LG G2

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
febo_acm

#701 Re: LG G2

Post by febo_acm »

Ovdje 3 lika od 10 i to je mali procenat?! Pogledaj malo na xda o G2 audio bug...

Znaci da ima problema, ima. To je cinjenica. I napisao sam da ih nemaju svi. GPS sta? Sta ti nije jasno da ti nacrtam ili rastavim na slogove? Samo pogledaj XDA opet i sve ce ti biti jasno. Koristio sam G2 nekoliko mjeseci i znam o cemu pricam. Koliko si ga ti koristio? I Maharadza je imao bug sa slusalicama o kome je pisao ovdje. Srecom po njega popravljen je.

I ne znam te ruralne izraze "slafinjat" pa ti ne mogu odgovoriti nista vezano za to.

Ocigledno da su nama u BiH isporucili dosta mobitela za nekl drugo trzste i imamo problema.

Ne brini si ti za moje crtice, nego se brini za svoje komplekse koji su ocigledno ogromni. Mogu uticati stetno na zdravlje.
P.S.
Ni za jedan drugi Android model na forumu nije bilo vise zalbi. G2 je kada se sve sabere i oduzme jedan os najboljih i best buy Android uredjaj.
zateznistub

#702 Re: LG G2

Post by zateznistub »

febo_acm wrote:Ovdje 3 lika od 10 i to je mali procenat?! Pogledaj malo na xda o G2 audio bug...

Znaci da ima problema, ima. To je cinjenica. I napisao sam da ih nemaju svi. GPS sta? Sta ti nije jasno da ti nacrtam ili rastavim na slogove? Samo pogledaj XDA opet i sve ce ti biti jasno. Koristio sam G2 nekoliko mjeseci i znam o cemu pricam. Koliko si ga ti koristio? I Maharadza je imao bug sa slusalicama o kome je pisao ovdje. Srecom po njega popravljen je.

I ne znam te ruralne izraze "slafinjat" pa ti ne mogu odgovoriti nista vezano za to.

Ocigledno da su nama u BiH isporucili dosta mobitela za nekl drugo trzste i imamo problema.

Ne brini si ti za moje crtice, nego se brini za svoje komplekse koji su ocigledno ogromni. Mogu uticati stetno na zdravlje.
P.S.
Ni za jedan drugi Android model na forumu nije bilo vise zalbi. G2 je kada se sve sabere i oduzme jedan os najboljih i best buy Android uredjaj.
Kakvi moji kompleksi? Da li je tebi dobro? Samo pisem da je, i na ovoj temi, mali broj korisnika sa većim problemima. I cuj gluposti nam isporučili aparate za drugo tržište! E i ti znaš lupiti glupost...
febo_acm

#703 Re: LG G2

Post by febo_acm »

Ja sam se obraćao mufi, a ne tebi. Ti se nemaš potrebe naći prozvan jer si se javio dok sam ja pisao njemu odgovor :D
Tek sada sam napisao pročitao šta si napisao. Da nam prodaju telefone za tržište Azije to i ptice na grani znaju, to se ne odnosi na one koji kupe mobitel legalnim putem! To što to nisi upoznat sa tim nije moj problem. Evo samo da ti kažem da je, čini mi se, Fontele(ali nisam 100% siguran da su oni bili) dobio jednu seriju uređaja za azijate i nije mogao nikako update kod nas i dosta raje se žalilo na ovo + imao je neki čudni wathermark. S obzirom da sam ja iz hobija rješavao ove probleme imao sam nekoliko intervencija gdje sam morao da otključam bootloader, promijenim cid i mid kako bi mogao da instaliram verziju softwarea za EU region. Nakon toga je update išao kao po loju :D
zateznistub

#704 Re: LG G2

Post by zateznistub »

Sorry :D
febo_acm

#705 Re: LG G2

Post by febo_acm »

zateznistub wrote:Sorry :D
Its ok :D :thumbup:
HardCore

#706 Re: LG G2

Post by HardCore »

Od danas sam novi korisnik G2ice :D preso s galaxy note-a, znaci boze, telefon je zakucan, evo citav dan pokusavam da potrosim bateriju zaglavio sam na 11% upaljen wifi igram igirce surfam, all nece, dok na note u sleep mode spadne sa 100 na 90 za sat :( a surfanje od 100 do 0 % za manje od 3 sata :D
Sehro

#707 Re: LG G2

Post by Sehro »

Cestitke
pepeljara

#708 Re: LG G2

Post by pepeljara »

HardCore wrote:Od danas sam novi korisnik G2ice :D preso s galaxy note-a, znaci boze, telefon je zakucan, evo citav dan pokusavam da potrosim bateriju zaglavio sam na 11% upaljen wifi igram igirce surfam, all nece, dok na note u sleep mode spadne sa 100 na 90 za sat :( a surfanje od 100 do 0 % za manje od 3 sata :D
Polako ;) za 2 3 mjeseca ce biti 1 dan hahah max :)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
HardCore

#709 Re: LG G2

Post by HardCore »

Evo danas sam ga solidno koristio, nista pretjerano, malo igranje igrica isprobavanje kamere i slusanje muzike, trenutno stanje je 50%, jako sam zadovoljan nema sta, da mi je note ovdje, vec bi bio ugasen, ugl. sve preporuke ko god ga uzme nece se zahebati, da prostite xD

