tacno majstore , to je najbrza zverka ( do 140 km - h ) samo je Bakir brzi od nje kada pod grantama krene prema trezoru narodne banke :izet:kada zapuca koalicioni partner( SDS ) sa brda , noge ga nose samo takoDozer wrote:A i brzi je od leoparda
BAKIRE ODLAZI
-
gepard_
#701 Re: BAKIRE ODLAZI
-
weredsf
#702 Re: BAKIRE ODLAZI
Nije li tada predstavnik bio Paddy Ashdown???....koji Lajcek ba..prvo si rekao da je direkciju i zakon nametnuo visoki predstavnik sto je notorna laz a sada lupas i spominjes Lajceka..Zaboravljaš ili nećeš da spomeneš da je Uprava za indirektno oporezivanje bila pod blokadom, sve dok Miroslav Lajčak nije nametnuo odluku kojom se na čelo UO imenuje stranac, sa neograničenim mandatom ?
A šta bi sa - graničnom policijom koju nam je SDA uspostavila ?
A šta bi sa - ujedinjenjem elektrodistribucije i rudnika koje nam je SDA nabavila ?!
A šta bi sa - izgradnjom autoputa koji se gradio dinamikom od 300 metara godišnje ?!
Uglavnom, ja tebi navodim činjenice, nokautiram te argumentima, a ti spominješ sramoćenje, kmečanje, svodiš stvari na hudnjačku (tipično za SDA-ovca) ad hominem svađu, zlonamjerna neznalica, isfrustriran, bla-bla, što samo pokazuje s kolikom preciznošću mogu povući živac budžetskom korisniku.
Isto vrijedi i za granicnu policiju, laz je da je nametnuto i sve je to uradjeno za vrijeme Terzica..
Gdje si tu dinamiku procitao, ko je to izjavio, ja sam rekao da je napravljena firma autoceste federacije, ti mastas o kilometrima..
Bas si me nakautiro, sve same lazi...
-
weredsf
#703 Re: BAKIRE ODLAZI
Znaci neki forumas napise nesto i to odmah postaje istina koju vama treba opravdavati...Dozer wrote:Doduse...
@Sulejmane, sta ti velis na ove lavove, tigrove, leoparde, Mercedese, Eure, luksuzne vibratore i tako to...?
Imas li ikakav komentar?
Mozda da nam objasnis - odakle sve to? Od cega? Kojih plata?
- It_is_a_Leclerc
#704 Re: BAKIRE ODLAZI
weredsf wrote:Nije li tada predstavnik bio Paddy Ashdown???....koji Lajcek ba..prvo si rekao da je direkciju i zakon nametnuo visoki predstavnik sto je notorna laz a sada lupas i spominjes Lajceka..Zaboravljaš ili nećeš da spomeneš da je Uprava za indirektno oporezivanje bila pod blokadom, sve dok Miroslav Lajčak nije nametnuo odluku kojom se na čelo UO imenuje stranac, sa neograničenim mandatom ?
A šta bi sa - graničnom policijom koju nam je SDA uspostavila ?
A šta bi sa - ujedinjenjem elektrodistribucije i rudnika koje nam je SDA nabavila ?!
A šta bi sa - izgradnjom autoputa koji se gradio dinamikom od 300 metara godišnje ?!
Uglavnom, ja tebi navodim činjenice, nokautiram te argumentima, a ti spominješ sramoćenje, kmečanje, svodiš stvari na hudnjačku (tipično za SDA-ovca) ad hominem svađu, zlonamjerna neznalica, isfrustriran, bla-bla, što samo pokazuje s kolikom preciznošću mogu povući živac budžetskom korisniku.
Isto vrijedi i za granicnu policiju, laz je da je nametnuto i sve je to uradjeno za vrijeme Terzica..
Gdje si tu dinamiku procitao, ko je to izjavio, ja sam rekao da je napravljena firma autoceste federacije, ti mastas o kilometrima..
