Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
- simonese
#701 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
nama je kraj zato sto smo ovakvi kakvi jesmo
- zgembomaratonac
#702 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
BOSNIA Mother of All Civilization
- Bluemore
#703 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Gojeni H wrote:“DISCOVERY SCIENCE” TV KANAL: “BOSANSKE PIRAMIDE SU ENERGETSKE MAŠINE”
Bosanske piramide ponovo su uzburkale svjetsku javnost. Trenutno se prikazuje tridesetominutna epizoda o otkriću najvećih svjetskih piramida u Visokom, na jednom od najgledanijih svjetskih televizijskih kanala: “Discovery Science Channel”. Epizoda se emituje u okviru serijala “Neobjašnjene misterije” (“Unexplained Files”, sezona 2014-2015).
http://alternativainformacije.com/2014/ ... iramidama/
Jebace im Semir znanje.
-
broj dva
#704 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Izgleda da ce biti jos piramida u BiH, sada ih iz vazduha trazimo.
http://www.klix.ba/magazin/zanimljivost ... /150424052
Samo sto se nisu iskopale, da se dusmani postide. Naprjed Semire, vodi nas do alternativne i bolje proslosti !
http://www.klix.ba/magazin/zanimljivost ... /150424052
Samo sto se nisu iskopale, da se dusmani postide. Naprjed Semire, vodi nas do alternativne i bolje proslosti !
- Freamon Lester
#705 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Semireee otkopaj jebeniii vrhhhh piramide da vidimooo, a ne da kopas od baze piramide.... 
-
Avetinho
#706 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Ne bi bilo tu nikakve drazi da se otkopa, anticipacija je najvaznija.Freamon Lester wrote:Semireee otkopaj jebeniii vrhhhh piramide da vidimooo, a ne da kopas od baze piramide....
- Rockefeller
#707 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Kopa l' iko išta 
- General_Jackson
#708 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Nije lud da kopa pa da svi skontaju da nema ništa
al´ko ga j... ja u potpunosti podržavam ublehaša Osmanagića ako će to donijeti koristi Visokom i regiji. Kada Škoti mogu prodavati ublehe sa Rosslyn Chapel-om i ubirati milione, Francuzi sa Sionskim priorijem, pa razno-razna mjesta za hodočašćenja, zašto onda ne bi mogli i Visočaci uzimati pare od lakovjernih širom svijeta.
-
Avetinho
#709 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Zasto ne bi, ali ne uzimaju.General_Jackson wrote:Nije lud da kopa pa da svi skontaju da nema ništaal´ko ga j... ja u potpunosti podržavam ublehaša Osmanagića ako će to donijeti koristi Visokom i regiji. Kada Škoti mogu prodavati ublehe sa Rosslyn Chapel-om i ubirati milione, Francuzi sa Sionskim priorijem, pa razno-razna mjesta za hodočašćenja, zašto onda ne bi mogli i Visočaci uzimati pare od lakovjernih širom svijeta.
Samo podupiru stereotip o glupim Bosancima. Ako je uzimanje para prodat hladne cevape i vruc sokic na slamku, onda su daleko dogurali. Ko uzima pare je Svemirko, e taj se dosjetio, eno volonteri mu, ne samo da krampaju za dzaba, nego jos tu cast moraju i skupo platiti. Bice ih preko nekoliko ove godine.
Zaliboze Grada. Ali valjda Bosna to i zasluzuje.
- General_Jackson
#710 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Mi da imamo pravu piramidu ne bi to znali iskoristiti, na višem nivou bi se prvo poklali oko tala i ne bi se uspjeli dogovoriti, dok bi u međuvremenu lokalni mještani srušili istu i upotrijebili kamen za svoje potrebeAvetinho wrote:Zasto ne bi, ali ne uzimaju.General_Jackson wrote:Nije lud da kopa pa da svi skontaju da nema ništaal´ko ga j... ja u potpunosti podržavam ublehaša Osmanagića ako će to donijeti koristi Visokom i regiji. Kada Škoti mogu prodavati ublehe sa Rosslyn Chapel-om i ubirati milione, Francuzi sa Sionskim priorijem, pa razno-razna mjesta za hodočašćenja, zašto onda ne bi mogli i Visočaci uzimati pare od lakovjernih širom svijeta.
