To su Lešinari pjevali poslije utakmice.samo_ovaj_put wrote:predmet ismijavanja na grbavici lazar popovic postaje junak zelje u ovoj sezoni
4 je kljucna gola zabio,laktasi,siroki,2 borac
pjevanje "j..... te saraj'vo"-![]()
ne mozete bez nas
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
elSaik
#6976 Re: FK Zeljeznicar
- Haris.ba
#6977 Re: FK Zeljeznicar
Jes. Ja čuo sve ilahije navijači uče. Zato igrači Borca su izgubili. Meni su jadni ljudi koji se ne raduju napretku. Teško se može kvalitet lige povećati ako je Željo slab. Jer kad je Željo jak, i Sarajevo ima veću želju za boljim, pa to vuče i ostale. A veoma je važno da u ovome crnilu narod može da se ispuše navijajući, i gledajući normalan fudbal. A ne ko prije dvije godine kada su se igrači Želje valjali po terenu.
P.S.
Ne znam koliko ima provokatora koji navijajući žele proguravati ideje koje bi trebale biti odvojene od fudbala, ali veoma često se na Grbavici, naročito kad je puno navijača, zna osjetiti baš dobro određeni miomiris od "specijalne vrste duhana". Naročito na jugu. E sad, ne bi me čudilo da se nađe neko da problematizira što je taj "duhan" zelen.
P.S.
Ne znam koliko ima provokatora koji navijajući žele proguravati ideje koje bi trebale biti odvojene od fudbala, ali veoma često se na Grbavici, naročito kad je puno navijača, zna osjetiti baš dobro određeni miomiris od "specijalne vrste duhana". Naročito na jugu. E sad, ne bi me čudilo da se nađe neko da problematizira što je taj "duhan" zelen.
-
The 51st State
#6978 Re: FK Zeljeznicar
apsolutna pozitivna pojava, smiruje strasti, barem sto se tice ovog p.s..Haris.ba wrote:Jes. Ja čuo sve ilahije navijači uče. Zato igrači Borca su izgubili. Meni su jadni ljudi koji se ne raduju napretku. Teško se može kvalitet lige povećati ako je Željo slab. Jer kad je Željo jak, i Sarajevo ima veću želju za boljim, pa to vuče i ostale. A veoma je važno da u ovome crnilu narod može da se ispuše navijajući, i gledajući normalan fudbal. A ne ko prije dvije godine kada su se igrači Želje valjali po terenu.
P.S.
- mrtva kokoš
#6979 Re: FK Zeljeznicar
dajte ljudi moze li se kakva akcija pokrenuti, stvarno se sada moze vidjeti da zeljo zasluzuje bolji stadion...
da je zelji potreban bolji stadion, da je ovome gradu potreban pa i drzavi jer ŽELJO JE DRŽAVA...
trebamo svi ovo pitanje staviti u prvi plan, vjerujte kada svi imamo isti cilj prije cemo ga i ostvariti...
zamislite jos jednom tifu ali pred obnovljenim tribinama, kako istocnom tako i zapadnom i juznom koje ce biti spojene u jedno...
vjerujte mi da mozemo to izgurat u prvi plan samo nam usta trebaju biti puna zelje, treba ovo pitanje potencirati pred svima i svugdje. bruka je da onakav stadion ima ovakav zeljo...
da je zelji potreban bolji stadion, da je ovome gradu potreban pa i drzavi jer ŽELJO JE DRŽAVA...
trebamo svi ovo pitanje staviti u prvi plan, vjerujte kada svi imamo isti cilj prije cemo ga i ostvariti...
zamislite jos jednom tifu ali pred obnovljenim tribinama, kako istocnom tako i zapadnom i juznom koje ce biti spojene u jedno...
vjerujte mi da mozemo to izgurat u prvi plan samo nam usta trebaju biti puna zelje, treba ovo pitanje potencirati pred svima i svugdje. bruka je da onakav stadion ima ovakav zeljo...
-
The 51st State
#6980 Re: FK Zeljeznicar
zato imate svoj voz, stvarno sta kukas imate svoj stadion i potrudite se da makar dvije tribine budu iste, cuj drzava zeljeznicar.
-
LSD
#6981 Re: FK Zeljeznicar
Što ce biti banova
samo prijavljujte provokatore.