Bas si me nakautiro, sve same lazi...
http://www.klix.ba/vijesti/bih/lajcak-i ... /080108043Visoki predstavnik Miroslav Lajčak donio je danas odluku o izmjenama i dopunama Zakona o sistemu indirektnog oporezivanja u BiH te ponovo imenovao Petera Nicholla za predsjedavajućeg Upravnog odbora Uprave za indirektno oporezivanje (UIO), saopćio je na press konferenciji glasnogovornik OHR-a Oleg Milišić.
A što se granične policije tiče, evo dokaza ko laže (a ko laže, taj i krade, a ko krade ide u SDA)
Fomirana firma autoceste ?! Pa formirana je i Agencija za borbu protiv korupcije koja ne radi ništa, pa šta sad ?!Granična policija Bosne i Hercegovine (ranije: Državna granična služba BiH) uspostavljena je na temelju Zakona o Državnoj graničnoj službi BiH, koji je, u skladu sa svojim ovlaštenjima, 13. januara 2000. godine donio Visoki predstavnik u BiH.
http://www.granpol.gov.ba/o-nama/?cid=15,2,1
-
weredsf
#705 Re: BAKIRE ODLAZI
Kakve ovo veze ima sa zakonom i formiranjem ureda, ovo je bilo nakon toga i tice se rada same uprave???Visoki predstavnik Miroslav Lajčak donio je danas odluku o izmjenama i dopunama Zakona o sistemu indirektnog oporezivanja u BiH te ponovo imenovao Petera Nicholla za predsjedavajućeg Upravnog odbora Uprave za indirektno oporezivanje (UIO), saopćio je na press konferenciji glasnogovornik OHR-a Oleg Milišić.
Vezano za granicnu policiju..obrati paznju na godine
Donošenjem novog Zakona o Državnoj graničnoj službi - Graničnoj policiji BiH u oktobru 2004. godine, Granična policija BiH je definirana kao upravna organizacija u okviru Ministarstva sigurnosti BiH, sa operativnom samostalnošću, osnovana radi obavljanja policijskih poslova vezanih za nadzor i kontrolu prelaska granice BiH i drugih poslova propisanih zakonom.
Zakonom o izmjeni Zakona o Državnoj graničnoj službi, koji je stupio na snagu 18. 04. 2007. godine, naziv Državna granična služba BiH promijenjen je u Granična policija Bosne i Hercegovine.
-
swanfilter
#706 Re: BAKIRE ODLAZI
Nadam se da ce ispusiti izbore pa neka se seli u Tursku i neka ga Tayip postavi za svog glasnogovornika. Lik je konstantno u Turskoj ili na vezi sa Istanbulom. Povraca mi se vise od ovih Bosnjacko - Turskih "odnosa" ...
-
Innovation
#707 Re: BAKIRE ODLAZI
Zato postoji Reglan, ali se morate posavjetovati sa svojim lijecnikom.swanfilter wrote:Povraca mi se
-
sulejman1
#708 Re: BAKIRE ODLAZI
Drugovi i drugarice, ja se duboko izvinjavam zbog mog dužeg odsustva, ali evo tu sam, sav radostan što sam s vama. Malo sam analizirao sadržaje koje ste u međuvremenu dostavli osim par postova vrijednih pažnje, većina mi liči na lavež čopora pasa.

-
sulejman1
#709 Re: BAKIRE ODLAZI
Neka lavova ako je to istina, veliki državnici i takve vrste poklona znaju dobiti od svojih prijatelja u svijetu. Napr, Erdoganu nije problem da svojim bosanskim prijateljima pokloni bilo šta, jer je taj čovjek od jedne ateističke, kemalističke Turske napravio ekonomsku velesilu i šta je njemu pokloniti leoparda svom bratu muslimanu Bakiru.Dozer wrote:Doduse...
@Sulejmane, sta ti velis na ove lavove, tigrove, leoparde, Mercedese, Eure, luksuzne vibratore i tako to...?
Imas li ikakav komentar?
