Ko jos zdrav obraca paznju sta pisu djeca po forumucyprus wrote:Ti k'o da nisi bio na forumu prije godinu-dvije danatodd_smith wrote:Visca je uvijek imao podrsku navijacaKoliko se sjećam, pojedinci su njegovo prisustvo u reprezentaciji objašnjavali Germanijom
Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#701 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#702 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
trenutno snimak utakmice na BHT
-
zrakomlat
#703 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
p206 wrote:Apstrakcija filmskog izraza, kao jezika specifikuma i apstrakcija umjetnickog akta uopste, de jure predstavlja jednu vrstu sakralne ratifikacije, vlastite inferniornosti i vlastitog infalicizma, bez obzira o kojoj se vrsti supremacije na tom istom jeziku, kao specifikumu radi i bez obzira na kojem nivou aspiracija mi o njemu govorili. No to svakako nije tema ove nase emisije.Stari wrote:Distanciranjem prvobitnih utemeljitelja ovoga sto se sad popularno naziva supkuluturnom grupacijom (raspitao sam se kod kolega sociologa) ,,,njihovim docnijim odlaskom kao i odlaskom izvornih simpatizera, ne samo clanova dakle.... sunovrat sistema vrijednosti kod onoga sto je ostalo ...galopirajuca erozija moralnih nacela je sinoc(ke) imala svoju flagrantno manifestovanje u Zenici ... Nista vise nije kao prije
- hrasno38
#704 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Kazete Dzeko nako srednja zalost:
Prvi gol izvanredno primanje lopte sa igracem na ledjima i otvaranje Pjanica
Drugi gol uzima loptu i ja ga prvi put u zivotu gledam da izvodi penal. Zasto? Vjerovatno sto niko drugi nije imao muda sto je i razumljivo nakon promasaja Pjanica protiv Kipra.
Treci gol opet izvanredno primanje lopte prsima i dodavnaje Visci
Dakle u sva tri gola direktan ucesnik plus precka, plus prodor kad je oboren ispred 16 metara pa Pjanic pucao pored gola, plus dva zuta kartoba Izraelaca nad Edinom.
Prosjecno nema sta ali za laike.
Drugi gol uzima loptu i ja ga prvi put u zivotu gledam da izvodi penal. Zasto? Vjerovatno sto niko drugi nije imao muda sto je i razumljivo nakon promasaja Pjanica protiv Kipra.
Dakle u sva tri gola direktan ucesnik plus precka, plus prodor kad je oboren ispred 16 metara pa Pjanic pucao pored gola, plus dva zuta kartoba Izraelaca nad Edinom.
- Grean
#705 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Tu se slazemo.hrasno38 wrote:Jok eto nego cu cutati na papanluk koji 20 i kusur godina jebe ovu zemlju iz dana u dan a sve pod nekim zavjesama i pokrivcima nacionalnih ponosa. Sve dok budete udarali po bilo kojem nasem igracu bez valjanog razloga ja cu vam odgovarati. Ne kazem ja da Ogi nije napravio budalastinu ali izuzetno cijenim to sto je skonto sta je napravio te je prepravio i to je isto tako nesto sto treba postovati.Grean wrote:Halo bolan sjasi vise, opra nas na ruke.
Bosnjaci ne vole i nisu nikad volili izrael. Tebi ako ne pase napisi im pismo podrske i predaj u ambasadu. Ognjenu plati novu tetovazu. Ne znam sta da ti covjek vise kaze da popustis sa moralnim pridikama.
Usro' jeste, sasvim ispravno sto se podigla hajka i poslala jasna poruka gdje je granica prihvatljivog. On ispravio gresku (od srca ili pod moranjem zivo me zaboli briga) i idemo dalje.
-
zrakomlat
#706 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Ma dobar je Edin. Problem je što je naš, a znaš kakvi smo mi prema svome. Gdje je god igrao, ostavio je značajan trag osim kad je igrao kod nas, tj, kod nas nije ni igrao, bio levat kojeg su utrpali glupim Česima.hrasno38 wrote:Kazete Dzeko nako srednja zalost:
- phillie
#707 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Samo si ovdje pogrijesio, ucesnik je bio u sva cetiri golahrasno38 wrote:Kazete Dzeko nako srednja zalost:
- skuterumoj
#708 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Samo tako i imamo sanse jal za baraz ili sta vec. Mislim na, da bi taktika funkcionisala igraci MORAJU da trce , u danasnjem fudbaluRomanista 101% wrote:Konacno imamo trenera koji bilo kojoj utakmici pristupa maksimalno ozbiljno i smireno. Odlicno je postavio taktiku, ali kao sto Ivica Osim kaze, da bi taktika funkcionisala igraci MORAJU da trce. A da bi igraci trcali, moraju da su standardni u svojim klubovima. Ja se nadam da ce ovo ljeto nasi pokusati izboriti svojim trenerima u klubovima da igraju u prvi tim, ili da nadju klub gdje ce igrati standardno u prvom timu.
gdje dobre ekipe/reprezentacije upravo to i rade.
