S.P. Kvalifikacije 2018

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
It_is_a_Leclerc

#701 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by It_is_a_Leclerc »

north wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Idealno je ovo.
Dobiti Grke i izbaciti ih u Zenici.

Protiv Belgije meč lopta.
Kako? I da ih dobijemo, isto bodova I imati će I bolji međusobni omjer i bolju gol razliku I opet smo iza njih....nikako meč lopta ne može biti protiv njih...protiv Grčke vjerovatno..
Znači, nama bi uz pobjedu protiv Belgije, dakle, trebalo da Grci uzmu bod u Pireju.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#702 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by hrasno38 »

north wrote:

Kako? I da ih dobijemo, isto bodova I imati će I bolji međusobni omjer i bolju gol razliku I opet smo iza njih....nikako meč lopta ne može biti protiv njih...protiv Grčke vjerovatno..
Eeeeeee al vallja belgijancima i nama i grcima u goste a mi i protiv jednih i protiv drugih igramo kuci tako da je ovo sto mi ovdje svi skupa pricamo samo lupetanje jer ima jos pun kurac utakmica a poznato je kako se mi lako okliznemo na lijevim ekipama. Uglavnom ovaj rezultat je odlican i prizeljkujem isti i u Grckoj.
Logovan

#703 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by Logovan »

Itsoktobealone wrote:
Logovan wrote:Ko sve neće igrati od Grka protiv nas? Ova dvojica što su pocrvenili i ima li još neko?
Ima. Samaris Tachtsidis i Tzavellas.
:thumbup: :thumbup: Dobro je, nek' se krpe i oni. :D
NajdraziVodjaa

#704 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by NajdraziVodjaa »

Ne kontam sto raja ne gotivi Grcku bas mangupska reprezentacija, pobjednicki mentalitet, uvijek jaki (osim kad ih vodi Ranieri), uvijek izvuku i vise od maksimuma, ko sto neko napisa ne respektuju nikoga. Oni su pravi dokaz da se moze sve kad dobro savez radi i dobre selektore (uglavnom) imaju uvijek. Kad imas selektora koji zna taktiku koji zna da od odbrane svi uspjesi pocinju velika takmicenja ces rijetko propustiti. :thumbup:

Belgijanci i bez Hazarda i KDB su jaci od njih minimalno za dvije klase ali opet su im trebala dva crvena kartona da kuci uzmu bod protiv Grka :lol:
palermo

#705 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by palermo »

hrasno38 wrote:
Eeeeeee al vallja belgijancima i nama i grcima u goste a mi i protiv jednih i protiv drugih igramo kuci tako da je ovo sto mi ovdje svi skupa pricamo samo lupetanje jer ima jos pun kurac utakmica a poznato je kako se mi lako okliznemo na lijevim ekipama. Uglavnom ovaj rezultat je odlican i prizeljkujem isti i u Grckoj.
vala Hrasno, mi se nikad ne okliznemo na lijevim ekipama (nemoj sad samo Kipar spomenuti, ono je sasvim nešto drugo).

Nego, pozitivna je stvar što prvo igraju Grčka-Belgija pa tek onda Belgijanci dolaze kod nas.....ako dobijemo Grke u Zenici, rekao bih prilično otvorena situacija za nas...makar za baraž
Mustang1

#706 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by Mustang1 »

Samo sve pobjede do kraja :D
Edin H.

#707 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by Edin H. »

north wrote:

Ovo nam jedino odgovara ako Grcka dobije Belgiju kod kuce.

Bolje da zavrsimo sa istim brojem bodova sa Grcima, nego sa Belgijom.

Naravno ne smijemo kiksati kod kuce.
Ricken

#708 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by Ricken »

north wrote:

Ako ih dobijemo, a odigraju u ateni x, što je moguće, imat će 3 boda manje od nas. Ovo je najbolji scenario jer će belgija morati igrati jako i u ateni.

Ako dobiju u ateni, svakako su prvi, ali izbacuju grke, i dolaze rasterečeno kod nas.
Last edited by Ricken on 25/03/2017 22:50, edited 1 time in total.
edinwes

#709 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by edinwes »

Logovan wrote:Ko sve neće igrati od Grka protiv nas? Ova dvojica što su pocrvenili i ima li još neko?

