nedavno bas vidim jednu scenu mada je meni malo bezveze ispalo ali eto... 3-4 auto sam u krajnjoj lijevoj traci kod Importanne-a, skretanje prema Mašinskoj... koliko sam uspio vidjeti prvo auto u koloni je vozio neki stariji čovjek sa porodicom... crveno... tenkre neki iz desne trake sa zatamnjenim novijim pasatom lagano prođe kolonu i ubaci se ispred tog lika, ono hladno na pješački prelaz, doduše malo u koso stade... valjda upratio nema murije pa mu se može... i čovjek izrevoltiran mu zasvira... kad eto lole izlazi iz auta, to treša, to torbica i otvori vrata od auta tog lika i nešto tersa i pljune ga kao i udari mu nogom u vrata... hh pa majku jebao ko mu daje za pravo? otislo je ovo sve u qurac krasan, nema vise niko postovanja prema nikome...fuj! da hoce naletiti na nekoga pa da propisno prodje kroz njega, volio bih vise nego ista..supercali wrote:Ne sute sviseoBIH wrote:Kako da ne. Kada se zatamnjeni dzip ubaci ispred tebe sutis kao pickica, kao i svi. Od vrha, prema dnu.basicm wrote:Majmunima koji izbace iz brzine, potegnu rucnu, uzmu telefon na semaforu od 3 sekunde sviram obavezno. Debilima koji se ubacuju ispred svih na semaforu sviram, poteskocama sa oznakom p i svima koji voze sporo ili nekoncentrisano sviram, i tako dalje...
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Daryl Dixon
#6951 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
-
tempuser
#6952 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Divlji zapad... Ja idem rezonom, sto bih ja lezo'o budalu, odlezace ga neko isti k'o i on!
- Daryl Dixon
#6953 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
upravotempuser wrote:Divlji zapad... Ja idem rezonom, sto bih ja lezo'o budalu, odlezace ga neko isti k'o i on!
-
NediM17
#6954 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Boze sacuvaj... Ali kao sto kazes, naletice jednom na ludjeg od sebe.Daryl Dixon wrote: nedavno bas vidim jednu scenu mada je meni malo bezveze ispalo ali eto... 3-4 auto sam u krajnjoj lijevoj traci kod Importanne-a, skretanje prema Mašinskoj... koliko sam uspio vidjeti prvo auto u koloni je vozio neki stariji čovjek sa porodicom... crveno... tenkre neki iz desne trake sa zatamnjenim novijim pasatom lagano prođe kolonu i ubaci se ispred tog lika, ono hladno na pješački prelaz, doduše malo u koso stade... valjda upratio nema murije pa mu se može... i čovjek izrevoltiran mu zasvira... kad eto lole izlazi iz auta, to treša, to torbica i otvori vrata od auta tog lika i nešto tersa i pljune ga kao i udari mu nogom u vrata... hh pa majku jebao ko mu daje za pravo? otislo je ovo sve u qurac krasan, nema vise niko postovanja prema nikome...fuj! da hoce naletiti na nekoga pa da propisno prodje kroz njega, volio bih vise nego ista..
-
dgL_
#6955 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja tranzitom sa bistrika prema vracama, semafor crveno, staje passat ispred mene, stajem ja.. Stojim tako 5-6 sekundi kad odjednom lola sa golfom 7 sivim metalik obidje nas i ode na crveno... I to laganini bez gasanja bez icega.. I laganice ode... Pa takvim treba uzimat i auto i vozacku!NediM17 wrote:Danas ispred Crnaje semafor, rade tunel. Baja u BMW-u obidje kolonu od jedno cca. 50 auta, vrlo brzo se upali zeleno i uvali se.![]()
Takvi mi bolidi ne idu u glavu. Steta samo sto ga je neko od raje pustio, da bogdo nisu pa da mora ici u rikverc kad krenu iz drugog smjera.
- supercali
#6956 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Raskrsnica vec zakrcena a lik ulazi u raskrsnicu
-
BadBoy
#6957 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
To je kod nas redovna pojava, ali obični ljudi su tu satjerani u ćorsokak. Što bi rekli Englezi "the only winning move is not to play". Taj debil je svakako kriminalac, nikad ništa pošteno niti je radio niti će raditi u životu, nema obraza, nema osjećaja odgovornosti (ili nema svoje djece ili ga baš boli briga za iste). A šta taj čovjek sa porodicom koji je ostao popljuavan i ponižen da uradi? Da se razračunava sa kretenom? Ili će popiti metak, ili će završiti na sudu on. Gubi u oba slučaja. Mat pozicija.Daryl Dixon wrote: nedavno bas vidim jednu scenu mada je meni malo bezveze ispalo ali eto... 3-4 auto sam u krajnjoj lijevoj traci kod Importanne-a, skretanje prema Mašinskoj... koliko sam uspio vidjeti prvo auto u koloni je vozio neki stariji čovjek sa porodicom... crveno... tenkre neki iz desne trake sa zatamnjenim novijim pasatom lagano prođe kolonu i ubaci se ispred tog lika, ono hladno na pješački prelaz, doduše malo u koso stade... valjda upratio nema murije pa mu se može... i čovjek izrevoltiran mu zasvira... kad eto lole izlazi iz auta, to treša, to torbica i otvori vrata od auta tog lika i nešto tersa i pljune ga kao i udari mu nogom u vrata... hh pa majku jebao ko mu daje za pravo? otislo je ovo sve u qurac krasan, nema vise niko postovanja prema nikome...fuj! da hoce naletiti na nekoga pa da propisno prodje kroz njega, volio bih vise nego ista..
