Jel' on inace svaku realovu tekmu igra kao sinoc, udje pa ....... sta ?
Igracina.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Nadigrao je Songacikavelja wrote:Inace, dobar Modric, ubica pravi, kolk'o ono para dadose za njega ?
Igracina.
ultima_palabra wrote:Nadigrao je Songacikavelja wrote:Inace, dobar Modric, ubica pravi, kolk'o ono para dadose za njega ?
Igracina.
ultima_palabra wrote:Nadigrao je Songacikavelja wrote:Inace, dobar Modric, ubica pravi, kolk'o ono para dadose za njega ?
Igracina.
pa nije ni song doso za porciju cevapa...a luka je i odigro i odradio puno vise od njega dosad...cikavelja wrote:ultima_palabra wrote:Nadigrao je Songacikavelja wrote:Inace, dobar Modric, ubica pravi, kolk'o ono para dadose za njega ?
Igracina.
Ih, pa ti si pravo uporedio, igracina placena 30 milja funti od kojeg je Spanija ocekivala najmanje go i toliko asistencija po tekmi i Alexa, lik koji da mu ne kazu, ne bi znao za koga igra, dramaticno si mi ovo uradio, mog'o si uporediti i pobjednika skokova u Bisheshofenu, isto bi bilo .
Ja samo pomenuh da je Luka, igracina
Ti koji su očekivali to nemaju veze sa fudbalom... ni Xabi Alonso nema puno golova ni asistencija, pa niko ne spori njegovu vrijednost.cikavelja wrote:ultima_palabra wrote:Nadigrao je Songacikavelja wrote:Inace, dobar Modric, ubica pravi, kolk'o ono para dadose za njega ?
Igracina.
Ih, pa ti si pravo uporedio, igracina placena 30 milja funti od kojeg je Spanija ocekivala najmanje go i toliko asistencija po tekmi i Alexa, lik koji da mu ne kazu, ne bi znao za koga igra, dramaticno si mi ovo uradio, mog'o si uporediti i pobjednika skokova u Bisheshofenu, isto bi bilo .
Ja samo pomenuh da je Luka, igracina
došo đetli sve pošutoleet wrote:nisam imao mogučćnost sa pregledam klasiko, more li mi ko prepričat' šta se zbivalo ?
leet wrote:nisam imao mogučćnost sa pregledam klasiko, more li mi ko prepričat' šta se zbivalo ?
Igra između dva 16-erca, utakmica prava prvenstvena, igrači ispoštovali sve što su se dogovorili u svlačionicu, ne bih komentarisao suđenje.leet wrote:nebudite neozbiljni 'bem vam trotoar, kako su iz gledale najbolje šansone na utakmici to mi reknite ? kako su oba ova gola padnula ?
Evo na Sport Klub snimak tekme pa gledaj.. ako imas Sport Klubleet wrote:nebudite neozbiljni 'bem vam trotoar, kako su iz gledale najbolje šansone na utakmici to mi reknite ? kako su oba ova gola padnula ?
pa jeli bilo dobro to suđdženje, koje bio sudija ?ultima_palabra wrote:Igra između dva 16-erca, utakmica prava prvenstvena, igrači ispoštovali sve što su se dogovorili u svlačionicu, ne bih komentarisao suđenje.leet wrote:nebudite neozbiljni 'bem vam trotoar, kako su iz gledale najbolje šansone na utakmici to mi reknite ? kako su oba ova gola padnula ?
nejmam Sport Klub nego samo ove are na sport čenele, imadeš li kaki strim ?Mikady wrote:Evo na Sport Klub snimak tekme pa gledaj.. ako imas Sport Klubleet wrote:nebudite neozbiljni 'bem vam trotoar, kako su iz gledale najbolje šansone na utakmici to mi reknite ? kako su oba ova gola padnula ?
Ma Messi i ako uzima to, sigurno nije jedini.Mikady wrote:@cikavelja smiri se kusali smo vlastitu medicinu rekli bitreba biti objektivan.
