Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
-
Bosnian Dragon1
#6976 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
valja li sta splinter cell blacklist
- Pokerboy11
#6977 Re: Odg: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati ban
Daj ba jesi normalanarnes_king wrote:Ma daaaj ba ljudi nije ova irga normalna, ne mogu vjerovat da su je napravili ovakvu kakvu jesu pa svakim satom igre me sve vise zavlaci, sta sam sve vidio do sad u igri a jos nista vidio nisam, misije sam dosao tek do toga da sam dobio i michaela![]()
Pa mislim da cu na ovoj igri imati 1000+ sati gameplay-a![]()
P.S. saobracaj zna biti toliko gust da bude i pravih zastoja
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk 4
- Maharadza
#6978 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Prejak, ko voli "stealth" igre tipa hitman i sl. ovo je def. za njega, mada možeš ići i na "rambo" style ako ti dopizdi šunjanje mada je u tome slučaju mnogo teže, barem po meni jer AI je stvarno inteligentan i likovi bježe od tebe, u zaklon idu taman' kad zapucaš itd. Možda jedina "mana" igre je što zauzme pomalo bezobraznih 20GB prostora na disku (jedan FarCry 3 sa onolikom mapetinom od nekoliko ostrva ni 10GB nije velik) pa se automatski požuruješ da je čim prije završiš i pobrišeš, barem je u mene takva situacija pošto sam trenutno u belaju sa prostorom!Bosnian Dragon1 wrote:valja li sta splinter cell blacklist
- BegA_
#6979 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
@arnes_king
Kol'ko misija moram odraditi da bi mogao igrati sa Trevorom?
-
l33t
#6980 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
samo pravi pauze i jedi dobro, ponekad vjezbaj malo. GL HFBegA_ wrote:Zadivljen sam sa peticom. Ne izlazim iz kuce sljedecih mjesec dana, pa makar...
@arnes_king
Kol'ko misija moram odraditi da bi mogao igrati sa Trevorom?
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#6981 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Hvala. Danas sam iskoristio account STEAM-a od svog druga, gdje je u pozamašnoj kolekciji i Dishonored. Igra je zanimljiva, podsjeća me na RAGE, Stalker i slične "pričalice" pucačine u indie postapokaliptičnom folu. Mada je između Stalkera i tih igara ambis od najmanje 5 praznih mjestaBadBoy wrote:Topla preporuka za Dishonored, meni je igra odlična.Madrid wrote:Inace ne volim FPS igre, vecina ih je tipa COD i BF sto se tice SP, bez price, atmosfere...dr.gog wrote:Fifa 'vako PES 'nako, strategije i taktike,lopuže i banditi u skupim kolima retardiranih SAD gradova...
Nego..ima li šta normalno, preko nišana, u prvom licu?
Nešto razmišljam o Dishonored?
Al Far Cry 3 mi nije bio los, a trenutno igram Metro Last Light, igra je nevjerovatna (pojede i taj Far Cry 3 koji je kao bio igra godine, a ustvari tek solidan FPS ako ga uspoređujemo sa nekim starijima)![]()
I za Dishonored sam cuo samo rjeci hvale, al ga nisam jos odigrao...
Upao sam na neki saved game oko sredine
Metro Last Light je također odličan, nažalost preigrah ga brzo. Mislim da su uspjeli da sačuvaju naslov jer je nastavak Metroa potpuno jasno prikazao čitavu priču koja je zaista zanimljiva, da ne pominjem onu dozu emotivnosti i noira koju retardirane američke igre nemaju već godinama( od kako Valve uživa u HL penziji). Toplo preporučujem da Metro odigrate na najjačim postavkama ukoliko vam konfiguracija kompa to dopušta, i također, uz obavezne slušalice..
Glede GTA...ne znam, nisam ljubitelj dešavanja koja su tema te igre..sit sam MTV kulture
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#6982 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
dota 2 je davno pregazila hldr.gog wrote:
Hvala. Danas sam iskoristio account STEAM-a od svog druga, gdje je u pozamašnoj kolekciji i Dishonored. Igra je zanimljiva, podsjeća me na RAGE, Stalker i slične "pričalice" pucačine u indie postapokaliptičnom folu. Mada je između Stalkera i tih igara ambis od najmanje 5 praznih mjesta![]()
Upao sam na neki saved game oko sredine...Nije loše i preigraću je.
