Ma samo da mogu uvaliti slike onih Indijanaca!!Ženski Dr.Med wrote:Hare zar su oni relativni??Evo malo sa poskoka!
Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#6951 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- ReD aka Socijalista
#6952 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
zamislite da je gorstak Zeljko Komsic...to vam ja kao crveni onako stavljam na upit.
Puuuuuuuuh...

Puuuuuuuuh...
- ultima_palabra
#6953 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Gledao ja, Čordaš bio iznenađenplain vanilla wrote:Je li neko gledao ovo na PTCP, i mozda javljanje Kuljisa?
Ne znam zasto, ali mislim da mu je neko zaboravio platiti zadnju pljuvacinu na SDP
A Kuljišu nek je daleko lijepa kuća...
-
leo johnson
#6954 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
znaci gorstak je nesto kao moderni risto podvoznjak...
- mO k3
#6955 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
sta je to bilo?? nisam uspio pogledat hoce zena safunicu da gleda..ultima_palabra wrote:Gledao ja, Čordaš bio iznenađenplain vanilla wrote:Je li neko gledao ovo na PTCP, i mozda javljanje Kuljisa?
Ne znam zasto, ali mislim da mu je neko zaboravio platiti zadnju pljuvacinu na SDPOnda je počeo standardnu priču kako ih Hrvatska ne razumije, Perecija bla bla
![]()
- Drvosjeca iz Dejcica
#6956 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Gledao sam pomalo, na preskoke, Čordaš degutantan i prepotentan. Voditeljica tendenciozna, prekida Popovića kada pojašnjava da je HDZ-u 1 i 2 nuđeno 11 ministarstava od mogućih 13. Baš onako vidi se sva slika i prilika medijske harange RTRS-a i metoda slobodarske R.S-e.plain vanilla wrote:Je li neko gledao ovo na PTCP, i mozda javljanje Kuljisa?
Ne znam zasto, ali mislim da mu je neko zaboravio platiti zadnju pljuvacinu na SDP
-
Nass
#6957 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ovo je najveci udar anti-drzavnih snaga na BiH od rata, po mom misljenju. Pakleni plan koji se kuje vec par godina, a posebno pred ove izbore. I stranci su procitali o cemu se radi. Zato je OHR morao reagirati, oduzimajuci im jedan mehanizam djelovanja, a to je CIK. I morace jos reagirati. Evo, veceras na RTRS onaj tip iz HDZ-a je skoro otvoreno najavio osnivanje treceg entiteta na zasjedanju HNV-a koje se treba odrzati. Srecom, Ameri su uz BiH.ultima_palabra wrote:Pa objektivno je i strancima dosta da ih HDZ vuče za nos... a i CIK je prevršio svaku mjeru svojom pristranošću. Čak i ako uzmemo da će Ustavni sud donijeti pozitivnu odluku, opet bi HDZ lovio u mutnom pozivajući se na odluku CIK-a... ovako više nemaju kud![]()
Mada očekujem da će napraviti posljednji pokušaj, sazvaće kantonalne skupštine pa pokušati kupiti delegate iz Livna i sa Elvirom na čelu krenuti u pohod... Livno će im biti Waterloo
- mO k3
#6958 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
to hajmo treci entitet... kada ce biti neki prosvjedi, tamo krajem aprila pocetkom maja imam vremena pa da se kamufliranNass wrote:Ovo je najveci udar anti-drzavnih snaga na BiH od rata, po mom misljenju. Pakleni plan koji se kuje vec par godina, a posebno pred ove izbore. I stranci su procitali o cemu se radi. Zato je OHR morao reagirati, oduzimajuci im jedan mehanizam djelovanja, a to je CIK. I morace jos reagirati. Evo, veceras na RTRS onaj tip iz HDZ-a je skoro otvoreno najavio osnivanje treceg entiteta na zasjedanju HNV-a koje se treba odrzati. Srecom, Ameri su uz BiH.ultima_palabra wrote:Pa objektivno je i strancima dosta da ih HDZ vuče za nos... a i CIK je prevršio svaku mjeru svojom pristranošću. Čak i ako uzmemo da će Ustavni sud donijeti pozitivnu odluku, opet bi HDZ lovio u mutnom pozivajući se na odluku CIK-a... ovako više nemaju kud![]()
