Znači, nama bi uz pobjedu protiv Belgije, dakle, trebalo da Grci uzmu bod u Pireju.north wrote:Kako? I da ih dobijemo, isto bodova I imati će I bolji međusobni omjer i bolju gol razliku I opet smo iza njih....nikako meč lopta ne može biti protiv njih...protiv Grčke vjerovatno..It_is_a_Leclerc wrote:Idealno je ovo.
Dobiti Grke i izbaciti ih u Zenici.
Protiv Belgije meč lopta.
S.P. Kvalifikacije 2018
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- It_is_a_Leclerc
#701 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#702 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
Eeeeeee al vallja belgijancima i nama i grcima u goste a mi i protiv jednih i protiv drugih igramo kuci tako da je ovo sto mi ovdje svi skupa pricamo samo lupetanje jer ima jos pun kurac utakmica a poznato je kako se mi lako okliznemo na lijevim ekipama. Uglavnom ovaj rezultat je odlican i prizeljkujem isti i u Grckoj.north wrote:Kako? I da ih dobijemo, isto bodova I imati će I bolji međusobni omjer i bolju gol razliku I opet smo iza njih....nikako meč lopta ne može biti protiv njih...protiv Grčke vjerovatno..It_is_a_Leclerc wrote:Idealno je ovo.
- Logovan
#703 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
Itsoktobealone wrote:Ima. Samaris Tachtsidis i Tzavellas.Logovan wrote:Ko sve neće igrati od Grka protiv nas? Ova dvojica što su pocrvenili i ima li još neko?
- NajdraziVodjaa
#704 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
Ne kontam sto raja ne gotivi Grcku bas mangupska reprezentacija, pobjednicki mentalitet, uvijek jaki (osim kad ih vodi Ranieri), uvijek izvuku i vise od maksimuma, ko sto neko napisa ne respektuju nikoga. Oni su pravi dokaz da se moze sve kad dobro savez radi i dobre selektore (uglavnom) imaju uvijek. Kad imas selektora koji zna taktiku koji zna da od odbrane svi uspjesi pocinju velika takmicenja ces rijetko propustiti. 
Belgijanci i bez Hazarda i KDB su jaci od njih minimalno za dvije klase ali opet su im trebala dva crvena kartona da kuci uzmu bod protiv Grka
Belgijanci i bez Hazarda i KDB su jaci od njih minimalno za dvije klase ali opet su im trebala dva crvena kartona da kuci uzmu bod protiv Grka
-
palermo
#705 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
vala Hrasno, mi se nikad ne okliznemo na lijevim ekipama (nemoj sad samo Kipar spomenuti, ono je sasvim nešto drugo).hrasno38 wrote:
Eeeeeee al vallja belgijancima i nama i grcima u goste a mi i protiv jednih i protiv drugih igramo kuci tako da je ovo sto mi ovdje svi skupa pricamo samo lupetanje jer ima jos pun kurac utakmica a poznato je kako se mi lako okliznemo na lijevim ekipama. Uglavnom ovaj rezultat je odlican i prizeljkujem isti i u Grckoj.
Nego, pozitivna je stvar što prvo igraju Grčka-Belgija pa tek onda Belgijanci dolaze kod nas.....ako dobijemo Grke u Zenici, rekao bih prilično otvorena situacija za nas...makar za baraž
-
Mustang1
#706 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
Samo sve pobjede do kraja 
- Edin H.
#707 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
Ovo nam jedino odgovara ako Grcka dobije Belgiju kod kuce.north wrote:Kako? I da ih dobijemo, isto bodova I imati će I bolji međusobni omjer i bolju gol razliku I opet smo iza njih....nikako meč lopta ne može biti protiv njih...protiv Grčke vjerovatno..It_is_a_Leclerc wrote:Idealno je ovo.
Bolje da zavrsimo sa istim brojem bodova sa Grcima, nego sa Belgijom.
Naravno ne smijemo kiksati kod kuce.
- Ricken
#708 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
Ako ih dobijemo, a odigraju u ateni x, što je moguće, imat će 3 boda manje od nas. Ovo je najbolji scenario jer će belgija morati igrati jako i u ateni.north wrote:Kako? I da ih dobijemo, isto bodova I imati će I bolji međusobni omjer i bolju gol razliku I opet smo iza njih....nikako meč lopta ne može biti protiv njih...protiv Grčke vjerovatno..It_is_a_Leclerc wrote:Idealno je ovo.
Ako dobiju u ateni, svakako su prvi, ali izbacuju grke, i dolaze rasterečeno kod nas.
Last edited by Ricken on 25/03/2017 22:50, edited 1 time in total.
-
edinwes
#709 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
Logovan wrote:Ko sve neće igrati od Grka protiv nas? Ova dvojica što su pocrvenili i ima li još neko?
Samaris, Tachtsidis i Tzavellas
- kamberovica polje
#710 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
Zašto što ih dobivamo već četvrti ili peti kvalifikacijski ciklus i primorani smo da gledam tu patnju i antifudbal s parkiranim busevima i frljokama. Svaka njima čast ali način na koji igraju je odvratan.NajdraziVodjaa wrote:Ne kontam sto raja ne gotivi Grcku bas mangupska reprezentacija, pobjednicki mentalitet, uvijek jaki (osim kad ih vodi Ranieri), uvijek izvuku i vise od maksimuma, ko sto neko napisa ne respektuju nikoga. Oni su pravi dokaz da se moze sve kad dobro savez radi i dobre selektore (uglavnom) imaju uvijek. Kad imas selektora koji zna taktiku koji zna da od odbrane svi uspjesi pocinju velika takmicenja ces rijetko propustiti.
-
LSD
#711 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
Kad mi neko kaže Martinez dobar strucnjak
pa za njega je Safet Sušić i Ferguson i Guardiola i Mourinho i Krojf, sve u jednom.
Vodeci ublehaš u svijetu fudbala.
Grci, stanrdno najveci nafakaši dunjaluka i šire...iz jednog šuta došli do velikog boda...nevjerovatno

Vodeci ublehaš u svijetu fudbala.
Grci, stanrdno najveci nafakaši dunjaluka i šire...iz jednog šuta došli do velikog boda...nevjerovatno
- Zmijuga loma
#712 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
Grci će slično ovo pripremiti i za nas u Zenici: bod im paše, deset iza lopte i hinjsko ubijanje igre na način kako samo oni znaju = svođenje utakmice na koškanje i provociranje. Kako mi lako emotivno pucamo, dobre šanse su da će u tome uspjeti. Evo i inače hladnim Belgijancima su se uvukli pod kožu. Priprema na psihičkom planu će nam biti važnija od taktike i formacije.
-
Mustang1
#713 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
Pa nerijeseno i u Grckoj neka odigraju i mi smo na konju
Kako god na nama je. Moramo dobiti sve do kraja. Ovako bar ako dobijemo sve do kraja znamo da idemo direktno. (ako i tamo ovi nerijeseno odigraju)
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#714 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
Ajd ba Meha malo sege:) Nije nam se moglo bolje otvoriti za prvo mjesto i sad tek se vidi mkoliko bi bila velika ona pobjeda da smo dobili Grkepalermo wrote:vala Hrasno, mi se nikad ne okliznemo na lijevim ekipama (nemoj sad samo Kipar spomenuti, ono je sasvim nešto drugo).hrasno38 wrote:
Eeeeeee al vallja belgijancima i nama i grcima u goste a mi i protiv jednih i protiv drugih igramo kuci tako da je ovo sto mi ovdje svi skupa pricamo samo lupetanje jer ima jos pun kurac utakmica a poznato je kako se mi lako okliznemo na lijevim ekipama. Uglavnom ovaj rezultat je odlican i prizeljkujem isti i u Grckoj.
Nego, pozitivna je stvar što prvo igraju Grčka-Belgija pa tek onda Belgijanci dolaze kod nas.....ako dobijemo Grke u Zenici, rekao bih prilično otvorena situacija za nas...makar za baraž
- kamberovica polje
#715 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
Ako im nekim čudom ne uvalimo 2 ili više golova i to što prije najebali smo. Nikakva nama prirpema tu ne pomaže.Zmijuga loma wrote:Grci će slično ovo pripremiti i za nas u Zenici: bod im paše, deset iza lopte i hinjsko ubijanje igre na način kako samo oni znaju = svođenje utakmice na koškanje i provociranje. Kako mi lako emotivno pucamo, dobre šanse su da će u tome uspjeti. Evo i inače hladnim Belgijancima su se uvukli pod kožu. Priprema na psihičkom planu će nam biti važnija od taktike i formacije.
- turbofolk
#716 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
Jedina šansa nama za prvo mjesto je da mrtva Estonija uzme neke bodove Grcima i Belgiji. Ko da gledam da će zadnja utakmica u Estoniji bit patnja isto ko i ona protiv Litvanije za plasman u Brazil. Cipar će dat gol razliku Grčkoj, koliko god Grcima bude trebalo.
Imperativ je pobjedit Grčku u Zenici. Valjda će nam bit olakšano neigranjem ovih koji su večeras pocrvenili i požutili, a vraća se i Džeko.
Imperativ je pobjedit Grčku u Zenici. Valjda će nam bit olakšano neigranjem ovih koji su večeras pocrvenili i požutili, a vraća se i Džeko.
-
Itsoktobealone
#717 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
Bas tako. U Atini će Belgija igrati sa KDB i Hazardom i mislim da tu utakmicu uzimaju sto odmah znaci i izbacivanje Grcke jer ne mislim fakat da mogu biti drugi sa dva poraza (naravno, pod pretpostavkom da ih mi uzmemo kuci)Ricken wrote:Ako ih dobijemo, a odigraju u ateni x, što je moguće, imat će 3 boda manje od nas. Ovo je najbolji scenario jer će belgija morati igrati jako i u ateni.north wrote:Kako? I da ih dobijemo, isto bodova I imati će I bolji međusobni omjer i bolju gol razliku I opet smo iza njih....nikako meč lopta ne može biti protiv njih...protiv Grčke vjerovatno..It_is_a_Leclerc wrote:Idealno je ovo.
Ako dobiju u ateni, svakako su prvi, ali izbacuju grke, i dolaze rasterečeno kod nas.
-
palermo
#718 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
Ma najvažnije će biti da Pjanić i Džeko budu zdravi i u formi....oni nemaju rješenja za Pjanića, pa danas je i Belgiji falio igrač koji zna dati zadnji pas...Zmijuga loma wrote:Grci će slično ovo pripremiti i za nas u Zenici: bod im paše, deset iza lopte i hinjsko ubijanje igre na način kako samo oni znaju = svođenje utakmice na koškanje i provociranje. Kako mi lako emotivno pucamo, dobre šanse su da će u tome uspjeti. Evo i inače hladnim Belgijancima su se uvukli pod kožu. Priprema na psihičkom planu će nam biti važnija od taktike i formacije.
-
Mustang1
#719 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
Danas neki Igor iz staba reprezentacije rece da se ne gleda gol razlika nego medjusobni duel. Tako da je i to u nasim rukama.turbofolk wrote:Jedina šansa nama za prvo mjesto je da mrtva Estonija uzme neke bodove Grcima i Belgiji. Ko da gledam da će zadnja utakmica u Estoniji bit patnja isto ko i ona protiv Litvanije za plasman u Brazil. Cipar će dat gol razliku Grčkoj, koliko god Grcima bude trebalo.
- Edin H.
#720 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
Jesi li siguran da ukoliko zavrsimo sa istim brojem bodova da se gleda gol razlika, a ne medjusobni omjer?turbofolk wrote:Jedina šansa nama za prvo mjesto je da mrtva Estonija uzme neke bodove Grcima i Belgiji. Ko da gledam da će zadnja utakmica u Estoniji bit patnja isto ko i ona protiv Litvanije za plasman u Brazil. Cipar će dat gol razliku Grčkoj, koliko god Grcima bude trebalo.
Mislim da se ove utakmice sa Gibraltarom brisu svima.
-
Tipicoti
#721 Re: S.P. Kvalifikacije 2018

Sve je jos moguce.....imamo dvije mec lopte kod kuce.
.........a mogao bi Talin da bude ``Kaunas 2013``

-
north
#722 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
Ovo pogotovoZmijuga loma wrote:Grci će slično ovo pripremiti i za nas u Zenici: bod im paše, deset iza lopte i hinjsko ubijanje igre na način kako samo oni znaju = svođenje utakmice na koškanje i provociranje. Kako mi lako emotivno pucamo, dobre šanse su da će u tome uspjeti. Evo i inače hladnim Belgijancima su se uvukli pod kožu. Priprema na psihičkom planu će nam biti važnija od taktike i formacije.
- Edin H.
#723 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
Zato I cijelo vrijeme govorim da treba izbaciti Belgiju iz igre, a ne Grcku, sa Grckom cemo imati pozitivan omjer, mi levate lako dobijamo, ali ce biti gutavo sa Belgijom kuci.Mustang1 wrote:Danas neki Igor iz staba reprezentacije rece da se ne gleda gol razlika nego medjusobni duel. Tako da je i to u nasim rukama.turbofolk wrote:Jedina šansa nama za prvo mjesto je da mrtva Estonija uzme neke bodove Grcima i Belgiji. Ko da gledam da će zadnja utakmica u Estoniji bit patnja isto ko i ona protiv Litvanije za plasman u Brazil. Cipar će dat gol razliku Grčkoj, koliko god Grcima bude trebalo.
- skenderija04
#724 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
Ako odigramo nerjeseno sa Grcima i zavrsimo sa istim brojem bodova, gleda se gol razlika. U suprotnom, pobjednik utakmice u Zenici zavrsava ispred.Edin H. wrote:Jesi li siguran da ukoliko zavrsimo sa istim brojem bodova da se gleda gol razlika, a ne medjusobni omjer?turbofolk wrote:Jedina šansa nama za prvo mjesto je da mrtva Estonija uzme neke bodove Grcima i Belgiji. Ko da gledam da će zadnja utakmica u Estoniji bit patnja isto ko i ona protiv Litvanije za plasman u Brazil. Cipar će dat gol razliku Grčkoj, koliko god Grcima bude trebalo.
Mislim da se ove utakmice sa Gibraltarom brisu svima.
- Edin H.
#725 Re: S.P. Kvalifikacije 2018
Doslo vrijeme da se bukira let za Estoniju.Tipicoti wrote:
Sve je jos moguce.....imamo dvije mec lopte kod kuce.
.........a mogao bi Talin da bude ``Kaunas 2013``