TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Locked
LSD

#701 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by LSD »

NoWayOut wrote:Evo svodi se emisija na ono zbog cega je i pokrenuta, ugrozenost RSa, prijetnja od federacije, izmisljaju se nakvi kampovi na rubova RSa, pa petljaju IZ kako je ona kriva, jos samo da zapjevaju spremte se spremte...
:thumbup: :thumbup:

hirurški precizno zapažanje....satra se ovaj srbin pricajuci o Islamskoj zajednici i islamu kao vjeri (iako je totalna neznalica o islamu, to mu ne predstavlja problem da prica o njenu sat remena).
Lepi_Lukic

#702 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Lepi_Lukic »

[quote="Chmoljo"][quote="Lepi_Lukic"]

I to terorizam, bez dvojbe ali ja se opet vracam nemojmo relivitizirati neke stvari, traziti opravdanja za ovo i sl. to je ono sto ce se BIH odbiti od glavu, ja se prijatelju s tim susrecem od 1986. i odlicno znam o cemu govorim, trazenja izgovora za ovo ili ono je mac na vratu.[/quote]

a sa čim si se ti susreo hiljadudevetstoosamdesešeste?[/quote]

Ja nisam ni balavac ni uzavrela glava, tacno znam sta pisem i sta trebam da pisem.
Od 1984. sam u sigurnosnim organima ondasnje drzave pa sve do danas, nagledao se svega i svacega, ovo sto se trenutno radi je klasicni spin relivitiziranja akta terorizma, sto moze/ili ce izuzetno skupo da se naplati.
1986. je bio slican akt u Kiseljaku pocinjen od strane ustaskih imigranata, i tada sam bio u epizentru desavanja, tada slicna situacija kao sada, nazalost onda a ni danas se ne izvlace nikakve pouke, barem one jasno vidljive.
afafaf

#703 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by afafaf »

Terorizam je smišljena uporaba nezakonitog nasilja ili prijetnje nezakonitim nasiljem radi usađivanja straha, s namjerom prisiljavanja ili zastrašivanja vlasti ili društva kako bi se postigli ciljevi koji su općenito politički, vjerski ili ideološki.
Matzan

#704 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Matzan »

It_is_a_Leclerc wrote:Sva "sreća", pa je napadač imao motiv koji odgovara većini Bošnjaka, tako da ga možemo abolirati, kao i one budale u Francuskoj, i da je Mevlid Jašarević "usamljeni ludak", a Haris Ox - "narkoman i budala". Topalović je "bivši narkoman", a oni iz FIS-a su "šverceri i kriminalci"...

Sve ćemo smisliti samo da se ne moramo suočiti s činjenicom da, kako kaže Almir Džuvo, imamo 3000 potencijalnih terorista u BiH.

Imamo i 3.000 potencijalnih idiota na klix-u, pa nikom ništa. :wink:
asker

#705 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by asker »

Ovaj novinar RTRS-a iz Zvornika odron zivi. Kao "u Zvorniku je za sada mirno, nadamo se da ce noc proteci mirno, znamo da ce sutra bit jebeno al eto nadamo se da ce veceras mirno". Samo sto nije reko "de ba nek neko zapuca molim vas".
Freamon Lester

#706 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Freamon Lester »

almir90 wrote:
Freamon Lester wrote: Kakvu prijavu? Tebi nije poznato da izabrana gospoda imaju imunitet?
Kakav imunitet može imati medijska kuća koja širi ovakve laži?
Do mene? Bujrum prijavi RAK-u. Zašto Bakira prizviaš? http://rak.ba/bos/index.php?uid=1264897710
155_mm

#707 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by 155_mm »

Chmoljo wrote:
Lepi_Lukic wrote:
I to terorizam, bez dvojbe ali ja se opet vracam nemojmo relivitizirati neke stvari, traziti opravdanja za ovo i sl. to je ono sto ce se BIH odbiti od glavu, ja se prijatelju s tim susrecem od 1986. i odlicno znam o cemu govorim, trazenja izgovora za ovo ili ono je mac na vratu.
a sa čim si se ti susreo hiljadudevetstoosamdesešeste?
sa vehabijama?
almir90

#708 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by almir90 »

Freamon Lester wrote:
Do mene? Bujrum prijavi RAK-u. Zašto Bakira prizviaš? http://rak.ba/bos/index.php?uid=1264897710
Jel' to onaj RAK koji kontroliše Milorad Dodik? Dodik, koji je se na sve načine borio da se njegov čovjek postavi na čelo RAK-a.
155_mm

#709 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by 155_mm »

Bosnjak333 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Sva "sreća", pa je napadač imao motiv koji odgovara većini Bošnjaka, tako da ga možemo abolirati, kao i one budale u Francuskoj, i da je Mevlid Jašarević "usamljeni ludak", a Haris Ox - "narkoman i budala". Topalović je "bivši narkoman", a oni iz FIS-a su "šverceri i kriminalci"...

