Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
245
44%
ne
30
5%
od*ebi Chmoljo, naporan si
283
51%

Total votes: 558

Bosnian Dragon1

#6976 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Bosnian Dragon1 »

valja li sta splinter cell blacklist
Pokerboy11

#6977 Re: Odg: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati ban

Post by Pokerboy11 »

arnes_king wrote:Ma daaaj ba ljudi nije ova irga normalna, ne mogu vjerovat da su je napravili ovakvu kakvu jesu pa svakim satom igre me sve vise zavlaci, sta sam sve vidio do sad u igri a jos nista vidio nisam, misije sam dosao tek do toga da sam dobio i michaela :D :D

Pa mislim da cu na ovoj igri imati 1000+ sati gameplay-a :D :D

P.S. saobracaj zna biti toliko gust da bude i pravih zastoja :D
Daj ba jesi normalan :( ima nas koji nemamo konzolu hahahhaha :mad: :D

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk 4
Maharadza

#6978 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Maharadza »

Bosnian Dragon1 wrote:valja li sta splinter cell blacklist
Prejak, ko voli "stealth" igre tipa hitman i sl. ovo je def. za njega, mada možeš ići i na "rambo" style ako ti dopizdi šunjanje mada je u tome slučaju mnogo teže, barem po meni jer AI je stvarno inteligentan i likovi bježe od tebe, u zaklon idu taman' kad zapucaš itd. Možda jedina "mana" igre je što zauzme pomalo bezobraznih 20GB prostora na disku (jedan FarCry 3 sa onolikom mapetinom od nekoliko ostrva ni 10GB nije velik) pa se automatski požuruješ da je čim prije završiš i pobrišeš, barem je u mene takva situacija pošto sam trenutno u belaju sa prostorom! :mrgreen:
BegA_

#6979 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by BegA_ »

:shock: Zadivljen sam sa peticom. Ne izlazim iz kuce sljedecih mjesec dana, pa makar...

@arnes_king
Kol'ko misija moram odraditi da bi mogao igrati sa Trevorom?
l33t

#6980 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by l33t »

BegA_ wrote::shock: Zadivljen sam sa peticom. Ne izlazim iz kuce sljedecih mjesec dana, pa makar...

@arnes_king
Kol'ko misija moram odraditi da bi mogao igrati sa Trevorom?
samo pravi pauze i jedi dobro, ponekad vjezbaj malo. GL HF :D
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#6981 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by dr.gog »

BadBoy wrote:
Madrid wrote:
dr.gog wrote:Fifa 'vako PES 'nako, strategije i taktike,lopuže i banditi u skupim kolima retardiranih SAD gradova...

Nego..ima li šta normalno, preko nišana, u prvom licu?

Nešto razmišljam o Dishonored :D ?
Inace ne volim FPS igre, vecina ih je tipa COD i BF sto se tice SP, bez price, atmosfere...
Al Far Cry 3 mi nije bio los, a trenutno igram Metro Last Light, igra je nevjerovatna (pojede i taj Far Cry 3 koji je kao bio igra godine, a ustvari tek solidan FPS ako ga uspoređujemo sa nekim starijima) :thumbup:
I za Dishonored sam cuo samo rjeci hvale, al ga nisam jos odigrao...
Topla preporuka za Dishonored, meni je igra odlična.
Hvala. Danas sam iskoristio account STEAM-a od svog druga, gdje je u pozamašnoj kolekciji i Dishonored. Igra je zanimljiva, podsjeća me na RAGE, Stalker i slične "pričalice" pucačine u indie postapokaliptičnom folu. Mada je između Stalkera i tih igara ambis od najmanje 5 praznih mjesta :wink:

Upao sam na neki saved game oko sredine :D ...Nije loše i preigraću je.

