Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post Reply
Hatper

#701 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by Hatper »

KatarinaKosaca wrote:
Renta wrote:. Mi smo već pred kraj 1991. imali dovoljno naoružanja da se obranimo ali ne još dovoljno za napadačke akcije.
Zašto onda niste obranili trećinu zemlje nego je bila okupirana sve do 1995? :hm:
nije bilo potrebe jesi ti u ratu prolazila kroz hrvatsku??

na jednoj strani ceste srbi s druge hrvati a saobraćaj ide normala ljudi kamioni, sve dok nisu počeli tražit veći tal i pucat po ljudima niko ih nije diro kad su dopizdili satrala ih oluja i zdravo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tnnt

#702 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by tnnt »

EminaSA wrote:
tnnt wrote: kažu da su Bošnjaci islamizirani Srbi i Hrvati
vidim da itekako ima nešto u tome :D
Niko to ne kaze osim Srba i Hrvata ;-)
Misliš?
ja eto slučajno znam jednog muslimana u Zagrebu
koji tvrdi da je čistokrvni Hrvat, i to neki teži nacionalista :mrgreen:
Hatper

#703 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by Hatper »

Alfons Kauders wrote:
KatarinaKosaca wrote:
tnnt wrote:pa ja da sam zapovjednik i da znam da pripadnici protivničke vojske
prelaze preko mosta, sravnio bi ga bez imalo da se zamislim i bez grižnje savjesti 8-)
Zar nije došlo veliko znanstveno balističko istraživanje sa sveučilišta u Zagrebu da je Most ustvari srušila ABIH?
Mislim da je u pitanju neki institut iz Rijeke. Krunski dokaz je bio sto se u vodi vide geleri... Koje su zapravo opisivali kao brzogoreci stapin postavljen pod vodu (valjda zato jer u Mostaru jos nisu culi za struju i elektricne detonatore)... Ispada da su i Amerikanci takve iste stapine postavljali oko svojih brodova kada bi ih napadale kamikaze, jer se i tamo vide krhotine granata kako padaju u vodu.

Jos jedna blamaza i teorija zavjere u rangu lutaka na Markalama i zapaljenim gumama u Dubrovniku. Doduse, imbecila koji vjeruju u takva sranja na ovim prostorima nikad nije falilo.
pa ti nemaš veze s mozgom a hvališ se nekim diplomama, nije čudo da si zaposlen na forumu :lol: :lol: :lol: :lol:
EminaSA

#704 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by EminaSA »

tnnt wrote:
EminaSA wrote: Misliš?
Pa ja poznajem jednog katolika u Sarajevu koji tvrdi da je Bosanac po nacionalnosti a da Hrvati u BiH ne postoje. I sta sad? To su izuzeci...
Sa_u_srcu

#705 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by Sa_u_srcu »

Neka svako odgovara za ono sto je kriv...ali mislim da se Hrvati ne mogu porediti sa Srbima...ni blizu...
Bilo je udruzenog zlocinacnog poduhvata, da se zaokruzi jedna cijelina, ali nije bilo masovnih grobnica...
Nije bilo mnogo toga, sto je Srbima bila praksa i normalna pojava...tako da ova dva naroda ne mogu ni blizu biti stavljena u isti kos...
Kao sto neko rece, Hrvatska, pogotovo Dalmacija je primila ogroman broj nasih izbjeglica...jako puno ljudi...
U sustini, jesu ispali pakasi na pocetku rata, ali su se tokom njega dozvali i pokazali lice, da se ipak sa njima moze mnogo toga...to je moje misljenje...
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#706 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by KatarinaKosaca »

Hatper wrote: nije bilo potrebe jesi ti u ratu prolazila kroz hrvatsku??

na jednoj strani ceste srbi s druge hrvati a saobraćaj ide normala ljudi kamioni, sve dok nisu počeli tražit veći tal i pucat po ljudima niko ih nije diro kad su dopizdili satrala ih oluja i zdravo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bila u ratu u Hrvatskoj, vidjela strašne sudbine prognanih Hrvata, zato i pitam. NIkakve normale nije bilo. Čak ni neposredno poslije Oluje, bila je pustoš, Plitvice neprepoznatljive, promet slab i strogo kontroliran, pustoš i avetinjska mjesta. Tu salonsku priču ostavi nekom drugom.
It_is_a_Leclerc

#707 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by It_is_a_Leclerc »

tnnt wrote:
EminaSA wrote:
Misliš?
Poznajem i ja čovjeka koji jede sijalice, pa jel to sijalice čine jestivim ?

