Desavanja u Hrvatskoj
- stiv33
#6976 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Kako je tema o Dariju Kordiću zaključana obavještavaju se svi koji ga žele dočekati, mogu se s njim susresti u petak, 06.06. u 12.00 sati u zagrebačkoj zračnoj luci Pleso.
- Stjui
#6977 Re: Desavanja u Hrvatskoj
očekujel se dosta bobanovih četnika da pozdrave dolazak bobanovog glavosječe iz srednje bosne?stiv33 wrote:Kako je tema o Dariju Kordiću zaključana obavještavaju se svi koji ga žele dočekati, mogu se s njim susresti u petak, 06.06. u 12.00 sati u zagrebačkoj zračnoj luci Pleso.
-
Drinski
#6978 Re: Desavanja u Hrvatskoj
A sto ne organizuje docek u Ahmicima...kaze, lijepo, ljudi evo, kriv sam, jeo sam govna i sada sam svoje pošteno odslužio...moze on to reci i u Zagrebu, ali ipak mislim da bi to bilo vatrenije u Ahmićima.stiv33 wrote:Kako je tema o Dariju Kordiću zaključana obavještavaju se svi koji ga žele dočekati, mogu se s njim susresti u petak, 06.06. u 12.00 sati u zagrebačkoj zračnoj luci Pleso.
- It_is_a_Leclerc
#6979 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Danas je u zemlji koja se diči svojom "zapadnom uljudbom" na gotovo državnički način dočekan osuđeni ratni zločinac - Darijo Kordić. Vikalo se: "Za dom spremni" evocirajući uspomene na "radosne dane" Jasenovca i Stare Gradiške. Jedini koji je uspio konstatovati da se Hrvatska zapravo veseli i aplaudira čovjeku koji je pravosnažno osuđen za ubistvo, između ostalog, i tromjesečne bebe iz Ahmića, priveden je od strane hrvatske države jer - reći da je Darijo Kordić tzv. "Herceg Bosnu" vaspostavljao na dječijim leševima, na kosturima, na pepelu i prahu od bošnjačkih kuća, ne smije se u "europskoj Hrvatskoj".
Oni koji su tog nesretnog čovjeka koji je viknuo općepoznatu činjenicu da je Darijo Kordić, ni manje ni više, nego ubica, tukli i mlatili, ne samo da nisu privedni, već su u Hrvatskoj javnosti tretirani kao očekivana i normalna pojava, Uglavnom, Bošnjaci svoje zločince nikad nisu glorifikovali ili im priređivali svečene dočeke kao da su engleske kraljice, za razliku od država i naroda u regionu. To samo govori o civiliziranosti. I jednih i drugih.
Oni koji su tog nesretnog čovjeka koji je viknuo općepoznatu činjenicu da je Darijo Kordić, ni manje ni više, nego ubica, tukli i mlatili, ne samo da nisu privedni, već su u Hrvatskoj javnosti tretirani kao očekivana i normalna pojava, Uglavnom, Bošnjaci svoje zločince nikad nisu glorifikovali ili im priređivali svečene dočeke kao da su engleske kraljice, za razliku od država i naroda u regionu. To samo govori o civiliziranosti. I jednih i drugih.
- dalmatinka
#6980 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Možda bi gospodinu It_is_a_svakom_loncu_poklopac trebalo objasniti da nije država dočekala ovog lika, a ovih stotinjak njegovih pristaša nije cijeli narod.
- dalmatinka
#6981 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Oni s kojima ja nemam ništa, a stanoviti "gospodin" nas sve trpa u isti koš i još govori o civiliziranosti.sherbett wrote:i da nije lepo to što laže!
Tko su ti koji imaju vremena u 12h usred radnog dana da dočekuju na Plesu, a nije Janica Kostelić?!?!?!
- Renta
#6982 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Leclercu se priviđa državni vrh (na TV ne vidjeh nikoga) a stotinjak pristalica prevodi u cijeli narod.
Al svaku priliku da se ocrni Hrvate ne propušta. Oskar za hrvatomrsca.
Al svaku priliku da se ocrni Hrvate ne propušta. Oskar za hrvatomrsca.
- It_is_a_Leclerc
#6983 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Prvo, daleko više od sto ljudi je prisustvovalo.
