2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Romanista 101%

#701 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by Romanista 101% »

Ja sam gledao zadnju cetvrtinu da covjek ne povjeruje sta su promasivali, najmanje 3 puta ispod obruca njihovi centri promasuju a o trojkama da ne pricam. 30 minuta vode i na kraju sve prospu i one 4 pobjede, bolje da su treci bili. Zao mi Zdovca mogli su imati 5/5 ovako 1/4-finale sa Amerima i tu je kraj.
hodža

#702 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by hodža »

Joj sudija sta rade :roll: zakuhase bezveze
It_is_a_Leclerc

#703 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by It_is_a_Leclerc »

Pa dobro sudija, Rubio ga još nije počeo šamarati, prije nego mu je dao tehničku.
bingov buraz

#704 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by bingov buraz »

area51 wrote:
bingov buraz wrote:
area51 wrote: Španci zaista djeluju moćno i sa ovim timom USA će biti neizvjesno mada opet mislim da su Ameri jači za jedno 10-tak razlike.
Da su ameri poslali najjači sastav išlo bi preko 25 razlike
nemaju Ameri sanse,ugazice ih Spanci,stavise mislim da ova Spanija ne bi od orginalnog Dream Teama izgubila tih 25 razlike.
Ma nemoj zajebavati,Brajant,Lebron,Durantula... :lol:
nisu to orginali :D

al hajd,ti sto si ih na nabrojao su vec igrali sa Spanijom,finale OI London,7 razlike za Amere

uostalom ubrzo cemo saznati,ja tipujem na Spaniju
MOSALJOZE

#705 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by MOSALJOZE »

Miloš Teodosić je IGRAČINA,a sudije nepotrebno komplikuju.20 razlike nema potrebe za onim.
Šveđanin

#706 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by Šveđanin »

Sramota sudjenje... sramota.

Skickat från min iPhone via Tapatalk
CSKA

#707 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by CSKA »

Prvi put cu u finalu da navijam za amere.

Trebao je Sale stolicom sudije da opali.
area51

#708 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by area51 »

CSKA wrote:Prvi put cu u finalu da navijam za amere.

Ni meni ovo nije jasno,ljudi su dosta bolji i ovo im ne treba :roll:
Šveđanin

#709 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by Šveđanin »

Jebo ovo sudjenje. Pa i ako si jaci, mirno privedes utakmicu kraju, cemu ovi ciganski potezi. Zelim da Ameri uzmu u finalu Spaniju sa 30 razlike...

LSD

#710 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by LSD »

Đorđević se ne može kontrolisati, zapjenio na sudije, nešto prstima prijeti ko moj tetak nekad... ekipa mu se ne može pomiriti sa porazom od boljeg od sebe i onda krece cirkus u režiji srpskih igraca- i to u mementima kada je utakmica prakticno odavno riješena.
Fasovali su i drugi po guzovima od Španije, pa nisu pravili cirkus.....mada je ovo sve hajcanje igraca za Grčku, siguran sam.

mislim, cemu sve ovo :? ...budi dingospo i u porazu, nemoj ispadati papak
Last edited by LSD on 04/09/2014 23:57, edited 1 time in total.
north

#711 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by north »

A dobro jseu sudije pred kraj ujebali sa one dvije-tri lopte, ali to je finiš kad je sve bilo gotovo...pa neće biti da je to bilo prelomno za tekmu :D ...20 razlike je mjera bila za večeras, a da je išlo Rodrigeza i još neke malo više moglo je to i do 30 razlike ići :oops: ....sad će ona poznata "ceo svet je protiv nas" a to što su ih ljudi nalupali gurni pod tepih :lol: ....

Španci nenormalno prejaki...još među slabijim večeras igrači koji bi 95% ekipa sa prvenstva poželjela da ima u prvoj petorki: Rodrigez, Rubio, Ibaka, Lull :D .....samo ih ameri mogu zaustaviti, a mislim da neće...
CSKA

#712 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by CSKA »

area51 wrote:
CSKA wrote:Prvi put cu u finalu da navijam za amere.

Ni meni ovo nije jasno,ljudi su dosta bolji i ovo im ne treba :roll:
Znas koliko se mi volimo sa spancima...Sjecam se kada smo uzeli zlato u Indianapolosu kako je Gasol omalovazavao pobjedu nad amerima.
south

#713 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by south »

LSD wrote:Đorđević se ne može kontrolisati, zapjenio na sudije, nešto prstima prijeti ko moj tetak nekad... ekipa mu se ne može pomiriti sa porazom od boljeg od sebe i onda krece cirkus u režiji srpskih igraca- i to u mementima kada je utakmica prakticno odavno riješena.
Fasovali su i drugi po guzovima od Španije, pa nisu pravili cirkus.....mada je ovo sve hajcanje igraca za Grčku, siguran sam.

ne mogu da vjerujem sta si napisao :shock: :shock: :shock: jesmo mi gledali istu utakmicu
jbt ja bi yebo sve koji su govnari ovi spanci od ekipe bacaju se covjek ga i ne dodirne
LSD

#714 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by LSD »

south wrote:
LSD wrote:Đorđević se ne može kontrolisati, zapjenio na sudije, nešto prstima prijeti ko moj tetak nekad... ekipa mu se ne može pomiriti sa porazom od boljeg od sebe i onda krece cirkus u režiji srpskih igraca- i to u mementima kada je utakmica prakticno odavno riješena.

