Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
ultima_palabra

#6976 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ultima_palabra »

Ne kontam izlaske u onaj šator na Holiday Marketu, ili ljetos kad je kod Ekonomije bio onaj veliki ekran... atmosfera i ugođaj kao u narodnoj kuhinji.
Nepass

#6977 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Nepass »

ultima_palabra wrote:Ne kontam izlaske u onaj šator na Holiday Marketu, ili ljetos kad je kod Ekonomije bio onaj veliki ekran... atmosfera i ugođaj kao u narodnoj kuhinji.
:thumbup:
Ljetos sjeo deset minuta vidim nije to to
Logovan

#6978 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Logovan »

ultima_palabra wrote:Ne kontam izlaske u onaj šator na Holiday Marketu, ili ljetos kad je kod Ekonomije bio onaj veliki ekran... atmosfera i ugođaj kao u narodnoj kuhinji.
Meni baš gotivno, i jedno i drugo. :D Nije da sam sada često na takvim mjestima, ali nije mi problem otići.
Tomahawk11
Globalni moderator

#6979 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Tomahawk11 »

Njanjavi wrote:Stojim u redu, ocu platit racun za struju, i sad cura ispred mene, ja uz pult iza nje mozda jedno metar ipo, da narod moze proc dalje izmedju nas, dolazi pemzic i priljepi se ko s poslom uz tu curu na salteru sto je.
Ja mu kultura kazem da sam ja na redu, kaze pemzic ladno, onako jako bezobraznim tonom kao pa stani tu, pa reko stojim vec, obavjestavam te lijepo da sam ja na redu, kad pemzic ladno, pa stani tu u red.
Pa nesh mi ti pricat dje da stojim picka ti materna matora, tim rjecima rekoh od do.
Ne mozes sa stokom fino.
Postovanje se zasluzuje, fuck postovanje na guzove samo jer je matora drtina koja nema mrve kulture i social skills.
Uzmes fino e-banking i ne stojis u redu :)
A i stedis svoje zivce i vrijeme :thumbup:
fakat

#6980 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by fakat »

:D
Njanjavi wrote:Stojim u redu, ocu platit racun za struju, i sad cura ispred mene, ja uz pult iza nje mozda jedno metar ipo, da narod moze proc dalje izmedju nas, dolazi pemzic i priljepi se ko s poslom uz tu curu na salteru sto je.
Ja mu kultura kazem da sam ja na redu, kaze pemzic ladno, onako jako bezobraznim tonom kao pa stani tu, pa reko stojim vec, obavjestavam te lijepo da sam ja na redu, kad pemzic ladno, pa stani tu u red.
Pa nesh mi ti pricat dje da stojim picka ti materna matora, tim rjecima rekoh od do.
Ne mozes sa stokom fino.
Postovanje se zasluzuje, fuck postovanje na guzove samo jer je matora drtina koja nema mrve kulture i social skills.
To je preveliki razmak :mrgreen: :lol: i ja sam to nekada radio pa sam prestao da se pravim fin, nije to sam kod nas tako, ne znam da li ljudi fakat ne kontaju da i ti cekas u redu ili imaju neku svoju ideju sta predstavlja red, posebno stariji sto me ne cudi previse. Ne kazem da nisi u pravi ali stariji ljudi su vaspitani da je stajanje u redu vazan i odgovoran posao, moras braniti svoje mjesto da ti ga ko ne ukrade, zato im je stiskanje normalno, a ti nisi djelovao kao ozbiljan platisa :lol: Razumijem te samo ti nije trebalo pickaranje.
Tomahawk11
Globalni moderator

#6981 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Tomahawk11 »

Ne kontam kreiranje profila na fb pod laznim imenom (obicno neka glumica ili glumac) i onda stavljanje svoje slike :? :-)
I takva osoba hoce da se shvati ozbiljno...ono, privatna ili poslovna komunikacija :lol: :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#6982 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

mene neki dan dodala jessica pitthaus
vješalica

#6983 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by vješalica »

