Milorad Dodik ALL ABOUT
- Maraschino
#69802 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Meni je zanimljivo koliko su novinari glupi, dodju da uzmu intervju i predstave ga kao clana predsjednistva a nigdje oznake drzave.
Nema zastave BiH niti bilo kog obiljezja ''gospodine predsjednice SNSD ja bih da vas pitam''.
Isto je i sa ambasadorima, nema oznake drzave koju predstavljas, nema razgovora sa te funkcije.
...oh da, ja sam zaboravio da su takvi i stvorili ovako nakaradnu drzavu da se Dodik moli da je stvorimo normalnom.
Nema zastave BiH niti bilo kog obiljezja ''gospodine predsjednice SNSD ja bih da vas pitam''.
Isto je i sa ambasadorima, nema oznake drzave koju predstavljas, nema razgovora sa te funkcije.
...oh da, ja sam zaboravio da su takvi i stvorili ovako nakaradnu drzavu da se Dodik moli da je stvorimo normalnom.
- Maraschino
#69804 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovaj je malo zesca sirovina. Iskoristit ce ga i otrest kao slinu.vatrogasac wrote:
Cak je i Dzombic bio nekako bolji. Ovaj kopira biserku a ni do koljena joj nije. Zena prica pola sata a da nista ne kaze.
- SmokingMan
#69805 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Po ko zna koji put glumi klovna i ctra konture neke zamišljenje kvazi-države iz "Alise u zemlji čudesa"...
Zagovara jednonacionalnu državu "svi srbi pod jednim krovom",i to od otetih terotorija suverenih i međunarodno priznatih džrava....
Govori kako su bošnjaci destabilizirajući faktor u BIH...
Mislim,kako je moguće izjaviti sve ove nebuloze,nemoguće spojiti u jedan tekst i reći kako radiš za dobrobit svih naroda u BIH kao i države (i ako je sam podriva) u kojoj obnašaš poziciju jednog od tri predsjednika u rotacionom sistemu...
Ovakva "logika" apsolutno nema nikakvog smisla,a da se barem jednom ne pospeš pepelom zbog onoga što si sve predhodno izjavio...
Kako je u isto vrijeme moguće "graditi" nešto a rušiti ga..?
Zagovara jednonacionalnu državu "svi srbi pod jednim krovom",i to od otetih terotorija suverenih i međunarodno priznatih džrava....
Govori kako su bošnjaci destabilizirajući faktor u BIH...
Mislim,kako je moguće izjaviti sve ove nebuloze,nemoguće spojiti u jedan tekst i reći kako radiš za dobrobit svih naroda u BIH kao i države (i ako je sam podriva) u kojoj obnašaš poziciju jednog od tri predsjednika u rotacionom sistemu...
Ovakva "logika" apsolutno nema nikakvog smisla,a da se barem jednom ne pospeš pepelom zbog onoga što si sve predhodno izjavio...
Kako je u isto vrijeme moguće "graditi" nešto a rušiti ga..?
-
elcaliente
#69806 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Prva u odbranu BiH ce stati 2. minhenska perackoguzicka brigada ako neko nesto pokusa.
- Maraschino
#69807 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Iz genocidnog brloga nista novo. Cekaju oslobodioce iz Srbije. 
- atmel
#69808 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nek si jim reko. Vidim, da si najači na topicu POKRET ZA ODLAZAK.elcaliente wrote:Prva u odbranu BiH ce stati 2. minhenska perackoguzicka brigada ako neko nesto pokusa.
-
archi_a
-
155_mm
#69810 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
pa novo je to sto bez direktne agresije srbije na BiH ovi zapadno od drine ne smiju ni pomisliti da se odcepe.Maraschino wrote:Iz genocidnog brloga nista novo. Cekaju oslobodioce iz Srbije.
a agresija na punopravnu clanicu UN ima svoje posljedice. velikosrpski projekat je upao u velika govna. najveca od svog postanka. sve te izjave i provokacije su upravo izraz te trenutne nemoci da se napravi neki ozbiljan korak ka realizaciji velikosrpske ideje.
-
mishic
#69811 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Malo se zbunio drug preCjednik! Nakon konačna 4 UZP-a on i dalje pozdravlja sa 3 prsta. Čini se da i dalje ima namjeru izbrisati makar jedan.
Samo ovaj put cijena Ronhilla nece biti dovoljna da to izfinansira. U najmanju ruku morat ce preci na Mallboro.
Samo ovaj put cijena Ronhilla nece biti dovoljna da to izfinansira. U najmanju ruku morat ce preci na Mallboro.