Drugo, nisam vidio reakciju hrvatske države na ovo.
Treće, zašto je i po kom osnovu priveden ovaj što je vikao- Ubico, a ovi drugi nisu ?!
Drugo, nisam vidio reakciju hrvatske države na ovo.
Treće, zašto je i po kom osnovu priveden ovaj što je vikao- Ubico, a ovi drugi nisu ?!
- Renta
#6984 Re: Desavanja u Hrvatskoj
1. Dobro, 250 komada. Mijenja li na stvari?
2. Država se odavno izjasnila da prihvaća Haške presude. Doček Kordićevih prijatelja država ne može niti smije spriječiti niti ima išta s tim. On je slobodan čovjek, odslužio je svoje.
3. Imaš broj policije na http://www.mup.hr pa provjeri.
Pretpostavljam radi kršenja javnog reda i mira, a vjerojatno je vrijeđao prisutne. Da su ga tukli si izmislio jer ne postoji snimka niti na TV a spomenuli su da je spriječen fizički napad. Čak se čuje na snimci dočeka "ne diraj ga, ne diraj ga".
Uostalom, što je radio taj lik tamo? Da provocira, izaziva nerede?
Zar nikad dosta mržnje? Ljubav oslobađa Leclerc...
2. Država se odavno izjasnila da prihvaća Haške presude. Doček Kordićevih prijatelja država ne može niti smije spriječiti niti ima išta s tim. On je slobodan čovjek, odslužio je svoje.
3. Imaš broj policije na http://www.mup.hr pa provjeri.
Pretpostavljam radi kršenja javnog reda i mira, a vjerojatno je vrijeđao prisutne. Da su ga tukli si izmislio jer ne postoji snimka niti na TV a spomenuli su da je spriječen fizički napad. Čak se čuje na snimci dočeka "ne diraj ga, ne diraj ga".
Uostalom, što je radio taj lik tamo? Da provocira, izaziva nerede?
Zar nikad dosta mržnje? Ljubav oslobađa Leclerc...
Last edited by Renta on 07/06/2014 02:18, edited 1 time in total.
-
Bodkin
#6985 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Recimo da je on odsluzio svoje i da ga moze docekati ko hoce. Sa druge strane par stotina ljudi od skoro milionskog zagreba nije nesta tako da mislim da je to zanemarivo
- homega
#6986 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ima li Dario Kordić hrvatsko državljanstvo, i ako ima kako ga je dobio?stiv33 wrote:Kako je tema o Dariju Kordiću zaključana obavještavaju se svi koji ga žele dočekati, mogu se s njim susresti u petak, 06.06. u 12.00 sati u zagrebačkoj zračnoj luci Pleso.
- stiv33
#6987 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Nisam, imao sam drugog posla, objavio sam informaciju samo iz protesta zbog očigledne blokade državnih medija.sherbett wrote:stiv je sigurno bio prvi na Plesu
Imam samo hrvatsko državljanstvo, tako da zaista ne znam proceduru dobivanja istog, ali mislim da je za dobivanje hrvatskog državljanstva dovoljno da ti je barem jedan od roditelja Hrvat. Vidi za detalje: http://www.mup.hr/39.aspxhomega wrote:
Ima li Dario Kordić hrvatsko državljanstvo, i ako ima kako ga je dobio?
-
Bodkin
#6988 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Da ti je jedan od roditelja hrvat i da imas ispod 18 godina kad predajes zahtjevstiv33 wrote:Nisam, imao sam drugog posla, objavio sam informaciju samo iz protesta zbog očigledne blokade državnih medija.sherbett wrote:stiv je sigurno bio prvi na Plesu
Imam samo hrvatsko državljanstvo, tako da zaista ne znam proceduru dobivanja istog, ali mislim da je za dobivanje hrvatskog državljanstva dovoljno da ti je barem jedan od roditelja Hrvat. Vidi za detalje: http://www.mup.hr/39.aspxhomega wrote:
Ima li Dario Kordić hrvatsko državljanstvo, i ako ima kako ga je dobio?