Metro Last Light je također odličan, nažalost preigrah ga brzo. Mislim da su uspjeli da sačuvaju naslov jer je nastavak Metroa potpuno jasno prikazao čitavu priču koja je zaista zanimljiva, da ne pominjem onu dozu emotivnosti i noira koju retardirane američke igre nemaju već godinama( od kako Valve uživa u HL penziji). Toplo preporučujem da Metro odigrate na najjačim postavkama ukoliko vam konfiguracija kompa to dopušta, i također, uz obavezne slušalice..
Glede GTA...ne znam, nisam ljubitelj dešavanja koja su tema te igre..sit sam MTV kulture
-
Bosnian Dragon1
#6983 Re: Odg: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati ban
ma nema veze neka ih ,kad izadje za pc mi cemo se njima smijat, koja ce to ljepota biti samo na PC-u, gledam ovaj live stream, frajer ciljajuci dzojstikom vecinom puca pored meta, da ne govorim da jedva upravlja hodanjem lika i tako je koji god klip pogledas, kad igras na konzoli najbolje se samo vozit u autu i ne izlazitPokerboy11 wrote:Daj ba jesi normalanarnes_king wrote:Ma daaaj ba ljudi nije ova irga normalna, ne mogu vjerovat da su je napravili ovakvu kakvu jesu pa svakim satom igre me sve vise zavlaci, sta sam sve vidio do sad u igri a jos nista vidio nisam, misije sam dosao tek do toga da sam dobio i michaela![]()
P.S. saobracaj zna biti toliko gust da bude i pravih zastojaima nas koji nemamo konzolu hahahhaha
![]()
- Pokerboy11
#6984 Re: Odg: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati ban
I ja sam gledao stream evo lik prekucao reko wtf zar vec .... al zato ce biti gta online i jos dosta sati igranja ...Bosnian Dragon1 wrote:ma nema veze neka ih ,kad izadje za pc mi cemo se njima smijat, koja ce to ljepota biti samo na PC-u, gledam ovaj live stream, frajer ciljajuci dzojstikom vecinom puca pored meta, da ne govorim da jedva upravlja hodanjem lika i tako je koji god klip pogledas, kad igras na konzoli najbolje se samo vozit u autu i ne izlazitPokerboy11 wrote:Daj ba jesi normalanarnes_king wrote:Ma daaaj ba ljudi nije ova irga normalna, ne mogu vjerovat da su je napravili ovakvu kakvu jesu pa svakim satom igre me sve vise zavlaci, sta sam sve vidio do sad u igri a jos nista vidio nisam, misije sam dosao tek do toga da sam dobio i michaela![]()
P.S. saobracaj zna biti toliko gust da bude i pravih zastojaima nas koji nemamo konzolu hahahhaha
![]()
- House
#6985 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
GTA V jede malu djecu

kakva igra braco i sestre
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#6986 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
pa idi nađi walkthrough.arnes_king wrote:Zna li neko sta znaci kada cujete neke otkucaje srca? Igram sa franklinom i prolazem kraj neke kuce kao stanovi za iznajmiti i primjetim da se tiho cuju otkucaji, kako se priblizavam ovoj kuci sve jace i jace, ne mogu nigdje uci a nesto ima jer na jedan cosak kad se priblizim najjace se cuje?
- scooby_dooby_doo
- House
#6988 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Najjace kad pada kisa
rockstar nije normalan , kao da igram na next-gen konzoli ...
- SmokingMan
#6989 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Čekam da izadje za PC,inače do sada mi se od ovoga serijala samo svidio San Andreas,njega sam igrao na PS2,a ova petica me mnogo podsjeća na dobre stare dane...House wrote:GTA V jede malu djecu![]()
-
Mustang1
#6990 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nece za pc uskoro ne cekajte 
-
Bosnian Dragon1
#6991 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
sutiMustang1 wrote:Nece za pc uskoro ne cekajte
-
BadBoy
#6992 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Igra li neko onih WW II aviona - War Thunder?