Mada očekujem da će napraviti posljednji pokušaj, sazvaće kantonalne skupštine pa pokušati kupiti delegate iz Livna i sa Elvirom na čelu krenuti u pohod... Livno će im biti Waterloo
- Drvosjeca iz Dejcica
#6960 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
To je put u jednom smijeru i bez povratka, ja se ipak nadam da se nece ici u tom pravcu. Mile Ronhil moze biti zadovoljan 101%, napravio je sve sto je naumio, HDZ 1 i 2 su samo sredstvo ka tim ciljevima. Otrjeznjenje ce biti bolno a posljedice dugotrajne.Nass wrote:Ovo je najveci udar anti-drzavnih snaga na BiH od rata, po mom misljenju. Pakleni plan koji se kuje vec par godina, a posebno pred ove izbore. I stranci su procitali o cemu se radi. Zato je OHR morao reagirati, oduzimajuci im jedan mehanizam djelovanja, a to je CIK. I morace jos reagirati. Evo, veceras na RTRS onaj tip iz HDZ-a je skoro otvoreno najavio osnivanje treceg entiteta na zasjedanju HNV-a koje se treba odrzati. Srecom, Ameri su uz BiH.ultima_palabra wrote:Pa objektivno je i strancima dosta da ih HDZ vuče za nos... a i CIK je prevršio svaku mjeru svojom pristranošću. Čak i ako uzmemo da će Ustavni sud donijeti pozitivnu odluku, opet bi HDZ lovio u mutnom pozivajući se na odluku CIK-a... ovako više nemaju kud![]()
- Hemel
#6961 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
1gorstak wrote:Pozdrav drugovi i drugarice
Zbog licnih obaveza vise nisam u stanju ucestvovati na forumu, pa rekoh da se pozdravim ljudski![]()
sve najbolje
@1gorstak,
sve najbolje...rado sam citao tvoje komentare
- Komrad
#6962 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Cisto da neko pogresno nebi shvatio moram ispraviti da se ne radi o HNV-u - Hrvatskom narodnom vijecuNass wrote: Ovo je najveci udar anti-drzavnih snaga na BiH od rata, po mom misljenju. Pakleni plan koji se kuje vec par godina, a posebno pred ove izbore. I stranci su procitali o cemu se radi. Zato je OHR morao reagirati, oduzimajuci im jedan mehanizam djelovanja, a to je CIK. I morace jos reagirati. Evo, veceras na RTRS onaj tip iz HDZ-a je skoro otvoreno najavio osnivanje treceg entiteta na zasjedanju HNV-a koje se treba odrzati. Srecom, Ameri su uz BiH.
nego HNS-u Hrvatskom narodnom saboru sto su dvije razlicite organizacije
- Komrad
#6963 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ili i on bjezi odavdezavrzlama wrote:
ma nije to..gorstak je ljudina i veliki patriota BIH...vidio covjek da je sve leglo na rudu i da neprijatelji BIH su porazeni,pa sebi covjek uzima malo odmora jerj e situacija iza njega ostala pod kontrolom..![]()
zagusti li eto gorstaka nama opet i na forum i na stvarnu liniju odbrane BIH
-
Nass
#6964 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Bravo, bravo, moja greska, mislila sam na HNS, hvala na ispravci, Komrad.Komrad wrote:Cisto da neko pogresno nebi shvatio moram ispraviti da se ne radi o HNV-u - Hrvatskom narodnom vijecuNass wrote: Ovo je najveci udar anti-drzavnih snaga na BiH od rata, po mom misljenju. Pakleni plan koji se kuje vec par godina, a posebno pred ove izbore. I stranci su procitali o cemu se radi. Zato je OHR morao reagirati, oduzimajuci im jedan mehanizam djelovanja, a to je CIK. I morace jos reagirati. Evo, veceras na RTRS onaj tip iz HDZ-a je skoro otvoreno najavio osnivanje treceg entiteta na zasjedanju HNV-a koje se treba odrzati. Srecom, Ameri su uz BiH.
nego HNS-u Hrvatskom narodnom saboru sto su dvije razlicite organizacije
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#6965 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Jesam li ijednom rijecju pohvalila Kuljisa?ultima_palabra wrote:Gledao ja, Čordaš bio iznenađenplain vanilla wrote:Je li neko gledao ovo na PTCP, i mozda javljanje Kuljisa?