Sve ćemo smisliti samo da se ne moramo suočiti s činjenicom da, kako kaže Almir Džuvo, imamo 3000 potencijalnih terorista u BiH.
Prije bih rekao da imamo oko milion potencijalnih terorista od kojih 99 % zivi u manjem entitetu.
prvo sacekati popis pa onda iznijeti pravu cifru, molit cu ljepo.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#710 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by hrasno38 »

almir90 wrote:
Freamon Lester wrote:
Jel' to onaj RAK koji kontroliše Milorad Dodik? Dodik, koji je se na sve načine borio da se njegov čovjek postavi na čelo RAK-a.
Nije jos uvijek postavljen a nece ni biti Dodikov!
Freamon Lester

#711 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Freamon Lester »

almir90 wrote:
Freamon Lester wrote:
Ma mene iskreno boli mjenjac ko sta kontrolise. Ja se ovdje zabavljam. :izet:
Enticer

#712 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Enticer »

Sad cu se nalokati i sjesti za volan i odoh da terorisem? Sutra na naslovnicama: Pijani vozac terorisao gradjane. Pa i ovo je terorizam. Zar ne?
155_mm

#713 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by 155_mm »

Bosnjak333 wrote:

Prije bih rekao da imamo oko milion potencijalnih terorista od kojih 99 % zivi u manjem entitetu.
prvo sacekati popis pa onda iznijeti pravu cifru, molit cu ljepo.
jasko_ba

#714 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by jasko_ba »

Lepi_Lukic wrote:Ja nisam ni balavac ni uzavrela glava, tacno znam sta pisem i sta trebam da pisem.
Od 1984. sam u sigurnosnim organima ondasnje drzave pa sve do danas, nagledao se svega i svacega, ovo sto se trenutno radi je klasicni spin relivitiziranja akta terorizma, sto moze/ili ce izuzetno skupo da se naplati.
1986. je bio slican akt u Kiseljaku pocinjen od strane ustaskih imigranata, i tada sam bio u epizentru desavanja, tada slicna situacija kao sada, nazalost onda a ni danas se ne izvlace nikakve pouke, barem one jasno vidljive.
Danice, Danice
Image
euroBASIC

#715 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by euroBASIC »

Lik nije VEHBOS 100% ZNAČI. To je činjenica i jedina istina.

Ovi papci što priželjkuju rat iz RSa bi sutra bili prvi na granici, a obični narod bi ostao da gine. Koliko god je jebeno našim povratnicima u RS tako je jebeno i njihovim u FBiH i u blizini. Da se sad zarati, vidio bi traktorijade sa Pala i Lukavice linijom Ustiprača- Višegrad- Užice, naslonjeni na pola miliona Bošnjaka u goraždanskom džepu. Pa sama Krajina bi ih pregazila gore sama.

Zato Srbende u pamet, Vučić će vam poslat 2 helikoptera i Šešelja gratis!
Last edited by euroBASIC on 28/04/2015 00:08, edited 1 time in total.
almir_tz

#716 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by almir_tz »

Enticer wrote:Onaj norvezanin izadje na ulicu pobije 80 ljudi i nije terorista. Da je kojim slucajem lupam marokanskih korijena bio bi terorista. :run:
Pa je li Brevik u napadu spominjao Isusa? Jesu li mu krunice i molitvenike našli doma?
Čovjek jeste terorist po činu, ali nije kršanski terorist.
Da je kao mladić bio u radikalnom kampu kršćanskih desničara - bio bi kršćanski terorist.
Jasno? Isto važi za pilota.

Hajdemo ovako, znaš li za slučaj ijednog terorista muslimana, a da je po političkim uvjernjima bio "lijevi"
koliko god to zvučalo apsurdno, šta ja znam sa mjestom boravišta negdje u Švedskoj?
Ne znaš, je li tako.

Sudi se sad nekim terorističkim - zločinačkim organizacijama u Bosni.
Neki od zločinaca su Bošnjaci. Pri provođenju kriminalnih radnji nisu
se pozivali na Islam. Je li ih iko prozvao islamskim teroristima? Niko!

