Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- crnivrag
#69626 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Izvod iz cjenovnika koji najavljuje zvanično stupanje na snagu usluge TV Unazad - 5 dana, do sada je ta usluga bila dostupna samo 3 dana, a cijena ostaje ista: https://telemach.ba/Binary/10633/Izvod- ... 8.2018.pdf
- jazzer
#69627 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
peti dan bez interneta i telefona..prijavio kvar, do Telemacha je a ne do mene, juce zvao da pitam kada mogu ocekivati
servisera, rekli mi da cekam, guzva..
cekacete i vi da vam platim puni racun za avgust. dobro cete se nacekati.
- zateznistub
#69628 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ova stvar se koliko ja znam već dvije godine ugrađuje pod moranje svim novim korisnicimahrasno38 wrote:
Evo ima jos pa kome sta treba i koliko ko ima para
https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R ... &_osacat=0
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#69629 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mozda na pojacalu ali u samom stanu/kuci NE!zateznistub wrote:Ova stvar se koliko ja znam već dvije godine ugrađuje pod moranje svim novim korisnicimahrasno38 wrote:
-
rizibizi
#69630 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zna li se koliko kosta prelazak na nizi paket, u aktuelnom cjenovniku ne nadjoh nista, a cisto sumnjam da se ne naplacuje?
- zateznistub
#69631 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne nego nakon ulaska u kuću/stan.hrasno38 wrote:Mozda na pojacalu ali u samom stanu/kuci NE!zateznistub wrote:Ova stvar se koliko ja znam već dvije godine ugrađuje pod moranje svim novim korisnicimahrasno38 wrote:
- hrasno38
#69632 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja to nemam a neki dan su mi bili i mijenjali kablove!zateznistub wrote:Ne nego nakon ulaska u kuću/stan.
- zateznistub
#69633 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Trebalo bi da su ti montirali.hrasno38 wrote:Ja to nemam a neki dan su mi bili i mijenjali kablove!zateznistub wrote:Ne nego nakon ulaska u kuću/stan.
- hrasno38
#69634 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mozda bi i trebalo ali ja koliko sam ovako nesto slicno nisu....samo promjenili kabl i konektore...ali ja koliko sam negdje procitao oni to stavljaju na ormaricimazateznistub wrote:Trebalo bi da su ti montirali.hrasno38 wrote:Ja to nemam a neki dan su mi bili i mijenjali kablove!zateznistub wrote:Ne nego nakon ulaska u kuću/stan.
- zateznistub
#69635 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
To see počelo uvoditi dok sam još radio kod njih 2016. Ne znam da nisu opet šta promijenilihrasno38 wrote:
Mozda bi i trebalo ali ja koliko sam ovako nesto slicno nisu....samo promjenili kabl i konektore...ali ja koliko sam negdje procitao oni to stavljaju na ormaricima
- Telemach
#69636 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
sheilak wrote:Telemah imate li kartica na stanju jer zelim uzeti jednu dodatnu koja me sleduje po ugovoru (r)
Zdravo sheilak,
Cam moduli su stigli
- Telemach
#69637 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
jazzer wrote:peti dan bez interneta i telefona..prijavio kvar, do Telemacha je a ne do mene, juce zvao da pitam kada mogu ocekivati
Reklamaciju smo proslijedili na urgenciju.
- Telemach
#69638 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo rizibizi,rizibizi wrote:Zna li se koliko kosta prelazak na nizi paket, u aktuelnom cjenovniku ne nadjoh nista, a cisto sumnjam da se ne naplacuje?
Nakon isteka Ugovorne obaveze, možete preći na paket niže cjenovne kategorije bez naknade.
Vaš Ugovor ističe uskoro, za preciznije informacije možete nam se javiti u pp.
- crnivrag
#69639 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
https://telemach.ba/a33396/podrska/vije ... ivala.htmlTelemach Glavni sponzor Sarajevo Film Festivala
Već 24. put ponosno Srce Sarajeva će zakucati na veliku radost svih nas, a kompanija Telemach je i ove godine tu da podrži ovaj najvažniji događaj iz svijeta filma u regiji.
U periodu od 11. do 16. Augusta na Trgu Susan Sontag (Festivalski trg) organizujemo ''Telemach Fest Room'', interaktivni sadržaj za posjetioce Festivala.
Ljubitelji najmodernijih tehnologija moći će isprobati sve sadržaje koje smo pripremili uz naš najbrži internet u BiH.
Najmlađi će kao i do sada imati svoj poseban kutak i otkriti zašto Telemach ima najbolji TV sadržaj.