-
Bosnian Dragon1
#6993 Re: Odg: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati ban
[quote="Pokerboy11"][quote="Bosnian Dragon1"][quote="Pokerboy11"][quote="arnes_king"]Ma daaaj ba ljudi nije ova irga normalna, ne mogu vjerovat da su je napravili ovakvu kakvu jesu pa svakim satom igre me sve vise zavlaci, sta sam sve vidio do sad u igri a jos nista vidio nisam, misije sam dosao tek do toga da sam dobio i michaela

Pa mislim da cu na ovoj igri imati 1000+ sati gameplay-a

Daj ba jesi normalan
ima nas koji nemamo konzolu hahahhaha

ma nema veze neka ih ,kad izadje za pc mi cemo se njima smijat, koja ce to ljepota biti samo na PC-u, gledam ovaj live stream, frajer ciljajuci dzojstikom vecinom puca pored meta, da ne govorim da jedva upravlja hodanjem lika i tako je koji god klip pogledas, kad igras na konzoli najbolje se samo vozit u autu i ne izlazit
I ja sam gledao stream evo lik prekucao reko wtf zar vec .... al zato ce biti gta online i jos dosta sati igranja ...
spava li ovaj lik uopste cijeli dan evo stream
Pa mislim da cu na ovoj igri imati 1000+ sati gameplay-a
Daj ba jesi normalan
ma nema veze neka ih ,kad izadje za pc mi cemo se njima smijat, koja ce to ljepota biti samo na PC-u, gledam ovaj live stream, frajer ciljajuci dzojstikom vecinom puca pored meta, da ne govorim da jedva upravlja hodanjem lika i tako je koji god klip pogledas, kad igras na konzoli najbolje se samo vozit u autu i ne izlazit
I ja sam gledao stream evo lik prekucao reko wtf zar vec .... al zato ce biti gta online i jos dosta sati igranja ...
spava li ovaj lik uopste cijeli dan evo stream
-
Madrid
#6994 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kisa mi je najjaca u Sleeping Dogs (max postavke PC) i nema sanse da je to bolje urađeno na konzolama, pa iako je GTA u pitanjuHouse wrote:Najjace kad pada kisarockstar nije normalan , kao da igram na next-gen konzoli ...
@dr.gog igram metro na max postavkama, igra izgleda nevjerovatno, svaka cast BF, Crysisu itd, ali Metro je sasvim druga stvar...
Kad sam uletio u jednu prostoriju, na stolu knjiga Metro 2033, a ova muzika se cuje, neprocjenjivo jbt
-
Mustang1
#6995 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ovaj igra ni u wc ne ide u pm .. Evo i reklame pocele na streamu
Joj cirkusa jbt 
-
Bosnian Dragon1
-
Mustang1
#6997 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Tenis bolji nego Top Spin
-
GoodTaste
#6998 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ima li za ARMA 3 kakav piratski server, zna li ko sta ? 
-
ChillOut
#6999 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
/
Last edited by ChillOut on 16/12/2013 11:35, edited 2 times in total.
- BegA_
#7000 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Mislio sam da nijednu igru necu igrati sa istim zarom k'o sto sam igrao GTA SA, al' eto GTA V je cak i premasila San Andreas.z1xter wrote:Čekam da izadje za PC,inače do sada mi se od ovoga serijala samo svidio San Andreas,njega sam igrao na PS2,a ova petica me mnogo podsjeća na dobre stare dane...House wrote:GTA V jede malu djecu![]()
Sve je perfektno, od samo atmosfere u igri pa nadalje.
Uzet' dobro se napusiti, upaliti GTA V i uzivati na plazi, planini, gledati zalazak sunca...
Posebno mi se svidjaju sitnice koje igru, makar meni cine dobrom. Naprimjer, sjednem u Michaelovoj kuci i zapalim cigaru.
Ovo je premasilo sva moja ocekivanja.
I jos nisam otkljucao jebenog Trevora.