Manchester City FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- neruda
#6951 Re: Manchester City FC
MAN UTD podnio zahtjev uefi za promjenu imena u Manšester... 
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#6952 Re: Manchester City FC
Izgleda opet belaj neki sa Evrom bio... optužio Balotellia i Džeka za silovanje 
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#6953 Re: Manchester City FC
Kruh te rodi,šta je ovo?Zakunjam na poluvremenu,hajd' rekoh nosat će se,evo usto.....gledam......ubiše
ovo Jedinstvo ko' da je ono iz Bihaća!
ovo Jedinstvo ko' da je ono iz Bihaća!
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#6954 Re: Manchester City FC
kraj prvog poluvremena QPR - Chelsea 1-0 + Bosingwa i Drogba fasovali crvene
Tako da gotovo sigurno City ostaje na +5 ispred Uniteda, a Chelsea ostaje treći -6 bodova u odnosu na City
Tek je haman prvenstvo počelo al je ovo bogme fina zaliha
Tako da gotovo sigurno City ostaje na +5 ispred Uniteda, a Chelsea ostaje treći -6 bodova u odnosu na City
- Better Man
#6955 Re: Manchester City FC
Prosle godine je Chelsea u pocetku napravio finu prednost nad konkurencijom i onda dodje decembar-januar, nisu se mogli sastaviti i prosuli su pravo puno bodova i tu su prakticki izgubili titulu! Tako se isto moze desiti i Cityu. City igra odlicno EPL, ali im je igra u LP cista nula.JoseMujica wrote:kraj prvog poluvremena QPR - Chelsea 1-0 + Bosingwa i Drogba fasovali crvene
-
todd_smith
#6956 Re: Manchester City FC
What have Colonel Gaddafi & Manchester United got in common?
Both were slaughtered in their own back yard

-
udrch
#6957 Re: Manchester City FC
Ja navijam protiv Jedinstva više od 30 godina..Better Man wrote:Da dodam da 99% vas nikad ne bi navijalo za City da za njih neigra Dzeko, sto jasno pokazuje da ste vi obicni navijaci Citya na baterije i ne znate sta znaci navijati za jedan klub skoro 30 godina!
- Better Man
#6958 Re: Manchester City FC
A za koga navijas?udrch wrote:Ja navijam protiv Jedinstva više od 30 godina..Better Man wrote:Da dodam da 99% vas nikad ne bi navijalo za City da za njih neigra Dzeko, sto jasno pokazuje da ste vi obicni navijaci Citya na baterije i ne znate sta znaci navijati za jedan klub skoro 30 godina!
-
udrch
#6959 Re: Manchester City FC
Za sve koji igraju protiv Jedinstva, zbog smorova koji su nekad 97,98 počeli da navijaju za United, a još uvijek nii loptu nisu pokušali da šutnu..Better Man wrote:A za koga navijas?udrch wrote:Ja navijam protiv Jedinstva više od 30 godina..Better Man wrote:Da dodam da 99% vas nikad ne bi navijalo za City da za njih neigra Dzeko, sto jasno pokazuje da ste vi obicni navijaci Citya na baterije i ne znate sta znaci navijati za jedan klub skoro 30 godina!
-
Baudelaire
#6960 Re: Manchester City FC
Better Man wrote:Prosle godine je Chelsea u pocetku napravio finu prednost nad konkurencijom i onda dodje decembar-januar, nisu se mogli sastaviti i prosuli su pravo puno bodova i tu su prakticki izgubili titulu! Tako se isto moze desiti i Cityu. City igra odlicno EPL, ali im je igra u LP cista nula.JoseMujica wrote:kraj prvog poluvremena QPR - Chelsea 1-0 + Bosingwa i Drogba fasovali crvene
Mislim da se City ne može porediti sa prošlosezonskim Chelseajem, zbog nevjerovatnog broja opcija koje imaju u timu. Jednostavno ne može toliko igrača ispasti u istom periodu iz forme da se to drastično odrazi na rezultate.
-
todd_smith
#6961 Re: Manchester City FC
Police - "Hello , Police, What is your emergency?"
Man - "I've just been raped by a bunch of immigrants."
Police - "Okay, what is your name?"
