao sto postujem kolektivnu misiju. LP
Bodkin

#713 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by Bodkin »

archi_a wrote:
hAZNADAR wrote: Dzaba postiras sve te slike, mozes jos sto takvih slika, plus krvave scene naseg stradanja iz rata, plus stradanja iz Gaze,...
Znam apsolutno da je tako. Niko od vas se i ne osvrne na to. Dzaba slike, krv, maltretiranje. Hladno pređete preko toga. Ko vode popit...
Ma razumijem. Misija se mora ispuniti. Misija izjednacavanja i misija "treceg". Dobar,dobar..Lutke moje. :D Koliko vas ima ovdje 15-20 nickova. :bih:
zato se ti sav ospes i trebaju ti antidepresivi kad vidis mrtve u tajfunu i filipinima. kad vidis mrtve i u roblje prodane jezide. ili spaljene kopte u egiptu. ili razbacana tijela djevojcica u somaliji sto ih dignu u zrak pravedni religijski borci :oops:
bingov buraz

#714 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by bingov buraz »

L u c i f e r wrote:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Samo si dokazo nasu poentu - zastave pale budale. :)
Amin.

Veceg a beskorisnijeg papanluka od paljenja zastave i zvizdanja himni nema.
Bodkin

#715 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by Bodkin »

Simon_Jankovic wrote: Meni kao Srbinu jako se tesko identifikovati sa reprezentacijom BIH nakon sto vidim nesto od ovoga gore. Da mrzim, daleko od toga. Pogledao sam sve utakmice BIH na SP, nekako presao preko navijaca i sta to oni pricaju i naravno da mi je BIH bliza od Argentine, Irana, Nigerije.. ali za nesto dublje jednostavno nema sanse, blokada automatska CIM VIDIM TRIBINE.

a i ovo je patetika teska. jesi dosao da docekas tanovica na aerodromu? nikakvih navijaca nije bilo, a on osvojio oskara?
L u c i f e r

#716 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by L u c i f e r »

archi_a wrote:
L u c i f e r wrote:
Postujem. :thumbup: Isto kao sto postujem kolektivnu misiju. LP
Provalio si nas, svi mi koji smo protiv sportske nekulture smo dio jedne velike srpskohrvatskojevrejske zavjere protiv dobrog Boosnje... :oops:
archi_a

#717 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by archi_a »

@ bodkin Molim da negdje pronadjes moj post,koji govori suprotno. Smijesno poredjenje
archi_a

#718 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by archi_a »

L u c i f e r wrote: Provalio si nas, svi mi koji smo protiv sportske nekulture smo dio jedne velike srpskohrvatskojevrejske zavjere protiv dobrog Boosnje... :oops:
Interesantno, nikog ne imenovah ali se kao mushice pocese javljati. :D
Imaju bolan na forumu postovi koji "govore" u korist. Ne moram ja nista provaljivati. Uzivaj. :bih:
hAZNADAR

#719 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by hAZNADAR »

archi_a wrote:Za sve one koji se mozda pitaju, otkud ovoliko natpisa i kolektivne odbrane izraela od strane svih sljegnutih chetalja na ovaj forum. Plod je to centrifugalne kompresije u mozgu i unaprijed pripremljenog stanja uma kojim se brane genocidashi, spremni da uz odbranu svog projekta, brane par rijetkih drzava koje su eto pokazale interes za odbranu srpske. :-)
Nije mi jasno samo, odkud da se "treci" zalijepe i podrzavaju ovo. Ipak ih izrael ne gotivi bas previse. :D
Samo ogranicen i glup covjek moze skontati da kritika gazenja zastave automatski znaci da volis i podrzavas Izrael.
I ti spominjes mozak ovdje, centrifugalne kompresije,.... sha to ti ba :D :D

Izrael jeste genocidan ali tekma je tekma i tu politici nema mjesta. Ima drugih nacina i prilika da se izrazi protest ali to tebi i slicnima nije jasno i vjerovatno je mrsko se skupiti na trg ili ispred izraelskog prestavnistva da izraze protest protiv genocida.

Pisate se svi vi na nasu reprezentaciju, ne znaci vama nista nasa repka i nas plasman ako vam je to mjesto i prostor za politiku i majmunisanje. Cak se niste upitali nikada zasto i selektor i nasi igraci nisu nikada, nikada,.. podrzali ovakvo sto i pokazali manjak respekta prema protivniku. Dzaba vam to sakrivanje iza laznog patriotizma i lafo neke brige za drzavu, naciju, vjeru,.. znate i sami da niti ste pomogli Palestini niti odmogli Izraelu,.. samo odmogli nama kolektivno jer se u nase ime kurcite prema velikima a bez q. Gazili zastavu i zvizdali himni,.. e jeste mangupi u pm :roll:

Sta vam moze biti odgovor,.. osim izbjegavanja prostih odgovora na pitanja poput zasto bas tekma i kako tumacite ponasanje nasih reprezentativaca. Pretpostavljam stereotipi o nama pateticnim moralistima, kompleksasima, komunjarama, saloncima, izraeloljubcima, islamofobima,...