- relax11
#6958 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nisam se nasao u takvoj situaciji da budem tako "ponizen" da me neko pljuje i udara po autu, ali hajmo realno da on meni sve to radi a da je to gledam i da ga pustim da ode a nisam mu nista uradio....
-
zekoslav85
#6959 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
danas isto lud lik... vozim ja tranzitom, idem prema tunelu.... kad neki kombi sleti iz dzamijske ulice i pravo ispred mene znaci da sam isao malo brze, spucao bih ga...ja ti njemu svirnem blicnem kao majmune jedan ludi...kao da je procitao s usana
i na semaforu crveno, kad izlazi nemas ga sta vidjet mrsav stariji nekih 40 godina, jedva 1.70 ali eto, mase rukom kao "sta je, da ti je...m mater.."uf reko ja izadjem veci i krupniji od njega, iza sjedista imam bukovu paliju za ovakve slucajeve...reko neki problem hoces da se udaramo ? ha ? ja krenem prema njemu on se poce povlaciti kao zuri nije imao kad stati na crveno ovo ono ma reko konju jedan hoces da se ubijemo zbog tvoje zurbe i ovi drugi poceli svirati kao da krenemo zastoj
i uleti u kombi i pun gas crn oblak ostade iza njega..
treba se cuvati uvijek drugih , a najmanje sebe haman
-
nightvision
#6960 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Odayebi. Ja sam onda lijepo rekao da po gradskoj cesti s dvije ili vise traka mogu voziti jednako i u lijevoj kao i desnoj traci sve dok postujem ogranicenja brzine, znaci dok ne kocim saobracaj guslanjem. Kome se divlja nek' me obilazi.Laertes wrote:Ima jedan takav ovdje na forumu, meščini nightvision sebe nazvao.kloniran wrote:ka'e ne valja desnom odoše gewinde izbrazdano sleperima![]()
-
tempuser
#6961 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Za to stariji nekih 40 god si zasluzio degenek!zekoslav85 wrote:danas isto lud lik... vozim ja tranzitom, idem prema tunelu.... kad neki kombi sleti iz dzamijske ulice i pravo ispred mene znaci da sam isao malo brze, spucao bih ga...ja ti njemu svirnem blicnem kao majmune jedan ludi...kao da je procitao s usanai na semaforu crveno, kad izlazi nemas ga sta vidjet mrsav stariji nekih 40 godina, jedva 1.70 ali eto, mase rukom kao "sta je, da ti je...m mater.."uf reko ja izadjem veci i krupniji od njega, iza sjedista imam bukovu paliju za ovakve slucajeve...reko neki problem hoces da se udaramo ? ha ? ja krenem prema njemu on se poce povlaciti kao zuri nije imao kad stati na crveno ovo ono ma reko konju jedan hoces da se ubijemo zbog tvoje zurbe i ovi drugi poceli svirati kao da krenemo zastoj
i uleti u kombi i pun gas crn oblak ostade iza njega..
-
zdruzdjo
#6962 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
I to da sam ide ubrati sipku.tempuser wrote: Za to stariji nekih 40 god si zasluzio degenek!