Mozda da nam objasnis - odakle sve to? Od cega? Kojih plata?
-
sulejman1
#710 Re: BAKIRE ODLAZI
Brate mumine, činimi se da nisi pratio cijelu raspravu, ja se slažem sa navedenim, i to sa krađom i ne radom i drugim, i tu kod mene nije bilo nikad dileme. Moramo razmišljati racionalno.hizo ramidovic wrote:genijalna logika: ljudi su i prije krali pa zasto tako ne bi i nastavili!sulejman1 wrote:Ko kaže da nije bilo lopovluka, lopov ima ime i prezime, i Sud je taj koji je mjerodavan da sudi a ne ti član SBB ili DF. Ljudi su hodali po bijelom svijetu i za vrijeme tite i drugi pa pšta. Nemoj misliti da sam ja SDA član, samo objektivno i racionalno razmišljamhizo ramidovic wrote: fenomenalno opravdanje za 20 godina nerada, lopovluka, kriminala, neznanja...
svaka ti cast, ovoga se jos niko nije sjetio!
aferim, brate mumine. apsolvirao si stranacku strategiju
-
gepard_
#711 Re: BAKIRE ODLAZI
ili si idiot ili si trolcina iz sirkog brijega ili sa pala . a sve je moguce .....sulejman1 wrote:Neka lavova ako je to istina, veliki državnici i takve vrste poklona znaju dobiti od svojih prijatelja u svijetu. Napr, Erdoganu nije problem da svojim bosanskim prijateljima pokloni bilo šta, jer je taj čovjek od jedneDozer wrote:Doduse...
Imas li ikakav komentar?
Mozda da nam objasnis - odakle sve to? Od cega? Kojih plata?.ateističke, kemalističke Turske napravio ekonomsku velesilu i šta je njemu pokloniti leoparda svom bratu muslimanu Bakiru![]()
![]()
-
sulejman1
#712 Re: BAKIRE ODLAZI
Jel ti vjeruješ meni ili svojim očima?jazzer wrote:Daleko od toga da se iz tvojih postova to moze i naslutitisulejman1 wrote: Ko kaže da nije bilo lopovluka, lopov ima ime i prezime, i Sud je taj koji je mjerodavan da sudi a ne ti član SBB ili DF. Ljudi su hodali po bijelom svijetu i za vrijeme tite i drugi pa pšta. Nemoj misliti da sam ja SDA član, samo objektivno i racionalno razmišljam
-
sulejman1
#713 Re: BAKIRE ODLAZI
E moj geparde bolje bi bilo da si ostao u šumigepard_ wrote:sulejman1
da su ( je ) vecina SDA ovaca nepismeni seljoberi i krkani koji znaju samo krasti i lagati to znaju i ptice na grani . Ali lijepo je vidjeti kada sami daju pecat dijagnozi sa svojim poskocicama i pravopisom koji je nivou sumskih zivotinja . Slusam neki dan Bakira Izdajniklopovbegovica kako kaze ,, razgovarali smo vise od desetKrediti suu zadnji 8 godina za vrijeme SDP i drugihdizatisata![]()
![]()
a jos arhitekta koji je rodjen u Sarajevu . Mozes misliti vokabular i gramatiku i pravopis onog Saje i slicnih papaka i djilkosa iz istocne Bosne . Tugo moja SDA ovaca vratite se u u prvi osnovne pa naucite pisati i slusajte uciteljicu koja kaze kako nije lijepo krasti i lagati jer onaj ko krade i laze taj i ubija . Ubili ste Bosnu ! SDA ovci i ovani i svinje jedne . krmad su gospoda za SDA sljam i olos .
-
sulejman1
#714 Re: BAKIRE ODLAZI
Tebi bi bilo najbolje da ideš spavati stvarno je kasno, moraš rano ustati, koze čekajugepard_ wrote:ili si idiot ili si trolcina iz sirkog brijega ili sa pala . a sve je moguce .....sulejman1 wrote:Neka lavova ako je to istina, veliki državnici i takve vrste poklona znaju dobiti od svojih prijatelja u svijetu. Napr, Erdoganu nije problem da svojim bosanskim prijateljima pokloni bilo šta, jer je taj čovjek od jedneDozer wrote:Doduse...
