UEFA Champions League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
omar little

#6976 Re: UEFA Champions League

Post by omar little »

MOSALJOZE wrote:
omar little wrote:prije milana se isto niko nije bio vratio sa 0 2.
Može link za tekmu,pošto sam očito jedini koji sinoć nije gledao :mrgreen:

eo, ako nisi uvatio vec negdje

https://weshare.me/5986e85b84c7f6c6/bar ... lf_eng.mp4
https://weshare.me/784b7f766b495391/bar ... lf_eng.mp4
BHF_Manijak

#6977 Re: UEFA Champions League

Post by BHF_Manijak »

omar little wrote:
skenderija04 wrote:
zomri wrote:[
Hajde kad stigneš nabaci 5-6 linkova na reprezentativne tekstove da virnem :thumbup:
Muhamede, proslijedi obavezno
i meni.
Pa postavi vam co'ek redovno linkove, al' lijeno otvoriti i procitati. :mrgreen: :mrgreen: :skoljka: Mora da vas ne interesuje Premijer liga. :oops: :skoljka:

Sto se Omara tice, otisao je brat, nije vise na Klixu. :mrgreen:
ultima_palabra

#6978 Re: UEFA Champions League

Post by ultima_palabra »

Muhamed Đakmić wrote:Ali nije mi jasno ko je i zašto očekivao lijepu utakmicu, odnosno preciznije lijepe golove od Barcelone?

Pariz se nabio u 30 metara od svog gola sa dva bloka tokom najvećeg dijela utakmice, nemoguće je vidjeti smislene akcije kroz dva bloka. To i probijaju frljoke i odbijene lopte, autogolovi i komične greške zadnje linije.

To ne probija lijepa i tečna igra, jer za lijepu i tečnu igru potreban je prostor.
Guardiolina Barca je to radila.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#6979 Re: UEFA Champions League

Post by Velkoski »

Ali Guardiolina Barca nikada nije stigla 0:4 :mrgreen:
omar little

#6980 Re: UEFA Champions League

Post by omar little »

ultima_palabra wrote:
Muhamed Đakmić wrote:Ali nije mi jasno ko je i zašto očekivao lijepu utakmicu, odnosno preciznije lijepe golove od Barcelone?

Pariz se nabio u 30 metara od svog gola sa dva bloka tokom najvećeg dijela utakmice, nemoguće je vidjeti smislene akcije kroz dva bloka. To i probijaju frljoke i odbijene lopte, autogolovi i komične greške zadnje linije.

To ne probija lijepa i tečna igra, jer za lijepu i tečnu igru potreban je prostor.

patnja i zive isusove muke je bilo gledat guardiolinu barcu kontra bunkercine profi razine. i nije mu uspijevalo stici 2:1 a ne 4:0. :D edit; naravno da mislim 1:2 i 0:4 :D
omar little

#6981 Re: UEFA Champions League

Post by omar little »

BHF_Manijak wrote:
omar little wrote:

i meni.
Pa postavi vam co'ek redovno linkove, al' lijeno otvoriti i procitati. :mrgreen: :mrgreen: :skoljka: Mora da vas ne interesuje Premijer liga. :oops: :skoljka:

Sto se Omara tice, otisao je brat, nije vise na Klixu. :mrgreen:
nisam znala da je on specijalista za domacu ligu, to ne pratim,ali, evo, sad mi je poslao linkova pa cu ga procitati. cak sam obecala i portal cijeli malo prelistati. :D

a, sta ti radis? daj na pp i tvoje to da vidim, zar nisi i ti u nekoj sportsko-medijskoj funkciji? :D
ultima_palabra

#6982 Re: UEFA Champions League

Post by ultima_palabra »

Tito_i_Partija wrote:
Ne samo ove sezone, nego svake sezone: Missko pod broj jedan, pa onda najmanje deset praznih mjesta. :D
Ma dobro, missko je van konkurencije, mada je se ove sezone prebacio sa sudija na golmane :mrgreen:

Ali generalno je Barcelonina tema najveca kmecaona na forumu. Jos samo da se Pique registruje.
ultima_palabra

#6983 Re: UEFA Champions League

Post by ultima_palabra »

omar little wrote:
ultima_palabra wrote:

patnja i zive isusove muke je bilo gledat guardiolinu barcu kontra bunkercine profi razine. i nije mu uspijevalo stici 2:1 a ne 4:0. :D edit; naravno da mislim 1:2 i 0:4 :D
Ma ne znam ko je to njih bunkerom zaustavio osim Mourinha.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#6984 Re: UEFA Champions League

Post by Velkoski »

:twisted:

kak'o si ti žensko, ništa izmahalat' ne znaš :mrgreen:
Last edited by Velkoski on 09/03/2017 20:38, edited 1 time in total.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#6985 Re: UEFA Champions League

Post by mali_milojica »

ultima_palabra wrote: Ma ne znam ko je to njih bunkerom zaustavio osim Mourinha.
Chelsea i Di Matteo
Ili je Guardiola vec otisao tada :?
Muhamed Đakmić

#6986 Re: UEFA Champions League

Post by Muhamed Đakmić »

Pa di Matteo 2012 :D

Ali realno, niko nije ni pokušao igrati bunker protiv Barcelone. Eto Chelsea iz sezone 2009. je bio blizu tome, mada je igrao ipak nešto otvorenije.

