Dobra tekma bila,nije bila dosadna ni najmanje...
Da je bio koji go više,bila bi još bolja...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
I odgovorio sam ja na ovo vec ultimi ....fixer wrote:ultima_palabra wrote:veljaca wrote:- Realu su nedostajali neki igraci - ali nije to Vrbanjusa da zavisi od nekolicine igraca. Isti slucaj bi bio i sa Barcelonom ....Postao/la veljaca dana 23/04/2012 20:19
Prodje i jos jedan El Classico .... Puno nekvalitetniji od prethodnih ...
Puno su Barceloni od pocetka falili: Pique, Fabregas, Sanchez i Pedro a i povrijedjeni Villa![]()
Svaka cast
Fino se poceo ponasati i Ronaldo na terenu sto mu je falilo kod glasanja za zlatnu loptu, iz pouzdanog izvora znam da je vise od 50 % igraca a bogami svjetski mediji i treneri repki.505sCrtom wrote:
Mikady wrote:Fino se poceo ponasati i Ronaldo na terenu sto mu je falilo kod glasanja, iz pouzdanog izvora znam da je vise od 50 % igraca a bogami i svjetski mediji i treneri repki da skratim pricu znaci tokom glasanja za zlatnu loptu dalo glas svoj nekome drugome upravo zbog tog Ronaldovog odvratnog ponasanja itd.. i to ga je sigurno kostalo 2 zlatne lopte..505sCrtom wrote:
Nema sta Ronaldo je nogometna masina ali kao osoba pokvaren do max.
Za sada grabi zlatnu loptu 2013
E čuj zbog ponašanja.Mikady wrote: Fino se poceo ponasati i Ronaldo na terenu sto mu je falilo kod glasanja za zlatnu loptu, iz pouzdanog izvora znam da je vise od 50 % igraca a bogami svjetski mediji i treneri repki.
Da skratim pricu znaci tokom glasanja za zlatnu loptu dalo glas svoj nekome drugome upravo zbog tog Ronaldovog odvratnog ponasanja itd.. i to ga je sigurno kostalo 2 zlatne lopte..
Druze da se Ronaldo ponasa kao Raul grabio bi sve moguce nagrade, naravno posto je papak prema radnim kolegama Messi mu kupi sve zlatozlo87 wrote:E čuj zbog ponašanja.Mikady wrote: Fino se poceo ponasati i Ronaldo na terenu sto mu je falilo kod glasanja za zlatnu loptu, iz pouzdanog izvora znam da je vise od 50 % igraca a bogami svjetski mediji i treneri repki.
Da skratim pricu znaci tokom glasanja za zlatnu loptu dalo glas svoj nekome drugome upravo zbog tog Ronaldovog odvratnog ponasanja itd.. i to ga je sigurno kostalo 2 zlatne lopte..
JoseMujica wrote:odavno bolji El Classico nisam gledao...... onaj mali francuz igrač utakmice i čovjek koji je držao Real da ne potone....inače ko je igrao FM nije mu nepoznat ...overall Barca bila bolja ekipa, a Real imao dosta sreće
pa nismo te prepoznaliMikady wrote: Fino se poceo ponasati i Ronaldo na terenu sto mu je falilo kod glasanja za zlatnu loptu, iz pouzdanog izvora znam da je vise od 50 % igraca a bogami svjetski mediji i treneri repki.
da nisu ni ovi bili bez šansi...nego je meni Barca djelovala moćnije i aktivnije na terenu.....Real je dominirao prvih i zadnjih 10 minuta utakmice što je 20 od 90 minuta igre.fixer wrote:JoseMujica wrote:odavno bolji El Classico nisam gledao...... onaj mali francuz igrač utakmice i čovjek koji je držao Real da ne potone....inače ko je igrao FM nije mu nepoznat ...overall Barca bila bolja ekipa, a Real imao dosta sreće![]()
Meni cak ni prilike Barcelone nisu bile nista bolje. Dvije Benzemine su cisti sutevi, Ronaldo sam pred golom glavom fula nesto sto nema sanse da se drugi put fuli. Tri puta Barcelonini igraci skidaju loptu sa noge koja bi samo trebala da loptu skrene u gol. Ali to je fudbal.
