Jebem ga,kada imaš stav onda ga nemoj izgubiti uzalud,jeftino,teka tako,treba biti sabran,ne prodati sebe na discountu,a ne se zbog navale emocija rasuti ko riža pa da sve upropastiš za veoma kratak period.Nakon par dejtova reći volim te,eh to ja smatram velikim emocionalnim samouništenjem/krahom,sljepilom.Kako nekoga možeš voljeti a da ga u globalu kroz nekolicinu sastanaka znaš svega par jebenih sati.Ma ne znaš o njemu apsolutno ništa,osim što te u startu zanima izgled te osobe,a sporedne stvar,hajde,kao da je to sada od tolike životne važnosti.I Boga mi meni jedna nekada veoma draga osoba kazala "Svaki naredni sastanak je prilika da određenu osobu upoznaš iznova",ima smisla...Tomahawk11 wrote:Zavisi sve jesi li došao/la sa stavom da ti se objekat s druge strane sviđa ili neSmokingMan wrote:Da ljudi imaju manje animoziteta prema nekim sitnicama kod drugih ljudi manje bi bilo i trzavica u vezama,a još manje "prekida".
Ali većina je takva,pa im se diže kosa na glavi od manje bitnih stvari kod druge osobe.Ili voliš ili se jednostavno petvaraš da voliš zbog određenog interesa,trećeg nema.![]()
U prvoj varijanti, zanemarićeš i neke nedostatke ili nešto što ti se ne sviđa, dok ćeš u drugoj tražiti nedostatke kojih zapravo i nema.
Dragi @Toma,čovjek je naopak po prirodi,valja mu deverati sa samim sobom,a kamoli sa drugim,teško mu je ispod vlastite kože,i Boga mi kuka kako bi je skinuo sa sebe i navukao neku drugu.Eh,još kada bi bio iskren prema sebi,ali jeste kurac,ego ko galaksija,daj ti njemu dežurnog krivca da se olakša kao što to čini sa svojim nabreklim crijevima u hali.Govorim potaknut nekim svojim ranijim vlastitim iskustvima...