Metro Last Light je također odličan, nažalost preigrah ga brzo. Mislim da su uspjeli da sačuvaju naslov jer je nastavak Metroa potpuno jasno prikazao čitavu priču koja je zaista zanimljiva, da ne pominjem onu dozu emotivnosti i noira koju retardirane američke igre nemaju već godinama( od kako Valve uživa u HL penziji). Toplo preporučujem da Metro odigrate na najjačim postavkama ukoliko vam konfiguracija kompa to dopušta, i također, uz obavezne slušalice..

Glede GTA...ne znam, nisam ljubitelj dešavanja koja su tema te igre..sit sam MTV kulture :roll:
Decerto
Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.

#6982 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Decerto »

dr.gog wrote:

Hvala. Danas sam iskoristio account STEAM-a od svog druga, gdje je u pozamašnoj kolekciji i Dishonored. Igra je zanimljiva, podsjeća me na RAGE, Stalker i slične "pričalice" pucačine u indie postapokaliptičnom folu. Mada je između Stalkera i tih igara ambis od najmanje 5 praznih mjesta :wink:

Upao sam na neki saved game oko sredine :D ...Nije loše i preigraću je.

Metro Last Light je također odličan, nažalost preigrah ga brzo. Mislim da su uspjeli da sačuvaju naslov jer je nastavak Metroa potpuno jasno prikazao čitavu priču koja je zaista zanimljiva, da ne pominjem onu dozu emotivnosti i noira koju retardirane američke igre nemaju već godinama( od kako Valve uživa u HL penziji). Toplo preporučujem da Metro odigrate na najjačim postavkama ukoliko vam konfiguracija kompa to dopušta, i također, uz obavezne slušalice..

Glede GTA...ne znam, nisam ljubitelj dešavanja koja su tema te igre..sit sam MTV kulture :roll:
dota 2 je davno pregazila hl :D .Samo ovaj mjesec je bilo 6 miliona unique visitora,ili ti ga playera...koliko oni para zarade od cosmetic itema,compendiuma,kojekakvih kljuceva koji ti trebaju da otkljucas kutije koje dobijes poslije svakog gamea,mirni su jos 10 godina...pa eto,dovoljno je reci da su za ovaj zadnji "the international" izdvojili 3 miliona kao prize pool.
Bosnian Dragon1

#6983 Re: Odg: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati ban

Pokerboy11 wrote:
arnes_king wrote:Ma daaaj ba ljudi nije ova irga normalna, ne mogu vjerovat da su je napravili ovakvu kakvu jesu pa svakim satom igre me sve vise zavlaci, sta sam sve vidio do sad u igri a jos nista vidio nisam, misije sam dosao tek do toga da sam dobio i michaela :D :D

ma nema veze neka ih ,kad izadje za pc mi cemo se njima smijat, koja ce to ljepota biti samo na PC-u, gledam ovaj live stream, frajer ciljajuci dzojstikom vecinom puca pored meta, da ne govorim da jedva upravlja hodanjem lika i tako je koji god klip pogledas, kad igras na konzoli najbolje se samo vozit u autu i ne izlazit :D
Pokerboy11

#6984 Re: Odg: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati ban

Post by Pokerboy11 »

Bosnian Dragon1 wrote:
Pokerboy11 wrote:

ma nema veze neka ih ,kad izadje za pc mi cemo se njima smijat, koja ce to ljepota biti samo na PC-u, gledam ovaj live stream, frajer ciljajuci dzojstikom vecinom puca pored meta, da ne govorim da jedva upravlja hodanjem lika i tako je koji god klip pogledas, kad igras na konzoli najbolje se samo vozit u autu i ne izlazit :D
I ja sam gledao stream evo lik prekucao reko wtf zar vec .... al zato ce biti gta online i jos dosta sati igranja ...

House

#6985 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by House »

GTA V jede malu djecu :-) :D

kakva igra braco i sestre
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#6986 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

arnes_king wrote:Zna li neko sta znaci kada cujete neke otkucaje srca? Igram sa franklinom i prolazem kraj neke kuce kao stanovi za iznajmiti i primjetim da se tiho cuju otkucaji, kako se priblizavam ovoj kuci sve jace i jace, ne mogu nigdje uci a nesto ima jer na jedan cosak kad se priblizim najjace se cuje?
pa idi nađi walkthrough.

