Sotono post ti je prijavljen!!!Thorgerson wrote:Ko je onda ovaj lik sa mobitelom?mO k3 wrote: momak na slici je forumash![]()
mislim da znam i koji![]()
Nadam se da će te @chmoljo banovati !!!
Sotono post ti je prijavljen!!!Thorgerson wrote:Ko je onda ovaj lik sa mobitelom?mO k3 wrote: momak na slici je forumash![]()
mislim da znam i koji![]()
sta vam je danas jeste svi poludjeli??daddy-kool wrote:Mene interesuje ko sad predstavlja Srbe iz šumske kada je Guardian vrhovni komandant BiH?
Da nije Željko sada glavni?

http://source.ba/clanak/Haris/489917/Do ... Bxp49IFYbQ"Dodik je rekao Komšiću i Džaferoviću da je veći Bosanac od svih njih. Dodik kontroliše rad Parlamenta i to mu je omogućila SDA"
Za Source.ba portal je govorio politički analitičar i profesor na Filozofskom fakultetu u Sarajevu, Enver Kazaz.
Nisam ja džaba upitao ko sada predstavlja bosanske Srbe iz šumske, Guardian je vrhovni komandant BiH - Bosanac i to najveći.Tomahawk11 wrote:http://source.ba/clanak/Haris/489917/Do ... Bxp49IFYbQ"Dodik je rekao Komšiću i Džaferoviću da je veći Bosanac od svih njih. Dodik kontroliše rad Parlamenta i to mu je omogućila SDA"
Za Source.ba portal je govorio politički analitičar i profesor na Filozofskom fakultetu u Sarajevu, Enver Kazaz.

Svako počinje malimuzicar_iz_parka wrote:Jbga trebalo je Mili dati 2006 da bude član predsjedništva, do sad bi bili u EU.
Mnogo je nacina da se to rijesi. Ovi sada iz opzicije ne zele vruc krompir jer bi ih Mile razvukao. Mile to isto nece uciniti ali ima i tu dzoker, ministar odbrane. Pendeseva pi*da nece da se zamiruje preko Covica Dodiku pa ne zeli to poslati.channel10 wrote:Mile nam ima eben problem sa usvajanjem godisnjeg plana za NATO i instaliranjem svog covjeka na poziciju glavnog i odgovornog u VM.
Naime, opet je skinut godisnji nacionalni program sa dnevnog reda VM. Sad se postavlja pitanje, da li srpski ministri skidaju program sa dnevnog reda zbog srpstva i zbog toga sto su veci srbi od naseg Mileta ili jednostavno ne zele da napuste pozicije u VM i tako prcaju naseg dragog Milu.
Mozda Mile i hoce da usvoji program, ali za to nema mogucnost jer ga prca manjeentitetska opozicija, skidajuci ga (plan, a ne naseg Milu) sa dnevnog reda sjednica.
Koliko znam, nisu to srpski ministri, vec ministri iz reda srpskog naroda. Oni su izabrani glasovima Bosanaca i Hercegovaca i potpuno su legitimni.channel10 wrote:Mile nam ima eben problem sa usvajanjem godisnjeg plana za NATO i instaliranjem svog covjeka na poziciju glavnog i odgovornog u VM.
Naime, opet je skinut godisnji nacionalni program sa dnevnog reda VM. Sad se postavlja pitanje, da li srpski ministri skidaju program sa dnevnog reda zbog srpstva i zbog toga sto su veci srbi od naseg Mileta ili jednostavno ne zele da napuste pozicije u VM i tako prcaju naseg dragog Milu.
Mozda Mile i hoce da usvoji program, ali za to nema mogucnost jer ga prca manjeentitetska opozicija, skidajuci ga (plan, a ne naseg Milu) sa dnevnog reda sjednica.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/srpski- ... /190309048draganbl wrote:Koliko znam, nisu to srpski ministri, vec ministri iz reda srpskog naroda. Oni su izabrani glasovima Bosanaca i Hercegovaca i potpuno su legitimni.channel10 wrote:Mile nam ima eben problem sa usvajanjem godisnjeg plana za NATO i instaliranjem svog covjeka na poziciju glavnog i odgovornog u VM.
Ja samo rekoh da to nisu srpski predstavnici, vec predstavnici Bosanaca i Hercegovaca iz reda srpskog naroda.channel10 wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/srpski- ... /190309048draganbl wrote:Koliko znam, nisu to srpski ministri, vec ministri iz reda srpskog naroda. Oni su izabrani glasovima Bosanaca i Hercegovaca i potpuno su legitimni.channel10 wrote:Mile nam ima eben problem sa usvajanjem godisnjeg plana za NATO i instaliranjem svog covjeka na poziciju glavnog i odgovornog u VM.
Slazem se i niko nigdje nije rekao da nisu legitimni. Jel vama koristenje te rijeci jaca potenciju, dok je koristite i gdje treba i gdje ne treba? Mislim na vas Srbe, sjeverne i juzne.
Ovo je cini se sah mat, ukoliko se svi budu drzali onog sto su rekli.
Mile protiv plana. Opozicija iz manjeg entiteta takodjer protiv. Bakir i predstavnik hrvatskog naroda su za i nema VM-a dok se ne posalje plan.
Eh sad jel opozicija iz manjeg eniteta protiv plana ili je protiv silaska sa vlasti, postavlja se pitanje.

Predstavnici izvršne vlasti se ne biraju na izborima, nego u parlamentu.draganbl wrote:Koliko znam, nisu to srpski ministri, vec ministri iz reda srpskog naroda. Oni su izabrani glasovima Bosanaca i Hercegovaca i potpuno su legitimni.channel10 wrote:Mile nam ima eben problem sa usvajanjem godisnjeg plana za NATO i instaliranjem svog covjeka na poziciju glavnog i odgovornog u VM.
Rvati su legEtimni, a Serbi autentični, ovi ostali su svakako naaake prelivodechannel10 wrote:Pa kazes legitimni, a niko ih nije spomenuo i odmah ide veza. Sta drugo?
A eto vidi sta ti pise na klixu, pa eto uputi zalbu urednistvu.