2011. godine su protivnici bili relativno otvoreni United u finalu, Real koji ipak nije igrao klasični bunker, a sve i da jeste, golovi nisu bili plod baš toliko tečnih akcija, te Shakthar i Arsenal, koji nikad u historiji bunker nisu znali igrati.

2009. godine protivnici su bili u finalu United koji nije baš igrao bunker, prije da se pokušao nadigravati pa se u tome ugasio, prije toga Chelsea, u četvrtfinalu smiješni Bayern Klinsmannov i u osmini Lyon.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#6987 Re: UEFA Champions League

Post by _BataZiv_0809 »

mali_milojica wrote:
ultima_palabra wrote: Ma ne znam ko je to njih bunkerom zaustavio osim Mourinha.
Chelsea i Di Matteo
Ili je Guardiola vec otisao tada :?
Tad Mesi promasi penal :-)

Celziju se te sezone vrati sva nepravda koju su dozivjeli proteklih sezona, sto jest jest.
AmiĐa_Idriz

#6988 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

PSG da je kakav normalan klub ovaj bi poraz moga donijeti tektonske promjene u klubu. Ovaj bi poraz od njih mogao u buducnosti napraviti ozbiljnu ekipu koja ce na nesto i liciti. Vazda mi padne na pamet demoliranje Njemacke na svom tetrnu od Engleza. Od tog dana tektonske su se ploce pomakle u Svaba. Ali daleko od toga. Pratim, ni jedne jedine sluzbene objave od strane PSG od sinoc :-)

Tito_i_Partija wrote:
Ne samo ove sezone, nego svake sezone: Missko pod broj jedan, pa onda najmanje deset praznih mjesta. :D

Kakve sudije, golmani su sada pod misskovim optuzbama :mrgreen: :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#6989 Re: UEFA Champions League

Post by _BataZiv_0809 »

Ma tektonske promjene kod Svaba su krenule nakon ispadanja od Hrvatske u cetvrtfinalu Mundijala 1998.

No nije tema. Sta to PSZ moze tektonski promijeniti?
ultima_palabra

#6990 Re: UEFA Champions League

Post by ultima_palabra »

Ma kakav Di Matteo, ono je cista sreca bila, citav taj put do titule su dobijali 99% izgubljene utakmice.
Muhamed Đakmić

#6991 Re: UEFA Champions League

Post by Muhamed Đakmić »

_BataZiv_0809 wrote:Ma tektonske promjene kod Svaba su krenule nakon ispadanja od Hrvatske u cetvrtfinalu Mundijala 1998.

No nije tema. Sta to PSZ moze tektonski promijeniti?
Nisu, 2000. godine su počele velike investicije u omladinske pogone nakon katastrofalnog Eura 2000 na kojem je Njemačka pod vodstvom Ericha Ribbecka igrala najgori fudbal u historiji.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#6992 Re: UEFA Champions League

Post by _BataZiv_0809 »

Muhamed Đakmić wrote:
Nisu, 2000. godine su počele velike investicije u omladinske pogone nakon katastrofalnog Eura 2000 na kojem je Njemačka pod vodstvom Ericha Ribbecka igrala najgori fudbal u historiji.
U svakom slucaju prije ove pomenute utakmice. Osim toga dobili su njih Svabe kuci u tim kvalifikacijama

A i na prvenstvu za koje su to bile kvalifikacije (Koreja Japan) Njemacka je opet osvojila medalju a Engleska ono sto osvaja zadnjih 50 godina, dakle go qrzt :D
nelle_tz

#6993 Re: UEFA Champions League

Post by nelle_tz »

Da vidimo
1.Ovo nije svirano Neymaru nista, pogledajte, udara covjeka bez lopte i to sa ledja, crveni karton
https://streamable.com/8jp7h
2.Start Mascerana na DiMariu za koji je sam Mascerano rekao da je bio faul, sto bi znacilo da je ovo nesviran penal za PSG u 85.minuti
https://streamable.com/tf7kb
Javier Mascherano priznao je da je napravio prekršaj za jedanaesterac na Angelu Di Mariji.link
http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/ma ... 69334.html
3.covjek se saplice i pada, a Neymar se saplice preko njegove glave i to je penal. U zivotu nisam vidio da neko na podu moze svojom glavom drugog igraca faulirati , a da je ta osoba iza njega i da ga uopste ne vidi.
https://www.youtube.com/watch?v=WRsc-U8GHxU
4. Simuliranje Suareza za drugi penal
https://streamable.com/219to
5. I na kraju, da zakjucimo.
http://sportklub.rs/Fudbal/Champions-Le ... svoje.html
Evropska fudbalska federacija (UEFA) nezadovoljna je deljenjem pravde glavnog sudije Deniza Ajtekina u revanš meču osmine finala Lige šampiona između Barselone i PSŽ (6:1)
Za Barcelonu mogu sama djeca navijati. Prvo Chelsea, pa Milan pa sada PSG.Obicna Mafija.Nesto se proziva United, Juventus zbog penala, namjestanja, ali ovi barem u Europi nisu krali tako ocigledno i sramotno. Ovo je jedna od najvecih kradja u nogometu jos od utakmica sa Chelseajem, i Francuska vs Irska.Zelim im samo da dobiju Juventus ili Bayern, nista vise, mada, ako Leicester nekim cudom prodje, oni ce ih sigurno dobiti. Obicna kriminalna organizacija UEFALONA
skafiskafsnjak

#6994 Re: UEFA Champions League

Post by skafiskafsnjak »

nelle_tz wrote:Da vidimo
1.Ovo nije svirano Neymaru nista, pogledajte, udara covjeka bez lopte i to sa ledja, crveni karton
https://streamable.com/8jp7h
2.Start Mascerana na DiMariu za koji je sam Mascerano rekao da je bio faul, sto bi znacilo da je ovo nesviran penal za PSG u 85.minuti
https://streamable.com/tf7kb
Javier Mascherano priznao je da je napravio prekršaj za jedanaesterac na Angelu Di Mariji.link
http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/ma ... 69334.html
3.covjek se saplice i pada, a Neymar se saplice preko njegove glave i to je penal. U zivotu nisam vidio da neko na podu moze svojom glavom drugog igraca faulirati , a da je ta osoba iza njega i da ga uopste ne vidi.
https://www.youtube.com/watch?v=WRsc-U8GHxU
4. Simuliranje Suareza za drugi penal
https://streamable.com/219to
5. I na kraju, da zakjucimo.
http://sportklub.rs/Fudbal/Champions-Le ... svoje.html
Evropska fudbalska federacija (UEFA) nezadovoljna je deljenjem pravde glavnog sudije Deniza Ajtekina u revanš meču osmine finala Lige šampiona između Barselone i PSŽ (6:1)
Za Barcelonu mogu sama djeca navijati. Prvo Chelsea, pa Milan pa sada PSG.Obicna Mafija.Nesto se proziva United, Juventus zbog penala, namjestanja, ali ovi barem u Europi nisu krali tako ocigledno i sramotno. Ovo je jedna od najvecih kradja u nogometu jos od utakmica sa Chelseajem, i Francuska vs Irska.Zelim im samo da dobiju Juventus ili Bayern, nista vise, mada, ako Leicester nekim cudom prodje, oni ce ih sigurno dobiti. Obicna kriminalna organizacija UEFALONA

Dzaba ti tipkati ... da im kazes da je mlijeko bijelo , reci ce da je crno ...
2002

#6995 Re: UEFA Champions League

Post by 2002 »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Pacenicka agonija se nastavlja.
skafiskafsnjak

#6996 Re: UEFA Champions League

Post by skafiskafsnjak »

2002 wrote::lol: :lol: :lol: :lol:
Pacenicka agonija se nastavlja.
Pacenicka ? naveo covjek argumente , ti samo imas reci pacenicka agonija... PA da , to su ti navijaci ...
studeni76

#6997 Re: UEFA Champions League

Post by studeni76 »

Hahaaaa
Jos ih ne pusta, strasno...
Malo na obnovu gradiva o penalima
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#6998 Re: UEFA Champions League

Post by _BataZiv_0809 »

Vala i vi Barselona fans pocinjete ici na kurac. Kako cete samo promijeniti plocu kad i ako vas sudija brutalno opljacka. :wink:
LSD

#6999 Re: UEFA Champions League

Post by LSD »

ultima_palabra wrote:

Guardiolina Barca nikad sebi nije dozvolila da bude poražena 4-0 u LP i da to mora stizati u neki ludackim infarkt utakmicama.
Guardiolina Barca je kontrolisala protinika i samu igru, nikad nije ulazila u kockanje sa taktikom, nikad nije imala potrebu da igra srcem vec je uvijek igrala glavom, znanjem ,taktikom i kvalitetom....njegova Barca nikad ni imala potrebu da ganja 4 gola zaostatka u LP i da gine da zabije 6 gol u 95 minuti, gol bi joj trebao donijeti prolaz....i svašta nešto.

Ali pravicemo se da to ne znamo :nargila:
LSD

#7000 Re: UEFA Champions League

Post by LSD »

_BataZiv_0809 wrote:Vala i vi Barselona fans pocinjete ici na kurac. Kako cete samo promijeniti plocu kad i ako vas sudija brutalno opljacka. :wink:
Budimo realni, koga boli q šta nekom liku sa foruma Bati ide na qrac :P :-)
Post Reply