Kako si mogao Fahro, kakoooooo????
Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
-
Vidal89
- mirzadelibasic
#702 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Sta veli Bake: "bio je Radoncic sa nama, bio je Abdic sa nama, bio je Karadzic sa nama..."
-
putokaz1
#703 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Ljudi prihvatam sve što ste rekli o Fahri
ali isto vrijedi i za Bakira i gore čak
ali isto vrijedi i za Bakira i gore čak
- mirzadelibasic
#704 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
http://www.stop-avaz.com/najezda-glodar ... oj-vlasti/
Ovako to radi SDA. Oni su u koaliciji, a sa bokova ih čerupaju.
Ovako to radi SDA. Oni su u koaliciji, a sa bokova ih čerupaju.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#705 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
ja sam iz pouzdanih izvora čuo da je Tornjak za učešće u koaliciji ultimativno tražio da SBB-u pripadne mjesto šefa sarajske gruntovnice
- pumica
#706 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
"Yesterday at 7:02pm
Nedosljednost:
Fahrudin Radončić
danas je potpisao koalicioni sporazum sa Bakirom Izetbegovićem.
Umjesto komentara, donosimo 27 slika sa zvaničnog Facebook profila Fahudina Radončića
, iz kojih se vidi kakvi su bili njegovi raniji "čvrsti stavovi" o Bakiru Izetbegoviću, SDA i koaliciji sa ovom strankom."
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... _tn__=%2As
http://istinomjer.ba/s-bakirom-nikad/

Nedosljednost:
Fahrudin Radončić
Umjesto komentara, donosimo 27 slika sa zvaničnog Facebook profila Fahudina Radončića
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#707 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Pumica i Fahro 
-
HM 2011
#708 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
pumica wrote:"Yesterday at 7:02pm
Nedosljednost:
Fahrudin Radončićdanas je potpisao koalicioni sporazum sa Bakirom Izetbegovićem.
Umjesto komentara, donosimo 27 slika sa zvaničnog Facebook profila Fahudina Radončića, iz kojih se vidi kakvi su bili njegovi raniji "čvrsti stavovi" o Bakiru Izetbegoviću, SDA i koaliciji sa ovom strankom."
U jedinstvu, ja od samog početka tvrdim, u jedinstvu je snaga...
Samo SDA...
- pumica
#709 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
HM 2011 wrote:pumica wrote:"Yesterday at 7:02pm
Nedosljednost:
Fahrudin Radončićdanas je potpisao koalicioni sporazum sa Bakirom Izetbegovićem.
Umjesto komentara, donosimo 27 slika sa zvaničnog Facebook profila Fahudina Radončića, iz kojih se vidi kakvi su bili njegovi raniji "čvrsti stavovi" o Bakiru Izetbegoviću, SDA i koaliciji sa ovom strankom."
Samo SDA...
Gdje si bio 2010.?
Da je Fahro gazigraditelj
Ali nema veze ... godine lutanja ucinile su da gazigraditelj sada ima razradjen cunaaaaami za Bosnjake i zato:
Samo OJACANA SDA SBBom na svim nivoima ... pokazi odgovornost ... trazi odgovornost ...
- salik79
#710 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
pumica wrote:HM 2011 wrote:pumica wrote:"Yesterday at 7:02pm
Nedosljednost:
Samo SDA...![]()
Gdje si bio 2010.?![]()
Da je Fahro gazigraditeljtada znao za tebe i za snagu jedinstva (i poslusao te), SBB ne bi ni postojao. Koliki bi ti to sevap bio!
Ali nema veze ... godine lutanja ucinile su da gazigraditelj sada ima razradjen cunaaaaami za Bosnjake i zato:
Samo OJACANA SDA SBBom na svim nivoima ... pokazi odgovornost ... trazi odgovornost ...
Samo bahato, k'o i do sad'!
