Sve je pocelo ovako...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Sacime

#701 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Sacime »

Ohladio on skroz, al ode opet na kafu zarad vrhunca :)
Vas dvoje mozete jedino cir na zeludcu dobiti od tolike kafe!
Not My Idea

#702 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Not My Idea »

E konacno iole normalan post i od tebe.
Ajde sretno!
zvrk

#703 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by zvrk »

Kumberlator wrote:Preokret se desio. Dao sam joj vrijeme i prostor. Ohladio sam i ja, ono pravo. Nasao sam sebe ponovo, nakon dugo godina, osjecam se fenomenalno, fakat. Nasmijan sam opet i opustio sam se totalno. Kao da me neko zlo napustilo. Cijelo vrijeme u vezi sam bio nesto totalno drugo nego sta u biti nisam. Nisam ja fakin, ja sam covjek sa dobrim srcem. Nakon prve kafe, pocela je da se javlja, zove onako pricamo razgovaramo, pise poruke. Sinoc smo se culi oko 7, da se dogovorimo za kafu, ja joj kazem da ne mogu imam nesto u planu, osjetim u njenom glasu da je zabrinuta. Poslije mi poruku salje da je sigurna da sam sa nekom drugom, ocito da joj je jos stalo do svega. Ja nisam bio s drugom, bio sam sa drustvom.

Znam da joj je stalo. Problem nesigurnosti njene, dolazi od mene, ja joj nisam dovoljno pokazao koliko mi je stalo do nje i koliko je volim. Nisam znao ni mogao bolje, gusio sam se, a ni sam to nisam znao, sve dok ovo nije pocelo da ide dole. Sad znam, sad mi je jasno, sad mogu da joj dam onu pravu ljubav. Oslobodio sam se nekog straha u sebi.

Veceras idem na kafu, opusteno, da kazem ovoj zeni, NAJLJEPSOJ na dunjaluku, sve sto imam da kazem, otvorit cu se totalno, nije me strah. Necu je pitat da nastavimo, necu pitat za drugu sansu, reci cu joj sto imam da kazem. Ako je dragi Allah poslao meni samo da mi otvori oci nakon toliko godina, zahvalan sam i bogu i njoj zaista. Ako je gotovo izmedju nas, ostat cu prijatelj, onaj pravi, zaista duzan sam joj. Necu je stavit u neku neugodnu poziciju. Nek razmisli tu sam za nju. Imam ljubav za nju onu pravu.

Zato nocas, dajem sebi i njoj jednu sansu da ovo popravimo al ono pravo, ne na 2 mjeseca, zauvjek. A ako ode, pusti cu je da ide. Sta god da se desi, napisat cu. Ali nakon veceras, ja idem dalje, sa ili bez nje. Pisem sutra sta ce da se desi. Zaista veceras ovo ce da dostigne vrhunac, ili kraj. Ovo je istina i samo istina.

Pozzz svima
trebal ti para za kafu ?
taksi ?
sve, samo da se ovo zavrsi :mrgreen:
blentava

#704 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by blentava »

izvini :lol: :lol: :D
Ghost_Rider_XXX

#705 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Ghost_Rider_XXX »

Do sljedećeg časa za domaći zadatak obaviti pretragu na gugletu BIPOLARNI POREMEĆAJ, i sastaviti kratki esej na istoimenu temu, ne duži od 450 rječi.
pussysmoke

#706 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by pussysmoke »

Image
Great Cornholio

#707 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Great Cornholio »

Traba ovu safunicu prodat' i šire, van prostora zapadnog balkana, nek Axel pripomogne u reklami :D :lol:

Pjesmu, ko da je Kumberlator pis'o :-D

Ljuska_u_BaklaFi

#708 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Nisi joj dao dovoljno vremena i prostora, neki dan je rekla da jos nije nacisto, ako veceras bude kao da nista nije bilo, onda je ona ista k'o i ti a mi gori od vas oboje....
Dee-Dee_13

#709 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Dee-Dee_13 »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:Nisi joj dao dovoljno vremena i prostora, neki dan je rekla da jos nije nacisto, ako veceras bude kao da nista nije bilo, onda je ona ista k'o i ti a mi gori od vas oboje....
:thumbup:
Aqua_S

#710 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Aqua_S »

Kumberlator wrote:Preokret se desio. Dao sam joj vrijeme i prostor. Ohladio sam i ja, ono pravo. Nasao sam sebe ponovo, nakon dugo godina, osjecam se fenomenalno, fakat. Nasmijan sam opet i opustio sam se totalno. Kao da me neko zlo napustilo. Cijelo vrijeme u vezi sam bio nesto totalno drugo nego sta u biti nisam. Nisam ja fakin, ja sam covjek sa dobrim srcem. Nakon prve kafe, pocela je da se javlja, zove onako pricamo razgovaramo, pise poruke. Sinoc smo se culi oko 7, da se dogovorimo za kafu, ja joj kazem da ne mogu imam nesto u planu, osjetim u njenom glasu da je zabrinuta. Poslije mi poruku salje da je sigurna da sam sa nekom drugom, ocito da joj je jos stalo do svega. Ja nisam bio s drugom, bio sam sa drustvom.

