I Jelena Golubović je za njih ajnštajn. I u pravu je kad kaže da je među šljamom koji ni knigu ne pročita. Ona nova ušla kao šuti, smije se samo,ima dečka, a ona zlatna kopačka
Kako da gledam Macu Diskreciju?
Moderator: anex
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#701 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
Iz ugla žene: Maca je najljepša tamo. Prirodna je, ima lijep osmijeh, najmanje hirurški obrađena, mlada, slatka.. ima nešto jako šarmantno u sebi. U usporedbi sa ostalima je avion na kvadrat u svemu... nekako mi je baš fina u onom društvu kurvi i histeričnih muškaraca.
I Jelena Golubović je za njih ajnštajn. I u pravu je kad kaže da je među šljamom koji ni knigu ne pročita. Ona nova ušla kao šuti, smije se samo,ima dečka, a ona zlatna kopačka
-
nema me tamo
#702 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
Jesi vidjela macu bez šminke?
Da se razumijemo i s šminkom mi je bezveze...
A to što vi i dalje filozofirate i svađate se oko ovih gmazova je druga stvar.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#703 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
A ti prezireš to smeće, nego si slučajno na teminema me tamo wrote:Jesi vidjela macu bez šminke?
-
kakavdanakneiskustvu
-
StupskaBitanga
#705 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
Naravno da će dobiti svoj reality
To je narod to je ono što publika traži
To je narod to je ono što publika traži
- Njanjavi
#706 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
Al ih izvalishe ocijumi, eno neka koka u studiu izlaja indirektno da je tijana ravaku i da zna za koga radi i sta
I ruzica haman ista prica
Jebote al ih probrase, sve kurave shatro elitne
I ruzica haman ista prica
Jebote al ih probrase, sve kurave shatro elitne
- ElRe
-
iscrtani čovek
#708 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
Mog zemljaka je otpustio iz Albusa, posle 10g rada.
Zmaju doveli bend Mara i Derventske lole. Muzika ala čerga
Zmaju doveli bend Mara i Derventske lole. Muzika ala čerga
- cenecimoveocino
#709 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
Neka nova dvojica usla sinoc.
- dječak sa šibicama
#710 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
Citam da je taj novi, nekakav gitarist, nisam gledao, kazu cim je usao poceo vrijedjati Tomu i Macu na nacionalnoj osnovi.
Tomo Rom, Maca Bosnjakinja, opleo lola po ciganima i bosancima.
Maco, ko ti kriv, ides tamo, ocekuj uvrede. Fevavi ju je nekoliko puta vrijedjala na nacionalnoj osnovi, a ista ta Fevavi je u tuzli varena i pecena. To joj glavno trziste.
I onda kaze Bosanci nisu glupi... kako ne, sjetim se odmah onog dijabolicnog Tarota, u Bosni je stvarao ime, na OBN-u, a Memi je psovao sve zivo pa i na nacionalnoj osnovi.
Isti slucaj sa Erom Ojdanicem, deklarirani cetnik a Memo sa njim veliki jaran. Da ne govorim o Zorici Brunclik, drzavna FTV najavljuje njen koncert u maju, a ta ista Zorica se dan danas ponosi sto je imala clansku kartu JUL-a broj 2. i da je bila najbolja jaranica sa Mirjanom Markovic, Slobodanovom suprugom.
Maco, ko ti kriv, ides tamo, ocekuj uvrede. Fevavi ju je nekoliko puta vrijedjala na nacionalnoj osnovi, a ista ta Fevavi je u tuzli varena i pecena. To joj glavno trziste.
I onda kaze Bosanci nisu glupi... kako ne, sjetim se odmah onog dijabolicnog Tarota, u Bosni je stvarao ime, na OBN-u, a Memi je psovao sve zivo pa i na nacionalnoj osnovi.