-
HM 2011
#711 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Bahatost je bila kod pojedinaca u SDA - npr. Branković - citat "ne sviđa ti se - formiraj stranku" - formirali ljudi do 200 pa smo sada narod bez glave i repa...salik79 wrote:pumica wrote:HM 2011 wrote:
Samo SDA...![]()
Gdje si bio 2010.?![]()
Da je Fahro gazigraditeljtada znao za tebe i za snagu jedinstva (i poslusao te), SBB ne bi ni postojao. Koliki bi ti to sevap bio!
Samo bahato, k'o i do sad'!![]()
Al eto dobitnik je zlatnog ljiljana pa šta ćeš, a tada je Tihić rukovodio....
Dolazi Bakir stvari se mjenjaju....
Bahatost se ogleda u mnogo čemu:
DF traži da se uplati članarina - ja uplatio članarinu IVZ i ostao fresh out of money za članarinu, a ujedno sam smatrao i da je nisam dužan platiti.
SDP i DF (bili koalicioni partneri SDA - dobili glasove na kritici svih ostalih), kako politike tako i kadrovi, bi bahato da uzimaju glasove Bošnjaka - na kritici drugih političkih partija, a onda bi još i gore od SDA minderali (minder im crvene ili narandžaste boje), još bi malo dodatno onesposobili bošnjake pritom omogućavajući drugim narodima potpunu političku slobodu,
SBB na drugu stranu - drsko i bezočno u frontalni napad - od 23 natpisa koja istinomjer predstavlja kao izjave - treba obraditi svaki pa da se vidi o čemu se radi:
- Velikim bogom se kunemo da robovi izbornih krađa biti nećemo - laž i ubleha - krađe nije bilo,
- Htjeli su me ucjeniti ministarskom foteljom da bijem narod - očigledno čovjek uživao u paljenju predsjedništva, treba mu tako okupiti ekipu pred neboderom a da je on u njemu, ne da bi tukao nego bi i pucao na "narod",
- Doveli su zemlju na prosjački štap - Reče čovjek koji od prosjačenja pojma nema šta će, kupuju se avioni i blindirana vozila, kiti se, a kad treba platu radniku ispaltiti daj mu dovoljno da ne crkne - isti kao i ostali privrednici - kae tržišna ekonooooooomija,
- Pravna država hapsiti će one koji su pokrali stotine miliona maraka narodnog novca, pljačkali na raznim tenderima i ponizili narod - opet ubleha za PUČANSTVO - na tenderskoj prevari rukovodilac nadležnog organa dobije 10-20% od zavrnutog - zaradu i rizik uzimaju izvođači radova koji se u to bez naknade ne upuštaju, obično je isti i iniciraju pa otud vic - vidiš ti onaj most. Vidiš ti onu Vranicu što je gradila toranj ?
- Ali je vlast SDP SDA upravo takva rušiteljska, hukliganska i opijena otimanjem od naroda, i onda hop - prevrat u parlamentu BiH - Fahro postaje ministar sigurnosti, prodaje Avaza supruzi, razvodi se od iste radi izbjegavanja sukoba interesa i nada se podršci Avaza - a mi telad i blejimo...
- Ne želimo da imamo političku koaliciju sa strankom koja je dovela Bošnjake na evropsko, ekonomsko i političko dno, hajde osim što se treba osvrnuti da bi bošnjak napisao Europsko, opet se dovodimo do rasprave koji su to skakavci pojeli barem 10 od 20 godina posljeratne BiH politike - da nisu možda Škaljić Fehim - bivši parlamentarac iz reda SDA ? ili Adana Terzić bivši premijer iz reda SDA ? ili možda Kemo Čaušević - direktor UIO blizak SBB-u ?
- Dobio sam više od 210.000 glasova na kritici SDA i SNSD, - od SNSD-a nije oteo niti polovinu jednoga glasa (to znači nije uspjeo dobiti niti glas lica sa oduzetom poslovonom sposobnosti), ali likuje koliko je nasamario bošnjake, napravio ih teladima, a isti su vidjeli kako se provodi pravda pod njegovom palicom - kada je on ministar sigurnosti - neću da bijem narod koji pali zgradu predsjedništva reče....