ne mogu da vjerujem sta si napisao :shock: :shock: :shock: jesmo mi gledali istu utakmicu
jbt ja bi yebo sve koji su govnari ovi spanci od ekipe bacaju se covjek ga i ne dodirne
sudije su za to zaduženi i placeni, a ne da igraci i selektor Srbije dijele pravdu i prave cirkus kad je utakmica odavno riješena.
i druge je Španija šamarala, i protiv drugih je bilo simuliranja i svega, pa nije bilo cirkusa, ljudi cestitaju boljem od sebe i vozdra...nemoj zayebavati jbg ;-)
south

#715 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by south »

cekaj ti se ne bi bunio kao i gotovo svi balkanci kad ti onako sude :-? covjece dragi cista lopta za Srbiju i to sudija svira ali ovaj drugi koji nije ni vidio daje spancima i plus na svaki malo kontakt se bacaju ko da ih je auto udarilo pfffffff i cim im sudije ne sviraju faul bune se masu rukama itd i hajd ti izdrzi da ne reagujes ;-) mene bi bilo stid da sam spanac jer uz onakve igrace da im sudiej onako pomazu stvarno :roll:
hodža

#716 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by hodža »

Ma Grčka će njih izbaciti :D
LSD

#717 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by LSD »

south wrote:cekaj ti se ne bi bunio kao i gotovo svi balkanci kad ti onako sude :-? covjece dragi cista lopta za Srbiju i to sudija svira ali ovaj drugi koji nije ni vidio daje spancima i plus na svaki malo kontakt se bacaju ko da ih je auto udarilo pfffffff i cim im sudije ne sviraju faul bune se masu rukama itd i hajd ti izdrzi da ne reagujes ;-) mene bi bilo stid da sam spanac jer uz onakve igrace da im sudiej onako pomazu stvarno :roll:
šta ba pomažu :shock: :lol: pa davno je utakmica bila riješna....to i jeste poenta i najsmiješnije u svemu
cemu ono hiperventiliranje srba u zadnjim minutama utakmice :? kad znaju i oni da je sve vec bilo riješo davno...da je to bila neka lopta za pobjedu, da je utakmica bila egal - pa ja bi prvi yebo mater sudijama....ovako su ispali papani na kraju.
Gube 20 razlike i bune se zbog jedne loše odluke :-) ma bjaaaži :run:

ali eto, bilo pa prošlo
south

#718 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by south »

ne govorim samo za ovu utakmicu ;-) a kako komentarises da je selektor Spanije trazio faul i skako kraj aut linije pri vodstvu njegove ekipe od 20 poena razilke :?: :?: a kao srbi napravili havariju zbog jedne lopte... spanci su govnari teski
LSD

#719 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by LSD »

south wrote:ne govorim samo za ovu utakmicu ;-) a kako komentarises da je selektor Spanije trazio faul i skako kraj aut linije pri vodstvu njegove ekipe od 20 poena razilke :?: :?: a kao srbi napravili havariju zbog jedne lopte... spanci su govnari teski
španci su oduvijek govnari bili, to je valjda svima jasno...ali veceras su ih srbi prekucali u preseravanju ;-)

pa ne možeš to raditi na -20, praviti cirkus ko da je egal finalne utakmice i neka teška krađa u pitanju :D ...ne može na silu jbg
iskuliraj, priznaj da su firauni bolji, cestitaj i vozi dalje...to je sva prica

nego, raspored do kraja

Image
bice svega u donjem dijelu :-)
burek_in_space

#720 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by burek_in_space »

Image

:mrgreen:
Šveđanin

#721 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by Šveđanin »

Veterani.. ;) :D

kakavdanakneiskustvu

#722 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by kakavdanakneiskustvu »

hau jes no wrote:uzece spanci i amere...

vala što ih više gledam ne bi se iznenadio da se i to desi,izuzetno su uigrani
KENJAC

#723 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by KENJAC »

sve je ovo sracunato. Srbi su slabiji od Spanije i to je bez pogovora. U normalnim uslovima je 15-20 razlike. Ovako sta je Sale napravio. Zakuho je maksimalno. U slucaju nekog ponovnog duela Srbi ulaze sa mnog vecim nabojom , i u slucaju slabog dana Spanaca ... Tu je jedina sansa ( ako je ima) Drugo podiglo se dosta prasine oko ovoga i u slucaju neke druge utakmice gdje Spanci budu egal , npr. Sa Amerima, sigurno nece bit ovako zasticeni. Vidi Brazil u fudbalu !
General_Jackson

#724 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by General_Jackson »

dječak sa šibicama wrote:
General_Jackson wrote: Samo se nadaj, nada umire posljednja :D
Samo lakapo.

Saric vec sada sa 20 godina u dupetu, statisticki stoji medju 15 najboljih igraca SP-a, sve do reda dokazane NBA zvijezde.
Zadnjih 15 godina slušam tu priču o Hrvatskoj košarci, pa evo do dan danas ništa! kako ti rekoh živi u nadi, (ima ona stara izreka jedan se nad´o pa se usr´o) nikad ti više nećeš doživjeti dominaciju ekipa sa ovih prostora, možda neko negdje uzme koju medalju ali dominacija nikad više!
ultima_palabra

#725 Re: 2014 SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Post by ultima_palabra »

KENJAC wrote:sve je ovo sracunato. Srbi su slabiji od Spanije i to je bez pogovora. U normalnim uslovima je 15-20 razlike. Ovako sta je Sale napravio. Zakuho je maksimalno. U slucaju nekog ponovnog duela Srbi ulaze sa mnog vecim nabojom , i u slucaju slabog dana Spanaca ... Tu je jedina sansa ( ako je ima) Drugo podiglo se dosta prasine oko ovoga i u slucaju neke druge utakmice gdje Spanci budu egal , npr. Sa Amerima, sigurno nece bit ovako zasticeni. Vidi Brazil u fudbalu !
U slučaju nekog ponovnog duela postigli su samo to da će tad biti 40 razlike.
Locked