Bože me sačuvaj ove herceg-četničke argumentacije... :-)
lazni liberal

#708 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by lazni liberal »

EminaSA wrote:
tnnt wrote:
EminaSA wrote: Misliš?
To se zove socialna mimikrija i to dosta govori o vama
Last edited by lazni liberal on 29/05/2013 23:00, edited 1 time in total.
Alfons Kauders

#709 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by Alfons Kauders »

KatarinaKosaca wrote:

Bila u ratu u Hrvatskoj, vidjela strašne sudbine prognanih Hrvata, zato i pitam. NIkakve normale nije bilo. Čak ni neposredno poslije Oluje, bila je pustoš, Plitvice neprepoznatljive, promet slab i strogo kontroliran, pustoš i avetinjska mjesta. Tu salonsku priču ostavi nekom drugom.
Bio je i Hatper mozda u Hrvatskoj za vrijeme rata... Istocna Slavonija, najvjerovatnije - ako nista onda u vikend turama.
EminaSA

#710 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by EminaSA »

lazni liberal wrote: To se zove socialna mimikrija i to dosta govori o vama
A kad musliman (Bosnjak) u Hrvatskoj za sebe kaze da je Hrvat, sta to govori o vama?
Sa_u_srcu wrote:Neka svako odgovara za ono sto je kriv...ali mislim da se Hrvati ne mogu porediti sa Srbima...ni blizu...
Bilo je udruzenog zlocinacnog poduhvata, da se zaokruzi jedna cijelina, ali nije bilo masovnih grobnica...
Nije bilo mnogo toga, sto je Srbima bila praksa i normalna pojava...tako da ova dva naroda ne mogu ni blizu biti stavljena u isti kos...
Kao sto neko rece, Hrvatska, pogotovo Dalmacija je primila ogroman broj nasih izbjeglica...jako puno ljudi...
U sustini, jesu ispali pakasi na pocetku rata, ali su se tokom njega dozvali i pokazali lice, da se ipak sa njima moze mnogo toga...to je moje misljenje...
Slazem se s ovim.
Hatper

#711 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by Hatper »

tnnt wrote:
EminaSA wrote:
Misliš?
ma pisat će se oni za malo para i ko cigani jebeš to nije to odraz njihovog stanja, analizu treba tražit kroz balinluk kada se predstavljaju za sve ono što nisu, samo jebiga saketanje, raketanje, na pun Mesec polude još ako ima blizu mjeseca onaj jednogodišnji fenomen sa zvijezdom, svi upiru prstom gore i zavijaju.Valjda hoće nešto da poruče.zipa video :lol: :lol: :lol: dosta toga objašnjava :lol: :lol: :lol:

AliceInChains

#712 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by AliceInChains »

Alfons Kauders wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Alfons Kauders wrote:Sreca pa imaju Srbe da im popravljaju prosjek.
Pokopaše ih ovi Srbi u diskusiji. :hajmooo: Da se bar malo potrude oko jezika, ono bar malo ovo ono.. :D
Najpouzdaniji saveznici u ovom dijelu svijeta - odmah iza Italijana. :D
Dobar :mrgreen:
RED SKY

#713 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by RED SKY »

Treba banirati sve koji idu predaleko od teme.
A tema je -osuđeni Udruženi Zločinački Podhvat na čelu sa osuđenom zločinačkom hb šestorkom!
Dakle,tema su zloćonci,Praljak,Prlić &co. :bih:
Alfons Kauders

#714 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by Alfons Kauders »

RED SKY wrote:Treba banirati sve koji idu predaleko od teme.
A tema je -osuđeni Udruženi Zločinački Podhvat na čelu sa osuđenom zločinačkom hb šestorkom!
Dakle,tema su zloćonci,Praljak,Prlić &co. :bih:
Pa da ispadne da banujemo sve Srbe s foruma? Nemoj tako, ipak smo mi fol tolerantni... :D
lazni liberal

#715 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by lazni liberal »

EminaSA wrote:
lazni liberal wrote: To se zove socialna mimikrija i to dosta govori o vama
A kad musliman (Bosnjak) u Hrvatskoj za sebe kaze da je Hrvat, sta to govori o vama?
Sa_u_srcu wrote:Neka svako odgovara za ono sto je kriv...ali mislim da se Hrvati ne mogu porediti sa Srbima...ni blizu...
Slazem se s ovim.
Na to da musliman(Bosnjak) kaze za sebe da je Hrvat sam i mislio nego sam citirao pogresan komentar.
Hatper

#716 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by Hatper »

KatarinaKosaca wrote:

Puče ti nokat, neko će dobiti džon
neću da bušim štiklom, volim martinka zon jel to hoćeš reći :lol: :lol: :lol: :lol:
KatarinaKosaca

#717 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by KatarinaKosaca »

Nacija je jedno , vjera drugo. Valjda toliko ne treba objašnjavati. Može Hrvat biti ateista ili Bošnjak ateista ili Hrvat musliman. Slobodan odabir svakog ponaosob i drsko je to i komentirati.
baxul

#718 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by baxul »

Hatper wrote: Puče ti nokat, neko će dobiti džon
neću da bušim štiklom, volim martinka zon jel to hoćeš reći :lol: :lol: :lol: :lol:
oj hahah tek sad sam skužio da si ti napiso početni post na forumu i to kao zabrinuti bošnjak hahaha ma idiiii
Hatper

#719 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by Hatper »

KatarinaKosaca wrote:Nacija je jedno , vjera drugo. Valjda toliko ne treba objašnjavati. Može Hrvat biti ateista ili Bošnjak ateista ili Hrvat musliman. Slobodan odabir svakog ponaosob i drsko je to i komentirati.
muslimani su ko one bombone slatka tajna dok ga ne otvoriš nemaš pojma šta je unutra :lol: :lol: :lol: :lol:
Alfons Kauders

#720 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by Alfons Kauders »

KatarinaKosaca wrote:Nacija je jedno , vjera drugo. Valjda toliko ne treba objašnjavati. Može Hrvat biti ateista ili Bošnjak ateista ili Hrvat musliman. Slobodan odabir svakog ponaosob i drsko je to i komentirati.
A kao sto vidimo iz prilozenog, i Srbin moze biti katolik, ili se barem tako furati.
Hatper

#721 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by Hatper »

baxul wrote:
Hatper wrote: Puče ti nokat, neko će dobiti džon
oj hahah tek sad sam skužio da si ti napiso početni post na forumu i to kao zabrinuti bošnjak hahaha ma idiiii
ja bola :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lullooo

#722 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by lullooo »

KatarinaKosaca wrote:

A ti si kao neka Katolkinja ili neka iz mjesanog braka. Moras shvatiti da od danas dolaze bolja vremena. Za par godina ide novo krstenje u Bosnjacko-katolickoj crkvi svetoga duha u Sarajevu. To je najbolje za sve narode... Ovako i vi katolici Sarajeva sjedite na dvije stolice... vamo kao volite Bosnu a opet volite pomalo i Hrvatsku.... Tako i katolici Tuzle.

Kada dodju istinski nacionalisti na vlast, za deceniju ili dvije, onda prvo krstenje od strane Bosnjackog svecenika i odricanje Hrvatskog drzavljanstva iiiiiiiiiii... laganini djeca u skolama da uce odakle vuku porijeklo nista od stoljeca sedmog i od starih Hrvata kao sto su vam ispirali mozgove... ili o "Bosanskim kraljevima Hrvatske krvi."
5 0 5

#723 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by 5 0 5 »

tnnt wrote:
EminaSA wrote:
Misliš?
naravno. zasto ne bi bio. rodjen je u hrvatskoj, to mu je domovina. sta ce drugo biti nego hrvat. nisam cuo nigdje da je dario srna bosnjak. mozda ti je on bio bolji primjer od ovog tvog nacionaliste.
tnnt

#724 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by tnnt »

dobro ima ih svakakvih, ovaj je iz Bosanske Krupe
tj njegovi roditelji, mislim da se je rodio u Zagrebu
tvrdi da su i njegovi djedovi bili Hrvati
sad ako on laže, lažem i ja :D
KatarinaKosaca

#725 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne

Post by KatarinaKosaca »

Hatper wrote:Puče ti nokat, neko će dobiti džon
Pošto ne kontam ove seoske pjesmice ni papanske poštapalice, da kažem nešto na temu..

Jadranko Prlić, šteta što se ikada hvatao u politiku, vrhunski ekonmista, veliki intelektualni kapacitet, večeras u anketi u Sarajevu reče jedan anketirani prolaznik da ga osobno poznaje da je izvrstan menadžer, pragmatičan, pametan.. upropasti se čovjek sa bolesnom ambicijom i lošom procjenom.
Milivoja Petkovića nisam vidjela još od ratnih pregovora sa Halilovićem, danas mi je izgledao neprepoznatljiv. Ono ostalo seoske pijanice i tipični ratni zločinci primitivnog sklopa ličnosti. Ujedno, ne kontam da takve morfološki neizgrađene face može braniti predsjednik jedne europske države kao Milovanović večeras.
Post Reply