Fluidnost mu je znaci boze, lag 0 bodova xD
Nogatrans

#710 Re: LG G2

Post by Nogatrans »

Ima li kakav update? :) official :D
febo_acm

#711 Re: LG G2

Post by febo_acm »

Nogatrans wrote:Ima li kakav update? :) official :D
Koja ti je verzija?
Ciprol

#712 Re: LG G2

Post by Ciprol »

Kad kopiram nešto u clip tray, kopira mi po 3 puta. jel' se dešava to još kome?
Nogatrans

#713 Re: LG G2

Post by Nogatrans »

ova zadnja koju smo ovdje radili 20f
Bronco_Billy

#714 Re: LG G2

Post by Bronco_Billy »

Znal' neko gdje ima uzeti konverter za ovaj punjac:

Image

Negdje sam svoj izgubio :zzzz:
agent_zero

#715 Re: LG G2

Post by agent_zero »

Bronco_Billy wrote:Znal' neko gdje ima uzeti konverter za ovaj punjac:

Image

Negdje sam svoj izgubio :zzzz:
U electronic shopu u titovoj ispod vječne vatre ili na tram. stanici marijin dvor, tu im je druga radnja.

Također univerzalno i slične radnje.

p.s. Gdje si uzeo mob, pa si dobio takav punjač?
Bronco_Billy

#716 Re: LG G2

Post by Bronco_Billy »

agent_zero wrote:p.s. Gdje si uzeo mob, pa si dobio takav punjač?
fonTELe, što?
febo_acm

#717 Re: LG G2

Post by febo_acm »

.
agent_zero

#718 Re: LG G2

Post by agent_zero »

Bronco_Billy wrote:
agent_zero wrote:p.s. Gdje si uzeo mob, pa si dobio takav punjač?
fonTELe, što?
Čisto informativno.
Maharadza

#719 Re: LG G2

Post by Maharadza »

Vozdrica, I AM BACK, AND WITH GOOD NEWS:

http://www.androidauthority.com/lg-g2-u ... -l-514850/

LG FTW!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup:
zateznistub

#720 Re: LG G2

Post by zateznistub »

Maharadza wrote:Vozdrica, I AM BACK, AND WITH GOOD NEWS:

http://www.androidauthority.com/lg-g2-u ... -l-514850/

LG FTW!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Oooo ruukfas, uranio..
Maharadza

#721 Re: Odg: LG G2

Post by Maharadza »

PreLetach wrote:
belami1111 wrote:Ko bi reko da toliko havljen smartphone ima tako puno mahana !
Svaki dan iskrsne nešto novo ..
A poslije ovog o zagrjevanj slijedi vjerojatno odgovor tipa uradi root i ubaci kuhani rom i biće ti rješen problem , al da znaš da ti stim i tim romom neradi kamera dobro ,al ako nađeš rom da je kamera ok tad zvučnik malo zeza i tako čarobni handroid krug,,, :D :D :D :D :D :izet:
Moj android od 300 KM nema takvih problema,a ios je zlatan jelde
Nema vala ni moj G2, čuj ima CPU/GPU isto kao Note3 i čudno mu kako se grije takva "zvijer"! :lol:

Normalno da će se grijati ako ga koristiš za gaming ALI i ako surfaš dosta, pogotovu gledaš klipove + tanak telefon + kućište od plastike...logično da ima posljedica ali dok god ga mogu ugodno držati u ruci to je prihvatljivo! :wink:

Ali najjače mi ovo kako se neki čude što jedan istinski Multitasking OS kao Android (koji je zastupljen na milion različitih telefona sa svakakvim hardverom) ima tu i tamo probleme, ovisno o hardveru i korisniku, kao da je moguće da bude savršen i bez problema...jer ta kombinacija NE POSTOJI i UVIJEK će biti NEKO ko ima određene probleme, bilo njegovom krivicom ili krivicom proizvođača! Samo je razlika kada to ima ovako "otvoren" sistem čije probleme i korisnik može popraviti a ne kao neki "balkoni" koje odmah moraš nositi u servis za svaku sitnicu koja ne radi! :lol:
sencobih

#722 Re: LG G2

Post by sencobih »

upravo tako :thumbup:
agent_zero

#723 Re: LG G2

Post by agent_zero »

I šta bi sa zagrijavanjima?

Niko ni riječi više o tome. Jeli LG riješio to?
Maharadza

#724 Re: LG G2

Post by Maharadza »

agent_zero wrote:I šta bi sa zagrijavanjima?

Niko ni riječi više o tome. Jeli LG riješio to?
Očito ne vlada dovoljan "pritisak" na njih pa im se ne žuri sa ažuriranjem, ali kao što rekoh, zagrijavanje je normalno kada intenzivno surfaš/igraš igre i sl. operacije! Inače, navodno će do kraja godine izbaciti novi Android L update uz G3 interface za naše uređaje! :thumbup:

http://www.ibtimes.co.uk/lg-g2-receive- ... ar-1462417
HardCore

#725 Re: LG G2

Post by HardCore »

sta serete o zagrijavanju, koji telefon se ne zgrije kad se pokrenu zahtjevnije igrice kao tipa gta sa i druge, kod surfanja nemam problema s zagrijavanjem, sve u svemu telefon zakucan, ja mu jos ni jednu manu nisam nasao, viber radi perfektno, skype isto, neznam sto valjate guposti :/
Post Reply