Logovan wrote:
avetinja wrote:Ne razumijem papane koji se razmašu na trotoaru gdje se dvije osobe ne mogu komotno mimoići, pa poslije prave face kada ih otreseš ramenom. Isto vrijedi i za one seljoberke koje stanu na sred trotoara i krenu priču, da ih čovjek ne može zaobići a da ne izađe na cestu, ili one što se uhvate za ruke pa se vodaju. Jebli sebe.
Ovo su oni što misle da su grad oslobodili. :skoljka:
Isto ulazak partizana u sarajevo za oslobodjenje grada
vješalica

#6984 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by vješalica »

ne kontam trebe koje izađu i uvijek moraju imati isi komad odjeće obuće ili bilo čega
ili se potpuno identično obuku,maltene iste stvari,a samo druga boja :roll:
supercali

#6985 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

vješalica wrote:ne kontam trebe koje izađu i uvijek moraju imati isi komad odjeće obuće ili bilo čega
Zato jer nemaju svoje ja
Isto je i sa muskarcima
Doduse muskarcima je i bez toga izbor u odjeci suzen tako da nije bas isto al pogledaj frizure recimo
Jel krijesta u modi odmah vecina krijeste
Jel ova cuba u modi odma svi cube na glavu i sl
Sad u subotu gledam djevojke skoro sve imaju onaj crni pojas u pusenju

Jbg jednostavno nema tu slobodu za razlicitost
avetinja

#6986 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by avetinja »

To dječurlija nosi tako. Neki pjevač/fudbaler isfura nešto novo i svi krenu za njih. Poistovjećuju se sa svojim idolima, žele biti oni, jednostavno. Mada sam se iznenadio kada sam vidio da i odrasle muškarce privlači taj val popularizma. Neki dan mi frizer reče da su mu muške mušterije gore nego ženske, što se nije dogodilo unazad 10-ak godina. Ja nikada nisam pratio modu većine. Mislim, nisam uvijek bio "kontra Splita", znalo se desiti da budem preteča modnog novog vala, ali nisam se trudio da izgledam kao većina.
supercali

#6987 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

Jbg onda kod nas sve djecurlija skoro do 30 godina
Logovan

#6988 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Logovan »

supercali wrote:
vješalica wrote:ne kontam trebe koje izađu i uvijek moraju imati isi komad odjeće obuće ili bilo čega
Zato jer nemaju svoje ja
Isto je i sa muskarcima
Doduse muskarcima je i bez toga izbor u odjeci suzen tako da nije bas isto al pogledaj frizure recimo
Jel krijesta u modi odmah vecina krijeste
Jel ova cuba u modi odma svi cube na glavu i sl
Sad u subotu gledam djevojke skoro sve imaju onaj crni pojas u pusenju

Jbg jednostavno nema tu slobodu za razlicitost
A isto je i sa muzikom, nargilom, itd. Kako si rekao, nemaju svoje ja.
avetinja wrote:To dječurlija nosi tako. Neki pjevač/fudbaler isfura nešto novo i svi krenu za njih. Poistovjećuju se sa svojim idolima, žele biti oni, jednostavno. Mada sam se iznenadio kada sam vidio da i odrasle muškarce privlači taj val popularizma. Neki dan mi frizer reče da su mu muške mušterije gore nego ženske, što se nije dogodilo unazad 10-ak godina. Ja nikada nisam pratio modu većine. Mislim, nisam uvijek bio "kontra Splita", znalo se desiti da budem preteča modnog novog vala, ali nisam se trudio da izgledam kao većina.
Ma kakva dječurlija, fulio si ovo. Isti su i oni što imaju 28, 30, 35, 36, itd godina.
vješalica

#6989 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by vješalica »

još kad nabiješ ove u srednjim pa skoro do 50-tih oblače se isto ko da nisu normalni
pff nisam toliko vidjela neke nezrelosti i šta ja znam čega kod tih likova
ko kad su živili nekim smiješnim životima pa sad pokušavaju nadoknaditi izgubljeno i naprave od sebe smeće
treba se znati obući u skladu sa izgledom godinama prilikama itd...iako nam je tržište smeće od robe,ipak se može pronaći nešto i uvijek pristojno izgledati ne mora to biti milion maraka vrijedno...
ali izađu trebe obavezno imaju iste tašne,one uggsice (najgore smeće koje sam vidjela) itd...
avetinja