Isti slucaj sa Erom Ojdanicem, deklarirani cetnik a Memo sa njim veliki jaran. Da ne govorim o Zorici Brunclik, drzavna FTV najavljuje njen koncert u maju, a ta ista Zorica se dan danas ponosi sto je imala clansku kartu JUL-a broj 2. i da je bila najbolja jaranica sa Mirjanom Markovic, Slobodanovom suprugom.
-
Ripicipi
#711 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
Nije rekao Bosnjakinja nego "Bosanko cuti".dječak sa šibicama wrote:Citam da je taj novi, nekakav gitarist, nisam gledao, kazu cim je usao poceo vrijedjati Tomu i Macu na nacionalnoj osnovi.
-
iscrtani čovek
#712 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
Nalupetao si se samo tako...dječak sa šibicama wrote:Citam da je taj novi, nekakav gitarist, nisam gledao, kazu cim je usao poceo vrijedjati Tomu i Macu na nacionalnoj osnovi.
Nije rekao ,,Bošnjakinjo'', Atina je mislim i poreklom iz Bosne.
Uostalom, niko nikog ne sili da dođe, može ti se sviđati ili ne, ali Beograd je i dalje daleko veće tržište i naravno da pevači, starlete, umetnici iz BIH hrle tamo.
Rijalitiji koji su upereni protiv Bošnjaka, u kojima pobeđuje Memo, Ekrem uvek visok plasman, Maca najverovatnije ide do kraja?
U svakom uključenju zovu ljudi iz Beograda, Novog Sada, Kruševca, gomile gradova iz Srbije, podržavaju Macu, i predstavljaju se-nisu Bošnjaci.
Stvarno kad pročitam ovakve gluposti tipa srpski rijaliti gde zli ukućani napadaju dobre Bošnjake, mislim stvarno...kako vas ne mrzi pojedine vrtiti po sto puta jednu te istu glupost?
- dječak sa šibicama
#713 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
"Suti ti bosanko jedna" je uvreda na nacionalnoj osnovi, kako god okrenes.
Memi su psovali tursko dijete.... gdjica koja pjeva ovakve retardirane pjesme
ali sami su sebi krivi, sto sa takvima ulaze u show
Memi su psovali tursko dijete.... gdjica koja pjeva ovakve retardirane pjesme
ali sami su sebi krivi, sto sa takvima ulaze u show
- zunazu
#714 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
Gledaj je s gađenjem, kao i sav normalan svijet.bumerangss wrote:Kako da gledam Macu Diskreciju?
-
iscrtani čovek
#715 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
Pa i Zmaju su se pojedini rugali, Šipovu, brdu s kojeg je sišo, zabiti itd, jel to uvreda ili to nije bitno jer Zmaj nije Bošnjak?
To je rijaliti gde se okuplja polusvet, i od njih dvadeset eventualno jedan tako nešto spomene. Ne znam kakav zaključak hoćeš iz toga izvući?Da je rijaliti u Sarajevu, garantuješ da neko ne bi uvredio nekog učesnika iz Srbije?
To je rijaliti gde se okuplja polusvet, i od njih dvadeset eventualno jedan tako nešto spomene. Ne znam kakav zaključak hoćeš iz toga izvući?Da je rijaliti u Sarajevu, garantuješ da neko ne bi uvredio nekog učesnika iz Srbije?
- Dino Djurbuzovic
#716 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
Ovu budalastinu mi je poslao mali Enis Sadikovic, dobru sam mu bukvicu ocitao poslije toga. Mislim da bi svaki sportista trebao da bjezi od ovakvih programa.
-
Mustang1
#717 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
Najvece hvalospjevke ikada za tebeDino Djurbuzovic wrote:Ovu budalastinu mi je poslao mali Enis Sadikovic, dobru sam mu bukvicu ocitao poslije toga. Mislim da bi svaki sportista trebao da bjezi od ovakvih programa.
- dječak sa šibicama
#718 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
Oprostices ali odgovoriti Tomi sa "ciganska posla" i reci Maci "suti ti bosanko jedna" uvrede su na nacionalnoj osnovi.
