Ostaviti brak radi druge osobe?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#701 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Truba »

bio sam u školi u jednom trenutku u tajništvu :D
kad majka želi promijeniti prezime sinu u svoje... a različitih prezimena :D
objašnjenje
kad se udala već je znala da će se razvesti pa nije mijenjala dokumente a mali je već imao očevo prezime
:? :? :? :lol: :mrgreen: :bih:

inače po spiskovima djece ređene 1995-1998 za jednu malo bolju školu u SA

vidi se da je nekoliko roditelja seforovaca...šalju keš...
nekoliko očeva nije priznalo djecu...prazna rubrika
nekoliko je razvedenih...
nekoliko je siročića ( žive s babama ili dedama ili tetkama) 2 ili 3

na razred od trideset pola nema zdrave obiteljske odnose
Ridjobrki

#702 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Ridjobrki »

Matzan wrote: Sve je prihvatljivo u rasponu 25g-00mj-00d do 29g-11mj-30d.
E vidiš, ne bih se složio. Po meni su 30-35 ipak bolje u tom slučaju, čisto zbog iskustva reality checka.

I ja sam između 25 i 30 mislio da sve znam pa promašio ceo fudbal i doživio što nisam mogao vjerovati da ću doživjeti, tako i one isto kontaju u tim godinama. Bolja je neka od recimo 30 koja je godinu-dvije ranije bila ostavljena pred matičarem od strane vršnjaka koji se još nije ispuhao - dovoljno mlado a opet dovoljno svjesno svijeta oko sebe. :)
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#703 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by _BataZiv_0809 »

Ridjobrki wrote:
_BataZiv_0809 wrote: Vrijeme radi za nas, a kontra njih i to ih najvise boli ovdje :mrgreen:
Velim, Božja nepravda ali tako je.
Pa i nije tolika druze. Vrijeme je za njih radilo u adolescentskom dobu. Jbt pogledam slike iz 6.tog razreda i vidim da sam naspram nekih kolegica isto debelo mladji brat. A svidjale su mi se. To ko da Mainz ide na Real Madrid :D
SaraFina

#704 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by SaraFina »

_BataZiv_0809 wrote:
SaraFina wrote:Macane, je li ovaj esej neki osvrt na društvene prilike u Donjem Brabonjištu?

:D

Duboko se zahvaljujemo što si nas upoznao sa prilikama koje vladaju i u tim rualnim/zaostalim sredinama.
Sto vrijedjas covjeka?

Mislim znam da je to reakcija covjeka kojem se saopci istina, ali momak ima pravo na svoje misljenje. I tvoji upisi su nekome kao iz brabonjista, i moji, ali to ne daje za pravo da se ljude omalovazava.

Ja ne vidim tu uvredu nikakvu. A ti ne glumataj nepozvan odvjetnika.

Donje Brabonjiste je parodija. Bar u kontekstu u kojem sam ja post napisala.

I nakon svih ličnih klasifikacija i prozivki dotičnog forumaša nadješ se pak ti koji imaš sličan pristup u forumskom opusu da se staviš u odbranu?
Mislim.. Ono i ti jelte vrlo često diskusiju spuštaš na osobnu razinu i koristiš privatne informacije kao " argumente"

Što je za moja shvatanja dno bilo čijeg forumskog opusa.

Zato uzdigni se prvo sam iznad toga, pa posavjetuj kolegu a ne mene.

Šta vas zanima koliko ja imam godina i da li imam privatno nekog, moj politički stav, samoća ili seksualne aktivnosti????

Kao što rekoh bez ikakve mjere, i ukusa.
Last edited by SaraFina on 21/04/2015 14:58, edited 1 time in total.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#705 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by _BataZiv_0809 »

Ridjobrki wrote:
Matzan wrote: Sve je prihvatljivo u rasponu 25g-00mj-00d do 29g-11mj-30d.
E vidiš, ne bih se složio. Po meni su 30-35 ipak bolje u tom slučaju, čisto zbog iskustva reality checka.

I ja sam između 25 i 30 mislio da sve znam pa promašio ceo fudbal i doživio što nisam mogao vjerovati da ću doživjeti, tako i one isto kontaju u tim godinama. Bolja je neka od recimo 30 koja je godinu-dvije ranije bila ostavljena pred matičarem od strane vršnjaka koji se još nije ispuhao - dovoljno mlado a opet dovoljno svjesno svijeta oko sebe. :)
I tebe je lijepo citati Ridjobrki. :thumbup:
sumirprimus

#706 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by sumirprimus »

_BataZiv_0809 wrote:
Ridjobrki wrote:
_BataZiv_0809 wrote: Vrijeme radi za nas, a kontra njih i to ih najvise boli ovdje :mrgreen:
Velim, Božja nepravda ali tako je.
Pa i nije tolika druze. Vrijeme je za njih radilo u adolescentskom dobu. Jbt pogledam slike iz 6.tog razreda i vidim da sam naspram nekih kolegica isto debelo mladji brat. A svidjale su mi se. To ko da Mainz ide na Real Madrid :D

:lol: :lol:
velis?
Image
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#707 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by _BataZiv_0809 »

SaraFina wrote:

I nakon svih ličnih klasifikacija i prozivki dotičnog forumaša nadješ se pak ti koji imaš sličan pristup u forumskom opusu da se staviš u odbranu?
Mislim.. Ono i ti jelte vrlo često diskusiju spuštaš na osobnu razinu i koristiš privatne informacije kao " argumente"

Najmanje 4 fourumasa su ti skrenula paznju da pises samo o sebi i onda ti kao smeta licni nivo. Ja znam da istina boli, a parodije (baj d vej to nije parodija, mozda metafora) bi trebale biti sa ukusom.