Glupost se ne moze lijeciti ali se moze udaljiti sa mjesta pa neka se neko glupira kod kuce a ne u ime drzave na tribini ili trgu.
archi_a

#720 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by archi_a »

@ hAZNADAR
Samo ogranicen i glup covjek moze vezati pobjedu i nastup reprezentacije i gazenje israelske zastave od grupe BH fanatikosa koji su brojali koliko ? 100, 500, 1000 ljudi u grupi i to 3 km od stadiona u toku navijackog prilaska stadionu. I samo oni koji su u misiji nipodastavanja svega dobroga u Bosni i Hercegovini mogu srati o ovome skoro 48 sati. Sta je to? Patriotizam. SIĐI, molim te. Sad ce rukomet, aBd. :bih:
hAZNADAR

#721 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by hAZNADAR »

archi_a wrote:
Ne razumijes ti nista,... scene krvavih slika i nasa golgota, nasa stradanja nisu tvoje tapija, tvoje vlasnistvo, nisi ti to privatizovao pa da prisvajas znanje i skrb o tome samo sebi. Sta ces sljedece zakljuciti - da se sikiramo oko zdravlja Mladica u Hagu,.. mislim, mozete li vi to malo bolje? Ili da navijamo za Izraelce kada rokaju po bolnicama u gazi zato sto kritikujemo gazenje zastave.

Mislis da je tesko prosipati takve nebuloze,.. pretjerivati u necemu i kao odgovor postirati slike nase zajednicke nepravde i golgote u smislu da pripadaju tebi a izdajnik ko se ne slaze sa tobom.

Najprimitivnija logika i najprimitivniji nacin diskusije koji moze postojati. Sto je najgore - mislis da to pali i prolazi, da to kao zvuci logicno.
zateznistub

#722 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by zateznistub »

Ili je generacijski jaz ili promjena vremena, ne znam.

Ali da ne kontam neke to stvarno...

Pa puške smo uzelli da se borimo protiv četnika i ustaša tj, protiv takve bolesti kao što je nacionalizam...sad ako idioti pale zastavu moje zemlje po defoltu trebam i ja neciju...

Da li to znači da, pošto su oni taKi, trebam biti i ja?

e necemoći... papcima i debilima treba slati slike o normalnim ljudima, onakvim kakvi oni nisu i nece nikada biti... e to je mudrost i tako se treba ponasati jer ce oni onda posesti muda za veceru.... al jok, moramo i mi gaziti i paliti
L u c i f e r

#723 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by L u c i f e r »

archi_a wrote:
L u c i f e r wrote: Provalio si nas, svi mi koji smo protiv sportske nekulture smo dio jedne velike srpskohrvatskojevrejske zavjere protiv dobrog Boosnje... :oops:
Interesantno, nikog ne imenovah ali se kao mushice pocese javljati. :D
Imaju bolan na forumu postovi koji "govore" u korist. Ne moram ja nista provaljivati. Uzivaj. :bih:
Pa to i velim, totalno si nas prokuzio... :thumbup:
archi_a

#724 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by archi_a »

@ haznadar
Spusti malo TON I SIĐI VIŠE. Naporan si pravo, kao ustvari i na većini tema na koje kročiš. Stavljaš ljudima zaključke u usta i pokušavaš da "sa neke visine" ti kao nešto poentiraš. Ne moramo imati isto misljenje i nemoj molim te da se obraćaš sa visine ostalim forumašima jer tvoji postovi i komentari većine forumaša na njih dovoljno govore o tebi samom. Ne želim uopšte da gubim vrijeme na rasprave sa tobom. Imaš svoje mišljenje, previše srčano ulaziš u teme, često ne birajući "epitete" ostalim forumašima. Ohladi i uživaj u nastavku tvog uspješnog "forumanja". LP
hAZNADAR

#725 Re: Dolaze nam gosti iz Izraela u Zenicu

Post by hAZNADAR »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
hAZNADAR wrote: - Zasto svih ovih godina niste iskoristili neku drugu priliku za protest protiv izraelske politike i podrsku Palestini demonstracijama, simbolicnim cinom ispred izraelskog predstavnistva, transparentima i okupljanjima na trgu, peticijama,.. ?
Ti si sve ove godine prespavao, blago se tebi. :( Valjda živiš u nekom paralelnom svemiru na rubu svih zbivanja. :lol:

Image

http://www.klix.ba/vijesti/bih/protesti ... 40714062#2

Image
http://www.nkp.ba/protesti-podrske-naro ... -se-brane/
Nisam prespavao i sam sam licno ucestvovao u jednom protestu. Tako se to i radi i hvala za slike.
Samo sumnjam da krkani sto su gazali po zastavi i zvizdali na himnu ijednom bili na ovakvom skupu. Sucedi po komentsarima i psiholoskom profilu kojeg prikazuju - vjerovatno im je i to moralisanje i patetika.

Kao sto rekoh i ponavljam,.. svi vi koji opravdavate ovu sramotu iz Zenice se pisate kolektivno na nasu reprezentaciju jer vam je to samo prostor za majmunisanje. Niko vas nije tu pitao za misljenje o politici na B.I. niti prisilio da tu izaberete stranu i posaljete poruku. Hebe se vama za repkom a taj patriotizam prosipajte nekom drugom. Patriota i navijac nije onaj ko nas kompromituje i pravi stetu.
Post Reply