Sirija
- dječak sa šibicama
#69651 Re: Sirija
SAA i Hezbollah nastavljaju gaziti drekavce juzno od Aleppa, uzet i Kafr Haddad
http://wikimapia.org/#lang=en&lat=35.92 ... afr-Haddad
http://wikimapia.org/#lang=en&lat=35.92 ... afr-Haddad
- husein_kapetan
#69652 Re: Sirija
Tvoje ponasanje ovdje postaje u najmanju ruku iritantno.. u nedostatku sive mase svoje obilato nadogradjujes klasicnim podjebom bez vremena i prostora.. a mozda do tebe nije.. imao sam priliku vidjeti kako iseljenici odrastaju u uslovima kvazi-karantina.. vazda nesto nedoreceno i niko da se pojadas.. ali nek si nama stvorio sliku ispravnog i djeljivog cak i u krugovima svagdasnjih.. nego napisi svoje pa doktorat brani pred onim koji te perfektno razumiju...insomnia78 wrote:Co0l wrote:Da zakljucimo-svjedocimo novoj genijalnoj taktici koja se ogleda u tome da neprijatelju dopustis da te rastavi na proste faktore i zauzme grad da bi Rusi mogli da ih bombarduju dok slave.
Al hajd' to, to je jos i za povjerovati nego obicno u istom postu ide i to kako su ovi imali vrhunske obavjestajne podatke a i nisu mogli sami smisliti i izvesti tako brilijantnu akciju (to valjda da se "osiguraju" ono ko kad odigras 1x) nego je ista morala biti smisljena u mracnim podrumima Pentagona
Pa de se dogovorite, mislim ne morate al bi ljepse izgledalo na "papiru", da li ih je SAA namamila u trapuluoli su ovi dobivsi podatke od Obame i plan napada od onog Golani pukovnika uspjeli zauzeti grad
PS: ne znam samo sta ima brilijantno i kakvi to, aman podatci trebaju za zaletjeti kamion pun eksploziva na kontrolni punkt
-
Kaligula I
#69653 Re: Sirija
Ironmen wrote:
Vecina SAA vojnika su ozenjeni ljudi sa porodicama i djecom koji ratuju vec 5 godina a njihovi protivnici je sav teroristicki sljam poput Nusre Isila i ostalih koji nemaju nikoga koji zive da "sehide" i idu na drugi svijet plus droga od kraljeva koja im pristize.
...ne bi bilo prvi put da regresivno nadvalda progresivno kako u prirodi tako i u drustvu...insekti i crvi su nadživjeli dinosauruse...tako je moguće da i ovaj sljam iz Nusre, ISIL-a itd itd nadživi zagovornike multietništva, multikulturalnosti, multirasnosti, multireligioznosti itd itd...
- DuckZz
#69654 Re: Sirija
Pobunjenici će uskoro pokrenut nove napade na sjeveru Hame, ali u drugom smjeru.
- Arteta
#69655 Re: Sirija
Ovi tvoji su patentirali neke od nacina izivljavanja nad ljudima.slobodna_teritorija wrote:baš su face dok se kur.e nad zarobljenim civilma, jadnim i bespomoćnim ljudima. no svakim danom i u svakoj borbi pokazuju kolike su to gmazovske kukavice i pičketine!De ba kralju, ne kaki. Kakva ti je ovo prva rečenica, nema smisla nimalo ovo.
face su nadrkavati se nad bespomoćnim ljudima
ili bombardovati jadnu sirijsku dječicu:
premlaćivati ljude po mučilištima:
karinaši ! Asadovci su ku..c od ljudi i vojnika ! obična rulja hohštaplera, narkomana, alkosa i karinaša, eto to su oni !
Assadovcima zbog jednog treba skinuti kapu, oni su trenutno najveci borci protiv terorizma u Svijetu.