- Bakir je uvjek bio u sobi za sekretarice - reče kao veliki itelektualac, vrhunski UM i vođa - vožd, prema malom Bakiru (koji je ujedno u to vrijeme člana predsjedništva BiH iz reda Bošnjačkog naroda) - malom sinu velikoga oca, kako ga je znao nazivati...
i tako dalje do 27.....
Popis stanovništva i rezultati istoga neka budu nit vodilja ovoga naroda, i smjernica djelovanja,
ako ste se izjasnili tako, onda ćete kao narod da uzmete kontrolu u svoje ruke,
To se radi na naoko lahak ali u suštini težak način,
izabereš samo jednu stranku, i kroz tu stranku gradiš svoju okolinu,
i onda formiraš grupe za pritisak, pritisak po pitanju zapošljavanja (nema štrajka hoću 10 zaostalih plata, jedna ako zaostane, odmah belaj), po pitanju rasta plaća (neka prate i u privatnom sektoru rast standarda života), po pitanju iskorijenjivanja korupcije (hop novinar baci patku, javno se traži linč imenovanog čelnika - to su naši novci), po pitanju imenovanja (samo najbolji među nama), po pitanju provođenja zakona, naplate poreza, ukidanju zaduživanja, masa stvari..... Nema koalicionih partnerstava, nema podjela odgovornosti, ima samo ispravna djelatnost ili vješala (u pravom ili prenesenom značenju)
Iz tog razloga, a nakon dužeg posmatranja političke scene i bahatosti svih mogućih alternativa na istoj, tražim od svih -
Podržite samo SDA na svim nivoima, pokažite odgovornost tako što ćete ih podržati, tražite odgovornost od istih i budite jedinstveni !
Sve ostalo je jedna obična ubleha i gubljenje vremena za ovaj narod - a vremena nam je sve manje.
- JoseMujica
#712 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
vego hoče li Tornjak na reviziju državljanstva
taman ga je i on dobio kad i Abu Hamza
sad je meni jasno što je Tornjak nenadano potrćo u zagrljaj Don Neonku
Ministarstvo civilnih poslova Bosne i Hercegovine pozvalo je sve naturalizovane građane BiH, a koji su državljanstvo BiH dobili od 6. aprila 1992. do 1. januara 2006. godine, da dostave potrebnu dokumentaciju u prostorije ove institucije kako bi izvršili reviziju državljanstava koja su dodijeljena.
- mirzadelibasic
#713 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
JoseMujica wrote:vego hoče li Tornjak na reviziju državljanstva![]()
taman ga je i on dobio kad i Abu Hamza![]()
Ministarstvo civilnih poslova Bosne i Hercegovine pozvalo je sve naturalizovane građane BiH, a koji su državljanstvo BiH dobili od 6. aprila 1992. do 1. januara 2006. godine, da dostave potrebnu dokumentaciju u prostorije ove institucije kako bi izvršili reviziju državljanstava koja su dodijeljena.
-
The BEN10
#714 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Sa jednom velikom razlikom - dok je Hamzibeg ratovao po bosanskim vrletima, Tornjak je kuhao kahve i čajeve Seferu.JoseMujica wrote:vego hoče li Tornjak na reviziju državljanstva![]()
- JoseMujica
#715 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
The BEN10 wrote:Sa jednom velikom razlikom - dok je Hamzibeg ratovao po bosanskim vrletima, Tornjak je kuhao kahve i čajeve Seferu.JoseMujica wrote:vego hoče li Tornjak na reviziju državljanstva![]()
nemoja baš tako okrutan bit...eto sliko se u uniformi na Jablanićkom
-
kakavdanakneiskustvu
-
Vidal89
#717 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Al ga Fahro jede s apetitom ona go*vna sto je izbacivao sve ove godine hahhahanna
A pogotovo pristalice njegove vjerni glasaci, izdao ih vodja
Sada pljuje Komsica i DF a sutra ce mozda i s njima koalirati i pricat istu pricu
Kako je providan lazov Boze dragi
A pogotovo pristalice njegove vjerni glasaci, izdao ih vodja
Sada pljuje Komsica i DF a sutra ce mozda i s njima koalirati i pricat istu pricu
Kako je providan lazov Boze dragi
- jasko_ja
#718 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Generalni sekretar Saveza za bolju budućnost (SBB) i zastupnik u Skupštini Kantona Srajevo (KS) Ismir Jusko povrdio je u izjavi za Fenu imena ministara koji bi trebali ući u Vladu KS umjesto ministara Demokratske fronte (DF).
