Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
de facto. wrote:Gdje u Sa uraditi privremenu(onu na 4 godine) tetovažu i koje su cijene?
Hvalaa
ja radila u Ten San-u, kao 5 godina traje... 7 godina poslije, jos uvijek je tu
molim ako može malo više info o tome može i na pp, planiram i ja nešto slično pa me ta opcija zanima, koliko sam vidio ima jedna tema o tome na forumu al je stara
Secondary wrote:Gdje kupiti starke i po kojim cijenama )
sport life
duboke 99 KM, plitke 90 KM
P.S. ne uzimaj plave, imaju neku gresku u seriji, tri puta sam im vracala starke i na kraju sam morala uzeti lijevu iz jedne kutije i desnu iz druge jer je apsolutno svaki par imao neki feler (uglavnom na desnoj)
Nadam se da se ovo dešava samo ženskim
hotaa wrote:Gdje u Sa ima da se kupi ova Fred Perry majica i koja je cijena ?
Gdje si, navijač, nisam te prepozn'o?
Ako ti se kupuje original, nema ispod stoje u GMS-u, al' imaš na piku i po pijacama/buvljacima itd. za 20-30 KM
sport life
P.S. ne uzimaj plave, imaju neku gresku u seriji, tri puta sam im vracala starke i na kraju sam morala uzeti lijevu iz jedne kutije i desnu iz druge jer je apsolutno svaki par imao neki feler (uglavnom na desnoj)
to be honest, nosim muski broj tako da ta teorija pada u vodu
VenomousV wrote:to be honest, nosim muski broj tako da ta teorija pada u vodu
prije nego sto pitas - 42,5
opa onda se nadam da se to neće desiti mojim plavim starkama
dooooooobro pregledaj kad ih kupujes
meni se to zaista nikad dosad nije dogodilo a u subotu sam vise od pola sata provela kod njih u radnji (ona preko puta trznice) i bukvalno je svaki par koji su imali (moj broj naravno), ukljucujuci i dva para koja su donijeli iz druge radnje, imao neku gresku
sport life
hotaa wrote:Gdje u Sa ima da se kupi ova Fred Perry majica i koja je cijena ?
Gdje si, navijač, nisam te prepozn'o?
Ako ti se kupuje original, nema ispod stoje u GMS-u, al' imaš na piku i po pijacama/buvljacima itd. za 20-30 KM
Pa mora li se biti navijac kada se kupuje Fred Perry polo majic ?