Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Opetja033 wrote:Trebace cudo da Islandjani prodju dalje, tesko. Ali iskreno se nadam takvom cudu. Za komsije ni sa jedne ni sa druge strane jednostavno ne mogu navijati, cak ih ne mogu ni simpatisati.
Povraca mi se od ovog nametanja navijanja za jedne ili druge komsije kao necega normalnog. Svako ima pravo naravno da misli, radi i navija za koga hoce. Samo mi nemojte na erende kora sa nekom supljom pricom o tome kako je eto to sasvim normalno. Nije i nikada nece biti.
Island!
ne bih mogao za njih navijati ni kad bi igrali protiv Sjeverne Koreje, a kamoli protiv jedne ovako male i simpatične zemlje..
iako bi to malo umanjilo euforiju našeg uspjeha, jer o debitantima se uvijek puno piše, nekako ću to preboljeti..
znači sutra sam svim srcem uz nadasve prijateljski narod Islanda..
cyprus wrote:Inače kad smo kod prijateljskih država, interesantno je da je Island prvi priznao Hrvatsku kao samostalnu državu
zapravo to je samo djelomično točno
ako gledamo priznanja prije islanda, a prvo je bilo od slovenije 26. lipnja 1991., i zatim litve, ukrajine i latvije, dakle od zemalja koje su i same bile djelomične priznate
island bi bio prva "prava" zemlja koja je priznala nezavisnost hrvatske
Opetja033 wrote:Trebace cudo da Islandjani prodju dalje, tesko. Ali iskreno se nadam takvom cudu. Za komsije ni sa jedne ni sa druge strane jednostavno ne mogu navijati, cak ih ne mogu ni simpatisati.
Povraca mi se od ovog nametanja navijanja za jedne ili druge komsije kao necega normalnog. Svako ima pravo naravno da misli, radi i navija za koga hoce. Samo mi nemojte na erende kora sa nekom supljom pricom o tome kako je eto to sasvim normalno. Nije i nikada nece biti.
Island!
ne bih mogao za njih navijati ni kad bi igrali protiv Sjeverne Koreje, a kamoli protiv jedne ovako male i simpatične zemlje..
iako bi to malo umanjilo euforiju našeg uspjeha, jer o debitantima se uvijek puno piše, nekako ću to preboljeti..
znači sutra sam svim srcem uz nadasve prijateljski narod Islanda..
Lose predstave Hrvatske protiv Skota su imale samo jedan cilj- otkaz Stimcu
Protiv ribara jamcim uvjerljivu Hrvatsku i suveren prolaz. Derem svoju internet diplomu ako tako ne bude
Ja mislim da je cijela Hrvatska bila za to da BiH ide na SP..i garantujem da Hrvati iz BIH, navijaju za BIH..a sad sto vole i Hrvatsku, to je druga prica..i zato ne razumijem ovu mrznju prema Hrvatskoj...ja licno navijam, normalno i za BiH i za Hrvatsku, imam na to pravo..i volio bi da obe dodju do finala, iako je to malo tesko ostvariti..i zato nek pobijedi Hrvatska, pa imam dvije momcadi, za koje mogu navijati..imal sta ljepse..
Last edited by animals on 14/11/2013 16:45, edited 1 time in total.
Nije mržnja, ja samo volim da susjedu crkne krava...
Zapravo, uživam čitati komentare u hrvatski medijima, oni su strašno ispirirani porazima, tad su realni i fenomenalno maliciozni. Kad pobjede onda su patetečni. Ovako kad ih Island aBd potopi, bit će to poezija samokritike i razočarenja