Naravno da ne dobijaju i da su tih 2 - 3 kazni mjesecno malo jer da dobijaju za ili skoro svako nepropisno parkiranje u roku od 3 dana nikom od njih ne bi vise palo na pamet da se digne na pj. zoku ili ga 'ladno ostavi na sred ceste, ali tu je nasa nasa policija koja nista ne radu pa nemaju oko cega da se brinu!WildRedRose wrote:mislis da ne dobijaju kazne ? Mislis da im je zanimljivo sto placaju mjesecno bar po 2-3 kazne ? I tebi je to satisfakcija ?goran16v wrote:
Prva kazna od 40 KM i vidjeces kako ce se pjevajuci nositi paketi ne 100 nego 300m ako treba i to s pjesmom i da nista vise nece biti tesko!
"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
goran16v
#6976 Re: "Majstori" parkiranja
- WildRedRose
#6977 Re: "Majstori" parkiranja
itekako da dobiju! Zamisli kako je lijepo kada tegleci pakete, umorni po ovoj toploti, pridju dostavnom vozilu i vide kaznu koja je kao njihove dvije dnevnice.. ali opet, ko njih jebe, neka Goran i njemu slicni imaju sirine za 3 auta da prodju , kada ne znaju da voze. Nije ni cudo sto te ni jedna osoba sa foruma ne gotivi , kada ocito nemas ni trunke ljudskosti u sebi...goran16v wrote:
Naravno da ne dobijaju i da je malo tih 2 - 3 kazne jer da dobijaju z asvako pogresno parkiranje u roku od 3 dana nikom ne bi vise palo na pamet da se digne na pj. zoku ili ga 'ladno ostavi na sred ceste, ali tu je nasa nasa policija pa nemaju oko cega da se brinu!
Zapitam se da li bi tako govorio da je tvoj brat/otac/prijatelj jedan od ovih gore pomenutih, ali onda skontam, pa i rodjenu mamu bi zamijenio za jos jedan metar sirine ceste.
-
goran16v
#6978 Re: "Majstori" parkiranja
Koji dio recenice da dobijaju kazne ne bi drzali auta po cesti i trotoarima ti nije jasan?????WildRedRose wrote:itekako da dobiju! Zamisli kako je lijepo kada tegleci pakete, umorni po ovoj toploti, pridju dostavnom vozilu i vide kaznu koja je kao njihove dvije dnevnice.. ali opet, ko njih jebe, neka Goran i njemu slicni imaju sirine za 3 auta da prodju , kada ne znaju da voze. Nije ni cudo sto te ni jedna osoba sa foruma ne gotivi , kada ocito nemas ni trunke ljudskosti u sebi...goran16v wrote:
Naravno da ne dobijaju i da je malo tih 2 - 3 kazne jer da dobijaju z asvako pogresno parkiranje u roku od 3 dana nikom ne bi vise palo na pamet da se digne na pj. zoku ili ga 'ladno ostavi na sred ceste, ali tu je nasa nasa policija pa nemaju oko cega da se brinu!
Zapitam se da li bi tako govorio da je tvoj brat/otac/prijatelj jedan od ovih gore pomenutih, ali onda skontam, pa i rodjenu mamu bi zamijenio za jos jedan metar sirine ceste.
Zamisli kako je lijepo rudaru ili gradjevinaru koji fizikanere ili postaru koji tabana 8h na +40 pa ga opet niko ne pita za parking, ko njih jebe?! Sto ne mogu ove qurceve soc. osjetljivosti koja traje dok mu prvi put taj isti debil kojeg brani negdje ne zagradi prolaz ili prilaz.
- WildRedRose
#6979 Re: "Majstori" parkiranja
Hvala sto si mi potvrdio sve sto sam o tebi iznad napisala, i mogla bih jos i vise, ali ne zelim da se spustam na nivo na kojem si ti . 
-
goran16v
#6980 Re: "Majstori" parkiranja
Hvala i tebi sto je zbog tebe i tebi slicnih ova drzava u qurcu i anarhiji u kojoj jeste, ali tako nisko niko ne moze da se spusti, a ja mogu da primjetim da ti, sva tako satro soc. osjetljiva i uvidjavna (al aha), bas kao i ekspert prije tebe, nekako preskaces ostale kategorije koje imaju zahtejve poslove i sta bi bilo da svi oni tako rezonuju?WildRedRose wrote:Hvala sto si mi potvrdio sve sto sam o tebi iznad napisala, i mogla bih jos i vise, ali ne zelim da se spustam na nivo na kojem si ti .
Last edited by goran16v on 07/08/2013 16:23, edited 1 time in total.