Jasno - drugi dio?
Freamon Lester

#717 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Freamon Lester »

Enticer wrote:Sad cu se nalokati i sjesti za volan i odoh da terorisem? Sutra na naslovnicama: Pijani vozac terorisao gradjane. Pa i ovo je terorizam. Zar ne?
Pa ako bi to uradio zbog toga sto je smanjen broj dozvoljenih promila alkohola u krvi onda bi to bio terorizam. Ako bi to uradio jer ti doslo tek tako onda si defo. :lol:
hrle1976

#718 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by hrle1976 »

afafaf wrote:Terorizam je smišljena uporaba nezakonitog nasilja ili prijetnje nezakonitim nasiljem radi usađivanja straha, s namjerom prisiljavanja ili zastrašivanja vlasti ili društva kako bi se postigli ciljevi koji su općenito politički, vjerski ili ideološki.

Terorizam potice iz francuskog jezika, te oznacava period u francuskoj proslosti kada je drzava vrsila teror nad ljudima. Danas je izopacena rijec, gdje se primjenjuje kao pecat groszljivog stanja, gdje se jedna druga strana u generalnom pogledu etiketira za nesto, ali indirektno. Danas je "teror" jedinac protiv sistema. Smijesno.
Margita81

#719 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Margita81 »

Pravite se ludi svi majke mi..

Ok a koja kategorizacija ovog cina bi vise odgovarala vama? (Dva su tabora kako vidim)

Ako nije teroristicki cin-sta je?

Pozeljno bi bilo da se masa raje prvo raspita sta tacno podrazumijeva pojam terorizam. Idiots.
House

#720 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by House »

sad će Mirza i Netsi

kome puca karina za Zvornikom i propagandom PTPC :bih:
Last edited by House on 28/04/2015 00:10, edited 1 time in total.
calculator

#721 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by calculator »

asker wrote:Ovaj novinar RTRS-a iz Zvornika odron zivi. Kao "u Zvorniku je za sada mirno, nadamo se da ce noc proteci mirno, znamo da ce sutra bit jebeno al eto nadamo se da ce veceras mirno". Samo sto nije reko "de ba nek neko zapuca molim vas".
Ja očekujem da Dunja Mijatović sutra objasni javnosti ratnohuškačku retoriku novinara RTRS večerašnje emisije uživo o zvorničkoj pucnjavi. OSCE konačno mora zaustaviti medije rastjerati novinare koji podižu tenzije i stvaraju nesigurnost izjavama poput večerašnjih. Miroslava Lazanskog treba zabraniti na javnom RTV servisu BiH
euroBASIC

#722 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by euroBASIC »

almir_tz wrote:
Enticer wrote:Onaj norvezanin izadje na ulicu pobije 80 ljudi i nije terorista. Da je kojim slucajem lupam marokanskih korijena bio bi terorista. :run:
Pa je li Brevik u napadu spominjao Isusa? Jesu li mu krunice i molitvenike našli doma?
Čovjek jeste terorist po činu, ali nije kršanski terorist.
Da je kao mladić bio u radikalnom kampu kršćanskih desničara - bio bi kršćanski terorist.
Jasno? Isto važi za pilota.

Hajdemo ovako, znaš li za slučaj ijednog terorista muslimana, a da je po političkim uvjernjima bio "lijevi"
koliko god to zvučalo apsurdno, šta ja znam sa mjestom boravišta negdje u Švedskoj?
Ne znaš, je li tako.

Sudi se sad nekim terorističkim - zločinačkim organizacijama u Bosni.
Neki od zločinaca su Bošnjaci. Pri provođenju kriminalnih radnji nisu
se pozivali na Islam. Je li ih iko prozvao islamskim teroristima? Niko!

Jasno - drugi dio?
Tačno je da Tuzla boluje od teške bolesti. Pišam ti se na sve "lijevo" u porodici. :(
insomnia78

#723 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by insomnia78 »

Jel fakat morate "uzivo" prenositi pricu sa PTPC-a?
Ono boli me ba kurac, utusiste
Jel se to vi fakat ne sjecate CРНА-е i njihove propagande pa ste nesto sad aman iznenadjeni
O'zone
Globalni moderator

#724 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by O'zone »

Hajmo spit. Nema od ovog naglabanja ništa.
archi_a

#725 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by archi_a »

asker wrote:Ovaj novinar RTRS-a iz Zvornika odron zivi. Kao "u Zvorniku je za sada mirno, nadamo se da ce noc proteci mirno, znamo da ce sutra bit jebeno al eto nadamo se da ce veceras mirno". Samo sto nije reko "de ba nek neko zapuca molim vas".
Ovaj novinar je Gvozden Sarac koji je u ratu bio jedan od cuvara na kuli gdje su privodili i tukli Bosnjake. Nakon rata poceo raditi u Bht-u i tamo ga prepoznao kolega kojeg je ovaj maltretirao na kuli. Tada je prebjegao na rtrs.
Za neke ce i ovo biti, nema veze, sta je bilo-bilo je.
Locked