Tabhana wrote:Da sam mlađi 10 godina, koji bi tryhard bio
da sam duplo mladji nego sad koji bih tryhard bio
glavu gore
Moderator: Benq
Tabhana wrote:Da sam mlađi 10 godina, koji bi tryhard bio

TBA: To Be AnnouncedRaigor Stonehoof wrote:Sta ti je to tba?

Tabhana wrote:Jesu li salty bili protivnici
Decerto wrote:
low prior
Tabhana wrote:Frajer ima 11 poraza zaredom ranked i onda win (aband sam game) radi tima. Pa ovo je zaista nevjerovatno, treba pažljivo napraviti isječke iz svake partije gdje najveći retardi ovog svijeta zapadnu sa mnom.
Kako je moguće da prokleti silencer sa trollom izgubi solo lane vs Tusk. I kaže "pulao sam", pulao si ti kretenu jedan nešto drugo a ne kripove.
Zbogom dota, play, samo gledanje od sada pro mečeva. Dosta sam živaca izgubio, ne znaju pull, ne znaju stack, ne znaju ulogu supporterima, ne znaju tp, ne znaju rotirati, ne znaju fokusirati main protivnika u team fightu, doslovno ništa, i to je usranih 3k mmr.
I dalje stojim iza svojih riječi, kao većina dota 2 community, Valve mmr sistem je broken. Igraš solo mečeva very high skill, likovi sa 5k mmr ti zapadali, a igraš ranked gleda te kao 3k, WP Valve.
pa otkud ti sa 3200 u 3800 mecu?Tabhana wrote:Neće, kada sam tek počeo bio sam noob kao i svako. Mmr mi bio 1750, drugi acc 2800, treći potpuno drugačije, very high skill mečeve i high, nikad solo normal osim prva dva puta kada sam imao po 20 kileva. High skill je 3300+mmr, very high 3800+mmr.
Očigledno da sa supportom ne može više, treba spamati Lesharc, Ember i Storm mid, u pubovima to odlično ide.
3:3 single ranked, pet mečeva hardcore lane dobio (offlane više puta, jedan ili dva safelane support). Ne mogu ja carry tim ako moj safelaner ne zna last hitati.
Bitcham