-
zrakomlat
#69656 Re: Sirija
Ovo ti vrijedi za sve učesnike rata tamo. Umjereni rebeli su vrlo neumjereni, samo kad imaju priliku pokazati. One isile, nusre i ostalu bagru ne treba ni komentarisati. I bez obzira na sve to, stvarno nema smisla pisati da je osvježenje vidjeti mrtvog nekog s ustima punim pjeska. Meni je to neshvatljivo, jebaji ga. Ako je merak vidjeti otkinutu čovjekovu glavu, onda nek sve ide u kurac.slobodna_teritorija wrote:baš su face dok se kur.e nad zarobljenim civilma, jadnim i bespomoćnim ljudima. no svakim danom i u svakoj borbi pokazuju kolike su to gmazovske kukavice i pičketine!De ba kralju, ne kaki. Kakva ti je ovo prva rečenica, nema smisla nimalo ovo.
face su nadrkavati se nad bespomoćnim ljudima
ili bombardovati jadnu sirijsku dječicu:
premlaćivati ljude po mučilištima:
karinaši ! Asadovci su ku..c od ljudi i vojnika ! obična rulja hohštaplera, narkomana, alkosa i karinaša, eto to su oni !
-
sarajevoxxxx
#69657 Re: Sirija
Vojna formacija opozicije "Feth el Kalemun" najavila osvetu za 10 vjerskih predstavnika koji su stradali u Arsalu u eksploziji bombe prije nekoliko dana. U saopćenju kojeg su izdali smatraju Hezbollah odgovornim, te navode da nije istina da su vjerski autoriteti trebali dati prisegu na vjernost Nusra front.
Last edited by sarajevoxxxx on 06/11/2015 23:40, edited 1 time in total.
-
Avetinho
#69658 Re: Sirija
Tako se na ovom forumu diskutuje ovdje vec godinama. Mora biti da nisi bio tu kad je svaki drugi post s ass-sadistickim uzivanjem slavio prasadovu (kredit za nadimak @slobodna_teritorija) "deratizaciju" sirijskih gradova od njenih stanovnika nasumicnim bombardovanjem?zrakomlat wrote:De ba kralju, ne kaki. Kakva ti je ovo prva rečenica, nema smisla nimalo ovo.slobodna_teritorija wrote: uvijek je osvježenje vidjeti pasadove kerove mrtve i sa ustima punim prašine i pijeska. deratizacija Prasadovih fašista.
- husein_kapetan
#69659 Re: Sirija
Odavno susvislije ne procirah... ali...uvijek ono ali.. zamisli "drustvo" vodjeno ovim " vrijednostima"...Kaligula I wrote:Ironmen wrote:
Vecina SAA vojnika su ozenjeni ljudi sa porodicama i djecom koji ratuju vec 5 godina a njihovi protivnici je sav teroristicki sljam poput Nusre Isila i ostalih koji nemaju nikoga koji zive da "sehide" i idu na drugi svijet plus droga od kraljeva koja im pristize.
...ne bi bilo prvi put da regresivno nadvalda progresivno kako u prirodi tako i u drustvu...insekti i crvi su nadživjeli dinosauruse...tako je moguće da i ovaj sljam iz Nusre, ISIL-a itd itd nadživi zagovornike multietništva, multikulturalnosti, multirasnosti, multireligioznosti itd itd...
elementarna implozija bez presedana. Ali mislim da danas kreatori ovog mraka to "demokratijom" nazivaju...
- sunceKOtepsija
#69660 Re: Sirija
idi popij lijekove...slobodna_teritorija wrote:
vjerovatni neki oficir avijacije. s obzirom kakvo zlo te djecoubice čine svaki dan po Siriji, ovo mu dođe kao nagrada.
vaki je lik u livnu ubio troje ljudi jer su ga pustili umjesto da su ga poslali na psihijatriju, a ko podrzava kanibale nije nizasta osim za psihijatrije
- sunceKOtepsija
#69661 Re: Sirija
nasla krpa zakrpu sto bi se reklo avetinjo i slobodna teritorijaAvetinho wrote:Tako se na ovom forumu diskutuje ovdje vec godinama. Mora biti da nisi bio tu kad je svaki drugi post s ass-sadistickim uzivanjem slavio prasadovu (kredit za nadimak @slobodna_teritorija) "deratizaciju" sirijskih gradova od njenih stanovnika nasumicnim bombardovanjem?zrakomlat wrote:De ba kralju, ne kaki. Kakva ti je ovo prva rečenica, nema smisla nimalo ovo.slobodna_teritorija wrote: uvijek je osvježenje vidjeti pasadove kerove mrtve i sa ustima punim prašine i pijeska. deratizacija Prasadovih fašista.
