True detective
Moderator: _BataZiv_0809
-
omar little
#701 Re: True detective
drobite bezze
kathy bates bi pojela ulogu I izdominirala gdje god da je se smjesti, posebno u neku juznjacku atmosferu. da je bila u prvoj sezoni scene s njom I onom dvojicom bi bile beton.
-
Korisničkoime
#702 Re: True detective
Serija ispunila očekivanja.
Jedna od rijetkih koja nije sranje. Rekoh ja Matthew McConaughey ima da razvali već od filma The Mud se vidilo da lik zna da glumi. Slično je i sa Leonardom DiCapriom lik zna znanje s tim da je meni za slijedeću sezonu C.Bale želja, lik je sam od sebe malo treHnut tako da bi se mislim dobro snašao ali bi mu trebao neki življi lik uz njega.
Već neko reče ipak će biti najvažnija priča a ako je sudeći po prvoj sezoni likovi koji je prave znaju šta rade.
EDIT
Onaj buraz od Ben Afflecka koji je glumio u Gone Baby Gone (aaah kako se zove) ni on ne bi bio loš
Jedna od rijetkih koja nije sranje. Rekoh ja Matthew McConaughey ima da razvali već od filma The Mud se vidilo da lik zna da glumi. Slično je i sa Leonardom DiCapriom lik zna znanje s tim da je meni za slijedeću sezonu C.Bale želja, lik je sam od sebe malo treHnut tako da bi se mislim dobro snašao ali bi mu trebao neki življi lik uz njega.
Već neko reče ipak će biti najvažnija priča a ako je sudeći po prvoj sezoni likovi koji je prave znaju šta rade.
EDIT
Onaj buraz od Ben Afflecka koji je glumio u Gone Baby Gone (aaah kako se zove) ni on ne bi bio loš
-
omar little
#703 Re: True detective
casey. nije on za ovoga.
-
Korisničkoime
#704 Re: True detective
Mislim da je to taj. Za cega nije ne znamo kakva ce slijedeca sezona biti i o cemu ce se raditi ali je dovoljno jak glumac da iznese i prenese dobru pricu. Ni za ovaj dvojac se nije mislilo da su nesto ali ipak se ljudi pokazase.omar little wrote:casey. nije on za ovoga.
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
-
omar little
#705 Re: True detective
on nije glumac za ozbiljne i karakterne uloge niti moze nositi seriju na plecima (ako uzmemo da ce i druga sezona biti vodjena likovima a ne pricom). za neke trilercice, holivudske price, tu on moze, za ozbiljnu seriju ili film nema kapacitet.Korisničkoime wrote:Mislim da je to taj. Za cega nije ne znamo kakva ce slijedeca sezona biti i o cemu ce se raditi ali je dovoljno jak glumac da iznese i prenese dobru pricu. Ni za ovaj dvojac se nije mislilo da su nesto ali ipak se ljudi pokazase.omar little wrote:casey. nije on za ovoga.
to mozda ti nisi mislio da ovaj dvojac nije nesto, govori u svoje ime.
- insomnia78
#706 Re: True detective
Moj glas ide za gospodju Mooreomar little wrote:drobite bezzekathy bates bi pojela ulogu I izdominirala gdje god da je se smjesti, posebno u neku juznjacku atmosferu. da je bila u prvoj sezoni scene s njom I onom dvojicom bi bile beton.

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
-
Korisničkoime
#707 Re: True detective
Pogledaj film Gone Baby Gone za pocetak pa onda mozemo pricat ako si gledala i mislis da covjek ne zna onda je dzabe ipak se o ukusima ne raspravlja. Sto se mene tice ja lijepo rekao ljudi te navedoh film The Mud tako da se ne ubrajam u navedene, ali mozda sam trebao crtatiomar little wrote:on nije glumac za ozbiljne i karakterne uloge niti moze nositi seriju na plecima (ako uzmemo da ce i druga sezona biti vodjena likovima a ne pricom). za neke trilercice, holivudske price, tu on moze, za ozbiljnu seriju ili film nema kapacitet.Korisničkoime wrote:Mislim da je to taj. Za cega nije ne znamo kakva ce slijedeca sezona biti i o cemu ce se raditi ali je dovoljno jak glumac da iznese i prenese dobru pricu. Ni za ovaj dvojac se nije mislilo da su nesto ali ipak se ljudi pokazase.omar little wrote:casey. nije on za ovoga.
to mozda ti nisi mislio da ovaj dvojac nije nesto, govori u svoje ime.
- Hiran
#708 Re: True detective
MedenoSrce wrote: dajte prijedloge za zensku, mudonja mi pun pendrek