Samo podupiru stereotip o glupim Bosancima. Ako je uzimanje para prodat hladne cevape i vruc sokic na slamku, onda su daleko dogurali. Ko uzima pare je Svemirko, e taj se dosjetio, eno volonteri mu, ne samo da krampaju za dzaba, nego jos tu cast moraju i skupo platiti. Bice ih preko nekoliko ove godine.
Zaliboze Grada. Ali valjda Bosna to i zasluzuje.
- MyTao
#711 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Najsmijesniji su mi ovi sto podrzavaju ovog ubjlehasa i njegove ublehaske ideje jer to bi pomoglo turizmu... Ne mozes bolan tvrditi da je to piramida kada nije, doslo bi nekoliko budala i sta onda? Nije niko glup da dolazi da vidi "piramide" jer dvije tri budale tvrde da postoje...
Ako cemo tom logikom, hajd napravimo jedan vaser i trdimo da je disneyland... i eto paraaaaaa.
Ako cemo tom logikom, hajd napravimo jedan vaser i trdimo da je disneyland... i eto paraaaaaa.
- General_Jackson
#712 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Nek´si ti nama replicirao, to je najbitnije, to hoćeš reći da gospa nije ubleha? da Rosslyn Chapel nije ubleha?, pa ga zahvaljujući knjizi D.Browna posjećuju hiljade ljudi isto kao što ih na hiljade vjeruje u vanzemaljsko porijeklo NLO-a, u teoriju o drevnim vanzemaljcima i slične gluposti, naravno da su piramide ubleha, ali ubleha koju mi očito za razliku od ovih gore nabrojanih ubleha nećemo znati iskoristiti. Što ga ne bi podržali ako će namamiti bogate budale sa zapada da troše novac kod nas?!
-
Avetinho
#713 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Javi se kad potrosis pare za ovu ublehu.General_Jackson wrote:Nek´si ti nama replicirao, to je najbitnije, to hoćeš reći da gospa nije ubleha? da Rosslyn Chapel nije ubleha?, pa ga zahvaljujući knjizi D.Browna posjećuju hiljade ljudi isto kao što ih na hiljade vjeruje u vanzemaljsko porijeklo NLO-a, u teoriju o drevnim vanzemaljcima i slične gluposti, naravno da su piramide ubleha, ali ubleha koju mi očito za razliku od ovih gore nabrojanih ubleha nećemo znati iskoristiti. Što ga ne bi podržali ako će namamiti bogate budale sa zapada da troše novac kod nas?!
Imam jedan most u Bruklinu da ti prodam jeftino.
Oooo, ne! Ti bi samo zaradjivao.
- BarbaDue
#714 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Pametni Bosanac, glupi Bosanac...svejedno na isto ga dođe.Avetinho wrote:Javi se kad potrosis pare za ovu ublehu.General_Jackson wrote:Nek´si ti nama replicirao, to je najbitnije, to hoćeš reći da gospa nije ubleha? da Rosslyn Chapel nije ubleha?, pa ga zahvaljujući knjizi D.Browna posjećuju hiljade ljudi isto kao što ih na hiljade vjeruje u vanzemaljsko porijeklo NLO-a, u teoriju o drevnim vanzemaljcima i slične gluposti, naravno da su piramide ubleha, ali ubleha koju mi očito za razliku od ovih gore nabrojanih ubleha nećemo znati iskoristiti. Što ga ne bi podržali ako će namamiti bogate budale sa zapada da troše novac kod nas?!