Imas li ikakav komentar?
Mozda da nam objasnis - odakle sve to? Od cega? Kojih plata?.ateističke, kemalističke Turske napravio ekonomsku velesilu i šta je njemu pokloniti leoparda svom bratu muslimanu Bakiru![]()
![]()
- Chisum
#715 Re: BAKIRE ODLAZI
sulejman1 wrote:Neka lavova ako je to istina, veliki državnici i takve vrste poklona znaju dobiti od svojih prijatelja u svijetu. Napr, Erdoganu nije problem da svojim bosanskim prijateljima pokloni bilo šta, jer je taj čovjek od jedne ateističke, kemalističke Turske napravio ekonomsku velesilu i šta je njemu pokloniti leoparda svom bratu muslimanu Bakiru.Dozer wrote:Doduse...
Imas li ikakav komentar?
Mozda da nam objasnis - odakle sve to? Od cega? Kojih plata?![]()
![]()
Ko je sad pa ova dileja?
Kefir i tramali - ustikolinski speedball.
-
Novak20
#716 Re: BAKIRE ODLAZI
Nesnalažljivi građani BiH kojima su u maju ove godine poplave i klizišta uništili kuće svakako moraju da pozdrave najnoviju briljantnu diplomatsku akciju Predsjedavajućeg Predsjedništva.
Svjestan da država i domaće nadležne institucije nejmaju para ni vremena da pomognu narodu kojeg redovno šišaju B.I. je izabrao odličan trenutak pred svečanu inaguraciju predsjednika Turske i naše izbore da zatraži pomoć za ugrožene od kolege Erdogana. Turska pomoć će vjerovatno doći zavisno od rezultata izbora.
Običan uvlakač možda bi Erdogana zamolio za sadaku još u maju da se nešto kuća napravi do zime. Pravi političar zna da izabere tajming radi višestruke koristi. Narod zna da ništa ne zna.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbego ... /140827113
Svjestan da država i domaće nadležne institucije nejmaju para ni vremena da pomognu narodu kojeg redovno šišaju B.I. je izabrao odličan trenutak pred svečanu inaguraciju predsjednika Turske i naše izbore da zatraži pomoć za ugrožene od kolege Erdogana. Turska pomoć će vjerovatno doći zavisno od rezultata izbora.
Običan uvlakač možda bi Erdogana zamolio za sadaku još u maju da se nešto kuća napravi do zime. Pravi političar zna da izabere tajming radi višestruke koristi. Narod zna da ništa ne zna.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbego ... /140827113
-
sulejman1
#717 Re: BAKIRE ODLAZI
Vidiš vratio sam se, ne da branim Bakira, našem predsjedniku ne treba odbrana od ljudi koji neznaju šta će od sebe, pa pokušavaju ljude etiketirati. A koliko sam ja pismen, mislim da sam dovoljno da mogu takvim živce narajcatigepard_ wrote:navedeni wrote:Pa kako nece braniti, 20 godina daju svojim ljudima vikendice, auta,fotelje, pare, i ja bi ih branioDozer wrote:Mila majko...
I onda jos postoje oni koji tu takvu sotku brane...
njih je nemoguce odbraniti . evo i ovaj sulejman 1 ( kakv god bio djon obraz i seljak ) je pobjegao sa teme . prvo sto je nepismen a drugo ( braniti SDA ) to je vec odavno posatlo jalov posao .
Last edited by sulejman1 on 27/08/2014 23:27, edited 1 time in total.
-
wolf07
#718 Re: BAKIRE ODLAZI
Na stranu sve ali se u sred price pojavi nekakav @gepard i iako ima samo cetrdesetak postova do ovog trenutka pobere simpatije svih boljsevika. Ja licno mislim da je covjek, evo da budem politicki korektan
, bivsi pripadnik VRS ili u najmanju ruku njihov simpatizer a vi se primite na njegove nebuloze k'o baba na penziju.