:oops:
scooby_dooby_doo

#6987 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by scooby_dooby_doo »

balim na stream :zjev:
House

#6988 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by House »

Najjace kad pada kisa :shock: rockstar nije normalan , kao da igram na next-gen konzoli ...
SmokingMan

#6989 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by SmokingMan »

House wrote:GTA V jede malu djecu :-) :D

Čekam da izadje za PC,inače do sada mi se od ovoga serijala samo svidio San Andreas,njega sam igrao na PS2,a ova petica me mnogo podsjeća na dobre stare dane...
Mustang1

#6990 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mustang1 »

Nece za pc uskoro ne cekajte :D
Bosnian Dragon1

#6991 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Mustang1 wrote:Nece za pc uskoro ne cekajte :D
suti :D
BadBoy

#6992 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by BadBoy »

Igra li neko onih WW II aviona - War Thunder?
Bosnian Dragon1

#6993 Re: Odg: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati ban

[quote="Pokerboy11"][quote="Bosnian Dragon1"][quote="Pokerboy11"][quote="arnes_king"]Ma daaaj ba ljudi nije ova irga normalna, ne mogu vjerovat da su je napravili ovakvu kakvu jesu pa svakim satom igre me sve vise zavlaci, sta sam sve vidio do sad u igri a jos nista vidio nisam, misije sam dosao tek do toga da sam dobio i michaela :D :D

I ja sam gledao stream evo lik prekucao reko wtf zar vec .... al zato ce biti gta online i jos dosta sati igranja ...

spava li ovaj lik uopste cijeli dan evo stream
Madrid

#6994 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Madrid »

House wrote:Najjace kad pada kisa :shock: rockstar nije normalan , kao da igram na next-gen konzoli ...
Kisa mi je najjaca u Sleeping Dogs (max postavke PC) i nema sanse da je to bolje urađeno na konzolama, pa iako je GTA u pitanju :-D

@dr.gog igram metro na max postavkama, igra izgleda nevjerovatno, svaka cast BF, Crysisu itd, ali Metro je sasvim druga stvar...
Kad sam uletio u jednu prostoriju, na stolu knjiga Metro 2033, a ova muzika se cuje, neprocjenjivo jbt :D

Mustang1

#6995 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mustang1 »

Ovaj igra ni u wc ne ide u pm .. Evo i reklame pocele na streamu :lol: :lol: Joj cirkusa jbt :D
Mustang1

#6997 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mustang1 »

Tenis bolji nego Top Spin :lol:
GoodTaste

#6998 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by GoodTaste »

Ima li za ARMA 3 kakav piratski server, zna li ko sta ? :D
ChillOut

#6999 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by ChillOut »

/
Last edited by ChillOut on 16/12/2013 11:35, edited 2 times in total.
BegA_

#7000 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by BegA_ »

z1xter wrote:
House wrote:GTA V jede malu djecu :-) :D

Čekam da izadje za PC,inače do sada mi se od ovoga serijala samo svidio San Andreas,njega sam igrao na PS2,a ova petica me mnogo podsjeća na dobre stare dane...
Mislio sam da nijednu igru necu igrati sa istim zarom k'o sto sam igrao GTA SA, al' eto GTA V je cak i premasila San Andreas.
Sve je perfektno, od samo atmosfere u igri pa nadalje.
Uzet' dobro se napusiti, upaliti GTA V i uzivati na plazi, planini, gledati zalazak sunca...
Posebno mi se svidjaju sitnice koje igru, makar meni cine dobrom. Naprimjer, sjednem u Michaelovoj kuci i zapalim cigaru. :D
Ovo je premasilo sva moja ocekivanja.

I jos nisam otkljucao jebenog Trevora. :zzzz:
Post Reply