Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- smurf
#701 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Bitno je da se smirila situacija oko tuba 
-
ludacha
#702 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
hahaha meni je moj nedavno rekao da ga nervira moje istiskivanje tuba ahahah garant vas cita

- Miris Noci
#703 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Ovo je fakat istina !JBBalad wrote: Ima jos tog - ali ne hoda na ovoj planeti osoba koja bi je na bilo koji nacin mogla zamijeniti, niti djelimicno... cak i ove sitnice koje nerviraju, ponekada mi nedostaju kada nisam kuci
To su ljudi koji su dio nas,bez obzira koliko nas neke stvari živcirale,mnogo više nam iste te stvari nedostaju kada nisu tu
-
mp3problem
#704 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
.
Last edited by mp3problem on 17/04/2014 23:16, edited 1 time in total.
- ortodont
#705 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
mp3problem wrote: Nemoj ba tako, moj liže pavlaku sa stolaA stvari koje nisu u tekućem stanju jede s poda, ako je nešto u tekućem stanju neće s poda, bar ne predamnom
![]()
Kvota 10 0000 da nisi ni oženjen ni u dužoj veziJa kad sam mlađa bila isto mi tako sve bilo odvratno kod drugih, onda porasteš, shvatiš da i od momka/muža govno smrdi ko i tvoje, da prdne dok spava, da mu cure sline kad je prehlađen, da život nije cvijeće, svijeće i 24sata romantika, pa shvatiš da je i partner živa osoba, a ne lutka od porculana. Pa čak i da nekad i prdi i smrdi.
Nije život dejt na koji odeš sređen, namirisan, raspoložen od 20 h do ponoći, život je kad vidiš nekog i u najboljem i u najgorem stanju i izdanju. Sretan brak/zajednica je kad naučiš sa smijehom prihvatiti nečija nesavršenstva i kroz smijeh rješavati probleme i dileme.
Ali naučit ćeš već.... I odrasti
Last edited by ortodont on 28/10/2012 20:21, edited 1 time in total.
- dusa_raskopuša
#706 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
mp3problem wrote:Nemoj ba tako, moj liže pavlaku sa stolabetametazon wrote:samo da priupitam ove zene - gdje nadjoste tolike primitivce? halal vam vjera, povraca mi se na 99% tih osobina koje vas nerviraju a koje su vam ocito tokom vremena postale normalne...A stvari koje nisu u tekućem stanju jede s poda, ako je nešto u tekućem stanju neće s poda, bar ne predamnom
![]()
Kvota 10 0000 da nisi ni oženjen ni u dužoj veziJa kad sam mlađa bila isto mi tako sve bilo odvratno kod drugih, onda porasteš, shvatiš da i od momka/muža govno smrdi ko i tvoje, da prdne dok spava, da mu cure sline kad je prehlađen, da život nije cvijeće, svijeće i 24sata romantika, pa shvatiš da je i partner živa osoba, a ne lutka od porculana. Pa čak i da nekad i prdi i smrdi.
Nije život dejt na koji odeš sređen, namirisan, raspoložen od 20 h do ponoći, život je kad vidiš nekog i u najboljem i u najgorem stanju i izdanju. Sretan brak/zajednica je kad naučiš sa smijehom prihvatiti nečija nesavršenstva i kroz smijeh rješavati probleme i dileme.
Super napisano.
- vjesticanametli
#707 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
njega sto kako kaze zivi u "apoteci" i sto stalno nesto drpam krpom i nervira ga sto jurcam s autom
a mene nerviraju i on i moja mama sto zvocaju za auto i jos ona kaze kad smo kretali na put eeeeeeeee de majke ti nek vozi on i tako ja sjedim nazad i opet zvocam hajde brze mogao si ga sprzit i tako
a mene nerviraju i on i moja mama sto zvocaju za auto i jos ona kaze kad smo kretali na put eeeeeeeee de majke ti nek vozi on i tako ja sjedim nazad i opet zvocam hajde brze mogao si ga sprzit i tako
- Sarah24
#708 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
mp3problem wrote:Nemoj ba tako, moj liže pavlaku sa stolabetametazon wrote:samo da priupitam ove zene - gdje nadjoste tolike primitivce? halal vam vjera, povraca mi se na 99% tih osobina koje vas nerviraju a koje su vam ocito tokom vremena postale normalne...A stvari koje nisu u tekućem stanju jede s poda, ako je nešto u tekućem stanju neće s poda, bar ne predamnom
![]()
- makaranka
#709 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
nisu to neke strasne stvari da bi se zabrinuli i premisljali o ljubavi ,to su jednostavno nesavrsenosti koje svi mi imamo i zapravo skontas da zbog tih gluposti koje te znaju nazivcirati upravo volis tu osobu, takvu kakva je, sa svim svojim manama i vrlinama.