Bakirova cerka ima geparda i zvake placa novcanicama od po 500 eura!!!
Pa da ste napisali da ju je neko vidio kako kupuje bundu od tog jebenog geparda i da vadi novcanice od 500 eura jos bi se i moglo progutati. Ali da neko kupuje ZVAKE i placa ih novcanicom od 500 eura....
I u svu tu pricu o nepotizmu (a a cinjenica je da ga ima koliko hoces), pljacki, klanovima, nesposobnim kadrovima SDA... ima obraza da se ubaci nekoliko ljudi koji svoju pricu temelje na prici "ovi ne mogu okrecit' ono sto je Tito napravio"!!!
Pa ljudi moji, stvarno, dokle vise! Pokojnom Titu s moje strane, duboki naklon i svaka cast za ucinjeno, ali hajde budite u cijeloj ovoj prici bar malo realni!!!!! Pa hajde bar malo uporedite okolnosti u kojima je radila KPJ i uslove u kojima radi SDA.
Jel' Tito mozda kuburio sa nekim dodikom, covicem, krajisnikom, ivom mirom, paravcem, ivanicem, soljicem...... U Tite se puscane cijevi iz 2.S.R. nisu cestito ni ohladile a bruka prvoboraca je omastila brke iz porcije na Golom otoku jer su, gle cuda, malkice gledali prema SSSR-u! A mozda i nisu. Dovoljno je bilo da se tvoja zena svidi nekom UDB-asu i ode ti legendo "na Jadran"! Ovdje ti prvi komsija vrslja po drzavi kako hoce a ti domacim izdajnicima ne mozes nista legalnim putem i vi se pitate kako je Tito ovo ili ono a Bakir nije. Pored toga, evo vam jednostavnog testa da vidite koliko nam je lose. Pitajte u svojoj carsiji nekog od onih koji rade u policiji ako moze da vam da podatak koliko je bilo registrovanih auta u vasem gradu prije rata i koliko ih ima sad. U ovoj zemlji niko ziv ne radi, niko ne prima platu, svi nekom strajkuju (cak i onima koje su strajkaci doveli na vlast), a istovremeno svi su u kreditima, svi imaju auto, kafici nikad puniji, smrce se bijelo, jedu se govna... odakle jbt??????
Formiranje drzavnih agencija, uprava... uopste DRZAVNIH institucija. Prigovarate da je to napravljeno uz svestranu pomoc OHR-a! Jeste li stvarno tolike naivcine ili sta? Pa znate li s kime se takve stvari moraju dogovoriti da bi prosle bez intervencije OHR-a? Jel stvarno mislite da je takvo sta moguce dogovoriti sa politicarima RS-a koji su zajebavali i oko velicine slova na pasosu BiH!!!!
I za kraj - Erdogan i Turska! Kamo puste srece da mi imamo takvu moc da kad neko u zgradi Predsjednistva kihne da se istovremeno neko upisa i u Zagrebu i u Beogradu. Cinjenica je da to nije nikad bilo tako u modernijoj istoriji, a nije ni sad. Najvise sto mozemo ocekivati je da ne bude obrnuto. Treba nam svaki saveznik na ovoj planeti. Ne mogu shvatiti da je neko toliko politicki kratkovid da ne vidi da Turska treba nama 1000 puta vise nego mi Turskoj. To kurcenje bez pokrica je najvjerovatnije otjeralo dosta investicija iz islamskih zemalja, a o nekoj pomoci u sigurnosnom smislu nikad nije ni bilo rijeci, i sad kad su se malo odskrinula vrata i konacno dobijamo kakve-takve adute u ruke s tim Erdoganom ima ljudi koji tvrde da ovoj zemlji zele dobro a prema Erdoganu bi se odnosili kao da im je pobilo pola familije licno. Takvi ljudi ili su apsolutno zadojeni mrznjom prema Turcima iz ma kog razloga ili su apsolutne politicke analfabete.