-
The 51st State
#6982 Re: FK Zeljeznicar
auuu, super kad se nekonzistencija prijavljuje bananamenovima, ponijelo vas....LSD wrote:Što ce biti banovasamo prijavljujte provokatore.
-
LSD
#6983 Re: FK Zeljeznicar
Svijetla obraza prijavljujem svako napisano smece na ovoj temi...ne kenjam ni ja NIKAD na tuđim temama i ne divljam...kad se ja mogu suzdržavati od toga - može vala i svako.
-
The 51st State
#6984 Re: FK Zeljeznicar
ko divlja? nemoj uobrazavati, samo nisam mogao odoliti te ne ukazati na nedosljednost u splinterovom razmisljanju (mada pacov rules in kanalizacija sa ostatkom kornjaca), a vezano za tradiciju zeljeznicara, ono kao svi sistemi protiv zeljeznicara, a u isto vrijeme se neka drzava priziva...
- Cyrax
#6985 Re: FK Zeljeznicar
Kakvih samo pacenika ima na ovoj temi to je cudo.Sad ce mod da naleti i pa-pa 
-
LSD
#6986 Re: FK Zeljeznicar
Naucices se ti tom odoljevanju - ne brini.
Sve ovo ide uredno Moderator na uvid...ad acta.
Pa necete vise praviti cirkus od ove teme...fino se upozoreni blagovremeno i sad slijede sankcije.
jbg tako je - kako je...ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsice karijeru u banovickom rudniku.
Sve ovo ide uredno Moderator na uvid...ad acta.
Pa necete vise praviti cirkus od ove teme...fino se upozoreni blagovremeno i sad slijede sankcije.
jbg tako je - kako je...ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsice karijeru u banovickom rudniku.
-
The 51st State
#6987 Re: FK Zeljeznicar
ko nije banovan na vasoj temi nije forumas
.
-
LSD
#6988 Re: FK Zeljeznicar
Jesam li ti ja lijepo govorio da pređeš na pravu stranu,bezveze forsiraš sam sebe i patiš se - a ne ide.The 51st State wrote:ko nije banovan na vasoj temi nije forumas.
Isto kao što je karanana latentni tarpi, ustvari de facto samo što je dobar akter ali nebitno to.
A ovo sad sam te prijavio , mislim da znaš kad budeš dobio ban ko te prijavio - red je i fer je da znaš to...a to za tvoje dobro radim, moraš se suociti sa posljedicama sopstvene zayebancije i nauciti samokontroli kad vec nema šaolinske škole
Bices ljut sigurno, ali jednog dana ces mi biti zahvalan na tome.
-
vruce pivo
#6989 Re: FK Zeljeznicar
Vidim da je vec neko spomenuo parolu "Jug ja nasa sveta strana po islamu odabrana"
Stvarno mislim, bez ikakve lose namjere da provociram jer ne navijam za Zelju,da ovakva parole nisu za nase stadione i terene.Imam dosta prijatelja koji nisu muslimani i koji redovno idu na sve Zeljine utakmice i stvarno vole taj klub,pa ako nista drugo zbog njih i ostalih bi trebalo tu navijacku pjesmu izbaciti iz repertoara.
Stvarno mislim, bez ikakve lose namjere da provociram jer ne navijam za Zelju,da ovakva parole nisu za nase stadione i terene.Imam dosta prijatelja koji nisu muslimani i koji redovno idu na sve Zeljine utakmice i stvarno vole taj klub,pa ako nista drugo zbog njih i ostalih bi trebalo tu navijacku pjesmu izbaciti iz repertoara.
-
LSD
#6990 Re: FK Zeljeznicar
znam i ja nekoliko željovaca ateista koji sigurno ne gledaju blagonaklono na dio "Bog je dao plavo nebo" ali šta da se radivruce pivo wrote:Vidim da je vec neko spomenuo parolu "Jug ja nasa sveta strana po islamu odabrana"![]()
-
The 51st State
#6991 Re: FK Zeljeznicar
LSD wrote:Jesam li ti ja lijepo govorio da pređeš na pravu stranu,bezveze forsiraš sam sebe i patiš se - a ne ide.The 51st State wrote:ko nije banovan na vasoj temi nije forumas.
Isto kao što je karanana latentni tarpi, ustvari de facto samo što je dobar akter ali nebitno to.