-
zrakomlat
#69662 Re: Sirija
Ma znam kako se diskutuje, ali meni ne može u glavu da neko osvježava svoj mozak tako što vidi nečiji prosviran mozak. Pa čiji god da je. Jel tebi merak to vidjeti? Meni nije. Ja ove linkove i ne otvaram, pa ko je god na njima, saa, isil, fsa, ksa, rsa, msa.Avetinho wrote:Tako se na ovom forumu diskutuje ovdje vec godinama. Mora biti da nisi bio tu kad je svaki drugi post s ass-sadistickim uzivanjem slavio prasadovu (kredit za nadimak @slobodna_teritorija) "deratizaciju" sirijskih gradova od njenih stanovnika nasumicnim bombardovanjem?zrakomlat wrote:De ba kralju, ne kaki. Kakva ti je ovo prva rečenica, nema smisla nimalo ovo.slobodna_teritorija wrote: uvijek je osvježenje vidjeti pasadove kerove mrtve i sa ustima punim prašine i pijeska. deratizacija Prasadovih fašista.
-
Avetinho
#69663 Re: Sirija
Evo jos jednog trola koji se upecao. Sta bolan lupas? Nadji jedan Avetinjin post u kojem Avetinja podrzava zlocine ISIL-a u Siriji.sunceKOtepsija wrote:nasla krpa zakrpu sto bi se reklo avetinjo i slobodna teritorijaAvetinho wrote:
Tako se na ovom forumu diskutuje ovdje vec godinama. Mora biti da nisi bio tu kad je svaki drugi post s ass-sadistickim uzivanjem slavio prasadovu (kredit za nadimak @slobodna_teritorija) "deratizaciju" sirijskih gradova od njenih stanovnika nasumicnim bombardovanjem?
Ako ne nadjes, mozes jesti vanago, kao sto su jeli i mnogi drugi prije tebe. Za tebe, kao i za ostale zaslijepljene i odusevljene navijace ass-sadiste, masovnog ubice civila i glavnog i odgovornog razjebaca Sirije, svako onaj ko ruzno pomisli o Ass-sadisti pasadu je ISIL-ovac. E ne moze. Nadji jedan Avetinjin post, ili jedi vanago.
-
Avetinho
#69664 Re: Sirija
Linkove ne otvaram, fotografije mrtvih tjelesa me ne zanimaju. Sto prije maknu velikog zlikovca Ass-sadistu, to ce prije mir dole stici.zrakomlat wrote:Ma znam kako se diskutuje, ali meni ne može u glavu da neko osvježava svoj mozak tako što vidi nečiji prosviran mozak. Pa čiji god da je. Jel tebi merak to vidjeti? Meni nije. Ja ove linkove i ne otvaram, pa ko je god na njima, saa, isil, fsa, ksa, rsa, msa.Avetinho wrote:
Tako se na ovom forumu diskutuje ovdje vec godinama. Mora biti da nisi bio tu kad je svaki drugi post s ass-sadistickim uzivanjem slavio prasadovu (kredit za nadimak @slobodna_teritorija) "deratizaciju" sirijskih gradova od njenih stanovnika nasumicnim bombardovanjem?
-
budza
#69665 Re: Sirija
Arteta wrote:Assadovcima zbog jednog treba skinuti kapu, oni su trenutno najveci borci protiv terorizma u Svijetu.
smanji malo dozivljaj.
treba da te je malo stid sto velicas tog zlikovca.
Last edited by budza on 07/11/2015 00:00, edited 2 times in total.
-
Kaligula I
#69666 Re: Sirija
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8Q6LtQTQ1zU [/youtube]
...reklo bi se da su Rusi konstantni i poletni u svom dijelu zadatka i da nisu demoralizirani stanjem na terenu, što bi moglo značiti da operacija ide po planu...mozda smo mi malko nestrpljivi?