I sta sam ja licno o tebi otkrio ovdje? Utusi ljude pricom o sebi i svojim stavovima i preferencijama i onda ti neko drugi kriv. Dobro ti macan rece.

P.S. Samo si ti pakici otkrila moju profesiju :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#708 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by _BataZiv_0809 »

sumirprimus wrote: velis?
Image
Image
Ridjobrki

#709 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Ridjobrki »

_BataZiv_0809 wrote: Pa i nije tolika druze. Vrijeme je za njih radilo u adolescentskom dobu. Jbt pogledam slike iz 6.tog razreda i vidim da sam naspram nekih kolegica isto debelo mladji brat. A svidjale su mi se. To ko da Mainz ide na Real Madrid :D
Mislim da sam ovo već ranije pričao ali eto kasmo tu da ti potvrdim teoriju...

U četvrtom gimnazije ja bio zaljubljen u jednu E. , čitava ekskurzija mi propala u pokušajima da slomim taj bunker ali džaba. :) Čak sam joj se i sviđao ali objašnjenje je bilo da - skontaj pametnicu - ne treba ništa počinjati u četvrtom srednje jer ide faks, ovo-ono...

Uglavnom, milenijum-dva kasnije se javlja ona meni na fejs (privučena manjkom mame na slikama mene i sinčine), zove na kafe, evocira uspomene... Kažem ja sestri da mi se javila E. - veli ona pa OK, nije ti ni sad kasno.

Nije meni. Jes' njoj. :roll:
pakica_

#710 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by pakica_ »

_BataZiv_0809 wrote:
SaraFina wrote:

Najmanje 4 fourumasa su ti skrenula paznju da pises samo o sebi i onda ti kao smeta licni nivo. Ja znam da istina boli, a parodije (baj d vej to nije parodija, mozda metafora) bi trebale biti sa ukusom.

I sta sam ja licno o tebi otkrio ovdje? Utusi ljude pricom o sebi i svojim stavovima i preferencijama i onda ti neko drugi kriv. Dobro ti macan rece.

pakica je zbunjena posto je ovdje spomenuta :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#711 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by _BataZiv_0809 »

Ridjobrki wrote:
_BataZiv_0809 wrote: Pa i nije tolika druze. Vrijeme je za njih radilo u adolescentskom dobu. Jbt pogledam slike iz 6.tog razreda i vidim da sam naspram nekih kolegica isto debelo mladji brat. A svidjale su mi se. To ko da Mainz ide na Real Madrid :D
Mislim da sam ovo već ranije pričao ali eto kasmo tu da ti potvrdim teoriju...

U četvrtom gimnazije ja bio zaljubljen u jednu E. , čitava ekskurzija mi propala u pokušajima da slomim taj bunker ali džaba. :) Čak sam joj se i sviđao ali objašnjenje je bilo da - skontaj pametnicu - ne treba ništa počinjati u četvrtom srednje jer ide faks, ovo-ono...

Uglavnom, milenijum-dva kasnije se javlja ona meni na fejs (privučena manjkom mame na slikama mene i sinčine), zove na kafe, evocira uspomene... Kažem ja sestri da mi se javila E. - veli ona pa OK, nije ti ni sad kasno.

Nije meni. Jes' njoj. :roll:
Hahahaha :thumbup:

Svi smo imali Nedu iz pjesme Parnog Valjka :) Ispricam ja o svojoj drugom prilikom.

Odoh se sad posvadjat sa Sarafinom, pise kilometarske postove, pa edituje, znaci zakuvalo se :twisted: :evil: :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#713 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by _BataZiv_0809 »

pakica_ wrote: pakica je zbunjena posto je ovdje spomenuta :lol:
Pakice, saznala si da sam odvjetnik :D

A Sarafinku poznajem licno i kad god se nesto porječkamo, ona me optuzuje da ja iznosim licne detalje. Prostim uvidom u postove jasno je da nije tako. Kao i u njene. Svaka druga receica pocinje sa "ja ovo, ja ono" :D
SaraFina

#714 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by SaraFina »

_BataZiv_0809 wrote:
SaraFina wrote:

Trenutno mozda nisi ništa lično otkrio na ovoj temi, a ja i nisam tema. No prelistaj svoje postove kad si i na temama o noktima i kosi ostavljao upise nakon mojih. I lične klasifikacije zasnovane na povrsnom poznanstvu. To isto radi i forumaš kome si ti lafo neki odvjetnik sad.
Mozete VI razinu diskusije drzati a da ne prelazi osobni nivo? Očigledno ne. Jer ti i kad ne prelaziš osobni nivo kontrolirajući se braniš one koji to rade. I tvrdiš da je to argumentirana rasprava :D
Koja 4 forumaša? Ti i Macan? To se VI duplo računate?