Znam da joj je stalo. Problem nesigurnosti njene, dolazi od mene, ja joj nisam dovoljno pokazao koliko mi je stalo do nje i koliko je volim. Nisam znao ni mogao bolje, gusio sam se, a ni sam to nisam znao, sve dok ovo nije pocelo da ide dole. Sad znam, sad mi je jasno, sad mogu da joj dam onu pravu ljubav. Oslobodio sam se nekog straha u sebi.

Veceras idem na kafu, opusteno, da kazem ovoj zeni, NAJLJEPSOJ na dunjaluku, sve sto imam da kazem, otvorit cu se totalno, nije me strah. Necu je pitat da nastavimo, necu pitat za drugu sansu, reci cu joj sto imam da kazem. Ako je dragi Allah poslao meni samo da mi otvori oci nakon toliko godina, zahvalan sam i bogu i njoj zaista. Ako je gotovo izmedju nas, ostat cu prijatelj, onaj pravi, zaista duzan sam joj. Necu je stavit u neku neugodnu poziciju. Nek razmisli tu sam za nju. Imam ljubav za nju onu pravu.

Zato nocas, dajem sebi i njoj jednu sansu da ovo popravimo al ono pravo, ne na 2 mjeseca, zauvjek. A ako ode, pusti cu je da ide. Sta god da se desi, napisat cu. Ali nakon veceras, ja idem dalje, sa ili bez nje. Pisem sutra sta ce da se desi. Zaista veceras ovo ce da dostigne vrhunac, ili kraj. Ovo je istina i samo istina.

Pozzz svima

hahahaahahah, po koji put češ se otvoriti totalno dragi kumberlatore, pa ti se evo danima otvaraš totalno, totalni propuh si napravio...hahahaahha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
rise against

#711 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by rise against »

Fkt. otvori se covjece totalno,budi iskren,dobar si ti,nema te boljeg.U njoj je problem ne u tebi,ti nju volis,ti bi da je zenis radi sevapa a ne ljubavi.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#712 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by ladyblue18 »

Kumberlator wrote:Preokret se desio.
Dao sam joj vrijeme i prostor.
Nasao sam sebe ponovo, nakon dugo godina, Kao da me neko zlo napustilo. Cijelo vrijeme u vezi sam bio nesto totalno drugo nego sta u biti nisam. Nisam ja fakin, ja sam covjek sa dobrim srcem.

Sad znam, sad mi je jasno, sad mogu da joj dam onu pravu ljubav. Oslobodio sam se nekog straha u sebi.

Veceras idem na kafu, opusteno, da kazem ovoj zeni, NAJLJEPSOJ na dunjaluku

Zaista veceras ovo ce da dostigne vrhunac, ili kraj.

....
Napetost i drama, zrak se moze rezati nozem...
Aqua_S

#713 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Aqua_S »

ladyblue18 wrote:
Kumberlator wrote:Preokret se desio.
Dao sam joj vrijeme i prostor.
Nasao sam sebe ponovo, nakon dugo godina, Kao da me neko zlo napustilo. Cijelo vrijeme u vezi sam bio nesto totalno drugo nego sta u biti nisam. Nisam ja fakin, ja sam covjek sa dobrim srcem.

Sad znam, sad mi je jasno, sad mogu da joj dam onu pravu ljubav. Oslobodio sam se nekog straha u sebi.

Veceras idem na kafu, opusteno, da kazem ovoj zeni, NAJLJEPSOJ na dunjaluku

Zaista veceras ovo ce da dostigne vrhunac, ili kraj.

....
Napetost i drama, zrak se moze rezati nozem...
dobro je njemu, može se on otvarat i zatvarat kolko hoće sve dok mu moderatorica ovako s ushićenjem prati safunicu... :mrgreen: :mrgreen:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#714 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by ladyblue18 »

Nemojte me ba loziti da katancim 8-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#715 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Velkoski »

Nemaš damu.
Ghost_Rider_XXX

#716 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Ghost_Rider_XXX »

ladyblue18 wrote:Nemojte me ba loziti da katancim 8-)
Nemoj lady tako ti turskih safunjica i španskih telenovela.
Not My Idea

#717 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Not My Idea »

joj lejdi, zakljuchas li, nacu te 8-)
elmo_ba

#718 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by elmo_ba »

patakdaca wrote:
Poslije mi poruku salje da je sigurna da sam sa nekom drugom, ocito da joj je jos stalo do svega. Ja nisam bio s drugom, bio sam sa drustvom.
Ovo ti je da ti mislis da je njoj stalo, valjda se varam :D
Al ovako te zenska moze drzati u saci koliko god hoce, jer si se ti upecao :-)

Aj sretno i ziv bio nemoj nista najavljaivati, pada klix zbog tebe svako malo. :D :lol:
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
bravo sve receno
sretno na kafi :D :D :D Dule :D :D
Aqua_S

#719 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Aqua_S »

ladyblue18 wrote:Nemojte me ba loziti da katancim 8-)
povlačim sve izneseno, gdje bih sebi na dušu da ovakav topic nestane :-D
Aqua_S

#720 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Aqua_S »

a tek procesi totalnog otvaranja i fizičkog pražnjenja...ehhh ima ovdje posla i za gastroenterologe.... :P :P :P
Haj_Halve

#721 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Haj_Halve »

Jaro fizicki se isprazni prije kahve.