Samaris, Tachtsidis i Tzavellas
kamberovica polje

#710 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by kamberovica polje »

NajdraziVodjaa wrote:Ne kontam sto raja ne gotivi Grcku bas mangupska reprezentacija, pobjednicki mentalitet, uvijek jaki (osim kad ih vodi Ranieri), uvijek izvuku i vise od maksimuma, ko sto neko napisa ne respektuju nikoga. Oni su pravi dokaz da se moze sve kad dobro savez radi i dobre selektore (uglavnom) imaju uvijek. Kad imas selektora koji zna taktiku koji zna da od odbrane svi uspjesi pocinju velika takmicenja ces rijetko propustiti. :thumbup:

Belgijanci i bez Hazarda i KDB su jaci od njih minimalno za dvije klase ali opet su im trebala dva crvena kartona da kuci uzmu bod protiv Grka :lol:
Zašto što ih dobivamo već četvrti ili peti kvalifikacijski ciklus i primorani smo da gledam tu patnju i antifudbal s parkiranim busevima i frljokama. Svaka njima čast ali način na koji igraju je odvratan.
LSD

#711 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by LSD »

Kad mi neko kaže Martinez dobar strucnjak :lol: :lol: pa za njega je Safet Sušić i Ferguson i Guardiola i Mourinho i Krojf, sve u jednom.
Vodeci ublehaš u svijetu fudbala.

Grci, stanrdno najveci nafakaši dunjaluka i šire...iz jednog šuta došli do velikog boda...nevjerovatno :shock: :shock:
Zmijuga loma

#712 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by Zmijuga loma »

Grci će slično ovo pripremiti i za nas u Zenici: bod im paše, deset iza lopte i hinjsko ubijanje igre na način kako samo oni znaju = svođenje utakmice na koškanje i provociranje. Kako mi lako emotivno pucamo, dobre šanse su da će u tome uspjeti. Evo i inače hladnim Belgijancima su se uvukli pod kožu. Priprema na psihičkom planu će nam biti važnija od taktike i formacije.
Mustang1

#713 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by Mustang1 »

Pa nerijeseno i u Grckoj neka odigraju i mi smo na konju :D Kako god na nama je. Moramo dobiti sve do kraja. Ovako bar ako dobijemo sve do kraja znamo da idemo direktno. (ako i tamo ovi nerijeseno odigraju)
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#714 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by hrasno38 »

palermo wrote:
hrasno38 wrote:
vala Hrasno, mi se nikad ne okliznemo na lijevim ekipama (nemoj sad samo Kipar spomenuti, ono je sasvim nešto drugo).

Nego, pozitivna je stvar što prvo igraju Grčka-Belgija pa tek onda Belgijanci dolaze kod nas.....ako dobijemo Grke u Zenici, rekao bih prilično otvorena situacija za nas...makar za baraž
Ajd ba Meha malo sege:) Nije nam se moglo bolje otvoriti za prvo mjesto i sad tek se vidi mkoliko bi bila velika ona pobjeda da smo dobili Grke :(
kamberovica polje

#715 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by kamberovica polje »

Zmijuga loma wrote:Grci će slično ovo pripremiti i za nas u Zenici: bod im paše, deset iza lopte i hinjsko ubijanje igre na način kako samo oni znaju = svođenje utakmice na koškanje i provociranje. Kako mi lako emotivno pucamo, dobre šanse su da će u tome uspjeti. Evo i inače hladnim Belgijancima su se uvukli pod kožu. Priprema na psihičkom planu će nam biti važnija od taktike i formacije.
Ako im nekim čudom ne uvalimo 2 ili više golova i to što prije najebali smo. Nikakva nama prirpema tu ne pomaže.
turbofolk

#716 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by turbofolk »

Jedina šansa nama za prvo mjesto je da mrtva Estonija uzme neke bodove Grcima i Belgiji. Ko da gledam da će zadnja utakmica u Estoniji bit patnja isto ko i ona protiv Litvanije za plasman u Brazil. Cipar će dat gol razliku Grčkoj, koliko god Grcima bude trebalo.
Imperativ je pobjedit Grčku u Zenici. Valjda će nam bit olakšano neigranjem ovih koji su večeras pocrvenili i požutili, a vraća se i Džeko.
Itsoktobealone

#717 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by Itsoktobealone »

Ricken wrote:
north wrote:

Ako ih dobijemo, a odigraju u ateni x, što je moguće, imat će 3 boda manje od nas. Ovo je najbolji scenario jer će belgija morati igrati jako i u ateni.