- MyTao
#715 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
General_Jackson wrote:Nek´si ti nama replicirao, to je najbitnije, to hoćeš reći da gospa nije ubleha? da Rosslyn Chapel nije ubleha?, pa ga zahvaljujući knjizi D.Browna posjećuju hiljade ljudi isto kao što ih na hiljade vjeruje u vanzemaljsko porijeklo NLO-a, u teoriju o drevnim vanzemaljcima i slične gluposti, naravno da su piramide ubleha, ali ubleha koju mi očito za razliku od ovih gore nabrojanih ubleha nećemo znati iskoristiti. Što ga ne bi podržali ako će namamiti bogate budale sa zapada da troše novac kod nas?!
Naravno da je i gospa ubleha... ali to nije isto kao i piramida. Piramida je nesto sto moras vidjeti, i dodirnuti da bi se od nje nesto moglo zaraditi. Gospa se nekad nekom "prikazala" i ljudi tu dolaze na osnovu toga, a ne da je vide i da popricaju sa njom ( sigurno da se nadaju da ce do toga doci, ali cak i ako se ne desi nece kuci otici nezadovoljni) znaci ljudi prodaju NISTA bas kao sto religije to rade godinama. E sad kako ubjediti ljude da se radi o piramidi kad ono brdo to nije? Vise bi turizma napravili ako bi tvrdili da se Osmanagicu jednom ukazala piramida u visokom... bar bi se naslo nekoliko budala koji bi tu dosli da se mole ili sta vec... ovako zaboravi.
- General_Jackson
#716 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
vrlo glupo!Avetinho wrote:Javi se kad potrosis pare za ovu ublehu.General_Jackson wrote:Nek´si ti nama replicirao, to je najbitnije, to hoćeš reći da gospa nije ubleha? da Rosslyn Chapel nije ubleha?, pa ga zahvaljujući knjizi D.Browna posjećuju hiljade ljudi isto kao što ih na hiljade vjeruje u vanzemaljsko porijeklo NLO-a, u teoriju o drevnim vanzemaljcima i slične gluposti, naravno da su piramide ubleha, ali ubleha koju mi očito za razliku od ovih gore nabrojanih ubleha nećemo znati iskoristiti. Što ga ne bi podržali ako će namamiti bogate budale sa zapada da troše novac kod nas?!
- General_Jackson
#717 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Pa u početku je bilo puno takvih koji su nasjeli, ima ih još, sad što je on otišao u pogrešnom smjeru jbg. kao da je i sam sebe uvjerio da to ipak jesu priramide, budala i krivih drva vazda je bilo, imaš ublehe vezane za Da Vincijev kod što sam ranije pomenuo, koje su isto vrlo slične našim "piramidama" pa ljudi uzimaju novac. Što se mene tiče baš me briga ali ne bih žalio da uzimaju pare stranim turistima kao u Međugorju.MyTao wrote:General_Jackson wrote:Nek´si ti nama replicirao, to je najbitnije, to hoćeš reći da gospa nije ubleha? da Rosslyn Chapel nije ubleha?, pa ga zahvaljujući knjizi D.Browna posjećuju hiljade ljudi isto kao što ih na hiljade vjeruje u vanzemaljsko porijeklo NLO-a, u teoriju o drevnim vanzemaljcima i slične gluposti, naravno da su piramide ubleha, ali ubleha koju mi očito za razliku od ovih gore nabrojanih ubleha nećemo znati iskoristiti. Što ga ne bi podržali ako će namamiti bogate budale sa zapada da troše novac kod nas?!
Naravno da je i gospa ubleha... ali to nije isto kao i piramida. Piramida je nesto sto moras vidjeti, i dodirnuti da bi se od nje nesto moglo zaraditi. Gospa se nekad nekom "prikazala" i ljudi tu dolaze na osnovu toga, a ne da je vide i da popricaju sa njom ( sigurno da se nadaju da ce do toga doci, ali cak i ako se ne desi nece kuci otici nezadovoljni) znaci ljudi prodaju NISTA bas kao sto religije to rade godinama. E sad kako ubjediti ljude da se radi o piramidi kad ono brdo to nije? Vise bi turizma napravili ako bi tvrdili da se Osmanagicu jednom ukazala piramida u visokom... bar bi se naslo nekoliko budala koji bi tu dosli da se mole ili sta vec... ovako zaboravi.