-
LSD
#709 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
6 notifikacija dobih za jedan post (mislim da sam oborio rekord ove teme
- Edin H.
#710 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Prekuco siLSD wrote:![]()
![]()
6 notifikacija dobih za jedan post (mislim da sam oborio rekord ove teme) i sve i jedan u cilju ismijavanja i omalovažavanja mene kao najveceg znalca ovog PDFa , ali ne mogu reci da mi ne imponuje
....kakvi paćenici, kralj te ne yebo....stalo ljudima da mi obaraju ugled i cast , ali oborit ce kar.inu mušanovu
-
LSD
#711 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
ma uživam kad se dokazane neznalice, koje ne kontaju moje uzvišene postove, upale pa krenu odgovaratiEdin H. wrote:Prekuco siLSD wrote:![]()
![]()
6 notifikacija dobih za jedan post (mislim da sam oborio rekord ove teme) i sve i jedan u cilju ismijavanja i omalovažavanja mene kao najveceg znalca ovog PDFa , ali ne mogu reci da mi ne imponuje
....kakvi paćenici, kralj te ne yebo....stalo ljudima da mi obaraju ugled i cast , ali oborit ce kar.inu mušanovu
- noiserr
#712 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Stvarno Meši treba kapu skinuti, vidi se da je covjek izanalizirao protivnika, i ne samo da smo ih pobjedili kvalitetom sto se znalo desiti i sa Susicem, ali smo ih takticki nadigrali. I ako nam igraci nisu bili u formi taktika ih je slomila. Onih prvih 35 minuta je bila totalna dominacija, steta sto bar jedan gol nije usao.Romanista 101% wrote:Konacno imamo trenera koji bilo kojoj utakmici pristupa maksimalno ozbiljno i smireno. Odlicno je postavio taktiku, ali kao sto Ivica Osim kaze, da bi taktika funkcionisala igraci MORAJU da trce. A da bi igraci trcali, moraju da su standardni u svojim klubovima. Ja se nadam da ce ovo ljeto nasi pokusati izboriti svojim trenerima u klubovima da igraju u prvi tim, ili da nadju klub gdje ce igrati standardno u prvom timu.
Ali treba isto obratiti paznju na fizicke pripreme. Kad gledas snimke priprema vidis da onaj Francuz radi prave fizicke treninge, i to se odrazilo na spremnost. I tu oni mogi i procijeniti ko je u fizickoj formi a ko nije.
Iskreno ja sam bio pesimista sto se tice ove utakmice. Ovo je ja mislim prvi put poslije dugo vremena da smo dobili utakmicu koju smo po formi onako realno trebali izgubiti.
Ali me je Meša impresionirao sa svojim pristupom i odradjenom utakmicom. Mozda se fakat i kvalifikujemo iako ce biti tesko.
- noiserr
#713 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Slazem se 100%. Ljudi nevide Edinov ucinak, momak se vracao u nasu polovinu do pomaze. Imao je par losih pasova, jer nije bas u formi, ali je odigrao za desetku meni. Nas najvazniji igrac. Izraelci se usrali ko grlice kad je god Dzeko primio loptu.hrasno38 wrote:Kazete Dzeko nako srednja zalost:
- supercali
#714 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Dzeko je ucestvovao u postizanju sva 4 gola 
- noiserr
#715 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Istinasupercali wrote:Dzeko je ucestvovao u postizanju sva 4 gola
- phillie
#716 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Sad znam sta znaci dati 120% svojih mogucnosti u utakmicisupercali wrote:Dzeko je ucestvovao u postizanju sva 4 gola
- supercali
#717 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Bolje da se nije vracao u nasu polovinu da pomaze 
- hrasno38
#718 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Jebi ga kad se ne vraca ne valja, kad se vraca opet ne valja:)supercali wrote:Bolje da se nije vracao u nasu polovinu da pomaze
- supercali
#719 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Nije slusao na casu
Kad su rekli da se vrati nisu rekli u 16-erac
Kad su rekli da se vrati nisu rekli u 16-erac
- PriNc_ba
#720 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
ne znam da li je jos neko skontao ali dzeko je kriv za dosta golova kada se vrati u odbranu otkad je poceo da igra za repku... mislim iskljucivo na prekide. nema neki osjecaj bas a ja sam uhvatio sigurno 4-5 golova do sada da su zabili igraci koje je on cuvao. mislim da bi se moglo i bez njegovog ucesca u odbrani osim kad je stani pani u zadnjim minutama.