Nego da ti ja kazem nesto kao neko ko je dosta vidjeo, iako se zbog tvog psihickog stanja nadam da grijesim. To sto ta sasvim prosjecna ali najljepsa (tvoje rijeci)zena na dunjajluku sumnja da imas drugu...to ti je klasicna zavlakusa-da te natjera da razmisljas, da se bojis, da se pravdas, da se dokazujes.Za njenu zajebanciju.

Ti si joj dao prostora, a u stvari jase te k'o kauboj konja. Zovne te a ti k'o pas letis njoj. Imas li ti pojma sta znaci dati nekome prostora i vremena? To se radi barem na koju sedmicu/mjesec/mjeseci a mogu zamisliti sta nam ne pises o tvom postovanju ili bolje receno nepostovanju te distance.

Da imas malo mozda otkacio bi to i ne bi joj se nikad javio, pa neka ona onda poludi ako joj je imalo stalo do tebe.Ali po svemu sto opisujes ona se dobro igra s tobom. Iz zajebancije ili dosade ti baca grane koje ti ganjas kao mali chuko mahajuci repom, donosis svom gazdi (fakat ti je gazda, you're her bitch) granu nadajuci se nekoj pohvali.

Opet kazem, nadam se da grijesim ali imam osjecaj kad malo shvatis neke stvari, da ces bas dobro da je zamrzis i da ce frka tek da pocne.Zamisli tek kako ona prica o svoj ovoj zahebanciji svojim prijateljicama.

Tako mi se sve to doima. Ako stvarno ima osjecaja prema tebi, onda nema prepreke da budete zajedno. Cinjenica da ti stvara osjecaj krivnje je tipicna manipulacija koju sebi naces dopustiti kada budes iskusniji (ne gledam na godine, vec iskustva, kojih ocigledno imas manjak).

Ne shvati ovo kao kritiku vec iskreni savjet, ma kako god ti se ovo sad cinilo. Spusti joj malo...
Aqua_S

#722 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Aqua_S »

Haj_Halve wrote:Jaro fizicki se isprazni prije kahve.

Nego da ti ja kazem nesto kao neko ko je dosta vidjeo, iako se zbog tvog psihickog stanja nadam da grijesim. To sto ta sasvim prosjecna ali najljepsa (tvoje rijeci)zena na dunjajluku sumnja da imas drugu...to ti je klasicna zavlakusa-da te natjera da razmisljas, da se bojis, da se pravdas, da se dokazujes.Za njenu zajebanciju.

Ti si joj dao prostora, a u stvari jase te k'o kauboj konja. Zovne te a ti k'o pas letis njoj. Imas li ti pojma sta znaci dati nekome prostora i vremena? To se radi barem na koju sedmicu/mjesec/mjeseci a mogu zamisliti sta nam ne pises o tvom postovanju ili bolje receno nepostovanju te distance.

Da imas malo mozda otkacio bi to i ne bi joj se nikad javio, pa neka ona onda poludi ako joj je imalo stalo do tebe.Ali po svemu sto opisujes ona se dobro igra s tobom. Iz zajebancije ili dosade ti baca grane koje ti ganjas kao mali chuko mahajuci repom, donosis svom gazdi (fakat ti je gazda, you're her bitch) granu nadajuci se nekoj pohvali.

Opet kazem, nadam se da grijesim ali imam osjecaj kad malo shvatis neke stvari, da ces bas dobro da je zamrzis i da ce frka tek da pocne.Zamisli tek kako ona prica o svoj ovoj zahebanciji svojim prijateljicama.

Tako mi se sve to doima. Ako stvarno ima osjecaja prema tebi, onda nema prepreke da budete zajedno. Cinjenica da ti stvara osjecaj krivnje je tipicna manipulacija koju sebi naces dopustiti kada budes iskusniji (ne gledam na godine, vec iskustva, kojih ocigledno imas manjak).

Ne shvati ovo kao kritiku vec iskreni savjet, ma kako god ti se ovo sad cinilo. Spusti joj malo...

Haahahaahahahahahahha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: haahahahahahahah
Sunrise00

#723 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Sunrise00 »

ako je svaki put isto, nije preokret :-?
Mustang1

#724 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Mustang1 »

Kako nije ? Pa preokrenulo se .. Mi smo mislili da ce biti konacan rasplet a ono se preokrenulo u zaplet zapleta :D ...
Nesto kontam .. Mozda ovo nije ni zaplet .. Mozda je tek uvod :D
Zoya

#725 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Zoya »

Ko ziva ko mrtva sam do te kafe :sad: Gdje pred Bajram da nas ovako sekiras.
Locked