Tekma je trebala da bude prekinuta nakon sto je Pike gadjan sa tupim predmetom a sjecam se kad je Figo gadjan sa staklenom flasom i svinjskom glavom pa nije bilo prekida.. treba biti objektivan sve je to showa ja volim show, ko ga ne voli neka ne gleda danasnji nogomet ili bilo koji drugi sport osim šaha, šah je uvijek bio dosadan..
Nadam se samo da nece izbiti skandal za 10g kako je Messi kao ovaj sto je raju zajebo na biciklu..
U lazi su kratke noge doduse doping i jeste pomogao Messiju u njegovom kljucnom pocetku ali jos se ne zna koju i kakvu vrstu trajnog dopinga je mozda upravo i koristio Messi, ne znam..
Cim je usao, meni je bio neprimjetan. Ali kasnije se malo popravio. Fazon je u tome da na onoj poziciji je tesko doci do lopte. Barcelona nije dopustala da lopta ide u sredinu, a i Realovi igraci su radije dodavali po bokovima zbog straha da se lopta izgubi na sredini terena, sto bi bilo izuzetno opasno. Tako da je i Ozil do ozbiljnijeg posjeda dolazio na bokovima ulaskom Modrica.ultima_palabra wrote: Ti koji su očekivali to nemaju veze sa fudbalom... ni Xabi Alonso nema puno golova ni asistencija, pa niko ne spori njegovu vrijednost.
Sinoć je odradio sasvim dobar posao, uvijek dostupan za pas... Ozil je dobio više slobode što je i rezultiralo golom.
Ma jeste, Barcelona je žrtvovala lijevi bok, Iniesta je bio 4.čovjek u sredini terena, i Messi de facto peti, jer se vraćao nazad po loptu. Tu teško da se moglo proći, ključ je bila brza lopta Xabija ili Modrića na krilo... a tu je Ozil nanio dosta štete u zadnjih pola sata.fixer wrote:Cim je usao, meni je bio neprimjetan. Ali kasnije se malo popravio. Fazon je u tome da na onoj poziciji je tesko doci do lopte. Barcelona nije dopustala da lopta ide u sredinu, a i Realovi igraci su radije dodavali po bokovima zbog straha da se lopta izgubi na sredini terena, sto bi bilo izuzetno opasno. Tako da je i Ozil do ozbiljnijeg posjeda dolazio na bokovima ulaskom Modrica.ultima_palabra wrote: Ti koji su očekivali to nemaju veze sa fudbalom... ni Xabi Alonso nema puno golova ni asistencija, pa niko ne spori njegovu vrijednost.
Sinoć je odradio sasvim dobar posao, uvijek dostupan za pas... Ozil je dobio više slobode što je i rezultiralo golom.
Najsmjesnije je sto njegovi kriticari priznaju da ga ne gledaju stalno cim pitaju da li ovako stalno igra.A formirat o nekome misljenje na osnovu odgledanih max 20% njegovih minuta provedenih u igri ove sezone je amaterski pristup
Bravo. Samo sto je u toj formaciji, u nivou Xabija bio Khedira. A Modricu je zamisljeno da bude malo istureniji. Bukvalno, on je igrao na najrizicnijem dijelu terena, onom koji je najbolje pokriven. Bas sam to pratio za vrijeme tekme. Modric se otvori, trazi pas, igrac ga vidi i uputi loptu na bok. Jednostavno su se odlucivali da dodaju tamo gdje i kad izgube loptu, nije neki rizik.ultima_palabra wrote: Ma jeste, Barcelona je žrtvovala lijevi bok, Iniesta je bio 4.čovjek u sredini terena, i Messi de facto peti, jer se vraćao nazad po loptu. Tu teško da se moglo proći, ključ je bila brza lopta Xabija ili Modrića na krilo... a tu je Ozil nanio dosta štete u zadnjih pola sata.
Kako volim kad zakukate zbog ovog.505sCrtom wrote: