BHTelekom vs Eronet vs Mtel vs ostali mobilni operateri

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

ko nudi najbolje usluge po najnižim cijenama ?

bhtelecom
14
20%
eronet
6
9%
mtel
7
10%
haloo
4
6%
Novotel
38
55%

Total votes: 69

konektovan
Vozim: Francusku kantu

#6976 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by konektovan »

beni-bu-man wrote:
konektovan wrote:Jedan papir iz cipsa, i to je to...
Obrazac JS3100, to nista ???
Danas kupljen još jedan mobitel, samo licna.. :wink: Nije sve tako crno u bh telcomu. :mrgreen:
beni-bu-man

#6977 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by beni-bu-man »

konektovan wrote:
beni-bu-man wrote:
konektovan wrote:Jedan papir iz cipsa, i to je to...
Obrazac JS3100, to nista ???
Danas kupljen još jedan mobitel, samo licna.. :wink: Nije sve tako crno u bh telcomu. :mrgreen:
Super, haj barem su to regulisali :mrgreen:

Sta si uzeo ????
konektovan

#6978 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by konektovan »

Ma kupila supruga huawei Y6 2018, htjela materi, pa joj se svidio i odlucila zadrzati. :mrgreen: Punici proslijedjen stary phone. :mrgreen:
beni-bu-man

#6979 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by beni-bu-man »

konektovan wrote:Ma kupila supruga huawei Y6 2018, htjela materi, pa joj se svidio i odlucila zadrzati. :mrgreen: Punici proslijedjen stary phone. :mrgreen:
Fin telefoncic
konektovan

#6980 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by konektovan »

beni-bu-man wrote:
konektovan wrote:Ma kupila supruga huawei Y6 2018, htjela materi, pa joj se svidio i odlucila zadrzati. :mrgreen: Punici proslijedjen stary phone. :mrgreen:
Fin telefoncic
Za malo para i nižu ligu, solidan uredjaj.
beni-bu-man

#6981 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by beni-bu-man »

konektovan wrote:
beni-bu-man wrote:
Fin telefoncic
Za malo para i nižu ligu, solidan uredjaj.
pa to :thumbup:
gocii

#6982 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by gocii »

Ko kupi telefon u Mtelu samo da zna da su zakljucani na druge mreze,skoro sam imao neprijatno iskustvo sa tim :evil: sad san definitivno zavrsio sa njima
smartXL

#6983 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by smartXL »

Pa nije to samo kod mtela, kod svih operatera je isto
avaks

#6984 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by avaks »

Neki i kod dual sima obe kartice zaključaju, nećemo ih imenovati a to je BHT :izet:
didgeridoo

#6985 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by didgeridoo »

Nije tacno. Zakljucan je jedan slot. Ako je u jednom slotu BHT kartica u drugi moze bilo koja.
avaks

#6986 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by avaks »

Kako da ne :thumbup: :lol:
Može bilo koja ali ne radi :-)
didgeridoo

#6987 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by didgeridoo »

Zamijeni karticu. :izet:
thekupus

#6988 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by thekupus »

avaks wrote:Kako da ne :thumbup: :lol:
meni je na telekomovom honor 9 normalno radila go free kartica, koristio samo za internet
diablobih

#6989 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by diablobih »

thekupus wrote:
meni je na telekomovom honor 9 normalno radila go free kartica, koristio samo za internet
Vjerovatno zaboravili zakljucati, vecinom zakljucaju i taj slot.
r_faruk

#6990 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by r_faruk »

didgeridoo wrote:Nije tacno. Zakljucan je jedan slot. Ako je u jednom slotu BHT kartica u drugi moze bilo koja.
drug, ovo nije tacno...
drndalo

#6991 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by drndalo »

diablobih wrote:
thekupus wrote:
Vjerovatno zaboravili zakljucati, vecinom zakljucaju i taj slot.
Da, u principu su oba zakljucana, nekada potrefi da nisu.... Urijetko...

Znam posto u firmi mi u mene ja koordiniram kupovinu, odabir, odrzavanje istih...

Trazi se od njih kod za otkljucavanje...
beni-bu-man

#6992 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by beni-bu-man »

jarane, cvaja skenderija i otkljucan telefon
avaks

#6993 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by avaks »

A nije problem otključati tj platiti da ti neko otključa pa po uhljebima i garanciju gubiš (isto provjerena informacija)...
Ali seljakluk je prodavati dual sim a oba slota zaključati, hajde i nekako opravdavam da je sim 1 zaključan, ali oba :-)
beni-bu-man

#6994 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by beni-bu-man »

avaks wrote:A nije problem otključati tj platiti da ti neko otključa pa po uhljebima i garanciju gubiš (isto provjerena informacija)...
Ali seljakluk je prodavati dual sim a oba slota zaključati, hajde i nekako opravdavam da je sim 1 zaključan, ali oba :-)
ja dobio nakav LG dual sim otkljucana oba slota
avaks

#6995 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by avaks »

Dobar tref onda :thumbup:
Po komentarima toplo hladno onda... Tri slučaja imam oba sima zaključana, peh izgleda :lol:
beni-bu-man

#6996 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by beni-bu-man »

avaks wrote:Dobar tref onda :thumbup:
Po komentarima toplo hladno onda... Tri slučaja imam oba sima zaključana, peh izgleda :lol:
jes sto se tice sima a telefon je kanta naka bila :mrgreen:
bumerangss

#6997 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by bumerangss »

i agree wrote:Ovaj bh telekom izgleda jos pali po usima levate i uzima za gigu mjesecno 10km :-)
Halo i dalje korak ispred za 8 daje 2gb cak i dupla pocesto i prebacuje ne potrosene mb u sljedeci mjesec,pa vi koristite ultra internet
A najisplativiji je GOfree gdje sam ja prenio svoj broj 061xxx-xxx iz BHTelecoma tj sa mojMini i sad za 10 KM imam 3 gige koje vrijede 30 dana a ako se prije i potroše onda se surfa na 128 kbps a ne na bijednih 64 kbps kao na BHTelecomu.
I sto je bitno, ako se ne potroše prebacuje se u narednih 30 dana pa tako ja sad imam 14 giga za evo oko 16 mjeseci koliko ima kako se prešao na GOfree :thumbup:
isx

#6998 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by isx »

A nasurfat ćeš se i na vrhunskih 128kbps. :D
thekupus

#6999 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by thekupus »

isx wrote:A nasurfat ćeš se i na vrhunskih 128kbps. :D
koliko je kod ostalih? Mislim, taj flat nakon trošenja plaćenih giga?
avaks

#7000 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by avaks »

64kbps, svi osim najskupljih paketa na pretplati :mrgreen:
Post Reply