Kao i do sada Telemach festivalska ulica u periodu trajanja Festivala bit će pokrivena inovativnim internet servisom UNIFI besplatnim za sve korisnike Telemacha, dok će za vrijeme Sarajevo Film Festivala biti dostupan besplatno i ostalim posjetiocima.
Kako biste pristupili UNIFI Wi-Fi mreži na festivalskoj ulici potrebno je da se registrujete na Moj Telemach portalu, a zatim unesete user name i password i spremni ste da podjelite svoje nezaboravne filmske trenutke sa svijetom.
Tokom svih sedam dana festivala dana postavljajte, lajkujte i dijelite omiljene trenutke uz pomoć UNIFI SFF promo mreže.
Telemach kao vodeći domaći provajder analogne i digitalne kablovske televizije, usluge širokopojasnog interneta u BiH, te najveći alternativni pružatelj usluge fiksne telefonije na području BiH dostupan je skoro milionu stanovnika, a napredni servisi bazirani su na najsavremenijim tehnologijama koje u kombinaciji s inovativnim ponudama čine veliku razliku i prednost u odnosu na ostale operatere u Bosni i Hercegovini.
Vidimo se u Telemach festivalskoj ulici, očekuju vas brojna iznenađenja!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#69640 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Od 1 nema ni interneta ni TV-a na Šipu... Kaman 
-
strider_sm
#69641 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach
Zasto ne mogu deaktivirati Unifi? Odnosno, deaktivirao sam ga i ranije i u zadnje vrijeme primijetim da je aktivan.
Da, on mi pravi probleme s regularnim WiFi-em, ne znam zasto ali svako malo normalni WiFi se zablokira na Ubee modemu, zato ga iskljucujem.
Sada sam bio na mojtelemach.ba, fino stoji aktivirano - iako ne bi trebalo biti. Kada iskljicim switch, javi mi da deaktivacija nije uspjesna i da pokusam ponovo.
Unifi mi ne treba cak i da je sve perfektno, tako da zaista ne zelim da ga imam ukljucenog.

Zasto ne mogu deaktivirati Unifi? Odnosno, deaktivirao sam ga i ranije i u zadnje vrijeme primijetim da je aktivan.
Da, on mi pravi probleme s regularnim WiFi-em, ne znam zasto ali svako malo normalni WiFi se zablokira na Ubee modemu, zato ga iskljucujem.
Sada sam bio na mojtelemach.ba, fino stoji aktivirano - iako ne bi trebalo biti. Kada iskljicim switch, javi mi da deaktivacija nije uspjesna i da pokusam ponovo.
Unifi mi ne treba cak i da je sve perfektno, tako da zaista ne zelim da ga imam ukljucenog.

-
anonimus03
#69642 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ni na stupuVelkoski wrote:Od 1 nema ni interneta ni TV-a na Šipu... Kaman
-
PhilCou
#69643 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Krste, spremaj se za GOŠK, pusti sad internet i TV.Velkoski wrote:Od 1 nema ni interneta ni TV-a na Šipu... Kaman
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#69644 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Odmara me shef za derbiPhilCou wrote:Krste, spremaj se za GOŠK, pusti sad internet i TV.Velkoski wrote:Od 1 nema ni interneta ni TV-a na Šipu... Kaman
-
PhilCou
#69645 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Fino fino, neka malo..Velkoski wrote:Odmara me shef za derbiPhilCou wrote:Krste, spremaj se za GOŠK, pusti sad internet i TV.Velkoski wrote:Od 1 nema ni interneta ni TV-a na Šipu... Kaman
- Telemach
#69646 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo strider_sm,strider_sm wrote:@Telemach
Molimo Vas dostavite nam broj Ugovora, provjerićemo sve što je potrebno.
- erotica
#69647 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@telemach
Mogu li se preko total tv resivera gledati fta kanali sa astre ukoliko je kartica neaktivna, tj. na pre paidu a trenutno je mirovanje kartice, a ti kanali nemaju nikakve veze sa totalom? Vama pitanje pošto vidim da je ttv na vašoj stranici.
Mogu li se preko total tv resivera gledati fta kanali sa astre ukoliko je kartica neaktivna, tj. na pre paidu a trenutno je mirovanje kartice, a ti kanali nemaju nikakve veze sa totalom? Vama pitanje pošto vidim da je ttv na vašoj stranici.
-
kakaljin
#69648 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Mozes bez ikakvih problemaerotica wrote:@telemach
- diablobih
#69649 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kada ce EON resiveri?Telemach wrote: Zdravo sheilak,
Cam moduli su stigli
- Qler
#69650 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ni kod mene nema...