Eurosa wrote:
buduceg zeta? ma nikad, zatreskan je do usiju,vidis bona da joj kupuje cpele na koje je pripucala, ja sam tu samo radi broja
Ne znam ja, ali kad se partneru kupuju cipele, to je ono kao "siroko ti polje"
Eurosa wrote:
buduceg zeta? ma nikad, zatreskan je do usiju,vidis bona da joj kupuje cpele na koje je pripucala, ja sam tu samo radi broja
Jok. Necu te citati vise ako me opet podsjetis na nju.Googlerica wrote:jel' to ozbiljan problemMis mekinjas wrote:Da nije ova googlerica ljubav_aha...![]()
Samo još da nađem takvog dragogtopcam wrote:
I onda dodje dragi s´posla vidi da ti tu kremu haman i ne koristis, (pomisli da ne volis) i fino namaze stopala![]()
Sekiras me.Googlerica wrote:daj ne sekriaj mejesam ljubav_aha
sta sam ti uradila
a omeksivac?Googlerica wrote:ih,ja ubacim u vodu malo deterdzenta za pranje sudjaMilloni wrote:Voce i povrce perem u sodibikarboni, nekad dodam i sirceta...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
znala samGooglerica wrote:daj ne sekriaj mejesam ljubav_aha
sta sam ti uradila
ladyblue18 wrote:Pranje voca deterdzentomPa nezdravije mi je to nego neoprano voce staviti u usta.
I ne kontam logiku pranja banane
Tako jedna majka svom djetetu. I mali stalno bolestan. Ode doktoru i kaze joj doktor da je upropastila imunitet djetetu, organizam nije naucio da se bori. I kaze doktor, s vremena na vrijeme neka mu na primje rjabuka padne iz ruke na pod. Samo malo pod vodu i dajte mu da nastavi jesti.Googlerica wrote:ih,ja ubacim u vodu malo deterdzenta za pranje sudjaMilloni wrote:Voce i povrce perem u sodibikarboni, nekad dodam i sirceta...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Stani, to stvarno? Ja sam kontala cijelo vrijeme zahebancija.ladyblue18 wrote:Pranje voca deterdzentomPa nezdravije mi je to nego neoprano voce staviti u usta.
I ne kontam logiku pranja banane
berenice wrote:Pre***avanje, da ne lajem. Mislim s tim pretjeranim pranjem. Operem i ja nove stvari, ali kao što reče Queen, ako mi treba odmah, onda ne perem. Niti peglam išta, osim onoga što treba (košulje i sl.) i bejbijeve stvari. Mrzim peglanje, jer je to bio moj dio posla, kad sam bila mala. Valjda mi trauma od toga ostala.
ista sam s vocem, ali odjecu perem obavezno. ne znam ko je prije mene probao i kakve kozne bolesti mozda ima. moguce da si ti imala srece da ne naletis na tudju bajuQueen_of_hearts wrote:Uh,kad vas citam,ja se bas ne pazim tih baja
Voce perem dobro samo vodom,i to ovo iz trznih centara i plastenika ,ono domace kad kupim kod ulicnih prodavaca znam samo od majicu obrisat i pojedem pola kese do kuce![]()
hiljadu puta mi nesto padne na pod i samo pod vodu stavim i pojedem,nekako mi besmisleno oko toga panicarit kad je pod moj vlastiti a ne zeljeznicka stanica ( ono usisam ,obisem domestosom ponekad)
Odjecu generalno perem prije nego obucem,al zna se desiti i da odmah obucem,ako mi treba za to vece,pantalone kad kupim nikad prethodno ne perem.Samo sam s vesom rigorozna
Nikad nikakve alergije nisam imala ni reakcija,stavise ne sjecam se da sam u svom odraslom zivotu ikad bila kod dermatologa![]()
sekiraj meMis mekinjas wrote:Sekiras me.Googlerica wrote:daj ne sekriaj mejesam ljubav_aha
sta sam ti uradila
jesi,zrela si a Republiku AmerikuBig Ang wrote:Vise volim da se grlim. Sa onima koje volim. Sa prijateljicama ponajvise. To je kod mene puno iskrenije od cmakanja koje "odradim" reda radi.![]()
Dakle, ja sam za Amerike![]()
ni ja, jos kad pri tome imaju i zvukove i skicanjefree_spirit wrote:ja ne volim cmakanje