Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
display_name wrote:Pozdrav, Molim Vas za pomoc , kupljen je Samsung Galaxy S4 prije dva mjeseca, nakon mjesec dana korištenja, instaliran je software update 4.3., prije 15 dana, desava se sljedece : ne moze da uspostavi poziv, poruke ne mogu da se posalju, kada zelim da provjerim koliko imam kredita, stalno prikazuje : "ussd code running". I to traje po par sati, i onda sam od sebe proradi.Za to vrijeme ja mogu primati pozive i mogu primati poruke, cak i na internetu mogu sve raditi. Sta da radim, ukoliko se odlucim da ga odnesem da mi resetuju, na koji nacin mogu spasiti sve kontakte, poruke, slike i da li se mogu spasiti, high score s igrica( to mi je nekako i najbitnije ovisnik ). Da li se sve ovo moze spasiti putem Cloude opcije koju imam na mobitelu ? Hvala unaprijed !!!
Recite vi meni kako da uradim neko gigantsko full ciscenje, resetovanje ili sta god vec?
Uradit cu factory reset svakako, a postoji li jos neka opcija da bas sve obrise, znaci sveee! Nista mi ne treba haha Neki su se virusi nakotili i sada bih da sve to pobijem
aj_ba wrote:Recite vi meni kako da uradim neko gigantsko full ciscenje, resetovanje ili sta god vec?
Uradit cu factory reset svakako, a postoji li jos neka opcija da bas sve obrise, znaci sveee! Nista mi ne treba haha Neki su se virusi nakotili i sada bih da sve to pobijem
Najbolji program za "remote desktop", tj. da sa mobitela mogu upravljati kompjuterom, pomjerat mis, i prvenstveno da mogu npr. u nekom programu za gledanje filmova da pritisnem play/pause sa mobitela ... ?
Nadji na marketu unified remote. To je namjenska aplikacija. Instaliras server na racunar a ima i portabilni. Za upravljanje racunara sa mobitela koristim teamviewer.
brazzo19 wrote:daljinski je zakon , u kaficu prebacis na koji kanal zelis ili pojacas i smanjis , ne moras peglat konobara da ti prebaci na utakmicu
p.s jel ko uspio podesit za onaj telemachov cisco reciver ???
Jel' pricas o stock daljinskom, kako se ono zove, watchon cini mi se. Ja koristim smart ir remote, ima ogromnu bazu uredjaja (35 cisco set top box-ova, na primjer), rade mi svi dostupni tv, dvd i klima uredjaji, jedino nisam uspio pokrenuti stb hubtech bh telecoma. Motorola i albis rade uredno
Sent from my GT-I9505G using Tapatalk
Ma sta ja znam mislim watch on je aplikacija na s4 i gotovo sve televizije mogu , ali ne gumo da nadjem da mogu prebacivat kanal na onom ciscovom d3 resiveru , pod kojim imenom da ga trazim i na kojim opcijama ???
Je li pustio BHT 4.4.2 za S4? I btw ima li kakvih mana telefon, ali nekih da ti se zgadi mob, realno svaki ima neku, ali me interesuju velike neke? Hvala
zLatk0 wrote:Je li pustio BHT 4.4.2 za S4? I btw ima li kakvih mana telefon, ali nekih da ti se zgadi mob, realno svaki ima neku, ali me interesuju velike neke? Hvala
zLatk0 wrote:Je li pustio BHT 4.4.2 za S4? I btw ima li kakvih mana telefon, ali nekih da ti se zgadi mob, realno svaki ima neku, ali me interesuju velike neke? Hvala
Jos uvjek nisam naisao na tako nesto sve radi super 4.4.2 i nece donijet nesto revolucionarno mozes pogledat po yt klipovima s4 leak 4.4.2 ,uostalom prezadovoljan i sa 4.3
S4 kupljen prije neki 4-5 mjeseci, imam problem.Telefon se stalno gasi, batereija skoro puna, ili puna do pola, kad pokrenem neku aplikaciju, radi malo i ugasi se. Dok ga ne prikljucim na punjac ne moze se upaliti. Sta bi mogao biti problem? Mozda baterija?
Poznat problem sa baterijom, odnosno jednom serijom baterija...izavadi je i vidi kako izgleda, jel se gdje napuhala ili promijenila oblik... nadam se da je tel pod garancijom, jer uredno mijenjaju bateriju besplatno...i pozuri u servis, negdje procitah da samo u prvih 6 mjeseci mijenjaju bateriju...al nemoj uzet za 100% tacno...
cobe_fks wrote:S4 kupljen prije neki 4-5 mjeseci, imam problem.Telefon se stalno gasi, batereija skoro puna, ili puna do pola, kad pokrenem neku aplikaciju, radi malo i ugasi se. Dok ga ne prikljucim na punjac ne moze se upaliti. Sta bi mogao biti problem? Mozda baterija?
Imao isti problem. Telefon kupljen u telecomu, odnio na servis i zamjenili mi bateriju.