koliko se sjećam nije bila loša u ZDT, a i spominju je po netu kao mogućnost.
- Saian
#709 Re: True detective
ja neam pojma o seriji o kojoj prichate, procitao sam samo zadnji post i vidio da se dzindzeroze predlazhu i evo

karakterna glumica

karakterna glumica
-
omar little
#710 Re: True detective
jesam gledala. vi agri tu disagri. metju se i prije the mud pokazao kao glumac sa kapacitetom, jos od time to kill, al' je mlatio pare u onim ljubavnim budalastinama.Korisničkoime wrote: Pogledaj film Gone Baby Gone za pocetak pa onda mozemo pricat ako si gledala i mislis da covjek ne zna onda je dzabe ipak se o ukusima ne raspravlja. Sto se mene tice ja lijepo rekao ljudi te navedoh film The Mud tako da se ne ubrajam u navedene, ali mozda sam trebao crtati
...
naletih na ovo, neki trac ali ima malo informacija o drugoj sezoni.
“OK. This is really early, but I’ll tell you [it’s about] hard women, bad men and the secret occult history of the United States transportation system,” Pizzolatto told HitFix.
Another website called Film Divider said Season 2 will “kickstart with the murder of Ray Caspar, City Manager of a fictional California city,” adding that the plot will “involve a corrupt scheme to link North and South California with a high speed train, all in the pursuit of profitable land ownership and lucrative federal grants.”
Colin Farrell will play one of the four leading roles this season. While details have been few, Farrell’s character will face “terrible problems with cocaine and anger management.” Did we just meet our Season 2 version of Marty Hart?
But Farrell’s character isn’t the only one with personal demons. The season’s younger lead will reportedly play a “California Highway Patrol officer who was suspended for the sexual exploitation of a young woman he pulled over.”
Could that officer be Taylor Kitsch’s character? Kitsch was rumored to make up two-thirds of the investigation triangle, along with a female investigator. Complex magazine theorized that the fourth lead role will most likely go to the season’s villain.
- KPNCTNJAH
#711 Re: True detective
Samo da ne ubace onog levata Shia "Le piaf"
imam osjecaj da ce me razocarati druga sezona...
- insomnia78
#712 Re: True detective
Najpoznatiji Iranac?

Zar on nije na liječenju, presaugo?
Zar on nije na liječenju, presaugo?
- Jack Be Nimble
#713 Re: True detective
Ma koja god zenska samo da ne bude neka ko ona iz homelenda sto joj oci iskoce iz glave u svakoj sceni.
-
todd_smith
#714 Re: True detective
Gary Oldman i Christian Bale bi najbolji izbor bio
- Saian
#715 Re: True detective
a evo nam i amera
, mislim da cu veceras pocet gledat ovo chudo
-
kakavdanakneiskustvu
#716 Re: True detective
todd_smith wrote:Gary Oldman i Christian Bale bi najbolji izbor bio
- Zatamnjena stakla
#717 Re: True detective
Džon Travutra.
- madner
#718 Re: True detective
Sta radi Del Toro ovih dana? 
-
omar little
#719 Re: True detective
eee to,to.madner wrote:Sta radi Del Toro ovih dana?
on je savrsen svakako, ali bi za tu kalifornijsku pricu bio bas odlican.
- madner
#720 Re: True detective
Samo kao partnera treba imati nekog izrazito bjelog bjelca i to bi bio puni pogodak. Liam Neelson bi bio dobar ili mozda Cage.
- dinao
#721 True detective
Dosli ste do idealnog tandema, Del Toro i Bale. 
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
omar little
#722 Re: True detective
ja bih radje fassbendera nego balea.
- Saian
#724 Re: True detective
sta ce Ronaldo recidinao wrote:Dosli ste do idealnog tandema, Del Toro i Bale.
-
kakavdanakneiskustvu
#725 Re: True detective
spacey i bale?