moonca wrote:Godine ti nece puno otkriti o nekoj osobi.
Trico je najmladji, mislim, i njegova interakcija sa drugima ga definise kao osobu.
A poznavanje i ucestvovanje u temama je drugi par.
koliko imas ti godina moonca ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
moonca wrote:Godine ti nece puno otkriti o nekoj osobi.
Trico je najmladji, mislim, i njegova interakcija sa drugima ga definise kao osobu.
Iznenadio bi se, to je sve.beni-bu-man wrote:moonca wrote:Godine ti nece puno otkriti o nekoj osobi.
koliko imas ti godina moonca ?
Normalno, ne pitam te radi pravdanja, nego cisto sam radoznaomoonca wrote:Iznenadio bi se, to je sve.beni-bu-man wrote:moonca wrote:Godine ti nece puno otkriti o nekoj osobi.
koliko imas ti godina moonca ?![]()
![]()
No, niko ne bi trebao da se pravda niti da mu se oprasta povezujuci se godinama.
Neka ostane na tome.beni-bu-man wrote: Normalno, ne pitam te radi pravdanja, nego cisto sam radoznao
fakat ne kontam u cemu je problem s godinama, stidis se svojih godina, ili ???moonca wrote:Neka ostane na tome.beni-bu-man wrote: Normalno, ne pitam te radi pravdanja, nego cisto sam radoznao
Dame se ne pitaju a ja ih ovdje trenutno ne vidimXavier1 wrote:Znas kako se kaze da se zene ne pitaju za godine.
Lele, eto i ti znas potrefitbeni-bu-man wrote:Dame se ne pitaju a ja ih ovdje trenutno ne vidimXavier1 wrote:Znas kako se kaze da se zene ne pitaju za godine.
Evo -tri muskraca razlicitih godina, tri odgovora.triconja wrote:Lele, eto i ti znas potrefitbeni-bu-man wrote:Dame se ne pitaju a ja ih ovdje trenutno ne vidimXavier1 wrote:Znas kako se kaze da se zene ne pitaju za godine.![]()
![]()
![]()
Meni se svidjaju mladje ili eventualno mojih godinamoonca wrote:
Evo -tri muskraca razlicitih godina tri odgovora.
Uporedite koji vam se djevojke/zene -svidja?
pajel, otkud ja znam ko i sta stoji iza svakog nick-atriconja wrote:Lele, eto i ti znas potrefitbeni-bu-man wrote:Dame se ne pitaju a ja ih ovdje trenutno ne vidimXavier1 wrote:Znas kako se kaze da se zene ne pitaju za godine.![]()
![]()
![]()
Polako ti ----- pitanje je za suprotni pol.triconja wrote:Meni se svidjaju mladje ili eventualno mojih godinamoonca wrote:
Ja sam tako skonto, jer je moj mozak ispunio supljinu da si fulila rijec tip ispred djevojke zene. Ali more bit da ne kontam druge jezike kako trebamoonca wrote:Polako ti ----- pitanje je za suprotni pol.triconja wrote:Meni se svidjaju mladje ili eventualno mojih godinamoonca wrote:
triconja wrote:a sam tako skonto, jer je moj mozak ispunio supljinu da si fulila rijec tip ispred djevojke zene. Ali more bit da ne kontam druge jezike kako treba
Jaro more bit da ne razumijemo jezike do bosanski, ili eventualno sh. Najbolje bi bilo pitat jos forumasica pa da se utvrdi jesmo li glupi ili ne.beni-bu-man wrote:triconja wrote:a sam tako skonto, jer je moj mozak ispunio supljinu da si fulila rijec tip ispred djevojke zene. Ali more bit da ne kontam druge jezike kako treba
isto kontamo, jesmo li sad glupi![]()
![]()
ma ja mislim da samo mi glupitriconja wrote:Jaro more bit da ne razumijemo jezike do bosanski, ili eventualno sh. Najbolje bi bilo pitat jos forumasica pa da se utvrdi jesmo li glupi ili ne.beni-bu-man wrote:triconja wrote:a sam tako skonto, jer je moj mozak ispunio supljinu da si fulila rijec tip ispred djevojke zene. Ali more bit da ne kontam druge jezike kako treba
![]()
Ma hajde bogati, ljudi i sa vecim problemima zivebeni-bu-man wrote: ma ja mislim da samo mi glupi
Ti si dobar momak, samo ne znaš to da pokažeš.Xavier1 wrote:Ja tebe samo hvalim, a ti mi tako vracas.cendlerbing wrote:MarlboroGold wrote:Ne kukaš. Ti kenjaš
Hvala. Ja htjela reći damski.
Po mom mišljenju niste glupi, al pošto ste meni dragi moje je mišljenje subjektivno pa ne znam koliko je relevantno.triconja wrote:Jaro more bit da ne razumijemo jezike do bosanski, ili eventualno sh. Najbolje bi bilo pitat jos forumasica pa da se utvrdi jesmo li glupi ili ne.beni-bu-man wrote:triconja wrote:a sam tako skonto, jer je moj mozak ispunio supljinu da si fulila rijec tip ispred djevojke zene. Ali more bit da ne kontam druge jezike kako treba
![]()
Bas znas utjesitcendlerbing wrote:
Po mom mišljenju niste glupi, al pošto ste meni dragi moje je mišljenje subjektivno pa ne znam koliko je relevantno.
40+moonca wrote:Iznenadio bi se, to je sve.beni-bu-man wrote:moonca wrote:Godine ti nece puno otkriti o nekoj osobi.
koliko imas ti godina moonca ?![]()
![]()
No, niko ne bi trebao da se pravda niti da mu se oprasta povezujuci se godinama.
zipoo wrote: 40+