...
...reklo bi se da su Rusi konstantni i poletni u svom dijelu zadatka i da nisu demoralizirani stanjem na terenu, što bi moglo značiti da operacija ide po planu...mozda smo mi malko nestrpljivi?
- Co0l
#69667 Re: Sirija
Jbg,tako to izgleda kad u jednom postu pokusaju udrobit sve teorije al ih u konacnici pojebe sto na jednom primjeru jedna drugu pobija.insomnia78 wrote:Co0l wrote:Da zakljucimo-svjedocimo novoj genijalnoj taktici koja se ogleda u tome da neprijatelju dopustis da te rastavi na proste faktore i zauzme grad da bi Rusi mogli da ih bombarduju dok slave.
Al hajd' to, to je jos i za povjerovati nego obicno u istom postu ide i to kako su ovi imali vrhunske obavjestajne podatke a i nisu mogli sami smisliti i izvesti tako brilijantnu akciju (to valjda da se "osiguraju" ono ko kad odigras 1x) nego je ista morala biti smisljena u mracnim podrumima Pentagona
Pa de se dogovorite, mislim ne morate al bi ljepse izgledalo na "papiru", da li ih je SAA namamila u trapuluoli su ovi dobivsi podatke od Obame i plan napada od onog Golani pukovnika uspjeli zauzeti grad
PS: ne znam samo sta ima brilijantno i kakvi to, aman podatci trebaju za zaletjeti kamion pun eksploziva na kontrolni punkt
-
zrakomlat
#69668 Re: Sirija
Pa ni ja, o tome ti pričam, i to prigovaram ovoj okupiranoj_teritorijiAvetinho wrote:Linkove ne otvaram, fotografije mrtvih tjelesa me ne zanimaju. Sto prije maknu velikog zlikovca Ass-sadistu, to ce prije mir dole stici.zrakomlat wrote:Ma znam kako se diskutuje, ali meni ne može u glavu da neko osvježava svoj mozak tako što vidi nečiji prosviran mozak. Pa čiji god da je. Jel tebi merak to vidjeti? Meni nije. Ja ove linkove i ne otvaram, pa ko je god na njima, saa, isil, fsa, ksa, rsa, msa.Avetinho wrote:
- Co0l
#69669 Re: Sirija
Ahrar je umjeren samo kod onih sa losim smislom za ironiju.Challenger__ wrote:- ako se ne varam, glava zarobljenog sirijskog oficira18+
E. MagnierGraphic +18: Meet the "moderate" Ahrar showing the head of an #SAA officer in a basket #Syria.
- Co0l
#69670 Re: Sirija
Sektaši i vjerski fanatici.Kaligula I wrote:...nije nemoguća ni izdaja, jer se šuška o nesnošljivosti između sirijskih i iranskih komandanata...moguće je da su suniti okrenuli leđa iransko-šiitskim generalima...samo izdaja moze uzrokovat sramotno beskrvni otpor neprijatelju i neracionalne gubitke na bojnom polju...dječak sa šibicama wrote:
Jasno je to kao dan.
Samo meni nije jasno kako je moguce da SAA i sada, kada konacno imaju i "oci u zraku", kako je moguce da im drekavci dodju i uzmu Morek recimo. Koliko citam, u pola sata usli u grad i zauzeli ga.
Gdje su njihovi obavjestajci, gdje je SAA (kontra)obavjestajna sluzba, do kada ce se vise blamirati takvim porazima koji nikome nisu shvatljivi. Pa ne moze ti neko uzeti grad, koji si osvajao mjesec dana, za pola sata. Gdje su im transeji, bunkeri, domobranske jedinice koje pokrivaju teren vatrenom moci, pa valjda imaju oruzja ako nista nemaju. Stavi jebeni PM na svako 100 metara linije, utvrdi ga vrecama, uvali DSHK svako 300 metara, rokaj po horizontu i izdrzaces bar dva tri dana.
Cuj za pola sata izgube grad.