- BarbaDue
#718 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Ne znam šta imaju ovi od toga što crkoše pišući negativno o piramidama? Koji vam je qrc?
-
Margita81
#719 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
BarbaDue wrote:Ne znam šta imaju ovi od toga što crkoše pišući negativno o piramidama? Koji vam je qrc?
Zdrav razum? Ne loze se na budalastine? Ja kontam da je to.
- BarbaDue
#720 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Znam, ok može bit'...međutim što ne puste ove što se lože nek se i dalje lože jer nikom ne može biti štete. Mislim da se samo može biti koristi od loženja na piramide, pojedincima pa čak i široj društvenoj zajednici.Margita81 wrote:BarbaDue wrote:Ne znam šta imaju ovi od toga što crkoše pišući negativno o piramidama? Koji vam je qrc?
-
Avetinho
#721 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Naravno da ne moze biti koristi i da je steta ogromna.BarbaDue wrote:Znam, ok može bit'...međutim što ne puste ove što se lože nek se i dalje lože jer nikom ne može biti štete. Mislim da se samo može biti koristi od loženja na piramide, pojedincima pa čak i široj društvenoj zajednici.Margita81 wrote:BarbaDue wrote:Ne znam šta imaju ovi od toga što crkoše pišući negativno o piramidama? Koji vam je qrc?
"Piramida" je samo jos jedan pokazatelj stanja drustva u Bosni. Ocigledno je vaznije "dobro se snaci", prevariti nekog drugog, da bi bio "neko" u Bosni. U Bosni se lopovluk vise cijeni nego posten zivot, ubleha nego nauka, kic nego ljepota, narodnjaci nego muzika. "Piramida" je pravi dokaz.
- BarbaDue
#722 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Ne kontam kakav lopovluk i kakva šteta? Da se odmah razumijemo ja sam iz Gž i veze nemam s piramidama, da ne bi pomislili da sam jedan od visočana.
-
Avetinho
#723 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Problem i jeste u tome sto "ne kontas". Ovakav odnos prema svemu u zivotu je velika tragedija bosanskog drustva. Treba djecu od malena uciti kako nista od njih nece biti ako nekad nekog u necemu ne za^ebu.BarbaDue wrote:Ne kontam kakav lopovluk i kakva šteta? Da se odmah razumijemo ja sam iz Gž i veze nemam s piramidama, da ne bi pomislili da sam jedan od visočana.
- BarbaDue
#724 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Opet ti meni okolo. Reci mi kad dođem u Visoko na piramide na koji način ću ja biti prevaren? Nemoj mi samo ulaziti jesu li piramide ubleha ili ne. Jer ja vjerujem da nisu ubleha. Znači molim konkretan primjer gdje je prevara?
-
Avetinho
#725 Re: Zanimljivo otkriće u Bosanskoj piramidi Sunca!
Na ovoj temi je stotinu puta ukazano na cinjenicu da nikada u ovih desetak godina nije otkopana niti jedna kamenca ove kolosalne gradjevine. Jedini "artefakti" su izmisljene skulpture i kamence koje lice na kamene krave i dvostruko stopala. "Multidisciplinarne naucne teorije" o ovoj gradjevini svode se otprilike na piramidu kao generatora ciklona koja je gradjena zvukom iz drvenih frulica.BarbaDue wrote:Opet ti meni okolo. Reci mi kad dođem u Visoko na piramide na koji način ću ja biti prevaren? Nemoj mi samo ulaziti jesu li piramide ubleha ili ne. Jer ja vjerujem da nisu ubleha. Znači molim konkretan primjer gdje je prevara?
Bices prevaren one sekunde kad u ovo povjerujes, sto ce reci da vec jesi, a narocito ako si platio novac za obilazak.