Bakirova cerka ima geparda i zvake placa novcanicama od po 500 eura!!!
Pa da ste napisali da ju je neko vidio kako kupuje bundu od tog jebenog geparda i da vadi novcanice od 500 eura jos bi se i moglo progutati. Ali da neko kupuje ZVAKE i placa ih novcanicom od 500 eura....
I u svu tu pricu o nepotizmu (a a cinjenica je da ga ima koliko hoces), pljacki, klanovima, nesposobnim kadrovima SDA... ima obraza da se ubaci nekoliko ljudi koji svoju pricu temelje na prici "ovi ne mogu okrecit' ono sto je Tito napravio"!!!
Pa ljudi moji, stvarno, dokle vise! Pokojnom Titu s moje strane, duboki naklon i svaka cast za ucinjeno, ali hajde budite u cijeloj ovoj prici bar malo realni!!!!! Pa hajde bar malo uporedite okolnosti u kojima je radila KPJ i uslove u kojima radi SDA.
Jel' Tito mozda kuburio sa nekim dodikom, covicem, krajisnikom, ivom mirom, paravcem, ivanicem, soljicem...... U Tite se puscane cijevi iz 2.S.R. nisu cestito ni ohladile a bruka prvoboraca je omastila brke iz porcije na Golom otoku jer su, gle cuda, malkice gledali prema SSSR-u! A mozda i nisu. Dovoljno je bilo da se tvoja zena svidi nekom UDB-asu i ode ti legendo "na Jadran"! Ovdje ti prvi komsija vrslja po drzavi kako hoce a ti domacim izdajnicima ne mozes nista legalnim putem i vi se pitate kako je Tito ovo ili ono a Bakir nije. Pored toga, evo vam jednostavnog testa da vidite koliko nam je lose. Pitajte u svojoj carsiji nekog od onih koji rade u policiji ako moze da vam da podatak koliko je bilo registrovanih auta u vasem gradu prije rata i koliko ih ima sad. U ovoj zemlji niko ziv ne radi, niko ne prima platu, svi nekom strajkuju (cak i onima koje su strajkaci doveli na vlast), a istovremeno svi su u kreditima, svi imaju auto, kafici nikad puniji, smrce se bijelo, jedu se govna... odakle jbt??????
Formiranje drzavnih agencija, uprava... uopste DRZAVNIH institucija. Prigovarate da je to napravljeno uz svestranu pomoc OHR-a! Jeste li stvarno tolike naivcine ili sta? Pa znate li s kime se takve stvari moraju dogovoriti da bi prosle bez intervencije OHR-a? Jel stvarno mislite da je takvo sta moguce dogovoriti sa politicarima RS-a koji su zajebavali i oko velicine slova na pasosu BiH!!!!
I za kraj - Erdogan i Turska! Kamo puste srece da mi imamo takvu moc da kad neko u zgradi Predsjednistva kihne da se istovremeno neko upisa i u Zagrebu i u Beogradu. Cinjenica je da to nije nikad bilo tako u modernijoj istoriji, a nije ni sad. Najvise sto mozemo ocekivati je da ne bude obrnuto. Treba nam svaki saveznik na ovoj planeti. Ne mogu shvatiti da je neko toliko politicki kratkovid da ne vidi da Turska treba nama 1000 puta vise nego mi Turskoj. To kurcenje bez pokrica je najvjerovatnije otjeralo dosta investicija iz islamskih zemalja, a o nekoj pomoci u sigurnosnom smislu nikad nije ni bilo rijeci, i sad kad su se malo odskrinula vrata i konacno dobijamo kakve-takve adute u ruke s tim Erdoganom ima ljudi koji tvrde da ovoj zemlji zele dobro a prema Erdoganu bi se odnosili kao da im je pobilo pola familije licno. Takvi ljudi ili su apsolutno zadojeni mrznjom prema Turcima iz ma kog razloga ili su apsolutne politicke analfabete.