Jeste da vas krase slični stavovi, ali meni ste jedinke u moru nickova ovdje samo :D

I to dvije!

Na kraju tvoju profesiju svi znaju. Jer pravnike zoveš kolegama.
pakica_

#715 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by pakica_ »

_BataZiv_0809 wrote:
pakica_ wrote: pakica je zbunjena posto je ovdje spomenuta :lol:
Pakice, saznala si da sam odvjetnik :D

A Sarafinku poznajem licno i kad god se nesto porječkamo, ona me optuzuje da ja iznosim licne detalje. Prostim uvidom u postove jasno je da nije tako. Kao i u njene. Svaka druga receica pocinje sa "ja ovo, ja ono" :D
hajde Boga ti, i sama sam ti vjeciti student da postanem isto :lol: :lol: :lol:
mada mislim da ovdje nije isla na to da iznese neki privatluk, nego si se stvarno uturio tuJ k'o advokat (k'o sto ja sad radim u njeno ime :lol: )

a to da je misljenje k'o supak i da ga svi imaju je odavno jasno.. samo je lose kad se moje misljenje nabada nekome na nos kao cinjenica ili stajaznam..
umorili ste me
muha_sa

#716 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by muha_sa »

Saro, pakice, brko, Bato--hajte ba na bozu jal pivu :D --jebla vas prepirka :lol:
pakica_

#717 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by pakica_ »

muha_sa wrote:Saro, pakice, brko, Bato--hajte ba na bozu jal pivu :D --jebla vas prepirka :lol:
jebla i tebe boza, daj 4 velike tocene, fala :lol:
muha_sa

#718 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by muha_sa »

pakica_ wrote:
muha_sa wrote:Saro, pakice, brko, Bato--hajte ba na bozu jal pivu :D --jebla vas prepirka :lol:
jebla i tebe boza, daj 4 velike tocene, fala :lol:
:lol: :lol:

:thumbup: :kiss:
Ridjobrki

#719 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by Ridjobrki »

Ja se haman ne prepirem nego dijelim svoje iskustvo. :-D

I mogu ti reći da je bilo katarzično ovako malo da se intimno povjerim Internetu čitavom. :lol:
SaraFina

#720 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by SaraFina »

Gazda, nema smisla napustiti bojište.

Ali Spremi nešto hladno da se okrijepim :kiss:
pakica_

#721 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by pakica_ »

i da, ne prepirem se ni ja :D ali bi legla jedna tocena :oops1:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#722 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by _BataZiv_0809 »

pakica_ wrote: hajde Boga ti, i sama sam ti vjeciti student da postanem isto :lol: :lol: :lol:
mada mislim da ovdje nije isla na to da iznese neki privatluk, nego si se stvarno uturio tuJ k'o advokat (k'o sto ja sad radim u njeno ime :lol: )

a to da je misljenje k'o supak i da ga svi imaju je odavno jasno.. samo je lose kad se moje misljenje nabada nekome na nos kao cinjenica ili stajaznam..
umorili ste me
Heheh, ako trebaju instrukcije, javi se na pp. :evil:

Elem primijetih misljenje koje mi je vrlo blisko, kao i primitivnu reakciju na isto, pa sam uljetio. Advokati brane čovjeka, a ne djelo, to je ono sto Sarafina ne moze razumjeti, ali ne zamjerim joj zbog jezicke barijere, jelte. Ti bi trebala.

Znaci niti znam ko je Matzan, niti me plaho interesuje, samo mi se svidja njegov stav. A braniti stav ne znaci da si advokat ;-) samo principijelan.
SaraFina

#723 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by SaraFina »

Ne prepirem se ni ja Paki :D

I mozemo nešto hladno fakat kod Muhe.

Vrbopuc :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#724 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by _BataZiv_0809 »

SaraFina wrote:

Trenutno mozda nisi ništa lično otkrio na ovoj temi, a ja i nisam tema. No prelistaj svoje postove kad si i na temama o noktima i kosi ostavljao upise nakon mojih. I lične klasifikacije zasnovane na povrsnom poznanstvu. To isto radi i forumaš kome si ti lafo neki odvjetnik sad.
Mozete VI razinu diskusije drzati a da ne prelazi osobni nivo? Očigledno ne. Jer ti i kad ne prelaziš osobni nivo kontrolirajući se braniš one koji to rade. I tvrdiš da je to argumentirana rasprava :D
Koja 4 forumaša? Ti i Macan? To se VI duplo računate?

Jeste da vas krase slični stavovi, ali meni ste jedinke u moru nickova ovdje samo :D

I to dvije!

Na kraju tvoju profesiju svi znaju. Jer pravnike zoveš kolegama.
S4mpion, supercali :D

Svojom pricom si sebe nametnula za temu, pa sad trpi posljedice.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#725 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?

Post by _BataZiv_0809 »

Litar konjaka :kiss:
Post Reply