Man - "David, David De Gea."
===============================
The definition of mixed emotions:
When your childhood team are beaten 6-1 by your biggest rivals at your own ground, but you have Silva, Dzeko, Kompany and Aguero in your fantasy team.
==============================
As far as embaressing scorelines go, this 1-6 in the head
Didn't realise there was a cricket game at Old Trafford today!!
All the Man United players all look pretty upset. Except Rooney. He can't count to 6. He just looks confused.
Who says money can't buy you happiness? Man City's millons have just bought a fucking huge smile to my face!
Manchester City have just gained a large following in the Chinese province of Sichuan.

Man - "I've just been raped by a bunch of immigrants."
Police - "Okay, what is your name?"
Man - "David, David De Gea."
===============================
The definition of mixed emotions:
When your childhood team are beaten 6-1 by your biggest rivals at your own ground, but you have Silva, Dzeko, Kompany and Aguero in your fantasy team.
As far as embaressing scorelines go, this 1-6 in the head
Didn't realise there was a cricket game at Old Trafford today!!
All the Man United players all look pretty upset. Except Rooney. He can't count to 6. He just looks confused.
Who says money can't buy you happiness? Man City's millons have just bought a fucking huge smile to my face!
Manchester City have just gained a large following in the Chinese province of Sichuan.
- JoseMujica
#6962 Re: Manchester City FC
todd_smith wrote:What have Colonel Gaddafi & Manchester United got in common?
![]()
-
todd_smith
#6963 Re: Manchester City FC
i najjaca za kraj
I wonder if Balotelli will be allowed to join in with Man City's firework celebrations tonight?

I wonder if Balotelli will be allowed to join in with Man City's firework celebrations tonight?
-
alenthekiller
#6964 Re: Manchester City FC
Ono "Six and the city" je krvavo
Pratim temu od pocetka tekme i placem od smjeha. Allahami, prcate onog better mana a on jos gori prima se na one jeftine fore.
Gledam pocetak sad celzija i qpr izlaze igraci iz tunela kad smiju se qpr igraci "six-one"
Bojan Regoje zvijer, ma kakva zvijer, dragon za Evansa 
- Jack Be Nimble
#6965 Re: Manchester City FC
Meni se cini da se to vec desilo Man UBetter Man wrote:Prosle godine je Chelsea u pocetku napravio finu prednost nad konkurencijom i onda dodje decembar-januar, nisu se mogli sastaviti i prosuli su pravo puno bodova i tu su prakticki izgubili titulu! Tako se isto moze desiti i Cityu. City igra odlicno EPL, ali im je igra u LP cista nula.JoseMujica wrote:kraj prvog poluvremena QPR - Chelsea 1-0 + Bosingwa i Drogba fasovali crvene
- JoseMujica
#6966 Re: Manchester City FC
Sumnjam da će Manchini to prokockati....žabar je to i specijalista za prvenstva, što se vidjelo dok je bio u Interu....tri titule za redom.
respect, iako ja mrzim žabarske trenere...imaju uspjeha ali im je smor gledati timove kako igraju
respect, iako ja mrzim žabarske trenere...imaju uspjeha ali im je smor gledati timove kako igraju
- Jeff Bingham
#6967 Re: Manchester City FC
zar ti nisi iz londona?Better Man wrote:Da dodam da 99% vas nikad ne bi navijalo za City da za njih neigra Dzeko, sto jasno pokazuje da ste vi obicni navijaci Citya na baterije i ne znate sta znaci navijati za jedan klub skoro 30 godina!
-
udrch
#6968 Re: Manchester City FC
A naj više me upali kad neki smor dođe i kaže da navija za United duže nego što objektivno bilo ko od njih navija..sve 20, 30 godina, a svi prvi put čuli za MU nekad poslije rata..
Čuj 30 godina, još bi on nas sad ubjeđivao u tu glupost..
Čuj 30 godina, još bi on nas sad ubjeđivao u tu glupost..
- quasar
#6969 Re: Manchester City FC
Jest, ali zato su nam baterije nove Li-ion, pa ideee...Better Man wrote:Da dodam da 99% vas nikad ne bi navijalo za City da za njih neigra Dzeko, sto jasno pokazuje da ste vi obicni navijaci Citya na baterije i ne znate sta znaci navijati za jedan klub skoro 30 godina!