A ovo sad sam te prijavio , mislim da znaš kad budeš dobio ban ko te prijavio - red je i fer je da znaš to...a to za tvoje dobro radim, moraš se suociti sa posljedicama sopstvene zayebancije i nauciti samokontroli kad vec nema šaolinske škole![]()
Bices ljut sigurno, ali jednog dana ces mi biti zahvalan na tome.
ma jok, saolin prevazidjeno sranje holivud i ta prica, zen je nesto drugo ali ne kontate vi to..., a to da cu se ljutiti nidje veze, nemam na to pravo ako nista zbog kolicine bajtova koje si iskucao.
-
vruce pivo
#6992 Re: FK Zeljeznicar
Ok...LSD wrote:znam i ja nekoliko željovaca ateista koji sigurno ne gledaju blagonaklono na dio "Bog je dao plavo nebo" ali šta da se radivruce pivo wrote:Vidim da je vec neko spomenuo parolu "Jug ja nasa sveta strana po islamu odabrana"![]()
Stvarno mislim, bez ikakve lose namjere da provociram jer ne navijam za Zelju,da ovakva parole nisu za nase stadione i terene.Imam dosta prijatelja koji nisu muslimani i koji redovno idu na sve Zeljine utakmice i stvarno vole taj klub,pa ako nista drugo zbog njih i ostalih bi trebalo tu navijacku pjesmu izbaciti iz repertoara.ne može se svima ugoditi.
Kome ba mi da se prilagodjavamo,sve mi je jasno...
Toliko od mene!
- Lakat Jebić
- mrtva kokoš
#6994 Re: FK Zeljeznicar
krenuh da odg. ovom51, ali skontah da je on vec mrtav covjek, ne vrijedi!!
@vruce pivo slazem se sa tobom, ali ne mora se izbaciti pjesma, dovoljno je da se zamjeni rijec i ok ce biti...
@vruce pivo slazem se sa tobom, ali ne mora se izbaciti pjesma, dovoljno je da se zamjeni rijec i ok ce biti...
-
The 51st State
#6995 Re: FK Zeljeznicar
pih, kakva si ti nindja kornjaca pa da se iza moderatora krijes? a slazem se da se zamjni rijec, mozda po "ateizmu odabrana" .Splinter wrote:krenuh da odg. ovom51, ali skontah da je on vec mrtav covjek, ne vrijedi!!
-
nikad_izvini
#6997 Re: FK Zeljeznicar
Jok, bit će država TorpedoThe 51st State wrote:zato imate svoj voz, stvarno sta kukas imate svoj stadion i potrudite se da makar dvije tribine budu iste, cuj drzava zeljeznicar.
-
The 51st State
#6998 Re: FK Zeljeznicar
bolje nekvalitetna opstina nego fiktivna drzavanikad_izvini wrote:Jok, bit će država TorpedoThe 51st State wrote:zato imate svoj voz, stvarno sta kukas imate svoj stadion i potrudite se da makar dvije tribine budu iste, cuj drzava zeljeznicar.Akcija svi na istu stranu je ustanovila da vas ima ukupno 800 +
Ne da niste država nego nemate potencijal ni za kvalitetnu opštinu
- Lakat Jebić
#6999 Re: FK Zeljeznicar
kako neš upratit, kad ste citav grad izlijepiliThe 51st State wrote:bolje nekvalitetna opstina nego fiktivna drzavanikad_izvini wrote:Jok, bit će država TorpedoThe 51st State wrote:zato imate svoj voz, stvarno sta kukas imate svoj stadion i potrudite se da makar dvije tribine budu iste, cuj drzava zeljeznicar.Akcija svi na istu stranu je ustanovila da vas ima ukupno 800 +
. drago mi je da pratis nase akcije
, ono ako pocnemo iznova
.
-
nikad_izvini
#7000 Re: FK Zeljeznicar
Što ne bih pratio. Jeste klocevi al ima i solidnih ideja i rješenjaThe 51st State wrote:bolje nekvalitetna opstina nego fiktivna drzavanikad_izvini wrote:Jok, bit će država TorpedoThe 51st State wrote:zato imate svoj voz, stvarno sta kukas imate svoj stadion i potrudite se da makar dvije tribine budu iste, cuj drzava zeljeznicar.Akcija svi na istu stranu je ustanovila da vas ima ukupno 800 +
. drago mi je da pratis nase akcije
, ono ako pocnemo iznova
.
Slobodno podžonite ideju, ne smeta mi