- homega
#6989 Re: Desavanja u Hrvatskoj
stiv33 wrote:Kako je tema o Dariju Kordiću zaključana obavještavaju se svi koji ga žele dočekati, mogu se s njim susresti u petak, 06.06. u 12.00 sati u zagrebačkoj zračnoj luci Pleso.
Dočekao ga je Zoka Ivančić povicima "Sotono...ubojico" s transperentom "116" u rukama
Zoka, R E S P E C T
http://www.lupiga.com/vijesti/nezapamce ... no-ubojico
- stiv33
#6990 Re: Desavanja u Hrvatskoj
najvažnije da se živ izvukao
u Hrvatskoj je izgleda teško biti Zoka/Zoki
- Danguba
#6991 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Bas tako.stiv33 wrote:najvažnije da se živ izvukao![]()
Ovoj druzini ne bi bilo tesko Zoku upisati kao 117-tog.
- stiv33
#6992 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ipak je Zoki ostao pobjednik. Linić popušio. Vidjet ćemo tko je sljedeći na listi za odstrel. 
-
zg2
#6993 Re: Desavanja u Hrvatskoj
"pirova pobjeda"
- stiv33
#6994 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Jel to Komadina rekao?zg2 wrote:"pirova pobjeda"
Jedan od rijetkih koji shvaća da je došlo do raskola u stranci.
Predviđam nove izbore vrlo brzo.
- stiv33
#6995 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Mislim da je pobjedio ali vrlo tijesno, ako se ne varam 50:47 je bio omjer. S Komadinom na čelu SDP bi imao neke šanse, a ovako se jedino Karamarku smiješi pobjeda na idućim izborima.sherbett wrote:Ja mislim da je Zoki gubitnik. skoro polovica se ipak ne slaže s njim, druga polovica su oni koji ga se pretežito boje. i ja mislim da svi u stranci shvaćaju da se raspada, zbog bahatog, taštog poglupog Milanovića, al pare, moć i vlast su im draže od "ideala"
- stiv33
#6996 Re: Desavanja u Hrvatskoj
jok, to se glasalo za izbacivanje Linića. Ali Milanović je očekivao barem omjer 60:30 http://www.jutarnji.hr/sef-sdp-a-mislio ... a/1197729/sherbett wrote:po meni je 47:50 previše da bi bio pobjednik. to je gotovo polovica. da bi bio pobjednik, trebalo bi da bude mnogo veći broj u njegovu korist.
- dalmatinka
#6997 Re: Desavanja u Hrvatskoj
+zg2 wrote:"pirova pobjeda"
- homega
#6998 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Milanović bi bio veći pobjednik da je Linića ostavio u stranci, a iz Vlade ga je svakako trebao i prije odstraniti.stiv33 wrote:Ipak je Zoki ostao pobjednik. Linić popušio. Vidjet ćemo tko je sljedeći na listi za odstrel.
No, i ovako je u prednosti nad Linićevom frakcijom. Sada bi trebao, bilo bi politički mudro, raspisati unutarstranačke izbore - on ili rivali, pa kad odnese pobjedu, zatvorio bi ovo poglavlje i svima usta.
- stiv33
#6999 Re: Desavanja u Hrvatskoj
štob zaj... pa o tome ti i govorimsherbett wrote: pa o izbacivanju Linića ti i govorim![]()
nemoj da me zaje...*
Milanović je očekivao veću potporu, al je zvisio
a kompartiji odnosno njezinoj nasljednici mislim da će se raspasti vrlo brzo, čak ju i Yusipovic više ne podržava
a Komadina, Picula, Linić i druge zdrave snage trebale bi osnovat jednu modernu partiju ljevice jer nije u redu da Karamarko i Tomašićka ostanu bez oporbe
- stiv33
#7000 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Uzalud mu unutarstranački izbori, ali ako hoće neka se požuri jer ga čekaju parlamentarni izbori, a tamo sigurno gubi.homega wrote:
No, i ovako je u prednosti nad Linićevom frakcijom. Sada bi trebao, bilo bi politički mudro, raspisati unutarstranačke izbore - on ili rivali, pa kad odnese pobjedu, zatvorio bi ovo poglavlje i svima usta.
Osim toga blizu su i predsjednički izbori - Kolinda se opasno približila Yusipoviću.
Koji fijasko