A kako si prije 30 godina navijao za Utd?
Internet?
Tv prenosi?
Streaming?
Isti ste navijaci na baterije jer dok klubu ide svi ga gotive, a nek mu se desi isto sto i Arsenalu, za 4 godine bi imao poluprazan OT a posta na ovoj temi od utakmice do utakmice.
Last edited by quasar on 23/10/2011 19:07, edited 1 time in total.
- kokuz_sa
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#6971 Re: Manchester City FC
hehe tamam, nisam čuo za man united do 1996. valjda, ne vjerujem da su ikad u bivšoj Jugi na TV-u bili, bar ne otkad sam se ja, (a vjerovatno i BetterMan) rodio...quasar wrote:Jest, ali zato su nam baterije nove Li-ion, pa ideee...Better Man wrote:Da dodam da 99% vas nikad ne bi navijalo za City da za njih neigra Dzeko, sto jasno pokazuje da ste vi obicni navijaci Citya na baterije i ne znate sta znaci navijati za jedan klub skoro 30 godina!
Internet?![]()
Tv prenosi?![]()
Streaming?![]()
![]()
Isti ste navijaci na baterije jer dok klubu ide svi ga gotive, a nek mu se desi isto sto i Arsenalu, za 4 godine bi imao poluprazan OT a posta na ovoj temi od utakmice do utakmice.
better man, razočarao si me i ko čo'ek, i ko komunista... čuj prije 30 godina navijao za mrske engleske buržuje
- xXBl0odXx
#6972 Re: Manchester City FC
...a ja sam uvijek kontao da on ima manje od 30 godinaodesveuhonduras wrote:hehe tamam, nisam čuo za man united do 1996. valjda, ne vjerujem da su ikad u bivšoj Jugi na TV-u bili, bar ne otkad sam se ja, (a vjerovatno i BetterMan) rodio...quasar wrote:Jest, ali zato su nam baterije nove Li-ion, pa ideee...Better Man wrote:Da dodam da 99% vas nikad ne bi navijalo za City da za njih neigra Dzeko, sto jasno pokazuje da ste vi obicni navijaci Citya na baterije i ne znate sta znaci navijati za jedan klub skoro 30 godina!
Internet?![]()
Tv prenosi?![]()
Streaming?![]()
![]()
better man, razočarao si me i ko čo'ek, i ko komunista... čuj prije 30 godina navijao za mrske engleske buržuje
- kokuz_sa
#6973 Re: Manchester City FC
garant je za njih poceo navijati kad su igrali sa Sarajevom na Kosevuodesveuhonduras wrote:hehe tamam, nisam čuo za man united do 1996. valjda, ne vjerujem da su ikad u bivšoj Jugi na TV-u bili, bar ne otkad sam se ja, (a vjerovatno i BetterMan) rodio...quasar wrote:Jest, ali zato su nam baterije nove Li-ion, pa ideee...Better Man wrote:Da dodam da 99% vas nikad ne bi navijalo za City da za njih neigra Dzeko, sto jasno pokazuje da ste vi obicni navijaci Citya na baterije i ne znate sta znaci navijati za jedan klub skoro 30 godina!
Internet?![]()
Tv prenosi?![]()
Streaming?![]()
![]()
- skafiskafsnjak
#6974 Re: Manchester City FC
Odmah su umislili da su veliki klub... treba im 20 godina jebenog rada da bi se postalo veliki klub (citaj. Man United).
PS:Hocete navijati za AC Milan kad DZeko tamo ode ?
PS:Hocete navijati za AC Milan kad DZeko tamo ode ?
- ODVRATAN_i_GADAN
#6975 Re: Manchester City FC
Jedan PLUS!udrch wrote:Ja navijam protiv Jedinstva više od 30 godina..Better Man wrote:Da dodam da 99% vas nikad ne bi navijalo za City da za njih neigra Dzeko, sto jasno pokazuje da ste vi obicni navijaci Citya na baterije i ne znate sta znaci navijati za jedan klub skoro 30 godina!