Ako dobiju u ateni, svakako su prvi, ali izbacuju grke, i dolaze rasterečeno kod nas.
Bas tako. U Atini će Belgija igrati sa KDB i Hazardom i mislim da tu utakmicu uzimaju sto odmah znaci i izbacivanje Grcke jer ne mislim fakat da mogu biti drugi sa dva poraza (naravno, pod pretpostavkom da ih mi uzmemo kuci)
palermo

#718 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by palermo »

Zmijuga loma wrote:Grci će slično ovo pripremiti i za nas u Zenici: bod im paše, deset iza lopte i hinjsko ubijanje igre na način kako samo oni znaju = svođenje utakmice na koškanje i provociranje. Kako mi lako emotivno pucamo, dobre šanse su da će u tome uspjeti. Evo i inače hladnim Belgijancima su se uvukli pod kožu. Priprema na psihičkom planu će nam biti važnija od taktike i formacije.
Ma najvažnije će biti da Pjanić i Džeko budu zdravi i u formi....oni nemaju rješenja za Pjanića, pa danas je i Belgiji falio igrač koji zna dati zadnji pas...
Mustang1

#719 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by Mustang1 »

turbofolk wrote:Jedina šansa nama za prvo mjesto je da mrtva Estonija uzme neke bodove Grcima i Belgiji. Ko da gledam da će zadnja utakmica u Estoniji bit patnja isto ko i ona protiv Litvanije za plasman u Brazil. Cipar će dat gol razliku Grčkoj, koliko god Grcima bude trebalo.
Imperativ je pobjedit Grčku u Zenici. Valjda će nam bit olakšano neigranjem ovih koji su večeras pocrvenili i požutili, a vraća se i Džeko.
Danas neki Igor iz staba reprezentacije rece da se ne gleda gol razlika nego medjusobni duel. Tako da je i to u nasim rukama.
Edin H.

#720 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by Edin H. »

turbofolk wrote:Jedina šansa nama za prvo mjesto je da mrtva Estonija uzme neke bodove Grcima i Belgiji. Ko da gledam da će zadnja utakmica u Estoniji bit patnja isto ko i ona protiv Litvanije za plasman u Brazil. Cipar će dat gol razliku Grčkoj, koliko god Grcima bude trebalo.
Jesi li siguran da ukoliko zavrsimo sa istim brojem bodova da se gleda gol razlika, a ne medjusobni omjer?

Mislim da se ove utakmice sa Gibraltarom brisu svima.
Tipicoti

#721 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by Tipicoti »

Image

Sve je jos moguce.....imamo dvije mec lopte kod kuce.

.........a mogao bi Talin da bude ``Kaunas 2013``

Image
north

#722 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by north »

Ovo pogotovo :thumbup: ...Što ser tiče tekme, mi ako smo s njima budemo igrali tvrdo 90 minuta I ako mislimo da možemo dobiti sa 1-0 tu se grdno varamo...Protiv futavaca je jedini siguran recept scenario iz one pobjede u Zenici, daš im dva gola za pola sata, pa onda materi provociraj, ali lako je reći :P ...Ako budemo igrali X poluvrijeme, o minusu da ne pričamo, pa još ako i na početku drugog odmah ne zabijemo, odna su grci u debeloj prednosti...oni su majstori tvrde utakmice bez golova u prvih sat vremena okretati na svoj mlin I uzeti rezultat koji njima odgovara pa bio to X ili minimalna pobjeda....Dakle, stisnuti ih od početka, treba nam najbolje izdanje Edina i Miralema koji će jasno biti ključni u toj utakmici , ali jasno i svih drugih, u odbrani da ne ispadamo, i samo tad se mogu uzeti...
Edin H.

#723 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by Edin H. »

Mustang1 wrote:
Danas neki Igor iz staba reprezentacije rece da se ne gleda gol razlika nego medjusobni duel. Tako da je i to u nasim rukama.
Zato I cijelo vrijeme govorim da treba izbaciti Belgiju iz igre, a ne Grcku, sa Grckom cemo imati pozitivan omjer, mi levate lako dobijamo, ali ce biti gutavo sa Belgijom kuci.
skenderija04

#724 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by skenderija04 »

Edin H. wrote:
Jesi li siguran da ukoliko zavrsimo sa istim brojem bodova da se gleda gol razlika, a ne medjusobni omjer?

Mislim da se ove utakmice sa Gibraltarom brisu svima.
Ako odigramo nerjeseno sa Grcima i zavrsimo sa istim brojem bodova, gleda se gol razlika. U suprotnom, pobjednik utakmice u Zenici zavrsava ispred.
Edin H.

#725 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Post by Edin H. »

Tipicoti wrote:Image

Sve je jos moguce.....imamo dvije mec lopte kod kuce.

.........a mogao bi Talin da bude ``Kaunas 2013``

Image
Doslo vrijeme da se bukira let za Estoniju. :izet:
Locked