Onda ja imam bolje misljenje o Barceloni nego ti. Meni ono sto je Barcelona prikazala nimalo ne lici na ekipu za koju se kaze da je najbolja na svijetu. Pa, ako je vjerovati statistici, Barcelona je imala samo 10 suteva. Tih 70 minuta igre(koji je po mom misljenju puno manje, jer po tebi je Barcelona bila bolja i kad je Real statisticki imao loptu u nogama) Barcelona nije bila puno opasna. Puno se meljalo sa loptom, a velik broj akcija koji su na nesto licili, na moje odusevljenje, odbranbeni Reala su lako sprijecavali. U pojedinim momentima Barcelona nije mogla izbaciti loptu sa svoje polovice, sto ne znam da sam ikad vidio kod ove ekipe.JoseMujica wrote:
da nisu ni ovi bili bez šansi...nego je meni Barca djelovala moćnije i aktivnije na terenu.....Real je dominirao prvih i zadnjih 10 minuta utakmice što je 20 od 90 minuta igre.
u svakom slučaju mi je drago što nije bilo bunkera
Nije bas 5 puta. Benzemin sut je sut iz daljinje? Ono kad je Puyol lego na zemlju? Onda onaj od vanjsku mrezu nakon dodavanja Callejona. Pa Ronaldo je imao kod onog udarca prazan gol sa tri metra. Meni je to izglednija sansa od one u kojoj ides iskosa u 1na 1 sa golmanom. Fabregas, Alba, Pedro i Xavi su imali dobru priliku. S tim da je Xavijeva proizvod pocetnicke greske - poklon.Dr. Kuca wrote:Al i ti nalupa. Igraci barcelone su izlazili 5 puta 1vs1 sa golmanom, i fulali. Real je imo 2-3 ciste sanse, sutevi sa distance nisu sanse. Real je dao 150% i nije upio dobit. Barcelona odigrala jednu laganu utakmicu bez zamaranja.
Ono sto je on fulio nije bas toliko nemoguce. Njegovo kretanje prema golu je bilo lose. S tim je sebe doveo u losiju situaciju od one u kojoj je mogao biti. Ofsajd je greska. Greske se, kod ofsajda, koliko nam god to bilo tesko - desavaju. Sjecam se tih gresaka u proslim utakmicama na racun Reala. Ove godine je Realu dosta bodova otkinuto na tim greskama ofsajda. Jbg.LSD wrote:Pedro je promašio nemoguce (možda i samo finale), javno se obrukao sa onim.
I jedan nepostojeci ofsajd je sviran Messiju, a to bi isto bilo 1 na 1 sa golmanom...s tim što Messi nije Pedro, vec bi se to rutinski završilo.
Kako nije bolan.... 50 metara je pretrcao, toliko uloženog truda, uletio ne u 16-erac, vec u peterac, sam naspram golmana i umjesto da raspali po loptu, unese u gol i loptu i Lopeza, on sa 4 metra gađa neke uglovefixer wrote:Ono sto je on fulio nije bas toliko nemoguce. Njegovo kretanje prema golu je bilo lose. S tim je sebe doveo u losiju situaciju od one u kojoj je mogao biti. Ofsajd je greska. Greske se, kod ofsajda, koliko nam god to bilo tesko - desavaju. Sjecam se tih gresaka u proslim utakmicama na racun Reala. Ove godine je Realu dosta bodova otkinuto na tim greskama ofsajda. Jbg.LSD wrote:Pedro je promašio nemoguce (možda i samo finale), javno se obrukao sa onim.
I jedan nepostojeci ofsajd je sviran Messiju, a to bi isto bilo 1 na 1 sa golmanom...s tim što Messi nije Pedro, vec bi se to rutinski završilo.