Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
north

#69776 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by north »

Nevjerovatno ali s druge strane i žalosno, koliko ovo sve izgleda ozbiljno, mislim na ove uslove, koliko se vidi da smo se u stvarima van terena odmakli od drugih, fakat ovo sve izgleda profesionalno, od terena, opreme, priprema koje čemo imati, i onda na onom najvažnijem, a to je teren pokažeš da si samo obični prosjek u ligi, mislim 5 na tabeli i iza Radnika, treba li više...Sjesti i plakati :skoljka: ...Ali eto, da se ne vračamo u prošlost, kažu gledaj naprijed samo, pa gledačemo, vidječemo šta donosi naredni period..Svaki put kažem sad ili nikad, pa evo opet ču, i pri tome ne mislim na titulu, nego da napokon se oslobodimo tih bolesti i budalaština oko stalnih kriza, turbulencija...Da mi je samo dočekati da prolječe odigramo normalno do kraja, samo bez onih cirkusa, mijenjanja trenera nakon par kola, neka dočekamo kraj sezone sa trenerom, da se možemo pogledati u ogledalo i reči nije loše to bilo, borili su se cijelo vrijeme baš ko oni zadnji par kola do pauze, pa makar i treči na kraju bili i tako izborili Evropu iako to jeste katastrofa i nikoga ne zadovoljava ali o tome je trebalo razmišljati na početku, sada nije realno u ovakvoj situaciji postavljati ultimatum da se mora uzeti titula kad si u ovakvoj situaciji...Ako je to puno što tražim, i ako ni to nismo u stanju, nego opet nakon pet kola novi trener, optuživanja ko je kriv, koga treba razapeti, onda jebi ga više, predajem se i gubim svaku nadu oko ovog kluba da če ikad biti bolje značajno :oops:
Raigor Stonehoof

#69777 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Raigor Stonehoof »

north wrote:Nevjerovatno ali s druge strane i žalosno, koliko ovo sve izgleda ozbiljno, mislim na ove uslove, koliko se vidi da smo se u stvarima van terena odmakli od drugih, fakat ovo sve izgleda profesionalno, od terena, opreme, priprema koje čemo imati, i onda na onom najvažnijem, a to je teren pokažeš da si samo obični prosjek u ligi, mislim 5 na tabeli i iza Radnika, treba li više...Sjesti i plakati :skoljka: ...Ali eto, da se ne vračamo u prošlost, kažu gledaj naprijed samo, pa gledačemo, vidječemo šta donosi naredni period..Svaki put kažem sad ili nikad, pa evo opet ču, i pri tome ne mislim na titulu, nego da napokon se oslobodimo tih bolesti i budalaština oko stalnih kriza, turbulencija...Da mi je samo dočekati da prolječe odigramo normalno do kraja, samo bez onih cirkusa, mijenjanja trenera nakon par kola, neka dočekamo kraj sezone sa trenerom, da se možemo pogledati u ogledalo i reči nije loše to bilo, borili su se cijelo vrijeme baš ko oni zadnji par kola do pauze, pa makar i treči na kraju bili i tako izborili Evropu iako to jeste katastrofa i nikoga ne zadovoljava ali o tome je trebalo razmišljati na početku, sada nije realno u ovakvoj situaciji postavljati ultimatum da se mora uzeti titula kad si u ovakvoj situaciji...Ako je to puno što tražim, i ako ni to nismo u stanju, nego opet nakon pet kola novi trener, optuživanja ko je kriv, koga treba razapeti, onda jebi ga više, predajem se i gubim svaku nadu oko ovog kluba da če ikad biti bolje značajno :oops:

halali al bode oci, oslijepih :lol:
north

#69778 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by north »

Ne radi tipka meko slovo, neki kuršlus sa tastaturom nastao :D
Raigor Stonehoof

#69779 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Raigor Stonehoof »

pa stavis "c", svi ce te razumjet a nije ofirno :D
north

#69780 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by north »

Dobro profesore KaraklaiCu, uzeto u obzir samo da te ne bode više u oči :oops:
Logovan

#69781 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Desni tri puta bolje izgleda.
Reglan

#69782 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Reglan »

Nadam se da ce ova desna majica/dres biti u fan shopu po pristupacnim cijenama. 30 mambi max :lol: :mrgreen:
Grean

#69783 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Grean »

Megiddo wrote:
todd_smith wrote:Ono sto je vama crnjak, meni je realizam. Zadnji post napisan poslije Sirokog na Kosevu, za kojeg su govorili "crnjak" danas raja slavi djela sprovedena koja su tad kocila neke stvari tipa igraci koji se moraju otjerati, strucni stab i slicno. Ali nejse, svi smo tu zbog jedne stvari tj jedne svetinje sve ostalo je tu i tamo.

zato sam i pitao generalno u vezi jesica, bio tu 10 godina ili sutra otisao, svejedno je, jedno ostaje
To i jeste crnjak. :mrgreen:

Ja nemam povjerenja u Ješića, povjerenje imam u Dinu i kompaniju. I znam da ono što čekam(o) može kasniti sezonu, dvije možda i više al' da će doći.
:thumbup:

Najskuplji komentar na temi.

Moze kasniti ali znamo da ce doci, kad tad. Kad se sjetim vremena kad sam mislio da ovo mogu docekati samo ako se reinkarnisem u nekom buducem zivotu a i da je i to vrlo upitno. Ma bilo je crno da crnje ne moze.
emigrazione

#69784 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

Jao koliko kenjanja i svrsavanja u par stranica, pa to je da se najezis....momci imate li vi neku mjeru, ko plovak ste jebote sad gore sad dole....
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#69785 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Reglan wrote:Nadam se da ce ova desna majica/dres biti u fan shopu po pristupacnim cijenama. 30 mambi max :lol: :mrgreen:
Dobar ovaj drugi trening dres :thumbup: . Fin prijedlog. Fan shop, po 30 KM, i extra bi se prodavao.