- WildRedRose
- O'zone
- Globalni moderator
#6982 Re: "Majstori" parkiranja
Sivi golf,tip u majci na pruge ispred Forina vozač,Titova ulica cca 11:00 h, stao čoJK kupit piteeeee, sva četiri kolona do Kulovićeve ulice,ljudi sviraju boli njega K.

-
goran16v
#6983 Re: "Majstori" parkiranja
Pa kad nema argumenata udaris po smajlijima, a u drzavi u kojoj je 500k nezaposlenih ce na svakog "akademika" kojem je mrsko parirati po propisu i dostaviti paket biti bar 30 onih koji ce biti presretni da to rade kako treba i da zive ot toga.
- hopi
#6984 Re: "Majstori" parkiranja
moram reći da se slažem s goranom
ako se tu ne smije ostaviti auto pisao bi kasne tito da je a ne dostavna vozila, u mom kvartu baš znaju bezobrazno ostaviti kombije zbog par metara pa da se nikako ne može proći pa se mora oklo ići. Istina nisu ni oni krivi što nemaju predviđeno mjesto za parkirati, ali sami smo krivi što smo nesposobni da se napravi neki red, pa i vani ima prodavnica i dostavnih vozila pa nema šanse vidjeti kombi parkiran preko trotoara da se ne može proći i još situacija kao kod nas (zato jer su ljudi red uveli pa ima i mjesto i vrijeme za dostavna vozila).
ako se tu ne smije ostaviti auto pisao bi kasne tito da je a ne dostavna vozila, u mom kvartu baš znaju bezobrazno ostaviti kombije zbog par metara pa da se nikako ne može proći pa se mora oklo ići. Istina nisu ni oni krivi što nemaju predviđeno mjesto za parkirati, ali sami smo krivi što smo nesposobni da se napravi neki red, pa i vani ima prodavnica i dostavnih vozila pa nema šanse vidjeti kombi parkiran preko trotoara da se ne može proći i još situacija kao kod nas (zato jer su ljudi red uveli pa ima i mjesto i vrijeme za dostavna vozila).
-
goran16v
#6985 Re: "Majstori" parkiranja
U svakom normalnom gradu i drzavi pjesacka zona i ceste su svetinje gdje nema zaustavljanja i parkiranja, a dostave se rade na razne nacine, ali su u nasoj drzavi i za dezurne satro dusebriznike dostavnjaci izgleda ugrozena vrsta i u rangu doktora nauka koji moraju na metar autom prici da se ne daj boze ne strune i kile ne ponesu. 
-
zdruzdjo
#6986 Re: "Majstori" parkiranja
2001 bio u amsterdamu. Od 4 do 6:30 ujutro gori sve od dostavljaca.goran16v wrote:U svakom normalnom gradu i drzavi pjesacka zona i ceste su svetinje gdje nema zaustavljanja i parkiranja, a dostave se rade na razne nacine, ali su u nasoj drzavi i za dezurne satro dusebriznike dostavnjaci izgleda ugrozena vrsta i u rangu doktora nauka koji moraju na metar autom prici da se ne daj boze ne strune i kile ne ponesu.
Na mjestima gdje ne mogu prici dostavnim vozilima imaju kolica, neko obicna neko elektricna i furaj brate.
Jel to problem.?????
Tako se rjesavaju problemi.
Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2
- Hemera
#6987 Re: "Majstori" parkiranja
naravno glupo je nametati svoj neki nerazumni tempo nekome ko uci voziti tako da je sve otislo u qrespo wrote:nikome nije drago da se pegla al onda bar cekas isprekidanu
i pored toga izazivati sejtana sebi i drugom je ipak debilarija
-
ObserverMode
#6988 Re: "Majstori" parkiranja
Nema nikakve sumnje da ovaj Goran nikad nije sjeo za volan. Još jedan pješobus moralista.
-
drugi_profil
#6989 Re: "Majstori" parkiranja
E koji si ti lik. Ne mogu da se sjetim sta ono ti radis, ali cini mi se da si na budzetskoj sisi.goran16v wrote:Hvala i tebi sto je zbog tebe i tebi slicnih ova drzava u qurcu i anarhiji u kojoj jeste, ali tako nisko niko ne moze da se spusti, a ja mogu da primjetim da ti, sva tako satro soc. osjetljiva i uvidjavna (al aha), bas kao i ekspert prije tebe, nekako preskaces ostale kategorije koje imaju zahtejve poslove i sta bi bilo da svi oni tako rezonuju?WildRedRose wrote:Hvala sto si mi potvrdio sve sto sam o tebi iznad napisala, i mogla bih jos i vise, ali ne zelim da se spustam na nivo na kojem si ti .