- meni smeta sto lako gubi stvari. kisobrane vise i ne ubrajam (kupujem mu samo one jeftine i nesekiram se
al kad izgubi il zametne novce, kljuceve, dodje kuci, raspremi se pa ostavi negdje di ih nemoze nac. jednom prilikom je zaplivao sa komplet novcanikom, prometnom, vozackom.
zato obicno kad idemo negdje, bilo da je izlazak ili duzi put sve dokumente, kljuceve predaje meni. skonto je i sam pa kaze kod tebe u torbi je to sigurnije.
- sto kad ima priliku duze spavat, ako se ustao iz kreveta nema vracanja. meni nije problem vratit se u krevet ako skontam da neman nekih obaveza, al on ako je otiso i u wc nema posli vracanja, produzi u kuhinju, stavlja kavu, i odmah pali prvu cigaru, sve to mene fino doceka i nije to nista lose, al ako i mene probudi a ja bas hocu spavat.
- sto kad god izlazimo mrzim da me on "pakuje". spremi se na vrime, pa mene ceka, dok ja obavim sve a da mi pomogne on pokupi moju torbu il koju sitnicu i vice ajde ponia san ti ja stvari, i onda na pola puta u autu skontam da to nije torba koju san tila nosit il nema mobitela, novcanik osto negdi u kuci....
-
betametazon
#710 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
vidim da su svi odusevljeni ovim tvojim odgovorom pa da i ja napisem onda - super napisanomp3problem wrote:Nemoj ba tako, moj liže pavlaku sa stolabetametazon wrote:samo da priupitam ove zene - gdje nadjoste tolike primitivce? halal vam vjera, povraca mi se na 99% tih osobina koje vas nerviraju a koje su vam ocito tokom vremena postale normalne...A stvari koje nisu u tekućem stanju jede s poda, ako je nešto u tekućem stanju neće s poda, bar ne predamnom
![]()
imam 32 godine, ne ostavljam otvorena vrata kad obavljam nuzdu, ne podrigujem i ne prdim u drustvu bilo koga, ne bacam prljave stvari na sve strane, ne ostavljam svinjac u kupatilu, zapisane daske, otovorene paste, ne glumim tarzana i primitivca, nastojim da sto vise slusam drugu osobu...jesam li odrastao dovoljno ili treba jos da sacekam pa da odrastem kao vi?
edit: samo da pojasnim - jedna je stvar nesavrsenost i to niko ne spori, druga je stvar biti primitivac i krkan, a s obzirom koliko ih je u braku to se ocito danas trazi
- honky tonk
#711 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
vidim da su svi odusevljeni ovim tvojim odgovorom pa da i ja napisem onda - super napisano
imam 32 godine, ne ostavljam otvorena vrata kad obavljam nuzdu, ne podrigujem i ne prdim u drustvu bilo koga, ne bacam prljave stvari na sve strane, ne ostavljam svinjac u kupatilu, zapisane daske, otovorene paste, ne glumim tarzana i primitivca, nastojim da sto vise slusam drugu osobu...jesam li odrastao dovoljno ili treba jos da sacekam pa da odrastem kao vi?
edit: samo da pojasnim - jedna je stvar nesavrsenost i to niko ne spori, druga je stvar biti primitivac i krkan, a s obzirom koliko ih je u braku to se ocito danas trazi
[/quote]
ovaj....
bil' ti jos jednu zenu?? 
ovaj....
-
betametazon
#712 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
ovaj....honky tonk wrote:vidim da su svi odusevljeni ovim tvojim odgovorom pa da i ja napisem onda - super napisano![]()
nisam ozenjen...imao jednu jako dugu vezu, pa onda jednu malo kracu...ne da mi se nesto u ljubavi
-
Smail Aga
#713 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
betametazon wrote:vidim da su svi odusevljeni ovim tvojim odgovorom pa da i ja napisem onda - super napisanomp3problem wrote:Nemoj ba tako, moj liže pavlaku sa stolabetametazon wrote:samo da priupitam ove zene - gdje nadjoste tolike primitivce? halal vam vjera, povraca mi se na 99% tih osobina koje vas nerviraju a koje su vam ocito tokom vremena postale normalne...A stvari koje nisu u tekućem stanju jede s poda, ako je nešto u tekućem stanju neće s poda, bar ne predamnom
![]()
Ali naučit ćeš već.... I odrasti![]()
Tacno tako. Imati nezgodan karakter ili neke manje mane je shvatljivo i prihvatljivo ali primitivluk,krkanluk,prljavstina nije,barem meni nije.
-
mp3problem
#714 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
.
Last edited by mp3problem on 17/04/2014 23:15, edited 1 time in total.