A to za nove dresove ne kontam. Kako vise nijansi bordo? Leskarenje kaze - kragna vise nece visiti. Znaci ima kragnu, lici na ovaj aktuelni?

Moze se nekome svidjati ili ne - i meni se nesto od nove opreme svidja, nesto i ne - al' se ne moze poreci da se Haad bas trudi oko nas. :thumbup:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#69786 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Leskarenje najjaci brat ovdje, kunem se :D :D
Ok, hvala na info. Vidim uvezao se ti s njima poravo. Ako izvuces neku fotku 'lijepi' je ovdje. Svi jedva cekamo :thumbup:
Logovan

#69787 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

leškarenje wrote:
Logovan wrote:Desni tri puta bolje izgleda.
Meni ovaj rece da je ovo trening oprema :D a da su dresovi beton,nece vise kragna visiti uglavnom .
Pa vjerovatno da je trening oprema, nema šanse da bude prvi ili drugi dres. Valjda će više tu kragnu popraviti, k'o da ti je ne znam šta.
Reglan wrote:Nadam se da ce ova desna majica/dres biti u fan shopu po pristupacnim cijenama. 30 mambi max :lol: :mrgreen:
Bude li u fan shopu biće najmanje 60-70 maraka, možda čak i više. Na tih 30 KM zaboravi.
Maharadza

#69788 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

Image

Image

Image

Image

:nargila:
Reglan

#69789 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Reglan »

Image

Mozda ovaj fazon tih bordo, svijetlija i tamnija bordo :? :D
ibizza

#69790 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ibizza »

Lesko je najveci bordo bolesnik kojeg poznajem :D On, supruga,tri djevojcice- svi sa bordo obiljezijima i na tekmu, skoro svaku :D
-LIBERO-
Čiča Gliša

#69791 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

leškarenje wrote:Evo trening dresova...kaze mi ovaj cova sto radi u Haadu da su novi dresovi ekstra dobri,ima kaze dvije-tri nijanse bordo boje na njima,nisam vidio...

Image
Jel ko skont'o :D . Lijevi dres, kroz okovratnik se vidi da nesto pise na ledjima. Kao pisanim slovima (?)
Desni, bolji :D , dres, vidi se obris starog, prvog, grba. Jos ako skontas da su ovo trening dresovi, stvarno nisu losi.

Sad' me jos vise interesuje kakvi ce biti ti zvanicni, kada se Haad ovoliko zadao oko trening dresova :D
Stroj-2

#69792 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Stroj-2 »

Jel nam ovo dolazi pojacanje iz Nimberga !? :D
Logovan

#69793 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

@leškarenje Jesi to ti crtao?
-LIBERO-
Čiča Gliša

#69794 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

:D :thumbup:
Logovan

#69795 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

leškarenje wrote:
Logovan wrote:@leškarenje Jesi to ti crtao?
Jesam :D ali sa projektorom...bacis sliku koju hoces,lagano zadas "suhom" olovkom samo da ostane ono okvirno kako treba da izgleda i onda poslije kist u ruke i gari :izet: mene ledja safatala drama dok sam ovo zavrsio.
:thumbup: :thumbup:

Pusti leđa, isplatilo ti se, što je najbitnije. :D
-LIBERO-
Čiča Gliša

#69796 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

:lol:
Ovu mozes kaciti k'o zastavu iznad kapije (vezano za onu pricu sa HZ teme :D ).

Svi smo mi fanatici, al ti.... :D :thumbup:
Stroj-2

#69797 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Stroj-2 »

Aferim lesko, aferim :D :thumbup:
todd_smith

#69798 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

Nemam pojma sto su novu garnituru izbacili, meni bzvze dresovi fkt, kao nesto iz odbacene hrpe dizajna za Galatin dres. TJ AKO JESU DRESOVI

Jer pola kazu za trening, pola novi dres, ako je za trening onda neka rade sta hoce neka je rozo sto se mene tice

Kazem bzvze jer ove sto smo sad imali ove sezone tj

-bordo sa bijelom kragnom
-bijeli sa linijama preko prsa
-bijeli/bordo sa imenima

ta tri dresa su meni preprepredobra, po meni najjaci dizajn/ovi koje smo usudio bih se reci pa cak ikada do sada imali, samo da su doradili na materijalu i tu investirali da bude top kvalitet jer ono sto se prodaje u fan shopu za bijeli dres je uzas, ali dizajn predobar
todd_smith

#69799 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

ti si onda slijep ili samo jednu rijec procitas i pritisnes "odgovori", jer fino kazem ovi sad dresovi tj od pocetka ove aktuelne sezone su meni prejjebeni i da su ekstra

ovo za danasnje kazem pola raje kaze trening, pola dres...ako je za trening onda me zalibo da je rozo taman, ali za dresa mi je glupo kada imas vec 3 verzije koje ne znas koja je bolja od koje
R2D2_SA

#69800 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by R2D2_SA »

Lesko je li tebi raja kad dodje u kucu odmah pita gdje je odjel za clanstvo, da uzmu clansku :thumbup: Svaka cast.

A Toddu ce ovi novi dresovi biti preprepredobri kad izadje garnitura poslije njih :D

Cekamo nijansirane onda
Locked