Otkad je ovo problem
Ne cice u 12 navece...
Moderator: anex
Kako nije problem.. popodne. ili vikendom---- hoces odmor. otvorish prozor.. cujesh i loptu. dum/dum.. kao, kad ti komshija -pila subotom/ nedeljom, ujutru... aaaah.. nekako, vecina smatra da je to vijeme za -predah od svega..
...Zasto zaliti nekoga ko moze sebi priustiti kupovinu stana?
Prelomio je jer je vidio da ne ide stan nekim haharima.
Meni je ovo realnije u nivou 110-115 ths, iz prostor razloga što sve treba renovirati.....TDK-90 wrote: ↑07/07/2021 14:32Solidan stan i cijena je povoljna
-kupatilo kpl. mora da se renovira
-nema grijanje ( neka termo pec stoji)
-igraliste uokvireno okolnim zgradama .... pojacana buka danju .... okupljaliste besposlicara nocu
... al opet nije lose , ima plinska instalacija ( mozda uvesti etazno plinsko )![]()
Jebote, trtljamo kad djeca samo kompjuter i telefon drljaju, sto ne uzmu loptu? Kad uzmu loptu, sto je uzimaju, mora dedo da pajki...moonca wrote: ↑07/07/2021 16:30Kako nije problem.. popodne. ili vikendom---- hoces odmor. otvorish prozor.. cujesh i loptu. dum/dum.. kao, kad ti komshija -pila subotom/ nedeljom, ujutru... aaaah.. nekako, vecina smatra da je to vijeme za -predah od svega..
...Zasto zaliti nekoga ko moze sebi priustiti kupovinu stana?
Prelomio je jer je vidio da ne ide stan nekim haharima.sala... kako si naveo... izgled je bio odlucujuci..
..mislim. kad neko odluci da proda.. da je trazena cijena, cilj.... emocije na stranu..![]()
Haris.ba wrote: ↑07/07/2021 22:20 Ja bih se rokno da dam ovolike pare za stan i onda ulazim u onakva stubista.
Kupio jaran nedavno stan u neboderu. Bazdi stubiste, voda u podrumu. Liftovi i stubiste prljavi, ko Bronks iz 70ih godina.
Stan je sredio fantasticno. Otvoris vrata stana, hodnik u stubistu takav da moras gusul uzeti samo sto si pogledao.
Tibra standardi zavladali... Nisam dalje ni gledao... Jebote renovacija shupe kojoj tepas da je hacijenda...
750k bosanskih maraka.zijancer wrote: ↑07/07/2021 23:01 izgleda da je kuhinju stavio u dnevnu, 18 kvadrata sve skupa, dnevna sama treba da ima toliko
naiđoh na ovu perverziju, svidjla mi se jednostavnost elemenata i tonovi kupatila na 0:32
ova kupatila bez prozora često djeluju kao sauna, pa mi se učinilo da nisu loši ovi laki tonovi u kombinaciji sa minimalističkim pristupom
https://www.youtube.com/watch?v=rqpVW6LAJwE
Bježi ba muka mi od bezobrazlika, valjda i hodnik i halu i špajiz računaju ko sobe
Upravo, samo truhli kapitalizam....imaš love (porijeklo nebitno) živi, nemaš para...crkni.
Rigips čimi mi se dobro postavljen, koliko vidjeh ima ona crna rupa valjda za sulunar...ako se opet zarati valjat će, zlu ne trebalo....ne vidim nigdje mrežnu kutijusime_cipol wrote: ↑07/07/2021 23:09750k bosanskih maraka.zijancer wrote: ↑07/07/2021 23:01 izgleda da je kuhinju stavio u dnevnu, 18 kvadrata sve skupa, dnevna sama treba da ima toliko
naiđoh na ovu perverziju, svidjla mi se jednostavnost elemenata i tonovi kupatila na 0:32
ova kupatila bez prozora često djeluju kao sauna, pa mi se učinilo da nisu loši ovi laki tonovi u kombinaciji sa minimalističkim pristupom
nema instalaciju za klimu? mada bi u toj cijeni trebao sa 2-na-1 klimom docisime_cipol wrote: ↑07/07/2021 23:09750k bosanskih maraka.zijancer wrote: ↑07/07/2021 23:01 izgleda da je kuhinju stavio u dnevnu, 18 kvadrata sve skupa, dnevna sama treba da ima toliko
tri šolje. ja rahatluka braćo mila...zijancer wrote: ↑07/07/2021 23:01 izgleda da je kuhinju stavio u dnevnu, 18 kvadrata sve skupa, dnevna sama treba da ima toliko