-
ObserverMode
#6990 Re: "Majstori" parkiranja
Ne namećem ja nikom nikakav tempo, samo ga preteknem pri čemu sam vrlo pažljiv i ne ugrožavam nikog.Hemera wrote:naravno glupo je nametati svoj neki nerazumni tempo nekome ko uci voziti tako da je sve otislo u qrespo wrote:nikome nije drago da se pegla al onda bar cekas isprekidanu
i pored toga izazivati sejtana sebi i drugom je ipak debilarija
- Hemera
#6991 Re: "Majstori" parkiranja
po punoj liniji....
ne bi se dalje raspravljala,ima jos ljudi koji zele diskutovati da ne smetam...
-
ObserverMode
#6992 Re: "Majstori" parkiranja
Ima negdje pune linije i po nekoliko kilometara, ne pričam o Sarajevu.Hemera wrote:po punoj liniji....
Svojom diskusijom ni ti niti bilo ko drugi ne može smetati nikome na forumu, to je barem očigledno. Moguće je bez problema voditi više rasprava istovremeno, za to postoji citat.
-
goran16v
#6993 Re: "Majstori" parkiranja
Ni blizu parazitiranja na budzetsoj sisi, da ne kazem susta suprotnost i veliki protivnik toga.drugi_profil wrote:
E koji si ti lik. Ne mogu da se sjetim sta ono ti radis, ali cini mi se da si na budzetskoj sisi.
-
drugi_profil
#6994 Re: "Majstori" parkiranja
Hajd aferim, makar se tu slazemo.goran16v wrote:Ni blizu parazitiranja na budzetsoj sisi, da ne kazem susta suprotnost i veliki protivnik toga.drugi_profil wrote:
E koji si ti lik. Ne mogu da se sjetim sta ono ti radis, ali cini mi se da si na budzetskoj sisi.
-
goran16v
#6995 Re: "Majstori" parkiranja
Kakav ja i volan!ObserverMode wrote:Nema nikakve sumnje da ovaj Goran nikad nije sjeo za volan. Još jedan pješobus moralista.
- johntra
#6996 Re: "Majstori" parkiranja
Ne sjeda goran za volan, volan sjedne za gorana... 
- sema911s
#6997 Re: "Majstori" parkiranja
mali doprinos
http://imageshack.us/g/191/ltgt.jpg/
http://img191.imageshack.us/slideshow/w ... d=ltgt.jpg
<embed src="http://imageshack.us/slideshow/smilplayer.swf" width="426" height="320" name="smilplayer" id="smilplayer" bgcolor="FFFFFF" menu="false" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" flashvars="id=imageshack/"/>
http://imageshack.us/g/191/ltgt.jpg/
http://img191.imageshack.us/slideshow/w ... d=ltgt.jpg
<embed src="http://imageshack.us/slideshow/smilplayer.swf" width="426" height="320" name="smilplayer" id="smilplayer" bgcolor="FFFFFF" menu="false" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" flashvars="id=imageshack/"/>
- Bakir1
#6998 Re: "Majstori" parkiranja
"jadni" taksisti oni rade svoj posao pa neka se zaustavljaju gdje im padne napamet, bez zmigavca...
"jadni" vozaci politicara oni samo rade svoj posao pa neka forsiraju kako vec forsiraju....
moram i ja sebi neko opravdanje naci kada postanem papak parkiranja, voznje, kulture zivljenja....
"jadni" vozaci politicara oni samo rade svoj posao pa neka forsiraju kako vec forsiraju....
moram i ja sebi neko opravdanje naci kada postanem papak parkiranja, voznje, kulture zivljenja....
-
goran16v
#6999 Re: "Majstori" parkiranja
Kad smislis sebi nadji i meni jedno!Bakir1 wrote:"jadni" taksisti oni rade svoj posao pa neka se zaustavljaju gdje im padne napamet, bez zmigavca...
-
goran16v
#7000 Re:
Al od 6.30 do 4 ujutro nigdje nijednog! Naravno da je to rjesenje ali nasi dostavljaci su nesto posebno, nemoj da se rano ustaju!zdruzdjo wrote:2001 bio u amsterdamu. Od 4 do 6:30 ujutro gori sve od dostavljaca.goran16v wrote:U svakom normalnom gradu i drzavi pjesacka zona i ceste su svetinje gdje nema zaustavljanja i parkiranja, a dostave se rade na razne nacine, ali su u nasoj drzavi i za dezurne satro dusebriznike dostavnjaci izgleda ugrozena vrsta i u rangu doktora nauka koji moraju na metar autom prici da se ne daj boze ne strune i kile ne ponesu.
Na mjestima gdje ne mogu prici dostavnim vozilima imaju kolica, neko obicna neko elektricna i furaj brate.
Jel to problem.?????
Tako se rjesavaju problemi.
Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2