Naravno da bi i tebi smetalo kad bi u nekom bosanskom shououou nekom Srbijancu neko rekao "suti ti, srbijanac jedan".
Naravno da bi i tebi smetalo kad bi u nekom bosanskom shououou nekom Srbijancu neko rekao "suti ti, srbijanac jedan".
-
iscrtani čovek
#719 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
Naravno, ali to su pojedinci, ja ti govorim da je dobar deo javnosti u Srbiji koji prati šou, baš otvoreno dao podršku Maci, znači nije im smetala njena nacionalnost.
Elem, ušteka ga izgleda konačno i Zmaj:http://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/ ... -akciji-18
Elem, ušteka ga izgleda konačno i Zmaj:http://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/ ... -akciji-18
- JThomas
#720 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
oni prave lovu a mi gledamo jel' ili nije na nacionalnoj osnovi. znaš ko kome ondje može udariti na obraz...? niko nikome.
- dječak sa šibicama
#721 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
Ima i toga.
Jebe se Tomi sto mu neko replicira sa "ciganska posla", to je u njegovoj glavi = jos par hiljada glasova koji ce mi dati moji Romi.
Jutros ih malo gledam, u 3
sve glumac do glumca... onog novog nominovalo, odmah pokazao pravo lice, sad kidisu na Matoru da se kloni Trnoruzice, kao nije joj ona jaranica, ali Matora je postojana i odjebava ih, zaljubljena u Trnoruzicu pa to ti je... ovamo Toma, Trnoruzica, Maca i Jelena razradjuju plan strategije, kaze Toma "uklonili smo Ivana"
slavodobitno ko kakav general...
Buljavi se zvalio sa Trabantom i Fudbalerkom, igra za glasace pred vecerasnje izbacivanje, Tomin klan se sablaznjava toj igri.
Maca ko kakvo dijete, jel igra ili ne ne znam, ali ovaj neki politicar je nije zastitio od nekog ko joj je rekao "zasto uzimas moje vino" i isplaka se Maca, politicar ne konta sta je, ovi ga guraju idi tjesi je, ti si njen Macor
U sustini, ovo ne trebaju gledati labilne licnosti jer ovo je zaraza gluposti i idiotizma, ali ako se mozes svemu i svima smijati ko zadnjim budalama, definitivno je steta propustiti bar poneku sekvencu. Nevjerovatno kako su ljudi povodljivi, pokvareni, dvolicni.
Jebe se Tomi sto mu neko replicira sa "ciganska posla", to je u njegovoj glavi = jos par hiljada glasova koji ce mi dati moji Romi.
Jutros ih malo gledam, u 3
Buljavi se zvalio sa Trabantom i Fudbalerkom, igra za glasace pred vecerasnje izbacivanje, Tomin klan se sablaznjava toj igri.
Maca ko kakvo dijete, jel igra ili ne ne znam, ali ovaj neki politicar je nije zastitio od nekog ko joj je rekao "zasto uzimas moje vino" i isplaka se Maca, politicar ne konta sta je, ovi ga guraju idi tjesi je, ti si njen Macor
U sustini, ovo ne trebaju gledati labilne licnosti jer ovo je zaraza gluposti i idiotizma, ali ako se mozes svemu i svima smijati ko zadnjim budalama, definitivno je steta propustiti bar poneku sekvencu. Nevjerovatno kako su ljudi povodljivi, pokvareni, dvolicni.
- supercali
#722 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
Jebo ja sebe ako ovo nije neki socioloski eksperiment
-
Nucleo1985
#723 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
Kazu da ga je konacno ustekao, je li istina ?

-
StupskaBitanga
#724 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?
kolumna u @nase_novine u novom broju 677: I PLAVUŠE PIŠU
Maja Vukas
Čas lepog vaspitanja Mace Diskrecije
Koliko u nedelju sam sebi obećala da nikada neću otići na stadion kada se igra derbi i u "Parove", a već u ponedeljak sam sedela u najpoznatijoj zemunskoj vili sa svim učesnicima ove sezone. U zgradu Hepi televizije ušla sam kao da idem na streljanje, budući da pomenuti rijaliti šou zbog prirode posla "gledam" u novinama od početka emitovanja i o ukućanima znam onoliko koliko mi serviraju kolege koje to striktno prate.