Kako je rekao, predloženi kandidati SBB-a su Mirvad Kurić za Ministarstvo kulture i sporta, Mario Nenadić za Ministarstvo pravde i uprave, Ismir Jusko za Ministarstvo unutrašnjih poslova, Amela Dautbegović za Ministarstvo za rad, socijalnu politiku, raseljena lica i izbjeglice i Zilha Ademaj za Ministarstvo zdravstva.
Kako je rekao, predloženi kandidati SBB-a su Mirvad Kurić za Ministarstvo kulture i sporta, Mario Nenadić za Ministarstvo pravde i uprave, Ismir Jusko za Ministarstvo unutrašnjih poslova, Amela Dautbegović za Ministarstvo za rad, socijalnu politiku, raseljena lica i izbjeglice i Zilha Ademaj za Ministarstvo zdravstva.
- It_is_a_Leclerc
#719 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Fini i kvalitetni kadrovi.jasko_ja wrote:Generalni sekretar Saveza za bolju budućnost (SBB) i zastupnik u Skupštini Kantona Srajevo (KS) Ismir Jusko povrdio je u izjavi za Fenu imena ministara koji bi trebali ući u Vladu KS umjesto ministara Demokratske fronte (DF).
Nisu ni ovi DF-ovi koji odlaze nesto puno losiji. Osim Kurtesa. I Residata donekle
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#720 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
jasko_ja wrote:Generalni sekretar Saveza za bolju budućnost (SBB) i zastupnik u Skupštini Kantona Srajevo (KS) Ismir Jusko povrdio je u izjavi za Fenu imena ministara koji bi trebali ući u Vladu KS umjesto ministara Demokratske fronte (DF).
-
Vaya
#721 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Zna li se ime novog direktora Elektroprivrede?
- karanana
#722 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
bajazit do proljeca.
-
Vaya
#723 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Ja mislim da ne moze do proljeca, mandat v.d.-a mu ja na 3 mjeseca, a ja mislim da je vec 2 potrosio... Tako da do nove godine bih trebao doci novi... Ali me interesuje, koga ce Fahro gurnuti...karanana wrote:bajazit do proljeca.
- karanana
#724 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
a fahrin ce biti?
cini mi se da je 6 mjeseci dato ovim v.d.-ovima da uzmu para i otpremninu nakon toga.
cini mi se da je 6 mjeseci dato ovim v.d.-ovima da uzmu para i otpremninu nakon toga.
-
Vaya
#725 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Kako se meni cini da hoce... Jer ne moze jedna od dvije stranke uzeti i Telecom i Elektroprivredu, a posto je Bakir emocinalno vezan za Telecom i mislim da prije Bajazita pustio niz vodu nego Zaimovica, mislim da bi Fahro trebao uzeti Elektroprivredu...karanana wrote:a fahrin ce biti?
Ja mislim da je na 3 mjeseca, jer prije skoro mjesec dana izasao zvanicni konkurs za imenovanja direktora i clanova uprave Elektroprivrede... Tako da...
A poslije onog sastanka u centrali SDA prosle sedmice, Bajazit je izasao kao pokisao, dok je Zaimovic bio raspolozen za razgovore, pa sad cemo vidjeti...