- Laertes
#6963 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ćaći svom se tako obraćaj. Radilo se o cesti Šićki - Tuzla, i ti si se isprovaljivao toliko da su ti ljudi pisali da tvojom logikom možeš sredinom, sve dok voziš unutar ograničenja. Guslaj lijevom, ali vozacke kulture nemaš.nightvision wrote:Odayebi. Ja sam onda lijepo rekao da po gradskoj cesti s dvije ili vise traka mogu voziti jednako i u lijevoj kao i desnoj traci sve dok postujem ogranicenja brzine, znaci dok ne kocim saobracaj guslanjem. Kome se divlja nek' me obilazi.Laertes wrote:Ima jedan takav ovdje na forumu, meščini nightvision sebe nazvao.kloniran wrote:ka'e ne valja desnom odoše gewinde izbrazdano sleperima![]()
-
nightvision
#6964 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Lazi ti caci svom i izmisljaj. Pricali smo mi ponajprije o gradskim ulicama gdje si ti rekao da se trebamo u gradu sklanjat' u desnu traku trkacima. Evo sa'cu, samo sto nisam. A onda si se ti uFatio navoditi kao primjer tu cestu, ali i onda sam ti rekao pa cu opet, to nije autoput niti brza cesta, pa tamo gdje u desnoj traci ima kolona autobusa i kamiona koji voze ispod ogranicenja ako u lijevoj vozim brze od njih, u dozvoljenim granicama, ne pada mi na pamet da legnem na kocnicu i ubacujem se u tu kolonu samo da bi ti i slicni divljaci mogli ispoljavat svoje frustracije izmedju dva-tri kruzna toka u par stotina metara. Nauci vec jednom razliku izmedju autoputa i gradske ulice, nije to tako tesko.Laertes wrote:Ćaći svom se tako obraćaj. Radilo se o cesti Šićki - Tuzla, i ti si se isprovaljivao toliko da su ti ljudi pisali da tvojom logikom možeš sredinom, sve dok voziš unutar ograničenja. Guslaj lijevom, ali vozacke kulture nemaš.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6965 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ako je po nicku '85., onda je i on skoro starijizdruzdjo wrote:I to da sam ide ubrati sipku.tempuser wrote: Za to stariji nekih 40 god si zasluzio degenek!
Zaboravljaju se ljudi, sve kontaju jos uvijek im 20...kad ono
- Laertes
#6966 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nije majka Muju karala što je kockao, nego što se vadio...nightvision wrote:zato sto nema razloga da ne vozim. i zato sto volim podjebavati kretene koji misle da su sami na cesti. aerodromska pista je na aerodromu na dubravama.Laertes wrote:OK, ali moje pitanje je zašto voziš lijevom trakom ako je desna prazna (bez obzira na ograničenje)?
- amar1994
#6967 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
joj covjeka, tvoja duzonost je da se sklonis , ostajanje u lijevoj traci je prekrsaj i ugrozavanje saobracaja. Mozda nekog ne zanima ogranicenje, bez obzira na sve tvoja i duznost svih je da se poslije obilazenja lijevom vrati u desnu i tacka. Ni ti, ni bilo ko drugi ne treba da odredjuje nekome koliko ce vozit, prosipa neku silu i da se sepuri nesto na autoputu gdje su brzine od 100 do 300km/h. Sta te briga jel neko vozi 500km/h tvoje je da se sklonis.
Ja cu uvijek takvim pametarima u lijevoj svirat i drzat duga upaljena dok se ne skloni
Ja cu uvijek takvim pametarima u lijevoj svirat i drzat duga upaljena dok se ne skloni
- Bakir1
#6968 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
sto ja ga prodjem desnom na autoputu pa u lijevu ispred njega i po bremzi lagano
i vi se zbog svega nervirate
nema blicanja, sviranja, na autoputu ako nece da se skloni nakon par minuta voznje na zadnjem braniku, bez blicanja i sviranja, prodjem desnom ispred, ispred se uvalim i brake check
i vi se zbog svega nervirate
nema blicanja, sviranja, na autoputu ako nece da se skloni nakon par minuta voznje na zadnjem braniku, bez blicanja i sviranja, prodjem desnom ispred, ispred se uvalim i brake check
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6969 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma zaustavnom

-
The BEN10
#6970 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Tako sam ja jednom probao da uradim - kad ono u fazi obilaženja lik se sjetio da treba u desnu. Sekunda je falila da obojica nastradamo.Bakir1 wrote:sto ja ga prodjem desnom na autoputu pa u lijevu ispred njega i po bremzi lagano![]()
i vi se zbog svega nervirate![]()
- Bakir1
#6971 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ma hajde sve je to u sklopu vozanja po cestama 
- amar1994
#6972 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
eh pa to je najgoreThe BEN10 wrote:Tako sam ja jednom probao da uradim - kad ono u fazi obilaženja lik se sjetio da treba u desnu. Sekunda je falila da obojica nastradamo.Bakir1 wrote:sto ja ga prodjem desnom na autoputu pa u lijevu ispred njega i po bremzi lagano![]()
i vi se zbog svega nervirate![]()
-
The BEN10
#6973 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jest braco, da nisam vozio barem 140 km/h, a u autu žena i dijete.Bakir1 wrote:ma hajde sve je to u sklopu vozanja po cestama
- Bakir1
#6974 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
dobro, istini za volju, sa zenom i malim u autu ne prestizem 
- amar1994
#6975 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ne znaju ili nece da nauce pravila
, cuj on voli mezit trkace, fol pravda neka