-
sulejman1
#719 Re: BAKIRE ODLAZI
A ti si mi neki poznati, možda nisam čuo za tebe, izvini, predstavi se?Chisum wrote:sulejman1 wrote:Neka lavova ako je to istina, veliki državnici i takve vrste poklona znaju dobiti od svojih prijatelja u svijetu. Napr, Erdoganu nije problem da svojim bosanskim prijateljima pokloni bilo šta, jer je taj čovjek od jedne ateističke, kemalističke Turske napravio ekonomsku velesilu i šta je njemu pokloniti leoparda svom bratu muslimanu Bakiru.Dozer wrote:Doduse...
Imas li ikakav komentar?
Mozda da nam objasnis - odakle sve to? Od cega? Kojih plata?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ko je sad pa ova dileja?![]()
- navedeni
#720 Re: BAKIRE ODLAZI
Sulejman zna Jasminu sigurno, potrcko Bakirov neki 
- Chisum
#721 Re: BAKIRE ODLAZI
Ja sam jedan od onih koji su imali priliku posmatrati ovo podrumsko minderce kako pod pratnjom, k'o Marilyn Monroe, s vremena na vrijeme izlazi na povrsinu, da uzme zraka, i da, zajedno sa ostatkom prvog safa zauzme jos koji kvadrat u Sarajevu, povali jos koju firmu... a nedugo zatim, kako, kao direktor Zavoda (babo postavio svog nerealizovanog sina "arhitektu", da se malo igra prostornog planiranja) sa raznim Goloshima i Cericima uvjezbava buduci modus operandi piljarsko-dzeparoske stranke zvane SDA. Propali arhitekta/podrumas, od malih nogu ucio je kako zavlaciti ruku u tudji dzep.sulejman1 wrote:A ti si mi neki poznati, možda nisam čuo za tebe, izvini, predstavi se?Chisum wrote:
![]()
![]()
![]()
Nego, cire nam, cime te dolme? Choco Lipsom, ili si jedan od onih sretnika sto ih je SDA kupila iftarom u sesnaestercu?
-
sulejman1
#722 Re: BAKIRE ODLAZI
Nažalost ne znam gospođicu Jasminu, a Bakiru ne trebaju potrčke to je državnik koji ima službe za te potrebenavedeni wrote:Sulejman zna Jasminu sigurno, potrcko Bakirov neki
- Chisum
#723 Re: BAKIRE ODLAZI
Ma to je jedan veliki drzavnik...

-
sulejman1
#724 Re: BAKIRE ODLAZI
Nema potrebe da sve znaš, i kada bi ti kazao ti to ne bi skopčo, bolje da ostaneš na tim starim informacijama što se tiče SDAChisum wrote:Ja sam jedan od onih koji su imali priliku posmatrati ovo podrumsko minderce kako pod pratnjom, k'o Marilyn Monroe, s vremena na vrijeme izlazi na povrsinu, da uzme zraka, i da, zajedno sa ostatkom prvog safa zauzme jos koji kvadrat u Sarajevu, povali jos koju firmu... a nedugo zatim, kako, kao direktor Zavoda (babo postavio svog nerealizovanog sina "arhitektu", da se malo igra prostornog planiranja) sa raznim Goloshima i Cericima uvjezbava buduci modus operandi piljarsko-dzeparoske stranke zvane SDA. Propali arhitekta/podrumas, od malih nogu ucio je kako zavlaciti ruku u tudji dzep.sulejman1 wrote:A ti si mi neki poznati, možda nisam čuo za tebe, izvini, predstavi se?Chisum wrote:
![]()
![]()
![]()
Nego, cire nam, cime te dolme? Choco Lipsom, ili si jedan od onih sretnika sto ih je SDA kupila iftarom u sesnaestercu?
-
sulejman1
#725 Re: BAKIRE ODLAZI
Kakva država takav državnik,građani čine državuChisum wrote:Ma to je jedan veliki drzavnik...![]()