-
elcaliente
#69812 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kakve su ovo price ovdje, kao neko prijeti Dodiku.atmel wrote:Nek si jim reko. Vidim, da si najači na topicu POKRET ZA ODLAZAK.elcaliente wrote:Prva u odbranu BiH ce stati 2. minhenska perackoguzicka brigada ako neko nesto pokusa.
A svaki Bosnjo gleda kako da se ispali odavdje, libo ga tuki za Bosnu, draze mu njemacke guzice. Al vazno je da se bude ratnik na netu iz Minkena grada.
- vatrogasac
#69813 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ne raduj se. Neće svi iz Bosne.elcaliente wrote:Kakve su ovo price ovdje, kao neko prijeti Dodiku.atmel wrote:Nek si jim reko. Vidim, da si najači na topicu POKRET ZA ODLAZAK.elcaliente wrote:Prva u odbranu BiH ce stati 2. minhenska perackoguzicka brigada ako neko nesto pokusa.
A svaki Bosnjo gleda kako da se ispali odavdje, libo ga tuki za Bosnu, draze mu njemacke guzice. Al vazno je da se bude ratnik na netu iz Minkena grada.
- mO k3
#69814 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
atmel wrote:Nek si jim reko. Vidim, da si najači na topicu POKRET ZA ODLAZAK.elcaliente wrote:Prva u odbranu BiH ce stati 2. minhenska perackoguzicka brigada ako neko nesto pokusa.
- mayab
#69815 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Precednik bi stvarno trebao potražiti stručnu liječničku pomoć, ili barem paziti na terapiju preko vikenda!

- vatrogasac
#69816 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pritiskaju Predsjednika sa svih strana.
- mO k3
#69817 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Davor jede govna ...ako ima sta neka pokaze i fajront
- General War
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- bunk
#69820 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Po ovome mi bi bili u goroj situaciji nego Gondor i Rohan u Medjuzemlju u vrijeme dok je Frodo nosio prsten na planinu Doom.
Zato Bosno i Hercegovino.
Onaj ko i slovo izgovori protiv prikljucenju NATO savezu treba odmah javno.u novinama bit proglasen narodnim izdajnikom.
NATO ce ovakve mokre snove zauvijek unistit.
Zato Bosno i Hercegovino.
Onaj ko i slovo izgovori protiv prikljucenju NATO savezu treba odmah javno.u novinama bit proglasen narodnim izdajnikom.
NATO ce ovakve mokre snove zauvijek unistit.
-
archi_a
#69821 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Đe će ko sa miloradom?!? 
Apropo: uništavanja "mokrih snova" od strane NATO-a.... Oni su već uništeni, samo još vijest nije doprla do sela u kojima miloradovi žive. Može crtati na papiru, i djeca u vrtiću crtaju razne crteže.
Male crtice iz nekog miloradovog intervjua:"ovo će sve biti srpska zemlja, malo ćemo i crne gore uzeti. Možda neće za 5, 10 godina, ali hoće u ovom vijeku."
Tako je milorade, ako ti kažeš, vjerujemo svim srcem.
Apropo: uništavanja "mokrih snova" od strane NATO-a.... Oni su već uništeni, samo još vijest nije doprla do sela u kojima miloradovi žive. Može crtati na papiru, i djeca u vrtiću crtaju razne crteže.
Male crtice iz nekog miloradovog intervjua:"ovo će sve biti srpska zemlja, malo ćemo i crne gore uzeti. Možda neće za 5, 10 godina, ali hoće u ovom vijeku."
Tako je milorade, ako ti kažeš, vjerujemo svim srcem.
Last edited by archi_a on 08/04/2019 09:49, edited 2 times in total.
- Styling
#69822 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kad je ovaj lik u pitanju, meni vise nije do zajebancije. Mi sve nesto na salu, a lik samo pici svoje. I kada jednog dana osvanemo sa granicom na Vracama pitacemo se sta nas snadje. K'o i '92. dok nam nije zapucalo pod prozorima nism skontali da smo u govnima. Njegovu pricu treba ozbiljno shvatiti i uciniti sve da se ne ostvari.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#69823 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Džabe sve, kako misli Kosovo vratiti 
-
archi_a
#69825 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Isto kao što će i Drinu popiti. Evo sad će, samo da pošaketa ove NATO-vce iz Butmira. "biće ovo zemlja ruska, pardon, srpska."Tomahawk11 wrote:Džabe sve, kako misli Kosovo vratiti
"lik piči svoje!" A šta piči? Đe piči? Lik puno priča. Šta radi, šta je uradio? Šta smije uraditi? Kad? Kad će više uraditi? Milorad i miloradovi hodaju po liniji koja im je uređenjem zagarantovana, to što nama smeta pojavom i govorom, ne mijenja činjenicu da je Bosna i Hercegovina nezavisna država. Milorad je na granici "verbalnog delikta" i to je to.