Jazz ba Berize Belkicu, dzaba ti je mrtvaca ozivljavat
SBIH
-
Krushna mrva
#701 Re: SBIH
-
beeri
#702 Re: SBIH
ejsKrushna mrva wrote:Jazz ba Berize Belkicu, dzaba ti je mrtvaca ozivljavatMrtvac je preselio je jer je bio najveci lopov na ovim prostorima
- ultima_palabra
#703 Re: SBIH
Gdje ste samo našli ovog Vatrića, lik izgleda ko Grasov revizor 
-
gidra
#704 Re: SBIH
nije valjda da nisi čuo za njegaultima_palabra wrote:Gdje ste samo našli ovog Vatrića, lik izgleda ko Grasov revizor
- ultima_palabra
#705 Re: SBIH
Ma viđao sam ga i ranije, ali sad mi pade na pamet... neugledan i nemušt, za njega Belkić djeluje kao mr.dr...gidra wrote:nije valjda da nisi čuo za njegaultima_palabra wrote:Gdje ste samo našli ovog Vatrića, lik izgleda ko Grasov revizor. Pa u politici je od poslije rata kao načelink općine, pa ministar nekog ministarstva-kojeg ne znam, i sada je poslanik i neki lafo ekonomski ekspert u Federalnoj vladi.
-
racionalista
#706 Re: SBIH
u szabih što se tiče kantona sarajevo su ostali samo bjelokapići 
-
rajvosa1
#707 Re: SBIH
Koliko god sam licno protiv Stranke zagraBiH, ovo bi bio dobar trenutak za povratak prljavog Hareta, sve njegove teme na dnevnom redu - ustav, vojna imovina, hidrocentrale... mogao bi osvojiti nesto glasova, dovoljno da napravi pomutnju
- Banksy
#708 Re: SBIH
tačno, tačnoultima_palabra wrote:Gdje ste samo našli ovog Vatrića, lik izgleda ko Grasov revizor
-
VjecitiStudent
#709 Re: SBIH
Nije ni narod toliko blesav.rajvosa1 wrote:Koliko god sam licno protiv Stranke zagraBiH, ovo bi bio dobar trenutak za povratak prljavog Hareta, sve njegove teme na dnevnom redu - ustav, vojna imovina, hidrocentrale... mogao bi osvojiti nesto glasova, dovoljno da napravi pomutnju
SBiH je bila u svakoj vlasti od osnivanja (čak je i SDA jedan mandat provela u opoziciji). Osim što su se Harisove sjecikese obogatile, kakvi su bili rezultati njihove vladavine?
- Država
#710 Re: SBIH
Viđam ja često onoga Samira Silajdžića (Tajo). Bezveze se mota po Novom Sarajevu, a plata i staž idu u BH Telecomu. Divota od života... 

-
rajvosa1
#711 Re: SBIH
nesto se ne pouzdajem u to da narod nije blesavVjecitiStudent wrote:Nije ni narod toliko blesav.rajvosa1 wrote:Koliko god sam licno protiv Stranke zagraBiH, ovo bi bio dobar trenutak za povratak prljavog Hareta, sve njegove teme na dnevnom redu - ustav, vojna imovina, hidrocentrale... mogao bi osvojiti nesto glasova, dovoljno da napravi pomutnju
SBiH je bila u svakoj vlasti od osnivanja (čak je i SDA jedan mandat provela u opoziciji). Osim što su se Harisove sjecikese obogatile, kakvi su bili rezultati njihove vladavine?
-
thepatriot
#712 Re: SBIH
rajvosa1 wrote:Koliko god sam licno protiv Stranke zagraBiH, ovo bi bio dobar trenutak za povratak prljavog Hareta, sve njegove teme na dnevnom redu - ustav, vojna imovina, hidrocentrale... mogao bi osvojiti nesto glasova, dovoljno da napravi pomutnju
a 100 posto BIH si zaboravio
-
rajvosa1
#713 Re: SBIH
I Bosnjaci su bez nekog ocitog lidera - Tihic bolestan, Zlatko politicki mrtav, Bakir mrljav, Fahro u padu - mogao bi Hare nesto glasova skupiti na svoju demagosku pricu i zakomplicirati politicku scenu.
-
VjecitiStudent
#714 Re: SBIH
Od koje bi, kao i prethodne dvije decenije, koristi imale samo sjecikese iz njegove stranke.rajvosa1 wrote:I Bosnjaci su bez nekog ocitog lidera - Tihic bolestan, Zlatko politicki mrtav, Bakir mrljav, Fahro u padu - mogao bi Hare nesto glasova skupiti na svoju demagosku pricu i zakomplicirati politicku scenu.
-
rajvosa1
#715 Re: SBIH
I matore uspaljenice...VjecitiStudent wrote:Od koje bi, kao i prethodne dvije decenije, koristi imale samo sjecikese iz njegove stranke.rajvosa1 wrote:I Bosnjaci su bez nekog ocitog lidera - Tihic bolestan, Zlatko politicki mrtav, Bakir mrljav, Fahro u padu - mogao bi Hare nesto glasova skupiti na svoju demagosku pricu i zakomplicirati politicku scenu.
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#716 Re: SBIH
Osim što sam kao građanka ubijeđena u nevinost cijenjenog Osmanović Midhata koji je danas uhapšen , sigurna sam da će mu svu moguću pomoć i pravnu i moralnu pružiti "osnivač" odnosno nekadašnji predsjednik SzBiH Silajdžić dr. Haris jer je on etička vertikala našeg naroda
ovaj vlastitih sljedbenika.....
Last edited by sabina1 on 25/12/2013 22:22, edited 1 time in total.
- svjezi_ustipak
#717 Re: SBIH
tvsabina wrote:Osim što sam kao građanka ubijeđena u nevinost cijenjenog Osmanović Midhata koji je danas uhapšen , sigurna sam da će mu svu moguću pomoć i pravnu i moralnu pružiti "osnivač" odnosno nekadašnji predsjednik SzBiH Silajdžić dr. Haris jer je kao etička vertikala našeg naroda![]()
![]()
sama cinjenica da je navedeni priveden na Bozic govori o ugrozenosti Bosnjaka i potrebi da se Hare definitivno vrati na politicku scenu
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#718 Re: SBIH
Apsolutno tačnosvjezi_ustipak wrote:tvsabina wrote:Osim što sam kao građanka ubijeđena u nevinost cijenjenog Osmanović Midhata koji je danas uhapšen , sigurna sam da će mu svu moguću pomoć i pravnu i moralnu pružiti "osnivač" odnosno nekadašnji predsjednik SzBiH Silajdžić dr. Haris jer je kao etička vertikala našeg naroda![]()
![]()
sama cinjenica da je navedeni priveden na Bozic govori o ugrozenosti Bosnjaka i potrebi da se Hare definitivno vrati na politicku scenu
Ne znamo naravno kojoj konfesiji pripada Osmanović , ali smo sigurni da mu je prisjeo božićni ručak. Osim što je lišen slobode , njemu je upropašten praznik !!!
Silajdžić dr. Haris se PODHITNO mora vratiti jer ostalo je ipak još nešto državne svojine koja ima barem neku vrijednost , pa je prava šteta da to ostane u državnim rukama kad se vrlo lako može uništiti i prodati u bescjenje....na listi potencijalnih socijalnih nemira u 2014 BiH je u društvu Jemena , Sirije , Nigerije..Silajdžić dr. Haris je prava osoba da dospijemo NA VRH ovog uglednog društva....
- seln
#719 Re: SBIH
http://www.orbitz.com/flights/from-Ista ... 42.d25997/tvsabina wrote:Apsolutno tačnosvjezi_ustipak wrote:tvsabina wrote:Osim što sam kao građanka ubijeđena u nevinost cijenjenog Osmanović Midhata koji je danas uhapšen , sigurna sam da će mu svu moguću pomoć i pravnu i moralnu pružiti "osnivač" odnosno nekadašnji predsjednik SzBiH Silajdžić dr. Haris jer je kao etička vertikala našeg naroda![]()
![]()
sama cinjenica da je navedeni priveden na Bozic govori o ugrozenosti Bosnjaka i potrebi da se Hare definitivno vrati na politicku scenu![]()
Ne znamo naravno kojoj konfesiji pripada Osmanović , ali smo sigurni da mu je prisjeo božićni ručak. Osim što je lišen slobode , njemu je upropašten praznik !!!