#6990 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by avetinja »

Logovan wrote:
avetinja wrote:To dječurlija nosi tako. Neki pjevač/fudbaler isfura nešto novo i svi krenu za njih. Poistovjećuju se sa svojim idolima, žele biti oni, jednostavno. Mada sam se iznenadio kada sam vidio da i odrasle muškarce privlači taj val popularizma. Neki dan mi frizer reče da su mu muške mušterije gore nego ženske, što se nije dogodilo unazad 10-ak godina. Ja nikada nisam pratio modu većine. Mislim, nisam uvijek bio "kontra Splita", znalo se desiti da budem preteča modnog novog vala, ali nisam se trudio da izgledam kao većina.
Ma kakva dječurlija, fulio si ovo. Isti su i oni što imaju 28, 30, 35, 36, itd godina.
Ovaj odgovor je isti i za @supercalija. Ti od 28 do 36 godina uglavnom imaju klasične muške frizure. Dobro, ima izuzetaka, al' ja nešto ne viđam ove 28+ za grmom na glavi. :D Mislio sam što se tiče pomodarstva da su svi isti, da prate modne trendove, da nemaju svoj stil.
supercali

#6991 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

Naravno da ih je manje nego ovih od 18 al ih ima i previse po mom nekom zakljucku
vješalica

#6992 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by vješalica »

supercali wrote:Naravno da ih je manje nego ovih od 18 al ih ima i previse po mom nekom zakljucku
nije to samo tvoj zaključak

onda neki solufi pa bradurine i gluposti
samo da budu fancy shit
supercali

#6993 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

Ma ok nek ih ima al meni nece biti jasno jedno
Danas pljuje recimo lenonke jer ko jos nosi okrugle naocale i sl
Sutra to pronosa ronaldo biber ili ko vec i odmah on iste nosi jer je to njegov stil

Pa kako nije bio prije 2 dana jbt
Meni ako se lenonke ne svidjaju ne svidjaju mi se ni kad ih ne nosi vecina ni kad svi nose
zavezata-vreca

#6994 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by zavezata-vreca »

Forsiranje bibga hoseta i lafo domacih lanaca ... Ode tamo i kupi janu. I jos te napadne sto ides u konzum.
Raigor Stonehoof

#6995 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Raigor Stonehoof »

ne kontam malobrojne kupce u konzumu, pored binga, hoseta, amka, penija i ostalih domacih lanaca
fakat

#6996 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by fakat »

:lol:
kakavdanakneiskustvu

#6997 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

nikako ne kontam non stop nosanje mobitela u ruci kad ,a to je vecinom kod žena,imaju džep,torbu,tašnu
AmirBaa

#6998 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by AmirBaa »

Raigor Stonehoof wrote:ne kontam malobrojne kupce u konzumu, pored binga, hoseta, amka, penija i ostalih domacih lanaca
:lol: :lol: :lol: :lol: uvijek mi je smjesno kad cujem da se ovako treba izrazavati domoljublje :lol:
Nocni Monni

#6999 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Nocni Monni »

-
Last edited by Nocni Monni on 15/12/2016 17:01, edited 1 time in total.
turbofolk

#7000 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by turbofolk »

kakavdanakneiskustvu wrote:nikako ne kontam non stop nosanje mobitela u ruci kad ,a to je vecinom kod žena,imaju džep,torbu,tašnu
Ovo je i meni ibret. Da nosa kakvog oldtajmera garant bi ga u džep turila il turio svejedno je, ali ovako.. Đe ćeš Iphone ili S7 sakrivat od svijeta. Nek svi vide da se ima.

Sent from mTalk
Last edited by turbofolk on 14/12/2016 19:24, edited 1 time in total.
Post Reply