- honky tonk
#715 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
@betmenu
nisu valjda ovo sto ti napisa o sebi nepozeljne osobine...
a ko nema u ljubavi ima u kocki
nisu valjda ovo sto ti napisa o sebi nepozeljne osobine...
-
betametazon
#716 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
ispade da jesu a opet obzirom na svjedocanstva ovdje to i ne treba da cudi...ono sto ja procitam je bljak, a onda opet svaka tvrdi kako "nema boljeg od njega"...dobro, ako se to trazi ko sam ja da se "bunim"...honky tonk wrote:@betmenu![]()
nisu valjda ovo sto ti napisa o sebi nepozeljne osobine...![]()
![]()
- honky tonk
#717 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
ma svako trazi sto njemu pase. insanu pesinu odgovara pesin i obratno.betametazon wrote:ispade da jesu a opet obzirom na svjedocanstva ovdje to i ne treba da cudi...ono sto ja procitam je bljak, a onda opet svaka tvrdi kako "nema boljeg od njega"...dobro, ako se to trazi ko sam ja da se "bunim"...honky tonk wrote:@betmenu![]()
![]()
ne obaziri se ti na forumu, ima ovdje svega...
-
mp3problem
#718 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
.
- dusa_raskopuša
#719 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Zato prije braka na ispitivanje.
Fuj ba, fuj. Gdje ces zivjeti sa gadom koji ne cisti iza sebe, poslije kupanja, nuzde i tako to. Krajnje primitivno.
A to sto jede kad mu ispa'ne, pa Boze moj. Ni'e to nes' fuj tol'ko kol'ko su gore navedene stvari i mnoge druge koje nisu navedene. Da je napisala da sline lize, pa hajde. Ako mu se ne gadi pokupiti sa stola, poda, Boze moj. Ljencuga.
A to sto jede kad mu ispa'ne, pa Boze moj. Ni'e to nes' fuj tol'ko kol'ko su gore navedene stvari i mnoge druge koje nisu navedene. Da je napisala da sline lize, pa hajde. Ako mu se ne gadi pokupiti sa stola, poda, Boze moj. Ljencuga.
-
mp3problem
#720 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
.
- partybrakerica
#721 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Mozes to gledat s pozitivne strane:
covjeku jednostavno zao bacat hranu pored ovolike neimastine i bijede danas
grijehota
i zao mu da ti poslije kupis to sto je ispalo i da se zahmetis ,..
covjeku jednostavno zao bacat hranu pored ovolike neimastine i bijede danas
i zao mu da ti poslije kupis to sto je ispalo i da se zahmetis ,..
-
mp3problem
#722 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
.
Last edited by mp3problem on 17/04/2014 23:36, edited 1 time in total.
- Miris Noci
#723 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
honky tonk wrote:ma svako trazi sto njemu pase. insanu pesinu odgovara pesin i obratno.betametazon wrote:ispade da jesu a opet obzirom na svjedocanstva ovdje to i ne treba da cudi...ono sto ja procitam je bljak, a onda opet svaka tvrdi kako "nema boljeg od njega"...dobro, ako se to trazi ko sam ja da se "bunim"...honky tonk wrote:@betmenu![]()
![]()
a ko nema u ljubavi ima u kocki![]()
ne obaziri se ti na forumu, ima ovdje svega...
Da li ste vi u nekoj vezi,bračnoj zajednici ili jeste li imali nekad takvo iskustvo ?
Činjenica je da niko nije savršen,normalan čovjek je svjestan svojih mana,nenormalan ih ne priznaje.
Niti od sebe praviti perfekcioniste,pa čak i da jeste,ne možete druge formirati po svojoj želii,oni su već kompletna ličnost.
Prihvatila sam ga takvog kakav jeste,nervira me,da,ali ga volim pa čak i sa poplavom u kupatilu,razbacanom odjećom i svim ostalim manama.
U prošlom postu sam navela njegove mane,ali ne i vrline.Mnogo više dominiraju vrline nego li mane.
Nije to neki krkan-alkoholičar,nasilnik,preljubnik,psihiči bolesnik,itd...itd...
Meni lično su takve stvari mnogo gadnije i bolesnije,takve stvari mi se gade.
A,kupatilo,odjeća,podrigivanje(iako me nervira) u usporedbi sa svim što se danas dogadja u svijetu mi je smiješno.
- honky tonk
#724 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
ako nekog volis- volis ga takvog kakav jeste, normalno.
sta se imas pravdat po forumu.

sta se imas pravdat po forumu.
- Miris Noci
#725 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
honky tonk wrote:ako nekog volis- volis ga takvog kakav jeste, normalno.
sta se imas pravdat po forumu.![]()
![]()
Upravo !
Malo me izneriviralo ono tvoje "pesin" pa sam zato reagovala,inače nisam ni planirala.