Silajdžić dr. Haris se PODHITNO mora vratiti jer ostalo je ipak još nešto državne svojine koja ima barem neku vrijednost , pa je prava šteta da to ostane u državnim rukama kad se vrlo lako može uništiti i prodati u bescjenje....na listi potencijalnih socijalnih nemira u 2014 BiH je u društvu Jemena , Sirije , Nigerije..Silajdžić dr. Haris je prava osoba da dospijemo NA VRH ovog uglednog društva....
- Lokman
#720 Re: SBIH
http://www.klix.ba/vijesti/bih/kantonal ... /140425072
Hare se vraća....
U sedamdesetoj godini života i bez imalo grižnje savjesti za počinjene greške koje su uništile BiH. Sada je cirkus kompletan i neka nam je Bog na pomoći.
Hare se vraća....
-
Hafis
#721 Re: SBIH
Zašto se ne bi vratio. Ovo će biti sigurno najprljavija predizborna kampanja u postdaytonskoj BiH.
I Hare tu nije bez šanse, naprotiv.
I Hare tu nije bez šanse, naprotiv.
-
bob_rock
#722 Re: SBIH
Nadamo se da ce se vratiti Haris prvenstveno radi nas. U kampanji koja je vodjena protiv Harisa od 2008 do izbora 2010 sva krivica za stanje je usmjerena na njega. Evo imali smo vlast bez SBIH cetiri godine u koje su se pokazale sve ostale stranke na vlasti katastrofalnim rijesenjem. Prema informacijama koje imam stranka se upotpunosti reformisala, ovo se pogotovo odnosi na Kanton Sarajevo u kojem se nalaze vecinom nova lica.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#723 Re: SBIH
Saće navalit SDA-SDP jurišnici da pokažu i nekome kao dokažu i kažu kako je za to ustvari kriv Hare, kako njihovi jadni dragi voždovi nisu mogli ništabob_rock wrote:Evo imali smo vlast bez SBIH cetiri godine u koje su se pokazale sve ostale stranke na vlasti katastrofalnim rijesenjem
- dustaban
#724 Re: SBIH
I onda se pitamo zasto je SDA najjaca stranka. Zato sto ona jedina mijenja svog predsjednika.
Nebitno kako...
I jedini napeti i neizvjestan (demokratski) izbor predsjednika stranke se desio u SDA. Ma sta mi pricali o Tihicu i SDA, oni su po ozbiljnosti vodjenja stranke deceniju ispred drugih. Na kraju krajeva to je jedina stranka koja uspjeva u sebi zadrzati konfrontirane struje. Da je Tihic glup ko Lagumdzija sad bi ste imali 5 krhotina od bivse SDA i SBB kao jedinu i najjacu bosnjacku stranku.
Ali tema je SBIH, pa da ispostujem - vracanje Silajdzica je ko vracanje rahmetli Alije!
Nebitno kako...
I jedini napeti i neizvjestan (demokratski) izbor predsjednika stranke se desio u SDA. Ma sta mi pricali o Tihicu i SDA, oni su po ozbiljnosti vodjenja stranke deceniju ispred drugih. Na kraju krajeva to je jedina stranka koja uspjeva u sebi zadrzati konfrontirane struje. Da je Tihic glup ko Lagumdzija sad bi ste imali 5 krhotina od bivse SDA i SBB kao jedinu i najjacu bosnjacku stranku.
Ali tema je SBIH, pa da ispostujem - vracanje Silajdzica je ko vracanje rahmetli Alije!
- Havatar
#725 Re: SBIH
bob_rock wrote:Nadamo se da ce se vratiti Haris prvenstveno radi nas. U kampanji koja je vodjena protiv Harisa od 2008 do izbora 2010 sva krivica za stanje je usmjerena na njega. Evo imali smo vlast bez SBIH cetiri godine u koje su se pokazale sve ostale stranke na vlasti katastrofalnim rijesenjem. Prema informacijama koje imam stranka se upotpunosti reformisala, ovo se pogotovo odnosi na Kanton Sarajevo u kojem se nalaze vecinom nova lica.