- von_admir
#69671 Re: Sirija
Ali Kemal wrote:A tek fasisticko-kozojebski primitivizam kad salje privatne porukeArteta wrote:Nema mu pomoci, svi komentari su mu takvi.RepublikanskaGarda wrote:
To moze značiti da si ti umno ograničen jer da nisi ne bi pisao ovako retardirane komentare
Sent: 05/11/2015 20:41
From: Opetja033
Recipient: Ali Kemal
Picko salonska, mami se tako obracaj. Jebem ti kompletnu familiju kmetovsku.
prijavi ga odmah administraciji pa nek kuci tako prica
-
Kaligula I
#69672 Re: Sirija
...ja sam negdje u svojim pethodnim postovima, sa ove teme, napisao da ISIL-ovci imaju pravo na borbu, ali da nemaju pravo na pobjedu...dakle, bitku mogu dobit, ali rat nikako...mislim da se Ameri i Rusi ndajebavaju preko Sirije i da je moguće da ISIL, na trenutak, iskoristi tu povoljnost, ali na kraju, kad ovi odmjere svoje snage, slijedi kataklizma, završni udarac, konačna deratizacija...zašto?...zato što bi ISIL-ova pobjeda značla povratak u srednji vijek, a to se ne smije dozvolit...kako god, naći će se i smoći će se snage za hod u budućnost, a ne u prošlost...pa nismo rakovi, ljudi smo...husein_kapetan wrote:Odavno susvislije ne procirah... ali...uvijek ono ali.. zamisli "drustvo" vodjeno ovim " vrijednostima"...Kaligula I wrote:Ironmen wrote:
elementarna implozija bez presedana. Ali mislim da danas kreatori ovog mraka to "demokratijom" nazivaju...
- husein_kapetan
#69673 Re: Sirija
A ne...trebao je ovaj vas ass sadista ( guzni pervertit)
.. ( valjda od milja) pustiti placenicke horde mentalnih umobolnika i otpada ĺjudskog da sirijcima kapu nistavila kroje.. pa kako ne ide sve po planu vi se nasli da vrijednujete i sirite ideologiju otpadnika i izroda.. podastiruci ovdje nekakve fakte i vase istine... svak ko makar i pomisli da ce silom nametnuti vlastitu ideolosku bolest drugim mora biti spreman da snosi posledice adekvatne vlastitom naumu.. bez iznimka.
I nadam se da ce vam ovaj Assad biti nocna mora jos dugo.. jer danas je on simbol neuspjeha vaseg... i to se promjeniti ne moze...
.. ( valjda od milja) pustiti placenicke horde mentalnih umobolnika i otpada ĺjudskog da sirijcima kapu nistavila kroje.. pa kako ne ide sve po planu vi se nasli da vrijednujete i sirite ideologiju otpadnika i izroda.. podastiruci ovdje nekakve fakte i vase istine... svak ko makar i pomisli da ce silom nametnuti vlastitu ideolosku bolest drugim mora biti spreman da snosi posledice adekvatne vlastitom naumu.. bez iznimka.
I nadam se da ce vam ovaj Assad biti nocna mora jos dugo.. jer danas je on simbol neuspjeha vaseg... i to se promjeniti ne moze...
- von_admir
#69674 Re: Sirija
Avetinho wrote:Linkove ne otvaram, fotografije mrtvih tjelesa me ne zanimaju. Sto prije maknu velikog zlikovca Ass-sadistu, to ce prije mir dole stici.zrakomlat wrote:Ma znam kako se diskutuje, ali meni ne može u glavu da neko osvježava svoj mozak tako što vidi nečiji prosviran mozak. Pa čiji god da je. Jel tebi merak to vidjeti? Meni nije. Ja ove linkove i ne otvaram, pa ko je god na njima, saa, isil, fsa, ksa, rsa, msa.Avetinho wrote:
Mir i demokracija kao u Libiji i Afganistanu i Iraku za vjeke vjekova
- pirpa
#69675 Re: Sirija
Yusef Junid also known as Abu Farough, a senior commander of the foreign-backed Harakat Ahrar ash-Sham Wahhabi terrorist group has been eliminated in the city of Saraqib, Idlib, Syria.