Ne znam zasto, ali mislim da mu je neko zaboravio platiti zadnju pljuvacinu na SDPOnda je počeo standardnu priču kako ih Hrvatska ne razumije, Perecija bla bla
![]()
Mislim da sam precizno izrekla odakle dolazi zaokret u njegovim izjavama
ali reakcija voditeljice na Kuljisa-neprocjenjivo
"dobro...dobro..dobro..nemamo vise vremena"
-
Nass
#6966 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
I meni je to palo na pamet.......Komrad wrote:Ili i on bjezi odavdezavrzlama wrote:
ma nije to..gorstak je ljudina i veliki patriota BIH...vidio covjek da je sve leglo na rudu i da neprijatelji BIH su porazeni,pa sebi covjek uzima malo odmora jerj e situacija iza njega ostala pod kontrolom..![]()
-
zavrzlama
#6967 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Komrad wrote:Ili i on bjezi odavdezavrzlama wrote:
ne bih rekao...gorstak je dokazani patriota
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#6968 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Haotično stanje u "Šumama RS"
Izvor: lat(inska) RTRS
http://lat.rtrs.tv/av/player.php?id=3004&x=0

Mačka jurila zeca pa zaglavila u cijevi
http://lat.rtrs.tv/av/player.php?id=3000&x=0
http://lat.rtrs.tv/av/player.php?id=3004&x=0
Mačka jurila zeca pa zaglavila u cijevi
http://lat.rtrs.tv/av/player.php?id=3000&x=0
- Komrad
#6969 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa neka se desava narod.. sta fali ... sto se mene tice nek sve porazbijaju po posusju, grudama, ljubuskom itd...test01 wrote:
kad se desi narod nema tu logike. vidis egipat i tunis. mehanizmi zakazali preko noci.
-
zlajaBHF
#6970 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
1gorstak wrote:Pozdrav drugovi i drugarice
Zbog licnih obaveza vise nisam u stanju ucestvovati na forumu, pa rekoh da se pozdravim ljudski![]()
sve najbolje
Sta???
Pa cije cu postove sa zadovoljstvom citati na ovom dijelu foruma ????
-
hercegovac_pravi
#6971 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Jel se zajebavaš ili stvarno nećeš više pisati? Iskreno, ne vjerujem ti u te priče o ličnim obavezama.1gorstak wrote:Pozdrav drugovi i drugarice
sve najbolje
U svakom slučaju želim ti sve najbolje i nadam se da ćeš promijeniti mišljenje.
- Komrad
#6972 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
A takvi obicno zive daleko od BiHzavrzlama wrote:
ne bih rekao...gorstak je dokazani patriota
- ultima_palabra
#6973 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Nisam ni rekao da jesiplain vanilla wrote:Jesam li ijednom rijecju pohvalila Kuljisa?ultima_palabra wrote:Gledao ja, Čordaš bio iznenađenplain vanilla wrote:Je li neko gledao ovo na PTCP, i mozda javljanje Kuljisa?
![]()
Mislim da sam precizno izrekla odakle dolazi zaokret u njegovim izjavama![]()
ali reakcija voditeljice na Kuljisa-neprocjenjivo
"dobro...dobro..dobro..nemamo vise vremena"
- vee-jay
#6974 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
buahahhahahahahahahaMizanfil_2 wrote:Чуј, слажем се да он није најсретније рјешење али... мора се имати респекта према подршци коју он има код српског народа па кад вријеђаш њега, мораш бити мало опрезнији јер то многи Срби неће баш доживјети са симпатијама!yugi wrote:Simptomatično je to da OHR pokazuje mišice svima osim DodikuKočijaš to ne hebe ni dva posto
post godine
-
zavrzlama
#6975 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
dodik od pokusaja covica da napravi treci blentitet ima samo jednu bitnu korist" ispitat ce MZ i saznat njihovu reakciju,da zna kad on pokusa secesiju ,na kakav ce odgovor MZ-a naici"