mene jedna stvar sad cudi koja nije vezana za tekmu. otkud potreba da se brani debil poput ognjena vranjesa? ok, ne morate ga osudjivati i jebavati mu mater glupu ali nema potrebe da budete gori od njega i da ga branite. al to je onaj sindrom "pisaj po meni ko me jebe"
debilu treba pokazati izlaz iz reprezentacije kad je glup... repka mu ionako sluzi za prodavanje i da obezbjedi egzistenciju a nije da ne mozemo bez njega
a i da ne mozemo bez njega to opet nista ne znaci.
bilino polje opet pokazalo da se navija samo kad se vodi... ne znam fkt do cega je. razumijem ja da se navadi tu i seljadije a i porodicnih ljudi i raje kojoj se ne navija vec su dosli da gledaju tekmu ali opet majka mu stara moze se navijati makar 40 od 90 minuta kada i ne ide. a moguce da je uzrok tome i to sto se mora 14 sati prije tekme uci na stadion pa se istrose urlajuci do sat prije tekme i onda meda ne moze niko
mene jedna stvar sad cudi koja nije vezana za tekmu. otkud potreba da se brani debil poput ognjena vranjesa? ok, ne morate ga osudjivati i jebavati mu mater glupu ali nema potrebe da budete gori od njega i da ga branite. al to je onaj sindrom "pisaj po meni ko me jebe"
debilu treba pokazati izlaz iz reprezentacije kad je glup... repka mu ionako sluzi za prodavanje i da obezbjedi egzistenciju a nije da ne mozemo bez njega
bilino polje opet pokazalo da se navija samo kad se vodi... ne znam fkt do cega je. razumijem ja da se navadi tu i seljadije a i porodicnih ljudi i raje kojoj se ne navija vec su dosli da gledaju tekmu ali opet majka mu stara moze se navijati makar 40 od 90 minuta kada i ne ide. a moguce da je uzrok tome i to sto se mora 14 sati prije tekme uci na stadion pa se istrose urlajuci do sat prije tekme i onda meda ne moze niko
- Šibicar
#721 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
BP je fakat pozorište kad igra reprezentacija,ali to je najviše do kapaciteta tj. do osoba koje idu samo na utakmice reprezentacije i dobiju gratis-guzovača kartu a uopšte ne prate fudbal,samo ja ih znam desetak (većinom trebe) koji su sinoć išli na utakmicu,a kol'ko je još takvih to ptice znaju.
- luckylaka
#722 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Bas na ovoj temi ima laika da Bog sacuva.Mislim da pojedinci ne znaju ni gdje nasi reprezentativci nastupaju a kamo li koliko odigraju.Inace sama utakmice za secerase i one sa povisenom masnocom je bila da im hitna dezura ispred kuce.izrael je zesca taraba od ekipe i samo zahvaljujuci raspolozenom ex plavom momku danas mozemo slaviti.Ostali prosjek .Havliti Dzeku,Pjanica,Lulica koji su imali 2-3 poteza protiv levata u 90 minuta je truba.Hvala Dragom Bogu da je Mesha krenuo pobjedom inace ovdje bi se danas vijorile zastave onih tamo.Idemo dalje u Belgiju po tricu.ABG InsAllah.
- luckylaka
#723 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Mislio slicno napisati ali odustao.Svaka cast Zenici na ulozenom u Bilino ali jadno i tuzno izgleda da Reprezentacija igra pred 3000-4000 navijaca.Ili prosiriti Bilino ili traziti alternativu.Šibicar wrote:BP je fakat pozorište kad igra reprezentacija,ali to je najviše do kapaciteta tj. do osoba koje idu samo na utakmice reprezentacije i dobiju gratis-guzovača kartu a uopšte ne prate fudbal,samo ja ih znam desetak (većinom trebe) koji su sinoć išli na utakmicu,a kol'ko je još takvih to ptice znaju.
- shake69
#724 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
LSD wrote:![]()
![]()
- phillie
#725 Re: Šesto kolo: 12. juni 2015., BiH – Izrael, 20:45
Sirila bi Zenica stadion, da ima para...jbg.luckylaka wrote:Mislio slicno napisati ali odustao.Svaka cast Zenici na ulozenom u Bilino ali jadno i tuzno izgleda da Reprezentacija igra pred 3000-4000 navijaca.Ili prosiriti Bilino ili traziti alternativu.Šibicar wrote:BP je fakat pozorište kad igra reprezentacija,ali to je najviše do kapaciteta tj. do osoba koje idu samo na utakmice reprezentacije i dobiju gratis-guzovača kartu a uopšte ne prate fudbal,samo ja ih znam desetak (većinom trebe) koji su sinoć išli na utakmicu,a kol'ko je još takvih to ptice znaju.
bold: jesu li se bar one derale?