Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
obuzdan wrote:Ovi taskovi na level 1 fakat nigdje veze. Primjer nadji logo stranice. Odem tamo, site down. Kazem da nisam mogao naci logo submit. I dobijem poruku expelled mode. I vidim da se i ostali zale a nemam vise mogucnost raditi te taskove. Zato jer debili smatraju da link radi. I tako na jos par drugih jobova. Ako ovako nastavi mogu se odmah poselamiti...
Vrijedi li sta da im pisem?
kad ne mozes otvoriti stranicu, onda trazi preko google, mislim da oni ponude dole da trazis. E ako i tad ne nadjes, onda nema logoa.
Ja sa tim taskom nisam imao problema...
Pa trazio sam na nekoliko nacina, ukljucujuci i sam da trazim. Medjutim stranica je down, oni mi ne prihvataju odg. Evo ja sam pisao njima mada se ne nadam ali nigdje veze su...
i meni se isto desilo, nema ni na googletu
a i na onim tabelama, nema tabele nikako za godinu koju traze a ono kaze da ima, niđe veze
Probajte zadatak "Write Short Snippets for these ...." za jedan cent.
Bonusi su do 30x. nećete ih dobiti odmah, ali kad ih pregledaju možda dobijete više nego na tim zadacima od 3-4 centa.
obuzdan wrote:Pa pise quiz mode ali cim fulas ides u expelled. Bar je kod mene tako
da, ideš u expelled i ne možeš više raditi... a tek kad prodješ quiz mode i počneš rješavati taskove, počne ti se računati koliko si taskova riješio i skupljaš za level 2 i 3...
quiz je proba, prodješ, super, padneš, steraš ih u kurac i ideš dalje, nikom ništa....
mikrozadatak wrote:Probajte zadatak "Write Short Snippets for these ...." za jedan cent.
Bonusi su do 30x. nećete ih dobiti odmah, ali kad ih pregledaju možda dobijete više nego na tim zadacima od 3-4 centa.
Pozdrav
ne kontam kako se ovo radi. sta god da napisem, kaze,
moze mala pomoc?
mikrozadatak wrote:Probajte zadatak "Write Short Snippets for these ...." za jedan cent.
Pozdrav
moze mala pomoc?
Moraju biti 3 iste riječi, ako si izabrao "play" onda ne playing. I imaš tamo brojač slova, nemoj se zaigrati pa prekucati preko 160
Relativno da, treba ti jos samo 5 test q. i malih 7% preciznosti da dodjes na 70 ovih 5 taskova ces za dan dva, ali ovih 7% ce biti veselo s obzirom koju vrstu zadataka dobijas, i da trebas biti mnogo al ono bas mnogoooo precizan da bi podigao postotak.
p.s. naravno i kad to sve ostvaris uvijek postoji mogucnost da ti prolongiraju prelazak na prvi level odredjenim tehnickim pitanjima koja nisu navedena kao uslov za level 1
Pozdrav
moze mala pomoc?
Moraju biti 3 iste riječi, ako si izabrao "play" onda ne playing. I imaš tamo brojač slova, nemoj se zaigrati pa prekucati preko 160
Pozdrav
PS evo bonus 40x
dzaba opet isto. evo selektujem ove 3 rijeci
a snipet napisem ovako Learn to play guitar with our guitar lessons. Music is life
Pozdrav momci i djevojke počeo sam i ja sa ovim klikanjem, dosad samo jedan uradio tačno u 16 sati od kad sam aktivan.. uglavnom pitanje je izašlo mi na japanskom da tražim autora jedan više ili nema autora ako je tačan prevod uputstva, eh sad ne znam tačno šta bi moglo biti i gdje i kad se prevede pa ako može neki hint bio bih zahvalan
pa fino im'o si preko 80% ,
fazon je da ne možeš odmah na level 2,nego te sistem prebaci na 1 pa sa satak-dva na 2 I tako dalje
sad drži to nemoj da ti padne ispod,
sad predji 85% I eto levela 3
glitch wrote:pa fino im'o si preko 80% ,
fazon je da ne možeš odmah na level 2,nego te sistem prebaci na 1 pa sa satak-dva na 2 I tako dalje
sad drži to nemoj da ti padne ispod,
sad predji 85% I eto levela 3
Ma imao sam ja sinoc 88% al mi na 3 glupava testa skinu ostalo i to na njihovim reskama
moj je savjet obojici pošto imate mali broj taskova I samo par pogrešnih vam može oboriti prciznost
da uradite ovaj get employee count from linkedin samo klikaš I upisuješ rezultat 1 cent je zadatak
ali uradite 100-njak I nabićete broj taskova
glitch wrote:moj je savjet obojici pošto imate mali broj taskova I samo par pogrešnih vam može oboriti prciznost
da uradite ovaj get employee count from linkedin samo klikaš I upisuješ rezultat 1 cent je zadatak
ali uradite 100-njak I nabićete broj taskova
i potpisujem post od mikrozadatka o tasku koji bi trebalči raditi, linkedin... jako je dobro objašnjen na početku, jedino vam treba linkedin account, a to nije problem napraviti...
samo da javim dobio sam level,hvala baba na cestitkama ali sam na 72 sjebase me na dva a mislio sam da je 100 posto tacno ono gdje traze CFO od firmi al sve sam pogresio,nisam mogao naci i ostavim NOT FOUND a oni kasnije dadose skroz nerazumna objasnjenja,posto sam sad na 72 malo cu traziti pomoc ne zamjerite
je li ulazi ovo u onaj postotak,radim one tabele pa sve 100 posto ili da dzaba ne radim jer sam na granici pozz
Ulazi jašta, samo navali. Imas 2-3 varijante tog zadatka, obavezno pogledaj uputstvo blago se razlikuju. Ali super zadatak, gotovo da ne možeš pogriješiti.