Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bjezi ba nerealni ste, imali ste prije vecih problema sa platama i finansijama, pa ste opet igrali i to bolji bili.titule osvajali
sto ce reci, nije to bas tako jednostavno ko u firmi..
zna se gdje je problem. al et.mislim koliko god bili razliciti opet su nam problemi slicni
sumirprimus wrote:bjezi ba nerealni ste, imali ste prije vecih problema sa platama i finansijama, pa ste opet igrali i to bolji bili.titule osvajali
zna se gdje je problem. al et.mislim koliko god bili razliciti opet su nam problemi slicni
Pa ovo je i najgore. Vidjele picke da ce dobit sve sta god da bude. Sad treba cekat kad ce se njima kurac dic da igraju. A sto se tice strajka tu posebno mogu najebat jer su sve zakone prekrsili od ne najavljivanja strajka do krsenja njhovih zaduzenja kao uposlenika po svim zakonima drzave, saveza i kluba
sumirprimus wrote:bjezi ba nerealni ste, imali ste prije vecih problema sa platama i finansijama, pa ste opet igrali i to bolji bili.titule osvajali
Pa ovo je i najgore. Vidjele picke da ce dobit sve sta god da bude. Sad treba cekat kad ce se njima kurac dic da igraju. A sto se tice strajka tu posebno mogu najebat jer su sve zakone prekrsili od ne najavljivanja strajka do krsenja njhovih zaduzenja kao uposlenika po svim zakonima drzave, saveza i kluba
bjezi ba, tako smo i mi bili nerealni, sto si potpiso sa igracem moras ispostovat.
pa dobro pazi koga dovodis
on ima pravo na svoje pare, sami st potpisali, ko vam je kriv???
cuj po ucinku pa ne rade u ataku bog te il megamiksu
decko_sa_kovaca wrote:Pa eo dolaze ne vidim problem. Sumire mos ti zajebavat i imas za sta al nista nije uradjeno sto se ne smije
ma drug, vidi, reci sam sebi u dubini duse, bez foruma i ovog lelemudanja, jel se tako radi sa fudbalerima? kakav je to stimulans za ubuduce?
nemas ti posla sa doktorima nauka, nego jos vecim lelemudima, zamisli jednog krpu il zeca il blagojevica, kako ce reagovat sad na ovo, mora se savit i sutit. i dat sve od sebe. zamisli.
tako je nas senco nastupio i rastjero komplet ekipu