Još s vrata prišla mi je u pravom smislu te reči - devojčica, pružila ruku i uz blag, gotovo dečji osmeh ljubazno rekla:
- Dobro veče, dobrodošli, ja sam Maca.
Njen osmeh me je razoružao i odmah sam joj se predstavila. Kada je čula da sam novinar, ponudila mi je da sednem gde god želim, pa je uz izvinjenje što mora da se spremi za emisiju, koja je trebalo da počne za nekoliko trenutaka, odskakutala u drugu prostoriju.
Kako je veče odmicalo, atmosfera u "Parovima" bila je sve prijatnija, ukućani ljubazni, a Mimi Oro i devojka koju zovu Matora ponudile su meni i kolegama osveženje. Trudili su se da nam boravak u njihovoj vili bude što prijatniji.
Sutradan sam nekim ljudima, koji te iste devojke nazivaju "ženama sumnjivog morala", ispričala o prijatnom iskustvu u "Parovima". Komentar jedne Macine vršnjakinje je bio:
- Ja ne glumatam da bih svakom pružila ruku, rekla ime i ponudila da sedne.
Nažalost, oni koji sede pored malih ekrana i sude tim ljudima ne znaju da je kultura i lepo ponašanje nešto što nosimo iz roditeljske kuće u zemunsku vilu, a ne gluma.
Iako sam u rijaliti ušla sa gomilom predrasuda o učesnicima, iz "Parova" sam izašla sa mišlju da su Maca, Mimi, Atina, Nataša i ostale ukućanke baš ono što je Milomir Marić rekao o njima: žrtve tranzicije, čijom nesrećom se on poslužio da poveća rejting gledanosti televizije koju skoro niko nije gledao.
Za 10 nedelja videli smo njihove suze, strahove, poljupce, seks, ali i tuče. Zabranjivani su na 24 časa, a pre nekoliko dana "Parovima" su ponuđeni novi, ekskluzivni ugovori za još pet nedelja života pod lupom javnosti.
Istovremeno, dok oni u vili brinu kako da zabave dokon svet, napolju razne nevladine organizacije i grupe dižu glas protiv emitovanja tog programa pre ponoći. Glavni argument im je povećano nasilje u društvu. I sa njima mogu da se složim. Čini mi se da ljudi nikada nisu bili manje tolernatni jedni prema drugima, besni, ogorčeni, skloni psovkama, povicima pa i dizanju ruke. Ali, obajšenjenje za takvo ponašanje, do pojave "Parova", bilo je da su takve osobe nesigurni, nemoćni slabići, pa i učesnici rata, ali ne i gledaoci rijaliti programa. Oni, čiji posao je da opravdaju svoj (ne) rad uvek će dobiti nekoliko minuta na televiziji, ako pričaju o aktuelnoj društvenoj pojavi i njenom uzroku, onako kako njihovim nalagodavcima odgovara.
Nakon gostovanja u "Parovima" nisam nastavila da gledam rijaliti, jer me takva režija jednostavno ne zanima. Ko je s kim, ko koga je... ili bije. Daleko od toga da ustajem od stola za kojim se tračari, ali stvarati sliku o Maci Diskreciji kao glavnom problemu u izopačenom društvu je krajnje licemerno, od onih koji od svoje bahatosti i prepotnetnosti ne umeju da kažu ni "hvala", ni "izvini", a meni od svih onih koje ne nazivam svojom porodicom i prijateljima to je jedino i potrebno.
P. S. Ne morate da kažete (lažete) da gledate "Discovery". Lično se "branim od lošeg uticaja Parova" radom, čitanjem i gledanjem, ko zna koje po redu, reprize serije "Prijatelji".
- Mea_parvitas