Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Fora je da što više izbacuješ mladih i kvalitetnih igrača pa ćeš nekoga prodati za masne pare...i iz Dinama odlaze mladi igrači bez obestećenja ni oni ne uzmu na svakome milione
emigrazione wrote: ↑28/05/2021 10:33
Fora je da što više izbacuješ mladih i kvalitetnih igrača pa ćeš nekoga prodati za masne pare...i iz Dinama odlaze mladi igrači bez obestećenja ni oni ne uzmu na svakome milione
Koji to odlaze? Mozda oni sa posudbe ili sto nisu ni treca opcija kao Hajrovic. Ja ne znam prvotimca da nije otisao za fine pare. Ne bi DZ bio tu gdje jeste da planski ne rade to sto rade. Desi se i njima pokoja fula,jbg. Ovaj mali Alic fin transfer napravi, bit ce zanimljivo pratiti njega i Hirosa. Volio bih da je ovaj Alic kod nas došao.
Crvena Tifoza wrote: ↑28/05/2021 03:32
Možda vam se ne sviđa to ‘bez poraza’ jer nisu nanizali 19 uzastopnih pobjeda, ali slične fraze se koriste širom Evrope pa se ljudi dive. Kad su Liverpool ili ManCity imali sličan niz utakmica bez poraza (doduše dosta duži) na sva su ih usta hvalili. Meni je golemo da je ekipa sa igračkim kadrom kao što Velež ima postigla ovakve rezultate ove sezone.
Fino je to za ubiljeziti za rekord, ali kod MC su to uglavnom pobjede,poneki remi. Remiji su sranje, kad su s konkurentima, tad imaju veci značaj. Da smo mi recimo s Borcem igrali remi i uzeli Slobodu ili MDK, ne bi nam ništa više trebalo. Kad ti zaredaš 7×3=21 i pobjegnes rivalima koji te ne mogu stici, osim ako te VM vodi, pa prospeš 13 bodova.