Popratni looknova_ja wrote:Skoro kao i teta sa Barbie majicom , plus popratni lookinsomnia78 wrote:Jeste. Stvarno je seksi kad rudonja od 40 godina nosi AC DC majicu.Hajte molim vas
Moj muz kaze sigurno nemaju nikog svog da im kaze
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Popratni looknova_ja wrote:Skoro kao i teta sa Barbie majicom , plus popratni lookinsomnia78 wrote:Jeste. Stvarno je seksi kad rudonja od 40 godina nosi AC DC majicu.Hajte molim vas
Nije se to meni desilo, već nekom drugom gore iznad. Ja se samo nadovezao.HAVANA wrote: Ma da si potkosulju naizvrat obuko,da je njoj kliknulo u glavi ,vidio bi ti nju opet.Nesta si ti drugo zajebo.
A kad zeMska od 40 godina nosi majicu acegromdece?insomnia78 wrote:Jeste. Stvarno je seksi kad rudonja od 40 godina nosi AC DC majicu.Hajte molim vas
Ako ima dobre grudi, nis ne smeta..Ommadawn wrote:A kad zeMska od 40 godina nosi majicu acegromdece?insomnia78 wrote:Jeste. Stvarno je seksi kad rudonja od 40 godina nosi AC DC majicu.Hajte molim vas
Smeta majicaanimals wrote:Ako ima dobre grudi, nis ne smeta..Ommadawn wrote:A kad zeMska od 40 godina nosi majicu acegromdece?insomnia78 wrote:Jeste. Stvarno je seksi kad rudonja od 40 godina nosi AC DC majicu.Hajte molim vas
Ommadawn wrote:A kad zeMska od 40 godina nosi majicu acegromdece?insomnia78 wrote:Jeste. Stvarno je seksi kad rudonja od 40 godina nosi AC DC majicu.Hajte molim vas
pa dobro, barbike su u pravilu dječja zanimacija, dok rok muziku slušaju, između ostalih, i ljudi u zrelim godinama i to sa dobrim razlogom; ima se šta poslušati..nova_ja wrote:Skoro kao i teta sa Barbie majicom , plus popratni lookinsomnia78 wrote:Jeste. Stvarno je seksi kad rudonja od 40 godina nosi AC DC majicu.Hajte molim vas
Radje neg kostim i stikle.Ommadawn wrote:A kad zeMska od 40 godina nosi majicu acegromdece?insomnia78 wrote:Jeste. Stvarno je seksi kad rudonja od 40 godina nosi AC DC majicu.Hajte molim vas
Pa da...to ne volim...da neko ostane u onom jednom krugu od prije 20 godina...moonca wrote:hm .. ali to je on/ona .. manje vishe svi ostajemo osjecajni, nekom nashem stilu..
insomnia78 wrote:Jeste. Stvarno je seksi kad rudonja od 40 godina nosi AC DC majicu.Hajte molim vas

Od 40 godinaHAVANA wrote:insomnia78 wrote:Jeste. Stvarno je seksi kad rudonja od 40 godina nosi AC DC majicu.Hajte molim vas
MoRe li Stulic?![]()
Ni ja ovo ne mogu svariti ... zaglavljeni ljudi u vremenu.pustopoljina wrote: Ne mogu zamisliti da jos slusam samo 4 banda i kapak.
Bas to i govori o licnosti.
Tad mi je bilo 38,vidis kolisno je dijete,sad u srednjoj...pustopoljina wrote:Od 40 godinaHAVANA wrote:insomnia78 wrote:Jeste. Stvarno je seksi kad rudonja od 40 godina nosi AC DC majicu.Hajte molim vas
MoRe li Stulic?![]()
![]()
Nisam nikad ni slusao 4 benda.Ni tad,ni sad.Sve moze,staro,novo,sve vrste pa do cigana i tamburasa...Sve sto je muzika.alibaba_i_30_godina wrote:Ni ja ovo ne mogu svariti ... zaglavljeni ljudi u vremenu.pustopoljina wrote: Ne mogu zamisliti da jos slusam samo 4 banda i kapak.
Sta ti govori.pustopoljina wrote:Pa da...to ne volim...da neko ostane u onom jednom krugu od prije 20 godina...moonca wrote:hm .. ali to je on/ona .. manje vishe svi ostajemo osjecajni, nekom nashem stilu..
Ne mogu zamisliti da jos slusam samo 4 banda i kapak.
A i ne odnosi se na tebe..HAVANA wrote:Nisam nikad ni slusao 4 benda.Ni tad,ni sad.Sve moze,staro,novo,sve vrste pa do cigana i tamburasa...Sve sto je muzika.alibaba_i_30_godina wrote:Ni ja ovo ne mogu svariti ... zaglavljeni ljudi u vremenu.pustopoljina wrote: Ne mogu zamisliti da jos slusam samo 4 banda i kapak.
Sta mi govori...da mi nije zanimljivo na duze staze.moonca wrote:Sta ti govori.pustopoljina wrote:Pa da...to ne volim...da neko ostane u onom jednom krugu od prije 20 godina...moonca wrote:hm .. ali to je on/ona .. manje vishe svi ostajemo osjecajni, nekom nashem stilu..
Ne mogu zamisliti da jos slusam samo 4 banda i kapak.
slusati muziku, ponasati se prema nekim godinama -- mozda s malim promjenama, ali za odjecu sam da se nosi kako se ko osjeca - volim vidjeti starije muskarce - obuceni po zadnjoj modi- ali njima prikladnim bojama .
hm ... diskutabilno...pustopoljina wrote: Sta mi govori...da mi nije zanimljivo na duze staze.
Dobro, znala sam i jednog starijeg ciku, novinara...on bi odgovarao tom opisu...stari hipi, sa ćukom i sesirommoonca wrote:hm ... diskutabilno...pustopoljina wrote: Sta mi govori...da mi nije zanimljivo na duze staze.