hladne glave kazem 0:5 - konacan rezultat
kakva euforija, sta je to?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ovako dobru utakmicu niti su ponovili vise ikada Turci, mislim da im je od tada pocela silazna putanja na medjunarodnoj sceni, niti su losiju utakmicu ikada vise odigrali Grci. Cak mislim da su raznijeli iste ove Turke u Istanbulu u revansu. Bilo je nesto kao 0:3, tako nekako. Kamo srece da ovakvu golijadu vidimo u grckoj mrezi iako se nadam "Da ima nacina da se zec (Grci) nabije na razanj!".Infaze Studio wrote:Covjek dade gol, a oni ga zasuse svime osim sudopera...kakav kretenluk.cindrlimindrli wrote:
Ovaj govori nije se naspav'o covjek, a on opet po starom...![]()
strašan ...ali strašan sastav grčke... bod bi bio ravan otkriću drugog oblika života negdje u svemiru... zjanićemo ovo..jednostavno su prejakiandr0id wrote:I Grci otkrili karte: Karagounis, Katsouranis, Samaras...
Selektor nogometne reprezentacije Grčke, Fernando Santos objavio je spisak igrača za predstojeće kvalifikacijske utakmice protiv BiH i Slovačke.
Santos je u tim vratio Karagounisa koji je nedavno potpisao u Fulham, a pozvan je i Kostas Katsouranis, iako je napustio Panathinaikos.
Grčka prvu od dvije utakmice igra 12.oktobra u Atini protiv BiH. Na Santosovom spisku se nalaze: Karnezis, Lambrou, Glykos, Vyntra, Torosidis, Kyriakos Papadopoulos, Papastathopoulos, Spyropoulos, Malezas, Maniatis, Karagounis, Katsouranis, Ninis, Fortouinis, Samaras, Mitroglou, Athanasiadis, Gekas, Salpingidis.
SCSPORT
Polomit ce se marjan dok izgovori njihova imena.. nadam se da ce ih sto manje upotrebljavati i da ce sto manje imati loptu kod sebe.. ali Grci to znaju bolje od nas, da im je ova utakmica prekretnica u grupi i da smo im najveci konkurenti u grupi za prvo mjesto.. Dat ce sve od sebe da nas pobjede u ovom susretu, kako bih sebi olaksali nastavak kvalifikacija.. Boga mi, jebeno nam se pise.. svaki dan sve tezi i tezi kako se blizi utakmica.. da hoce samo proci u nasu korist da se ova tema vise zakljuca..
shake69 wrote:Papadopoulos iz FC Schalke dvije sedmice ne igra zbog nepoznatog
virusa!Bolje vijesti nismo mogli dobiti!
Daleko od toga,ali taj decko drzi cijelu odbranu Grka.Ko gashake69 wrote:Papadopoulos iz FC Schalke dvije sedmice ne igra zbog nepoznatog
virusa!Bolje vijesti nismo mogli dobiti!
Nije valjda, znamo kako su zavrsile sve druge historijske utakmice. Ali eto ja ipak mislim da su nam se vec izdesavali svi moguci baksuzluci i kiksevi koji su se mogli desiti i konacno je vrijeme da i nas jednom krene, ili da se brate vise prestanemo loziti.Romanista 101% wrote:jel i ovo historijska utakmica
Normalno da jest, bezveze pitaš.Romanista 101% wrote:jel i ovo historijska utakmica
zlo87 wrote:Normalno da jest, bezveze pitaš.Romanista 101% wrote:jel i ovo historijska utakmica![]()
ovo je anticka utakmicaRomanista 101% wrote:jel i ovo historijska utakmica
House wrote:Zasada nepoznati virus pogodio je grčkog defanzivca Kyriakosa Papadopoulosa koji će, prema prvim klupskim informacijama, biti van terena iduće dvije sedmice.
Hahahahahahaha![]()
![]()
![]()
skaut_83 wrote:House wrote:Zasada nepoznati virus pogodio je grčkog defanzivca Kyriakosa Papadopoulosa koji će, prema prvim klupskim informacijama, biti van terena iduće dvije sedmice.
Hahahahahahaha![]()
![]()
![]()
ma igra on 100%
Za odbranu znam , i rezultate ,... izgledaju uvijek jaki na terenu i najruzniji za gledati.Tkd wrote:Ne može niko znati konačan sastav jer se uvijek neko u 7 dana može povrijediti (ne daj Bože)![]()
Svi su spremni kako ja znam. Imaju veoma jaku odbranu, onaj iz Šalkea skače u zrak više od Blanke Vlašić